-
@groover1972 said in TOYOTA FORUM:
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
@realzeus said in TOYOTA FORUM:
Σε έσφαξαν Στέφανε... Αν μου έλεγαν 15 Ευρώ για μια ασφάλεια θα του έλεγα: "Βγάλε την τώρα και δεν θέλω να σε ξαναδώ"!!!
Το ξέρω αλλά ειχα ήδη παει εκεί και βιαζόμουν!
Τους είπα οτι διαβάζω για 1-2 ευρώ σε βενζινάδικο αλλά μου ειπαν οτι είναι ειδικές αυτές .....
Δουλεμα στο τετράγωνο!πάντως μπορείς να πας στον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς και να πληρώσεις μόνο το ανταλλακτικό...
Είμαι στον κλάδο των υπηρεσιών και η υπηρεσία πρέπει να πληρώνεται. Αλλά 15 μαύρα είναι πολλά.
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
https://www.autoblog.gr/2023/01/26/paraiteitai-apo-proedros-kai-ceo-tis-toyota-o-akio-toyoda/
Παραιτείται λοιπόν ο Πρόεδρος και λόγω ιαπωνικής παράδοσης και νοοτροπίας μπορούμε να υποθέσουμε οτι η παραίτηση έγινε γιατί απέτυχε στις προβλέψεις του για την ηλεκτροκίνηση και απέτυχε στην παραγωγή του πρώτου αμιγούς ηλεκτροκίνητου BZ4X που αποσύρθηκε με γελοίες για προϊόν Toyota δικαιολογίες , κάτι για μπουλόνια .
Για μένα η Toyota την πάτησε όπως η VW με τα ντίζελ ...επαναπαύτηκε
η VW ξύπνησε με πάταγο
η Toyota παραμένει σε γλυκό λήθαργο χάρη στην πρώτη θέση παγκοσμίως που δεν εγγυάται τίποτα όμως για το μέλλον ή μάλλον εξασφαλίζει ότι αν δεν αλλάξει σε δέκα χρόνια θα εξακολουθεί να φτιάχνει υβριδικά για την Ασία και Αφρική αλλα την Αμερική την Κίνα και την Ευρώπη τις χάνει .Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι το σπάσιμο της πρώτης συνεργασίας Toyota Tesla που ξεκίνησε με θαυμασμό
https://www.petersimoons.com/tesla-toyota-partnership/
“Toyota would like to learn from the challenging spirit, quick decision-making, and flexibility that Tesla has.”
και κατέληξε σε πώληση του μεριδίου το 2017και επειδή οι Αμερικάνοι δεν ξεχνάνε
η παραίτηση του Ακιντο ίσως είναι απαραίτητη για να υπάρξει ελπίδα για δεύτερη ευκαιρία
25.000€ το model 2 σε εργοστάσιο Toyota ακούγεται ωραίο ... και το φοβούνται οι Κορεάτες
https://gulfnews.com/business/fully-charged-tesla-toyota-partnership-rumours-unpacked-1.1636619589103Να μην ασχοληθεί ποτε με τις τοστιέρες γίνεται ;
Είναι leader, μπορεί να ελέγξει τι καταστάσεις και να δείξει στον κόσμο την απάτη της μπαταριοκινησης.
Τιμή και δόξα στον Τογιοντα ! -
Κάτι έχει γίνει και εκτός των AygoX & Yaris ατμοσφαιρα, καταφθάνουν συνέχεια καράβια με παραδόσεις. Οι χρόνοι μειώνονται συνεχώς...μακάρι να διατηρηθεί έτσι!
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Κάτι έχει γίνει και εκτός των AygoX & Yaris ατμοσφαιρα, καταφθάνουν συνέχεια καράβια με παραδόσεις. Οι χρόνοι μειώνονται συνεχώς...μακάρι να διατηρηθεί έτσι!
Σημερινή παραγγελία Yaris hybrid μου έδωσαν άφιξη 11/12/23 πάντως! 10 μηνάκια... Not bad, not good...
-
@nbadoun said in TOYOTA FORUM:
Σημερινή παραγγελία Yaris hybrid μου έδωσαν άφιξη 11/12/23 πάντως! 10 μηνάκια... Not bad, not good...
Καλά είναι. Εαν συνεχίσει έτσι και δεν σκάσει τίποτα άλλο περίεργο, λογικά θα το έχεις μέχρι Σεπτέμβριο.
-
Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι κλείνει προσωρινά το εργοστάσιο στην Τσεχία και μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις....
-
Το μόνο που με φοβίζει είναι ότι κλείνει προσωρινά το εργοστάσιο στην Τσεχία και μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις....
Εαν δεν κάνω λάθος Τσεχία φτιάχνουν μόνο AygoX και Yaris βενζίνη (όχι υβριδικά), οπότε δεν θα έχεις θέμα. Εκτός εαν έχει αλλάξει κάτι από τότε που είχα ενημερωθεί για την παραγωγή.
-
Εαν δεν κάνω λάθος Τσεχία φτιάχνουν μόνο AygoX και Yaris βενζίνη (όχι υβριδικά), οπότε δεν θα έχεις θέμα. Εκτός εαν έχει αλλάξει κάτι από τότε που είχα ενημερωθεί για την παραγωγή.
Στο δημοσίευμα που διάβασα έλεγε για Yaris και δεν έκανε κάποιον διαχωρισμό! Μακάρι να είναι όπως τα λες!!
-
-
Στο δημοσίευμα που διάβασα έλεγε για Yaris και δεν έκανε κάποιον διαχωρισμό! Μακάρι να είναι όπως τα λες!!
To ξέρω. Αλλά μου είχε πει ο πωλητής που είχα πάρει την Κορόλα, ότι Τσεχία δεν φτιάχνουν τα υβριδικά Γιάρις, μόνο τα βενζίνης. Τι να πω....ισχύει ή όχι δεν το ξέρω.
-
To ξέρω. Αλλά μου είχε πει ο πωλητής που είχα πάρει την Κορόλα, ότι Τσεχία δεν φτιάχνουν τα υβριδικά Γιάρις, μόνο τα βενζίνης. Τι να πω....ισχύει ή όχι δεν το ξέρω.
Επειδή με συμφέρει, θα σε πιστέψω!!!
-
Ήδη κόπηκαν και κόβονται συνέχεια μήνες.
Εγώ έχω ίδια ημερομηνία παράδοσης με παραγγελία τέλη Αυγούστου 22 ενώ πριν 3 εβδομαδες που είχα ρωτήσει μου είχαν πει για παράδοση 2/24 αν έκανες τότε την παραγγελία. -
Το concept του Ch-r όταν βάζεις μπροστά στον πίνακα οργάνων γράφει hello i am yui
Οι άνθρωποι πραγματικά έχουν παράξενο χιούμορ.
Youtube Video -
https://www.motor1.com/news/666049/toyota-rav4-best-selling-2022/
Κάτι κάνει πολύ καλά, δεν είναι μικρή υπόθεση το 5 στα 10 .
Στην Ευρώπη βέβαια δεν εκτιμάται ιδιαίτερα -
Πολύ μου αρέσει το rav. Το βλέπω καμιά φορά και πραγματικά είναι αμαξαρα
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Πολύ μου αρέσει το rav. Το βλέπω καμιά φορά και πραγματικά είναι αμαξαρα
ναι είναι πολύ ωραίο το Ford Explor..... εεεεε το Rav...
-
Είχα γνωρίσει Έλληνα που εργάζεται σε μεγάλο κατασκευαστή. Είχε και καλή θέση, δεν σας λέω πόσα έβγαζε....νόμιζα μιλούσε για την 10ετια αλλά αυτός εννοούσε το έτος.
Τεσπά... Είχε οδηγήσει το rav, και τελικά το πήρε νομίζω full extra τα πάντα ολα. Καθόταν και ανέλυε λεπτομέρειες της κατασκευής του και έλεγε πως πολύ ακριβά αυτοκίνητα δεν έχουν τέτοια ποιότητα σε λεπτομέρειες. Έλεγε πως ήταν από τις καλύτερες αγορές σε αυτοκίνητο που είχε κάνει. Δεν το αλλάζει εύκολα. Και όχι δεν δούλευε στην Toyota.
-
-
Οικογενειακώς είχαμε μονο toyota.
Όταν έψαξα για αγορά suv ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Δεν με έψησε και με ενόχλησε αφάνταστα η καμπύλη στο πάνω μέρος των παραθύρων. Έβρισκε το κεφάλι μου παρά τους τεράστιους χώρους που είχε. Τα υλικά επίσης δεν με ικανοποίησαν.
Είχα πετύχει και τρελή προσφορά, το 4κινητο 2λιτρο όχι hybrid 31.000.
Μετά πήγα είδα το cx5 και απέρριψα το rav.
Τελικά προτίμησα το cx30. -
Καλά τετρακίνητο rav με 31Κ , όσο ένα 2008 με μεσαίο εξοπλισμό και λιγότερα άλογα, χωρίς τετρακίνηση, δύο κατηγορίες κάτω και υποδεέστερη τυπολογία ανάρτησης.
Εγώ θα το αγόραζα χθες. Αλλά ..... δίλιτρο
TOYOTA FORUM