-
Πες του ότι το γιάρις κρος θα έλθει σε ένα χρόνο και θα υπάρχουν και άλλα αμάξια τότε. Και με ανοικτή τιμή...
Από την άλλη με 1,90 αν δεν κοιτάει 3 αιρκρος και κρόσλαντ χάνει...
-
Το crawling στις ώρες αιχμής στις σχετικές λεωφόρους απο και προς την δουλειά φωνάζει για toyota hybrid.
Οποιοδήποτε.
Στην περίπτωση του Yaris cross.Και το crawling τις καθημερινές για ψώνια στα Σ/Μ και για τις δραστηρίοτητες των παιδιών με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling τα ΣΚ για βόλτες στα εμπορικά με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling τα ΣΚ για βόλτα στην παραλία με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling στην Α.Ο μέ 60-80χλμ τις ώρες αιχμής με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling στην Ε.Ο τις μέρες των μεγάλων εξόδων και ΣΚ με 110-120 χλμ με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid.Και με το Toyota hybrid δεν είναι crawling τύπου DSG , ή ΕΑΤ8 , έιναι απόλαυση , μέχρι να γεμίσουν οι άλλοι έχεις εκμεταλλευτεί την ακαριαία απόδοση του ηλεκτροκινητήρα μέχρι τα 60-70χλμ και ξεκινάς μαζί με τα μηχανάκια αν είσαι πρώτος στο φανάρι και αλλάζεις λωρίδες σε κάθε μικρό κενό σαν πακετάς της efood.
Και αν έχεις την τύχη να έχεις το δίλιτρο...όλα τα παραπάνω Χ 2
-
χαιλαντερ το γιαρι κρος
στο τέλος θα μείνει μόνο ένα -
@vagkirk said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Το crawling στις ώρες αιχμής στις σχετικές λεωφόρους απο και προς την δουλειά φωνάζει για toyota hybrid.
Οποιοδήποτε.
Στην περίπτωση του Yaris cross.Και το crawling τις καθημερινές για ψώνια στα Σ/Μ και για τις δραστηρίοτητες των παιδιών με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling τα ΣΚ για βόλτες στα εμπορικά με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling τα ΣΚ για βόλτα στην παραλία με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling στην Α.Ο μέ 60-80χλμ τις ώρες αιχμής με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid
Και το crawling στην Ε.Ο τις μέρες των μεγάλων εξόδων και ΣΚ με 110-120 χλμ με μερικούς εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες στους δρόμους φωνάζει Toyota Hybrid.Και με το Toyota hybrid δεν είναι crawling τύπου DSG , ή ΕΑΤ8 , έιναι απόλαυση , μέχρι να γεμίσουν οι άλλοι έχεις εκμεταλλευτεί την ακαριαία απόδοση του ηλεκτροκινητήρα μέχρι τα 60-70χλμ και ξεκινάς μαζί με τα μηχανάκια αν είσαι πρώτος στο φανάρι και αλλάζεις λωρίδες σε κάθε μικρό κενό σαν πακετάς της efood.
Και αν έχεις την τύχη να έχεις το δίλιτρο...όλα τα παραπάνω Χ 2
Γιατί;
-
To C3 Aircross ενώ είναι ωραία περίπτωση, του βγαίνουν τα κουκιά μόνο για χειροκίνητο. Παλεύεται; Η μόνη εμπειρία με γαλλικό κιβώτιο που έχω είναι χειροκίνητο diesel 208 του 2016 που είναι εύκολα το χειρότερο σημείο του κατα τα άλλα αξιοπρεπέστατου αυτοκινήτου.
Crossland πάλι manual βγαίνουν τα λεφτά, θα του τα προτείνω και τα 2 πάντως. Ίσως δε δώσει τόση βαρύτητα στο κιβώτιο.
-
Στο 208 πάλευα και εγώ με το λεβιέ μέχρι που του άλλαξα τα σπορέλαια που είχε για βαλβολίνες και από τότε είναι πολύ πολύ καλύτερο…προφανώς δεν έγινε Mazda αλλά η βελτίωση ήταν θεαματική.
-
Τι γιατί ρε παιδιά;
30-40 λεπτά ανέβα κατέβα την κηφισίας Χ2 (τουλάχιστον)= ((τράκα τρούκα + start stop +1,2,3η +2η,νεκρά,+φρένο+, auto hold +start stop) ) Χ 2 Χ60)) = βάστα τούρκο να γεμίσω κάθε 100 - 200 μέτρα και ρωτάτε γιατί;
Τoyota Hybrid : Kαμία αλλαγή ταχύτητας , ούτε σε DSG που το πονάς , ούτε σε eat8 που το περιμένεις λίγο παραπάνω , άμεση εκκίνηση ,beverly 300 μέχρι τα 70 και χώνεσαι σε κάθε κενό , άπαιχτο start stop λόγω μπαταρίας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο που λυπάσαι να ακούς κράκα κρούκα κάθε 15-20 δεπτερόλεπτα σταμάτα ξεκίνα , και στο φρενάρισμα δεν ξέρω αν έχει και one pedal περιπού λειτουργία.
-
@diego1960 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
To C3 Aircross ενώ είναι ωραία περίπτωση, του βγαίνουν τα κουκιά μόνο για χειροκίνητο. Παλεύεται; Η μόνη εμπειρία με γαλλικό κιβώτιο που έχω είναι χειροκίνητο diesel 208 του 2016 που είναι εύκολα το χειρότερο σημείο του κατα τα άλλα αξιοπρεπέστατου αυτοκινήτου.
Crossland πάλι manual βγαίνουν τα λεφτά, θα του τα προτείνω και τα 2 πάντως. Ίσως δε δώσει τόση βαρύτητα στο κιβώτιο.
Το αιρκρος έχει 1300 έκπτωση και 1800 αν έχεις δική σου απόσυρση και νάβι και γκριπ από την βασική.
Στην έκδοση c-series βγαίνει με την 1300 έκπτωση 22100 η βενζίνη και 24400 το ντίζελ. Το αυτόματο 26300.
Πιθανόν να παίζουν και άλλες εκπτώσεις.
-
Τι γιατί ρε παιδιά;
30-40 λεπτά ανέβα κατέβα την κηφισίας Χ2 (τουλάχιστον)= ((τράκα τρούκα + start stop +1,2,3η +2η,νεκρά,+φρένο+, auto hold +start stop) ) Χ 2 Χ60)) = βάστα τούρκο να γεμίσω κάθε 100 - 200 μέτρα και ρωτάτε γιατί;
Τoyota Hybrid : Kαμία αλλαγή ταχύτητας , ούτε σε DSG που το πονάς , ούτε σε eat8 που το περιμένεις λίγο παραπάνω , άμεση εκκίνηση ,beverly 300 μέχρι τα 70 και χώνεσαι σε κάθε κενό , άπαιχτο start stop λόγω μπαταρίας σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο που λυπάσαι να ακούς κράκα κρούκα κάθε 15-20 δεπτερόλεπτα σταμάτα ξεκίνα , και στο φρενάρισμα δεν ξέρω αν έχει και one pedal περιπού λειτουργία.
Γέρακα - Χολαργό είπε. Υπάρχουν 5-6 εναλλακτικές για να μην πήζεις στην Μεσογείων.
-
@criuser said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Τι γιατί ρε παιδιά;
Γέρακα - Χολαργό είπε. Υπάρχουν 5-6 εναλλακτικές για να μην πήζεις στην Μεσογείων.
Επειδή μένω κοντά στον άνθρωπο, αν θέλει να ανέβει Κηφισίας, επειδή πήγα σήμερα για κάτι γιατρούς και τέτοια, πέρασα απέναντι την Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής από Χαλάνδρι μέσα στις πρεσβείες, με το C3 σφαίρα, βγαίνω και από 2 παράδρομους, ούτε καν περιμένω σε φανάρια συνήθως.. γιατί να κατέβω και να ανέβω από την αρχή και το τέλος της οδούς;! Την έκοψα στη μέση και Yolo..
15 λεπτά μου έβγαλε το gps και το έκανα περίπου 13.. τώρα βλέπω μου βγάζει με άδειους δρόμους 11..οκ, με φουλ κίνηση το έκανα 2 λεπτά παραπάνω, θα ζήσω.. είχα και επιβάτη μέσα, αλλιώς με το 100αρι το Honda θα πήγαινα.. ούτε καν το μεγάλο το scooter!. Σιγά μην κάψω και βενζίνη έξτρα!
Νομίζω δεν σταμάτησα σε κανένα φανάρι, και πέτυχα λίγο άπλα εκεί πριν το υγεία και έφτασα 60 με το ζόρι, αφού σκεφτόμουν ότι με Ami την έκανα άνετα την διαδρομή.. επιτόπου έκοψα και μπήκα σε έναν παράδρομο πιο πάνω λίγο για να μπω για το ιατρείο..
ούτε γκρανγκ γκρουνγκ άκουσα, start stop δεν έχει, καύσιμο έχω να του βάλω.. δεν θυμάμαι από πότε, πάντως έχει πάνω από μισό ντεπόζιτο, το εχωσα και σε μια τρύπα..δεν πέρασα τόσο άσχημα..
Χρησιμοποίησα λίγο το δεξί μου χέρι.. καλό είναι να γυμνάζεται και αυτό λίγο, κάπου θα χρειαστεί..να κρατά κάνα πηρούνι, να ρίχνει καμία μπάλα baseball, να γυρνάει τις μπριζόλες στην σχάρα..δεν κάνει κακό, ξεμπλοκαρει, γενικώς.
Πραγματικά γι' αυτό το πράγμα πρέπει να πας να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο, υβριδικό, αυτόματο, και ότι να' ναι;?! Να σου πω, όλο και μου μπαίνει στο μυαλό ένα Ami, αλλά να, δουλεύω Καβούρι, Λίμνη Βουλιαγμένης και κάτι τέτοια τις επόμενες μέρες, οπότε θα παίξει C3..
-
Εγω θα τον ενημερώσω για όλα! Να είστε καλά! Πιστεύω οτι θα κάνουμε μια shortlist με 4-5 αυτοκίνητα, και το C3 τότε μέσα σε αυτά και αναλόγως θα δούμε!
-
Εγω θα τον ενημερώσω για όλα! Να είστε καλά! Πιστεύω οτι θα κάνουμε μια shortlist με 4-5 αυτοκίνητα, και το C3 τότε μέσα σε αυτά και αναλόγως θα δούμε!
Χαχα! Το C3 δεν το είπα για να το πάρει ο άνθρωπος! Απλά ότι μερικές φορές υπερβάλλουμε, είναι όπως στη φάση να πάρει Tesla για οικονομία κάποιος αλλά με μεζονέτα και φωτοβολταϊκά στην σκεπή!
Συνήθως η απλούστερη λύση είναι και η καλύτερη!
-
Μία ακόμα ψήφος στο Yaris Cross Hybrid κι από μένα.
-
Δεν υπάρχει πιο συμφέρουσα επιλογή αυτή τη στιγμή, παρά τις όποιες αδυναμίες έχει ως αυτοκίνητο, μόνο εφόσον μιλάμε για τη βασική έκδοση και με την αναμονή που έχει.
(Τα επιτόκια της ΤΟΥΟΤΑ ίσως επίσης είναι ένα θέμα, αν δεν αγοράζει με μετρητά).
Δυστυχώς τα υπόλοιπα αυτόματα είναι ακριβά γι αυτό που προσφέρουν, εκτός από κάποια διπλοσυμπλεκτα όπως το bayon. Δεν ξέρω τιμή του fabia αν ρισκάρει dsg.
Όμως αν μιλάμε για ψηλό άνθρωπο, να πάει να κάτσει μέσα πρώτα στο ΤΟΥΟΤΑ και να το ψάξει σοβαρά, όχι για δευτερόλεπτα. Υπάρχουν αγοραστές που παράπονιούνται και έχουν ψιλομετανοιώσει. -
@piliourits said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Δεν υπάρχει πιο συμφέρουσα επιλογή αυτή τη στιγμή, παρά τις όποιες αδυναμίες έχει ως αυτοκίνητο, μόνο εφόσον μιλάμε για τη βασική έκδοση και με την αναμονή που έχει.
(Τα επιτόκια της ΤΟΥΟΤΑ ίσως επίσης είναι ένα θέμα, αν δεν αγοράζει με μετρητά).
Δυστυχώς τα υπόλοιπα αυτόματα είναι ακριβά γι αυτό που προσφέρουν, εκτός από κάποια διπλοσυμπλεκτα όπως το bayon. Δεν ξέρω τιμή του fabia αν ρισκάρει dsg.
Όμως αν μιλάμε για ψηλό άνθρωπο, να πάει να κάτσει μέσα πρώτα στο ΤΟΥΟΤΑ και να το ψάξει σοβαρά, όχι για δευτερόλεπτα. Υπάρχουν αγοραστές που παράπονιούνται και έχουν ψιλομετανοιώσει.Η μετανοια ειναι δεδομενη με αυτα που του λετε. Καποιες φορες ερχεται φορτωμενος στη καροτσα της οδικης με γαλλικο και καποιες οταν αναρωτιεσαι γιατι πρεπει εσυ συγκεκριμενα να κανεις συμβιβασμους σε βαρετα τουοτα
-
Γαλλικό σε καρότσα οδικής μόνο σε βλάσφημους συμβαίνει...
-
@criuser said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Πες του ότι το γιάρις κρος θα έλθει σε ένα χρόνο
Δεν ισχύει αυτό. Μέχρι και ετοιμοπαράδοτα υπάρχουν πλέον. Προχτές - όπως είπα - δόθηκε ετοιμοπαράδοτο style.
To C3 Aircross ενώ είναι ωραία περίπτωση, του βγαίνουν τα κουκιά μόνο για χειροκίνητο. Παλεύεται;
Με τιποτα όμως! Μακριά.
@piliourits said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Σωστά, αλλά είπαμε την λύση, την έγραψα όπως αγόρασα και εγώ, μέσω τράπεζας Αττικής, 6.75% σταθερό.
-
Η Αττικής, σήμερα είναι, αύριο δεν είναι...
Γάτε τι να του προτείνουμε, ωραίο το βιταρα, αλλά AGS ένα 5χιλιαρο πάνω απ τον προϋπολογισμό του;
Για τον ίδιο λόγο δεν του λέω εγώ για γαλλικά.
Αν είναι να πάρει χειροκίνητο, ενώ ζητάει αυτόματο, παίρνει οτιδήποτε. -
Είναι ψηλός, άρα στο YC και να χωράει θα είναι στριμωγμένος. Άσε που μπορεί να μην του αρέσει. Επίσης μπορεί να θέλει και κανένα ταξιδάκι που και που και να χαίρεται αυτοκίνητο και οδήγηση. Κι εδώ το YC μάλλον είναι ανέκδοτο.
Κοιτάει το νέο fabia 1.0 110ps σε έκδοση ambition με dsg, που πάει περίπου 20.500€. Και με τη διαφορά τιμής από το YC φτιάχνει και 2-3 dsg στη 10ετία αν χρειαστεί (που δε θα χρειαστεί, εκτός αν το σκίζει συνέχεια στο crawling το κιβώτιο). Από χώρους, μια και είναι και ψηλός, θα κάνει πάρτυ. Και το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι αρκετά σπορτίφ και γρήγορο.
Δεν έχει τόσα μπλιμπλίκια και ηλεκτρονικά καλούδια όσα το YC. Πιθανότατα όμως καλύτερα, δεν τα χρειάζεται όλα αυτά ο μέσος οδηγός. Άσε που είναι και επίφοβη η μακροζωία τους και πανάκριβη η επισκευή τους. Έχει όσο εξοπλισμό χρειάζεται για την καθημερινότητα και τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, Κι αν κάποιος λαχταρήσει και κάτι παραπάνω, οκ πληρώνει και το βάζει σαν extra.
Και μετά περιμένω ένα ευχαριστήριο μήνυμα από το φίλο, που του έδωσα την ιδέα αντί για ηλεκτρική σκούπα να πάρει κανονικό αυτοκίνητο
.
-
@andya3 said in Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.:
Έχει όσο εξοπλισμό χρειάζεται για την καθημερινότητα και τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας
Κάτι αερόσακοι του λείπουν που χρεώνονται ώς έξτρα εξοπλισμός, αλλά λεπτομέρειες....
Νέο αυτοκίνητο (μαλλον αυτόματο) εως 23 χιλιάδες.