-
Η prequel σειρά του Yellowstone είναι η 1883(10 επεισόδια) και μετά συνεχίζει η ιστορία με το 1923(8 + δεύτερος κύκλος μάλλον) και έπειτα το Yellowstone.
-
@celebrimor said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Η prequel σειρά του Yellowstone είναι η 1883(10 επεισόδια) και μετά συνεχίζει η ιστορία με το 1923(8 + δεύτερος κύκλος μάλλον) και έπειτα το Yellowstone.
1883 ήταν υπέροχη από κάθε άποψη, το έχω τονίσει πολλές φορές στον από πάνω.
Πρώτη φορά ακούω για το 1923, το βάζω στα υπόψη. -
The Ark από SyFy...
https://www.imdb.com/title/tt17371078/
Κλασσική σειρά, το διαστημόπλοιο χάλασε - θα πεθάνουμε όλοι...
Δε βλέπω να βγάζει 2η σεζόν. Μόνο για φαν του είδους. -
Είδα πρόσφατα το The Old Man ,
οκ ο Jeff Bridges ηθοποιάρα μεγάλη αλλά το σενάριο είχε κάτι τρύπες ΝΑ. Παρόλα αυτά στο imbd είχε 7,6/10 οπότε μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος !
Πολύ καλά γυρισμένη με ωραία εικόνα και ταλαντούχους ηθοποιούς .
PS: Θα βγάλει και δεύτερη σεζόν -
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
The Ark από SyFy...
https://www.imdb.com/title/tt17371078/
Κλασσική σειρά, το διαστημόπλοιο χάλασε - θα πεθάνουμε όλοι...
Δε βλέπω να βγάζει 2η σεζόν. Μόνο για φαν του είδους.Πρέπει να χουν βάλει το χέρι τους Έλληνες εργολάβοι σε αυτά τα διαστημοπλοια, η μία ζημιά μετά την άλλη και φουλ στη πατέντα να τη βγάλουμε για τώρα και βλέπουμε...
-
3,7 Rating δεν έχω ξαναδεί...
Ούτε απέξω που λένε...
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
3,7 Rating δεν έχω ξαναδεί...
Ούτε απέξω που λένε...
Έχω δει όλα τα Sharknado και γενικά ότι καμμένο βγάζει το syfy originals. Όταν γράφω μόνο για φαν του είδους προφανώς το εννοώ...
-
Φρέσκα (?) κουλούρια
.
Ο Γκρόγκου και ο Mandalorian επιστρέφουν την 1 Μαρτίου. Εγγραφείτε στοDisney+Stremio και δείτε την ως τώρα ιστορία. -
Καλή σειρά sci-fi το Night Sky, με δουλεμένους χαρακτήρες και πολύ καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές. Δυστυχώς κόπηκε η δεύτερη σεζόν και μείναμε με την απορία.
-
Λοιπόν, stremio! Όσοι δεν έχετε, πραγματικά χάνετε! Θα άλλαζα τηλεόραση γι αυτό.
Μου άνοιξε τα μάτια.... (από συγκίνηση είναι). -
Είναι νόμιμο αυτό;
Δεν μου αρέσουν αυτά τα πειρατικά. Θέλω νόμιμα πράγματα
-
@xenos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
stremio
Τι διαφορές και ποιο πλεονέκτημα έχει σε σχέση με το Kodi;
-
@harisma23 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@xenos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
stremio
Τι διαφορές και ποιο πλεονέκτημα έχει σε σχέση με το Kodi;
Θα σε γελάσω εγώ, ας πει κάποιος που γνωρίζει.
@λαπ κάνε την επανάσταση σου! Μπορείς!
-
Είναι πιο εύχρηστη πλατφόρμα, σαν να βλέπεις το on-demand της Νόβα χωρίς τα περιττά addon που έχει το Kodi, με το οποίο εγώ δεν ξετρελάθηκα.
Επίσης σου δείχνει ποια επεισόδια έχει δει και πότε θα βγουν τα επόμενα.
Γενικά είναι εύχρηστο.
Κρίμα που δεν μπορώ να το βάλω στην καινούρια LG χωρίς την ανάγκη tv box ... Αν ξέρει κανένας τρόπο ας το πει -
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Είναι πιο εύχρηστη πλατφόρμα, σαν να βλέπεις το on-demand της Νόβα χωρίς τα περιττά addon που έχει το Kodi, με το οποίο εγώ δεν ξετρελάθηκα.
Επίσης σου δείχνει ποια επεισόδια έχει δει και πότε θα βγουν τα επόμενα.
Γενικά είναι εύχρηστο.
Κρίμα που δεν μπορώ να το βάλω στην καινούρια LG χωρίς την ανάγκη tv box ... Αν ξέρει κανένας τρόπο ας το πειΔεν έχω φορτώσει addons το Kodi. μόνο τα απολύτως απαραίτητα για την παρακολούθηση ταινιών και σειρών (δηλαδή σχετικές databases).
Και βεβαίως και το Kodi δείχνει ποια επεισόδια ή ταινίες έχεις δει. Και έχει και επιλογή να μην εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη αυτά που έχεις δει. Και μπορείς να δεις και trailers σε κάθε ταινία ή σειρά που έχεις. Απόλυτα εύχρηστο είναι κι αυτό.
Θα το δοκιμάσω όμως και το stremio. -
Υπάρχει ακόμη το kodi;
Νόμιζα πως το διέλυσαν χρόνια τώρα!
Αν δεν κάνω λάθος το 2017 δεν υπήρχαν πλέον recources ή databases -δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν - για ταινίες ή σειρές, ήταν ελάχιστα και δεν μπορούσες να δεις κάτι.
Το είχαν πετσοκοψει το κυνηγούσαν παντού ακόμη και με πρόστιμα σε κάποιες χώρες όπως τα torrent. -
Πείτε καμιά καλή σειρά στο νετφλιξ. Να είναι γρήγορη, και να θέλεις να βλέπεις το επόμενο επεισόδιο.
-
Δεν ξέρω τι σου αρέσει, την Wednesday Adams την είδες?
-
Όχι ρε κάτι σοβαρό θέλω. Κάτι σαν εκείνο που έστελναν γράμματα σε ένα σπίτι και τους τρέλαναν. Δηλαδή αγωνίας.
Μου βγάζει προτεινόμενα όλο κάτι σειρές σαν το ελίτ. Όλο κάποιοι περίεργοι, κάποιοι που ερωτεύονται και όλο και καποιος τους ζηλεύει και όλοι αυτοί μεταξύ τους αλλάζουν εραστές, κα γενικότερα ζούνε δράματα κτλ κτλ και όλα ιθπανικα.
-
Δεν του φαίνεται γιατί είναι ταινία Ζόμπι αλλά ξεκίνα το The Last of Us , δράμα - αγάπη - έρωτας - σασπένς και σαν μπόνους έχει και λίγο ξύλο σε ζόμπι ανά 2 επεισόδια
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]