-
Ποιος; Να του δώσουμε συγχαρητηρια....
-
@alexandros-k
Αλέξανδρε, νομίζω αστειεύεσαι όταν λες γιατί με πειράζει... -
@christostsp said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Η Ford στον 1000αρι ecoboost .
-
Συγχαρητήρια και σε αυτούς, περίεργες επιλογές...
Πάντα ενέχει ένα ρίσκο αυτό... αστοχία ιμάντα (αποκόλληση μικρών τμημάτων δεν μιλώ για θραύση, ΟΚ, γνωρίζουμε τι γίνεται τότε) σημαίνει συγκέντρωση τους στο Κάρτερ και ακολούθως φραξιμο του φίλτρου της αντλίας ελαίου... και αν τον προλάβεις τον κινητήρα, τον προλαβες.. Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. -
@alexandros-k said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@christostsp said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Η Ford στον 1000αρι ecoboost .
Απο το 18 με το νεο focus πλεον εχει καδενα
-
Καταλάβαν (ευτυχώς για τους αγοραστες) ότι ήταν χαζομάρα o βρεχομενος με λάδι ιμαντας....Για να μην πω τίποτε άλλο αντί "χαζομάρα".
Άραγε γιατί εκαναν αυτή την αλλαγή...;;
Eισαι σίγουρος όμως δεν βρήκα στο διαδίκτυο τέτοια πληροφορία.Αλλαγή από ιμάντα σε καδένα στον 1.0 ecoboost.
Και για να πω την αλήθεια δεν βρήκα και προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα στον Ecoboost.
Αντίθετα βρήκα αναφορές και παράπονα για το ίδιο θέμα, τον "υγρό ιμαντα" σε 1.2T puretech. Περίεργο, φαίνεται φταίει
ο υποκατασκευαστης... (;;;) -
Στον 1,2 το πρόβλημα το έκανε το λάδι. Εβαλαν πιο λεπτό και όλα καλά.
Τώρα όμως τα υβριδικά, μούφα υβριδικά, θα έχουν καδένα.
-
Καταλάβαν (ευτυχώς για τους αγοραστες) ότι ήταν χαζομάρα o βρεχομενος με λάδι ιμαντας....Για να μην πω τίποτε άλλο αντί "χαζομάρα".
Άραγε γιατί εκαναν αυτή την αλλαγή...;;
Eισαι σίγουρος όμως δεν βρήκα στο διαδίκτυο τέτοια πληροφορία.Αλλαγή από ιμάντα σε καδένα στον 1.0 ecoboost.
Και για να πω την αλήθεια δεν βρήκα και προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα στον Ecoboost.
Αντίθετα βρήκα αναφορές και παράπονα για το ίδιο θέμα, τον "υγρό ιμαντα" σε 1.2T puretech. Περίεργο, φαίνεται φταίει
ο υποκατασκευαστης... (;;;) -
@criuser said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Στον 1,2 το πρόβλημα το έκανε το λάδι. Εβαλαν πιο λεπτό και όλα καλά.
Τώρα όμως τα υβριδικά, μούφα υβριδικά, θα έχουν καδένα.
Προφανως καδενα, αποδεικνύουν οτι το προβλημα δεν ειναι το λαδι αλλα οι κακιστες και φθηνιαρικες μηχανολογικες εφαρμογες των απατεωνων της στελαντι
#gia_petama
#chrepia
#gallika_bourdela -
Αλλάζει η λειτουργία του κινητήρα από ότι λένε με το υβριδικό και διάφορα άλλα που θα μας πει ο Λαπ ως πιο διαβαστερός όλων μας...
-
Δεν είχε προβλήματα ο Ecoboost;! R u serious;!
-
Προβλήματα με ιμάντες γενικά δεν έχω ακούσει πολλά (μόνο σε κάτι παλιά όπελ θυμάμαι), απλά είναι ένα κόστος κάθε Χ χρόνια.
Στις καδένες πάλι, μόνο κάτι παλιά μερκ δεν είχαν ποτέ θέμα και έκαναν 500κ χλμ. Έχω δει κυρίως θέματα σε vag (αλλαγή στα 100-150κ χλμ) tsi κλπ, σε nissan qq 1.6 (στα ίδια χλμ), κλπ κλπ. Το πρόβλημα είναι και ότι οι ίδιοι οι χρήστες λένε έχει καδένα δε θέλει τίποτα και το αφήνουν μέχρι να ξεχειλώσει κάνα μέτρο και βαράει.@dublin said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Για πες, εγώ δεν τα ξέρω.
-
Και εγώ έχω ακούσει θέματα για την καδένα του 1.6 diesel της Renault (που φορούσε το Kadjar, QQ, κλπ).
-
Ας βάλουν και όλο το μοτέρ μέσα σε μπανιέρα με λάδι,κοκακολα και ότι τους κατέβει, ο καταναλωτής γιατί να κάνει τον beta tester;
Εμένα εκεί είναι η ένσταση μου. -
@xenos said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Προβλήματα με ιμάντες γενικά δεν έχω ακούσει πολλά (μόνο σε κάτι παλιά όπελ θυμάμαι), απλά είναι ένα κόστος κάθε Χ χρόνια.
Στις καδένες πάλι, μόνο κάτι παλιά μερκ δεν είχαν ποτέ θέμα και έκαναν 500κ χλμ. Έχω δει κυρίως θέματα σε vag (αλλαγή στα 100-150κ χλμ) tsi κλπ, σε nissan qq 1.6 (στα ίδια χλμ), κλπ κλπ. Το πρόβλημα είναι και ότι οι ίδιοι οι χρήστες λένε έχει καδένα δε θέλει τίποτα και το αφήνουν μέχρι να ξεχειλώσει κάνα μέτρο και βαράει.@dublin said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Για πες, εγώ δεν τα ξέρω.
Συγνώμη, αλλά αν είναι κάποιο είδος χιούμορ δεν το πιάνω..η Ford με την Vag διαγωνίζονταν για τον χειρότερο κινητήρα για δεκαετίες!
https://www.whatcar.com/news/ford-ecoboost-engine-recall-what-you-need-to-know/n17972
Ford says it will compensate owners of Ecoboost-engined cars after some suffer sudden engine failure and others burst into flames...
Επειδή περπατάω φορτωμένος ένα ότι να ναι... έχει πραγματικά άπειρα links και περιπτώσεις..αν προλάβω το βράδυ μπορώ να σου βάλω μερικές..
-
Το ίδιο και η stellantis, οι ίδιοι οι τεχνικοί στα συνεργεία της γελάνε για την αξιοπιστία πολλών μοτέρ της.
-
@lap said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Το ίδιον και η stellantis, οι ίδιοι οι τεχνικοί στα συνεργεία της γελάνε για την αξιοπιστία πολλών μοτέρ της.
τι εχω μαθει απο τα προσφατα τραβηγματα μου.... (ειχα και παλαιοτερα αλλα μυαλο δεν ειχα βαλει)
γνωστα ληζ με δικα τους συνεργεια εχουν φτιαξει αφιερωμενες γραμμες επισκευων μονο για προιοντα στελαντι. αγανακτισμενοι.
πολλοι και πολυ γνωστοι επισκευαστες εξουσιοδοτημενοι εχουν αυξησει τους χωρους αποθηκευσης αυτοκινητων κατα πολυ καθως και τις ραμπες επισκευων. εχουν πηξει στα προβληματικα και δεν προλαβαινουν τις επισκευες.
στα μαστορια τους αναμεσα κυκλοφορει το #chrepia σε καθε δευτερη κουβενταουτε η φαγκ στα χειροτερα της δεν ειχε τοσα πολλα θεματα.
-
@gatoz said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@lap said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Το ίδιον και η stellantis, οι ίδιοι οι τεχνικοί στα συνεργεία της γελάνε για την αξιοπιστία πολλών μοτέρ της.
τι εχω μαθει απο τα προσφατα τραβηγματα μου.... (ειχα και παλαιοτερα αλλα μυαλο δεν ειχα βαλει)
γνωστα ληζ με δικα τους συνεργεια εχουν φτιαξει αφιερωμενες γραμμες επισκευων μονο για προιοντα στελαντι. αγανακτισμενοι.
πολλοι και πολυ γνωστοι επισκευαστες εξουσιοδοτημενοι εχουν αυξησει τους χωρους αποθηκευσης αυτοκινητων κατα πολυ καθως και τις ραμπες επισκευων. εχουν πηξει στα προβληματικα και δεν προλαβαινουν τις επισκευες.
στα μαστορια τους αναμεσα κυκλοφορει το #chrepia σε καθε δευτερη κουβενταουτε η φαγκ στα χειροτερα της δεν ειχε τοσα πολλα θεματα.
Ούτε στον Γκάλλο δεν είδα αυτά που έλεγες τότε ότι είχαν γεμίσει οι ράμπες!
τώρα γίνεται και λαθρεμπόριο service PEUGEOT;!
Σιγά μην τα στέλνουν κρυφά με μεταμεσονύχτια τρένα Βουλγαρία και Αλβανία για να τα φτιάχνουν σε μυστικές τοποθεσίες black sites..
Με τόσα προβλήματα δεν θα ήταν λογικό να κόβουν τις πωλήσεις; Αντί να αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο; Οι εργατοώρες, τα ανταλλακτικά και οι υπάλληλοι σε αυτούς που λες νομίζεις ότι είναι δωρεάν;
Σε χονδρική, αν οι υπηρεσίες και το προϊόν δεν ικανοποιούν απλά αλλάζεις προμηθευτή..
-
@dublin said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
@gatoz said in Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai:
Ούτε στον Γκάλλο δεν είδα αυτά που έλεγες τότε ότι είχαν γεμίσει οι ράμπες!
τώρα γίνεται και λαθρεμπόριο service PEUGEOT;!
Σιγά μην τα στέλνουν κρυφά με μεταμεσονύχτια τρένα Βουλγαρία και Αλβανία για να τα φτιάχνουν σε μυστικές τοποθεσίες black sites..
ο γκαλο ειναι ενας ελαχιστος.... δεν ειχα μιλησει ποτε για αυτον γιατι εκοψα σχεσεις μαζι του απο το 2012.
που ειχε διωξει το 508 μου καθε φορα σαν επισκευασμενο και καθε φορα δεν ηταν. μετριοτατος. αμφιβαλλω αν ασχοληθηκε ποτε.
δες στους μεγαλους τι γινεται, της κακομοιρας.
#gia_petama
#chrepia -
Τα leasing έχουν δικά τους συνεργεία δε τα πάνε σε αντιπροσωπείες...
Όσον αφορά τους τεχνικούς, εγώ έχω εμπειρία με πολλούς σε εξωτερικά συνεργεία, θα τους δείξω το ποστ σου να γελάσουν λιγάκι και οι άνθρωποι.Οι ίδιοι σου λένε μακρυά από γαλλικό, και σου λενε πως επειδή σ' αγαπάνε να πάς σε κορεάτικο ή ιαπωνικό.
Οι τελευταίοι καλοί κινητήρες ήταν οι ατμοσφαιρικοί πριν τον prince και ο 1,6hdi.
Σύγκρουση τιτάνων : 3008 βς Χceed βς Tuscon βς Tiguan βς Arkana βς CX-30 βς Qashqai