-
@lap said in MAZDA FORUM:
Πάρτο μωρέ. Σιγά, το όφελος είναι μονάχα στο μποτιλιάρισμα και στην κίνηση μέσα στην πόλη στα στενά. Εάν δεν έχεις τέτοια δεν σε νοιάζει.
Δηλαδή τι άλλο θα έπαιρνες αν το ακυρώσεις;
Η διαφορά (εκτος στην καταλωση που ειναι ελαχιστη) ειναι οτι το ενα θεωρειται "Υβριδικο" , ενω το αλλο οχι , με οτι μπορει να σημαινει αυτο για το μελλον
Η αδεια σε αυτο που παραγγειλα γραφει "Υβριδικο" , ενω το αλλο δεν γραφει τιποτα .Δεν ξερω τι αλλο μπορω να παρω. Ειχα καταληξει στο Μαζντα , τωρα παλι απο την αρχη?
-
Μήπως να περιμένεις το fl του 208;
Μια χαρά αυτοκίνητο και mhev. Την τιμή δεν ξέρω.
Ειδάλλως τέλος του έτους λένε θα έρθει το νέο swift.
-
@criuser said in MAZDA FORUM:
Για μένα αν η επιλογή του ήταν επειδή είναι μούφα , να το ακυρώσεις, ή να ζητήσεις 4ψήφια έκπτωση.
Μουφα εννοεις το ΜΗEV ? Το επελεξα ΚΑΙ γι αυτο .
4ψηφια εκπτωση δεν παιζει με την καμια. Θα βρουν να το πουλησουν . Δεν εχουν λογο να το κανουν -
Θα έχει τεράστια διαφορά.. γιατί να μην πάει σε Swift; Πόσο ξεκινάει; Όχι ότι και το Mazda είναι κάνα CX30..το πιο ταπεινό από όλα τα Mazda είναι..
Το θέμα είναι ότι από εδώ και πέρα θα περιμένει, όπως και να έχει..
Εγώ θα προσπαθούσα για μία αξιοπρεπή έκπτωση (για την κοροϊδία) και θα έπαιρνα αυτό φυσικά.. δηλαδή άλλοι 6-18 μήνες περίμενε πρέπει να υπολογιστεί στην εξίσωση..εν το μεταξύ όλοι ξέρουν ότι είναι μουφα hybrid, κάποια στιγμή θα γίνει ο διαχωρισμός με τα full (κανονικά) γιατί τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά υπέρ των full..
-
@dublin said in MAZDA FORUM:
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
Ρωτησα απλα αν η τιμη ειναι ιδια και μου λεει ΝΑΙ
Και να μου κοψει 100-200€ , δεν το θελω , ξενερωσαΔεν ξερω τι θα κανω . Λεω να περιμενω. Αν μου φερουν αυτο που παραγγειλα εχει καλως, αλλιως παιρνω την προκαταβολη πισω και χαιρετε . Τι αλλο να κανω ?
Κανονικά θα τους έλεγες "αντίο, θα σας δω στο πλοίο", αλλά η κατάσταση δεν ευνοεί τον πελάτη αυτή τη στιγμή..αν είναι όμως 500€, είναι οκ έκπτωση πιστεύω.. αλλιώς περίμενε αυτό που πραγματικά θέλεις ή κάνε μια ψακτικη για κάνα ετοιμοπαραδοτο, ίσως και κάνα Hyundai; Εντάξει, καταλαβαίνω ότι τα Mazda έχουν καθολική αποδοχή εδώ μέσα, αλλά τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι καλά αυτά τα χρόνια..
Τι άλλες διαφορές έχει το απλό από το mild; Τέλη κυκλοφορίας, και κατανάλωση, ΚΑΙ επιδόσεις;
Δεν εχει διαφορά . Μονο 2γρ CO2 .Αλλά και στην τιμη δεν εχουν διαφορά, οποτε γιατι να προτιμησω το ΜΗ (οχι) mhev ?
Αν μου κοψουν ενα 500αρικο , μπορει να το δεχτω, αλλά δε νομιζω να κοψουν ουτε καν αυτο -
Θα έχει τεράστια διαφορά.. γιατί να μην πάει σε Swift; Πόσο ξεκινάει; Όχι ότι και το Mazda είναι κάνα CX30..το πιο ταπεινό από όλα τα Mazda είναι..
Εγώ θα προσπαθούσα για μία αξιοπρεπή έκπτωση (για την κοροϊδία) και θα έπαιρνα αυτό φυσικά.. δηλαδή άλλοι 6-18 μήνες περίμενε πρέπει να υπολογιστεί στην εξίσωση..εν το μεταξύ όλοι ξέρουν ότι είναι μουφα hybrid, κάποια στιγμή θα γίνει ο διαχωρισμός με τα full (κανονικά) γιατί τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά υπέρ των full..
Δεν ηθελα το Μαζντα 2 που ειναι Yaris . Ηθελα το "γνησιο" , αλλά το ηθελα εστω σε MHEV . Τοσο δυσκολο ειναι? Ποιος ξερει τι εγινε..... Το πουλησαν αλλου? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει . Ή μου δινουν αυτο που παραγγειλα ή κοβουν τιμη σε αυτο που φερνουν και κανω πισω και το δεχομαι . Αλλιως θα παμε γι άλλα
-
Δεν ηθελα το Μαζντα 2 που ειναι Yaris . Ηθελα το "γνησιο" , αλλά το ηθελα εστω σε MHEV . Τοσο δυσκολο ειναι? Ποιος ξερει τι εγινε..... Το πουλησαν αλλου? Δεν ξερω και δεν με νοιαζει . Ή μου δινουν αυτο που παραγγειλα ή κοβουν τιμη σε αυτο που φερνουν και κανω πισω και το δεχομαι . Αλλιως θα παμε γι άλλα
Απογοητευτική η συμπεριφορά τους.. συμβαίνουν περίεργα πράγματα.. φυσικά η επιλογή σου είναι και η προτίμησή σου, θυμάμαι που τα λέγαμε και τότε.
Νομίζω καλά θα τα κάνεις με αυτήν τη σειρά..οκ, θέλουμε αυτοκίνητα, αλλά όχι και καθαρή εκμετάλλευση ή, σχεδόν, κοροϊδία/εξαπάτηση..
Πολύ ξενερωμα.. κουράγιο! Είμαστε μαζί σου!
-
This post is deleted! -
Αλέξανδρε εσύ θα αποφασίσεις
Εμείς ότι και να πούμε δεν μετράει.
Αν θυμάμαι καλά και έχεις παραγγείλει challenge με 90 άλογα βλέπω
Το απλό 109 ρύπους, 4.7 κατανάλωση και 16.923
Το μιλντ 107 ρύπους, 4.6 κατανάλωση και 16.976. -
μία αξιοπρεπή έκπτωση (για την κοροϊδία) και θα έπαιρνα αυτό φυσικά.. δηλαδή άλλοι 6-18 μήνες περίμενε πρέπει να υπολογιστεί στην εξίσωση..εν το μεταξύ όλοι ξέρουν ότι είναι μουφα hybrid, κάποια στιγμή θα γίνει ο διαχωρισμός με τα full (κανονικά) γιατί τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά υπέρ τω
Σωστός. Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές αν δεν συμπεριφέρονται σωστά. Οχι να κάνουν ότι γουσταρουν και να χρεώνουν μετά το δικό τους λάθος
Ελπίζω να λυθει αμεσα.
-
@gtsartsal said in MAZDA FORUM:
Το μιλντ 107 ρύπους, 4.6 κατανάλωση και 16.976.Αυτές είναι οι διαφορές; Ατμοσφαιρικό είναι;
Δεν παίρνεις κάνα Stonic με τα ίδια χρήματα; Πριν ένα χρόνο έπαιρνες το turbo με 18.000..
-
Σωστά stonic!
Swift Χμμμ. Σε λίγους μήνες θα παρουσιαστεί το νέο και εσύ θα παραλαμβάνεις το προηγούμενο; Δεν είναι και ότι καλύτερο.
Το 208 θα ανέβει τόσο πολυ;
-
Και στο fb χθες διάβασα το ίδιο... Ότι κάποιος περίμενε το mazda 2 mild και τον ενημέρωσαν ότι θα έρθει το απλό...
-
Και στο fb χθες διάβασα το ίδιο... Ότι κάποιος περίμενε το mazda 2 mild και τον ενημέρωσαν ότι θα έρθει το απλό...
Δεν το πηρα χαμπαρι
Στειλε μου please το link στο FB -
Το μιλντ 107 ρύπους, 4.6 κατανάλωση και 16.976.Αυτές είναι οι διαφορές; Ατμοσφαιρικό είναι;
Δεν παίρνεις κάνα Stonic με τα ίδια χρήματα; Πριν ένα χρόνο έπαιρνες το turbo με 18.000..
Ποιο Stonic? Δεν μ αρεσει. Ασε που τωρα θα εφτασε 20
Ατμο ειναι το Mazda, ναι
-
Ποιο Stonic? Δεν μ αρεσει. Ασε που τωρα θα εφτασε 20
Ατμο ειναι το Mazda, ναι
Να προτείνω i20 1.0T 100hp iMT 48V Hybrid EXCLUSIVE;
https://www.hyundai.gr/timokatalogos-hyundai/
Δύο χιλιάρικα παραπάνω βέβαια, αλλά μικροϋβριδικό και πιο πλήρες αυτοκίνητο. -
Πάρε ένα Φιέστα mHEV να τελειώνεις, όσο προλαβαίνεις ακόμα. Αμαξάρα σε σχέση με το Μάζντα.
-
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Πάρε ένα Φιέστα mHEV να τελειώνεις, όσο προλαβαίνεις ακόμα. Αμαξάρα σε σχέση με το Μάζντα.
Έχει ξεφύγει τελείως σε τιμή...
-
Το οποίο φιέστα έχει από τα καλύτερα mhev συστήματα. Λογικά το 208 που θα έρθει ως fl θα έχει το πιο advanced τεχνολογικά
-
Το οποίο φιέστα έχει από τα καλύτερα mhev συστήματα. Λογικά το 208 που θα έρθει ως fl θα έχει το πιο advanced τεχνολογικά
To fiesta στο μεταξύ φτάνει στα λεφτά του swift sport ή του vitara.... Εγώ ξέρω τι θα παιρνα.
MAZDA FORUM