Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές. Μονόχρωμο είναι. Για το υποβραχιονιο δεν με πειράζει ακομα καλύτερα που δεν έχει γιατι με δυο παιδιά δημοτικού δεν τα εμπιστεύομαι τα υγρά. Απλα είχα την απορία γιατι ειχα σωσει σε pdf την διαμόρφωση του active αλλά δεν το βρίσκω μετα από 13 μήνες και ένα format.
Έκανα τη διαδικασία για να συνδεθεί το αυτοκίνητο με το myt app και περιμένω επιβεβαίωση το επόμενο 24ωρο ώστε να βλέπω καταναλώσεις ανά διαδρομή και να μπω στη σύγκριση για το ποιος την εχει πιο μικρη.
Και επόμενος στόχος android auto.
Σήμερα πρώτη διαδρομή για τη δουλειά 30 χλμ σύνολο. Εντυπώσεις θετικές για κίνηση σε περιαστικό και λίγο αστικό χώρο. Ο κινητήρας έπαιζε μεταξύ ev και eco, με τις εναλλαγές να γίνονται αντιληπτές αρκετά και σε θόρυβο και σε κραδασμούς όχι ενοχλητικά φυσικά. Αυτό που με "πείραξε" στις εναλλαγές ήταν κυρίως οτι ορισμένες φορές ηταν αναποφάσιστος δηλαδή 1-2 δευτερόλεπτα ev μετα ξεκινούσε ο θερμικός για 1-2 δευτερόλεπτα και πάλι πίσω. Ίσως φταίει και η διαδρομή σε συνδιασμό με το πόδι μου μιας και έρχομαι απο diesel.
Ακομα δεν αισθάνομαι σιγουριά στις διασταυρώσεις όταν θέλω να χωθώ με επιτάχυνση μέσα στην κίνηση. Δεν ξερω αν το αυτοκίνητο θα μου δώσει την επιτάχυνση χωρις να έρθει χαλκομανια ο απο πισω μου.
Παιδιά για τα δώρα ξαναλέω δεν ζήτησα δεν είναι του χαρακτήρα μου οταν πάω να αγορασω ενα αυτοκίνητο 21000 ευρω να ζητησω/διαπραγματευτω δώρα αξίας πχ 100 ευρώ ειδικά σε ενα μονοπωλιακό περιβάλλον που θα πρέπει να παρακαλέσω παρα να απαιτήσω. Οι πάντες κρίνονται.
Edit
Και η πρώτη αναφορά κατανάλωσης