-
Απατεώνες. Να βγει σε diesel τότε.
Να βλέπεις αυτό το σχέδιο να πλησιάζει, να το θαυμάζεις και μόλις πλησιάσει να ακούς ένα τρακτέρ
-
Εξαιρετικές τιμές!!! €40.000 για 130 άλογα βενζίνης με τεχνολογία περασμένου αιώνα και ημιάκαμπτο....ευκαιρία λέμε. Τουλάχιστον καταργήσανε το καρκινομαζούτ, κάτι ειναι και αυτό...το λές και εξέλιξη! Κάποια στιγμή θα εκσυγχρονιστούν και τα άλλα μηχανικά σύνολα.
-
@fanis75 said in Peugeot 408 (2022):
Εξαιρετικές τιμές!!! €40.000 για 130 άλογα βενζίνης με τεχνολογία περασμένου αιώνα και ημιάκαμπτο....ευκαιρία λέμε. Τουλάχιστον καταργήσανε το καρκινομαζούτ, κάτι ειναι και αυτό...το λές και εξέλιξη! Κάποια στιγμή θα εκσυγχρονιστούν και τα άλλα μηχανικά σύνολα.
Δυστυχώς οι σημερινοί αγοραστές θα εστιάσουν στην εμφάνιση μέσα-έξω και τον εξοπλισμό παρά σε κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις
-
@dimitrioskosmas said in Peugeot 408 (2022):
Δυστυχώς οι σημερινοί αγοραστές θα εστιάσουν στην εμφάνιση μέσα-έξω και τον εξοπλισμό παρά σε κινητήρα, πλαίσιο, αναρτήσεις
Εεε ναι. Εδώ και χρόνια έτσι είναι και η Πεζώ το κατάλαβε νωρίς και το εκμεταλλεύτηκε πολύ σωστά. Τεχνολογία περασμένων 10ετιών αλλά design από το μέλλον και να η συνταγή με μηδενικό κόστος εξέλιξης.
-
Μόνο Φεβ θα το παίρνουν
-
Ε ας μη το έβγαζε με τον 1,2 και αυτή την τιμή , να γλυτώσει και την κατακραυγή.
Δε θέλει πολύ στην αγορά να σου βγεί το όνομα ότι πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες, είναι λεπτή η ισορροπία που μπορείς να πουλήσεις παπάτζες στην αγορά, ο.κ. μέχρι να σε καταλάβουν θα κονομάς, αλλά υπάρχει και η μικρή πιθανότητα το κοινό να καταλάβει το σανό που του πουλάς και να ξυπνήσει.... Μικρή η πιθανότητα , αλλά υπαρκτή.
-
Ρε μοιρηδες μην ντρέπεστε! Πείτε ότι ήρθατε να πάρετε λίγο μάτι! Άντε πίσω στα ελενιτ τώρα και στα μικρόμετρα που μετράτε καύσιμα και διάφορα πράγματα!
408 θα βλέπετε και θα κλαίτε! Εμείς σας βλέπουμε και γελάμε!
-
@dublin said in Peugeot 408 (2022):
408 θα βλέπετε και θα κλαίτε!
Όπως είπαμε, φύκια για μεταξωτές κορδέλες...ομορφιά 100 και ουσία μηδέν. Θα πουλήσει βέβαια, γιατί ο κόσμος είναι άσχετος και καλά θα κάνει να πουλήσει.
ΥΓ: Πελάτη η Στελάντις, οπότε θέλω να έχει πολλά κέρδη...έχουν να μας πηρώσουν πολλά....χαχα!
-
408 θα βλέπετε και θα κλαίτε!
Όπως είπαμε, φύκια για μεταξωτές κορδέλες...ομορφιά 100 και ουσία μηδέν. Θα πουλήσει βέβαια, γιατί ο κόσμος είναι άσχετος και καλά θα κάνει να πουλήσει.
ΥΓ: Πελάτη η Στελάντις, οπότε θέλω να έχει πολλά κέρδη...έχουν να μας πηρώσουν πολλά....χαχα!
Καλά.. ουσία μηδέν δεν το λέει κανένας με σώας τα φρένα! Η εταιρεία έχει κάνει άλματα μπροστά. Αν δεν σε ικανοποιούν respect, αλλά το να θάβετε έτσι απρόκλητα και απροκάλυπτα μόνο θυμηδία προκαλεί!
18 μήνες οδήγησα πολλά μεταχειρισμένα ή καινούργια, κάποια τα νοίκιασα κιόλας για μεγαλύτερες περιόδους (επειδή η Β suv δεν υπήρχε παλιότερα και δεν είχα εμπειρία στην κατηγορία και ήθελα να την δω σε φάση διακοπές) λες να το διάλεξα επειδή είχε ωραία υλικά μέσα; Αυτό ήταν το bonus..
Σαν σύνολο τα PSA προσφέρουν από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην αυτοκίνηση αυτή τη στιγμή, άπειρες λύσεις και συνδιασμούς, νομίζω είναι στην καλύτερη φάση της ιστορίας τους, και μόλις έσωσαν Opel, και παρασύρουν προς την επιτυχία και άλλους "καμμενους" από άλλους ομίλους..facts.
-
γάτε γάτε εισαι εδω;;
-
Καλά.. ουσία μηδέν δεν το λέει κανένας με σώας τα φρένα! Η εταιρεία έχει κάνει άλματα μπροστά. Αν δεν σε ικανοποιούν respect, αλλά το να θάβετε έτσι απρόκλητα και απροκάλυπτα μόνο θυμηδία προκαλεί!
18 μήνες οδήγησα πολλά μεταχειρισμένα ή καινούργια, κάποια τα νοίκιασα κιόλας για μεγαλύτερες περιόδους (επειδή η Β suv δεν υπήρχε παλιότερα και δεν είχα εμπειρία στην κατηγορία και ήθελα να την δω σε φάση διακοπές) λες να το διάλεξα επειδή είχε ωραία υλικά μέσα; Αυτό ήταν το bonus..
Καταρχάς δεν είπα για το δικό σου. Μίλησα για το 408 που τιμολογείται 40.000 (45.000 εαν δνε το θες μόνο με τιμόνι και ρόδες aka γερμανοί) για τεχνολογία του περασμένου αιώνα, οποτε ναι ουσία μηδέν όταν έχεις προτάσεις με ίδια χρήματα και μηχανολογία και αναρτήσεις πολύ καλύτερες. Αυτό λέω...απέξω κούκλα και από κάτω ίδιο με ένα 308 του 2010.
-
@civil357 said in Peugeot 408 (2022):
Ε ας μη το έβγαζε με τον 1,2 και αυτή την τιμή , να γλυτώσει και την κατακραυγή.
Γιατί έχει και άλλους κινητήρες εκτός από αυτόν και τον 1.5 diesel τα τελευταία χρόνια?
Ο 1.6thp καταργήθηκε και αυτός?
-
@georgekn said in Peugeot 408 (2022):
Ο 1.6thp καταργήθηκε και αυτός?
Υπάρχει στο υβρίδιο, όχι αυτόνομος.
-
Υπάρχει στο υβρίδιο, όχι αυτόνομος.
Άριστη κίνηση εκ μέρους του PSA θα έλεγα. Ταλαιπώρησε πολλούς αυτό το μοτέρ. Στο υβριδικό δε οποίος το πάρει περαστικά δύο φορές γιατί λίγο τον έτρωγε...
-
Καταρχάς δεν είπα για το δικό σου. Μίλησα για το 408 που τιμολογείται 40.000 (45.000 εαν δνε το θες μόνο με τιμόνι και ρόδες aka γερμανοί) για τεχνολογία του περασμένου αιώνα, οποτε ναι ουσία μηδέν όταν έχεις προτάσεις με ίδια χρήματα και μηχανολογία και αναρτήσεις πολύ καλύτερες. Αυτό λέω...απέξω κούκλα και από κάτω ίδιο με ένα 308 του 2010.
Δεν ξέρω γιατί το έβγαλε και με αυτόν τον κινητήρα, κάτι ξέρει το management καλύτερα από εμάς, αφού όλα ρε συ PHEV θα πουληθούν, δεν ξέρω γιατί κολλάτε στην 1η έκδοση.. εκεί σε αυτά τα λεφτά (45 έχει; Δεν θυμάμαι) θα μετρηθεί με λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Πάντως όλα τα Peugeot παίρνουν πολύ καλές κριτικές σε ποιότητα κύλισης και οδηγικά χαρακτηριστικά, για μένα, παίζουν σε έναν μέσο όρο άνεσης και οδηγικής συμπεριφοράς που αρέσει σε πολύ κόσμο. Όπως σας έλεγα και τότε που έβγαινε το 2008, it's not just a pretty face..
Τεσπα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή η κατηγορία, ούτε την ξέρω καλά για να κάνω αυστηρές κρίσεις, αλλά μου φαίνεται θα κάνει αξιόλογη πορεία σαν PHEV. Κάπου εκεί δεν είναι οι τιμές PHEV των C5 Aircross/3008; Γιατί όχι αυτό που είναι και μεγαλύτερο, και πιο "περίεργο" για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν; Σε αυτήν την κατηγορία τιμής παίζουν ρόλο και αυτά.
-
To PHEV είναι ΟΚ τιμολογμένο, για το 1.2 κράζω....καλύτερα να μην το είχε καθόλου. Είναι "αστείο" (για εμένα) να έχεις τέτοια space σχεδίαση με αυτό το μοτέρ. Σαν να πηγαίνει σε 6στερο ξενοδοχείο και μέσα να έχει ράντζο για ύπνο.
-
Όπως σας έλεγα και τότε που έβγαινε το 2008, it's not just a pretty face..
Έχεις δίκιο δεν είναι κακά οχήματα. Συμφωνώ. Είναι άνω του μέσου όρου.
Εξήγησε μου κάτι, όταν μιλάς έτσι πετάς διαφορά τσιτατα από την αγγλική ή ειρωνευεσαι;
Το παρατηρώ συχνά για αυτό το λέω.
-
@lap said in Peugeot 408 (2022):
Όπως σας έλεγα και τότε που έβγαινε το 2008, it's not just a pretty face..
Έχεις δίκιο δεν είναι κακά οχήματα. Συμφωνώ. Είναι άνω του μέσου όρου.
Εξήγησε μου κάτι, όταν μιλάς έτσι πετάς διαφορά τσιτατα από την αγγλική ή ειρωνευεσαι;
Το παρατηρώ συχνά για αυτό το λέω.
Ο @dublin πολίτης του κόσμου, εμένα μου κάνει.
-
Α, νομιζα ότι είναι τρόπος ειρωνίας. Ok, my bad!
-
@lap said in Peugeot 408 (2022):
Α, νομιζα ότι είναι τρόπος ειρωνίας. Ok, my bad!
Όπως ξέρεις έχω ζήσει κάποια χρόνια εξωτερικό και έχω κρατήσει κάποιες εκφράσεις. Δεν τα λέω ειρωνικά, απλά κάποια κολλάνε καλύτερα στην Αγγλική.
Peugeot 408 (2022)