-
Το είδα από κοντά....άχρωμο, άγευστο...δεν έχει κάτι. Το λές έως και άσχημο.
-
Κι εμένα, εμφανισιακά δεν...
-
Θα συμφωνησω, το ειδα απο κοντα οταν πηγα να κλεισω το i20 και δεν με ενθουσιασε. Ειδικα αυτο που ειχε με τις 16αρες ζαντες μου φανηκε αρκετα περιεργο γιατι ειναι ογκωδες αμαξι για το μηκος του.
-
Να μας ενημερώσεις για το i20. Καλόταξιδο
-
@lap said in Hyundai Bayon 2021:
Να μας ενημερώσεις για το i20. Καλόταξιδο
Σ'ευχαριστω! Ελπιζω να ειμαι τυχερος και να μην εχει καθυστερηση.
-
-
Ρε σεις σα να έσκασε ο αερόσακος στην πλευρική σύγκρουση.
Πλέον είναι ξεκάθαρο. Αν δεν έχεις μεσαίο αερόσακο ξεχανας τα 5 αστερια76% ασφάλεια στους επιβάτες
-
-
@storm said in Hyundai Bayon 2021:
Best seller σε άλλες χώρες ίσως. Στην Ελλάδα προφανώς και όχι. Όπως και κανένα Hyundai/KIA υπό την αντιπροσώπευση του Βασιλάκη.
Το παραπάνω το είχα αναφέρει τον Ιούνιο του 2021.
Ιανουάριος 2023. Έχει δει κανείς κάποιο Bayon στο δρόμο;
Εγώ δεν έχω δει κανένα πουθενά.Αυτά που έρχονται Ελλάδα (αν έχει έρθει κανένα) σε ποια χώρα κατασκευάζονται;
-
Best seller σε άλλες χώρες ίσως. Στην Ελλάδα προφανώς και όχι. Όπως και κανένα Hyundai/KIA υπό την αντιπροσώπευση του Βασιλάκη.
Το παραπάνω το είχα αναφέρει τον Ιούνιο του 2021.
Ιανουάριος 2023. Έχει δει κανείς κάποιο Bayon στο δρόμο;
Εγώ δεν έχω δει κανένα πουθενά.Αυτά που έρχονται Ελλάδα (αν έχει έρθει κανένα) σε ποια χώρα κατασκευάζονται;
Έχουν 2 συνάδελφοι μου. Δεν έχει σημασία ο αντιπρόσωπος. Δεν πουλάει γιατί είναι άσχημο. Ο Έλληνας πρώτα αγοράζει με το κριτήριο αν του αρέσει και μετά κοιτάει τα υπόλοιπα. Κατασκευάζεται όπως και το i20 στην Τουρκία. Ευτυχώς το i30 μου κατασκευάζεται Τσεχία.
-
Έχει δει κανείς κάποιο Bayon στο δρόμο;
Εγώ δεν έχω δει κανένα πουθενά.Περισσότερα από όσα αντέχουν τα μάτια μου, αλλά ναι.
-
.. και εγώ πολλά πλέον.. μπορεί να μην σου κάνει σαν suv και να μην το προσέχεις, το ίδιο παθαίνω με το Kamiq, σε αυτά τα 2 αυτοκίνητα δεν τους ρίχνεις 2η ματιά, αλλά είναι από τα πρακτικότερα στην κατηγορία τους και από τα πιο value for money.
Μεγάλη συζήτηση γίνεται για την "ομορφιά" και το "design", φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθεί κάποιος γι' αυτό. Το θέμα είναι η ποσοστοση που βάζει ο καθένας μέσα σε κάθε απόφασή του για όλες τις παραμέτρους.
Μέσα αυτά τα 2 αυτοκίνητα όμως είναι ανταγωνιστικά με τα παρόμοια των ομίλων τους, π.χ το Kamiq έχει πιο ευχάριστο/ποιοτικό εσωτερικό από T Roc/Arona και το Bayon από Stonic, που και αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αποφάσεις.
Εδώ καλώδια USB από Κίνα παίρνεις πλέον και διαλέγεις και ομορφιά, σε ένα απλό καλώδιο (τσεκαρετε amazon τι παίζει και θα καταλάβετε).
Η βιομηχανία αισθητικής εν το μεταξύ και ότι έχει σχέση με τον καλλωπισμό του ανθρώπου είναι από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν, νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για τα αυταποδεικτα..οι άνθρωποι νοιάζονται πολύ για αυτά τα θέματα.
-
Το Κοna δεν είναι το αντίστοιχο του Stonic?
-
@elteo said in Hyundai Bayon 2021:
Το Κοna δεν είναι το αντίστοιχο του Stonic?
Σε διαστάσεις είναι κοντά αλλά το Kona χρησιμοποιεί άλλη πλατφόρμα του Elantra και για αυτό έχει και ηλεκτρικές εκδόσεις.
Για το υπάρχον 1η γενιά μιλάω.
-
@dublin said in Hyundai Bayon 2021:
.. και εγώ πολλά πλέον.. μπορεί να μην σου κάνει σαν suv και να μην το προσέχεις, το ίδιο παθαίνω με το Kamiq, σε αυτά τα 2 αυτοκίνητα δεν τους ρίχνεις 2η ματιά, αλλά είναι από τα πρακτικότερα στην κατηγορία τους και από τα πιο value for money.
Μεγάλη συζήτηση γίνεται για την "ομορφιά" και το "design", φυσικά και παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογηθεί κάποιος γι' αυτό. Το θέμα είναι η ποσοστοση που βάζει ο καθένας μέσα σε κάθε απόφασή του για όλες τις παραμέτρους.
Μέσα αυτά τα 2 αυτοκίνητα όμως είναι ανταγωνιστικά με τα παρόμοια των ομίλων τους, π.χ το Kamiq έχει πιο ευχάριστο/ποιοτικό εσωτερικό από T Roc/Arona και το Bayon από Stonic, που και αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει αποφάσεις.
Εδώ καλώδια USB από Κίνα παίρνεις πλέον και διαλέγεις και ομορφιά, σε ένα απλό καλώδιο (τσεκαρετε amazon τι παίζει και θα καταλάβετε).
Η βιομηχανία αισθητικής εν το μεταξύ και ότι έχει σχέση με τον καλλωπισμό του ανθρώπου είναι από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν, νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ για τα αυταποδεικτα..οι άνθρωποι νοιάζονται πολύ για αυτά τα θέματα.
Επειδη η συζυγος ασχολειται με την διευθυνση καταστηματων αισθητικης,πλαστικων κλπ,ειναι απιστευτη η ευπιστια και η αφελεια ανθρωπων που ξοδευουν μικρα η πολυ μεγαλα ποσα για αυτον τον λογο.Μαλιστα αν και δεν το πιστευα στην αρχη η μορφωση δεν παιζει κανενα ρολο,το αντιθετο θα ελεγα !
-
Δεν το έχω δει ποτέ στο δρόμο, ούτε σε έκθεση.
Το Bayon (όπως και αρκετά άλλα της κατηγορίας) δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν suv, ούτε καν σαν crossover. Κάτι η σχεδίαση, κάτι το χαμηλό ύψος με παραπέμπει σε μικρό στυλ τύπου Jazz, Note, Fiesta Active.
Σχεδιαστικά εμένα μου αρέσει πολύ. Γενικά μου αρέσουν τα αμαξώματα που ξεφεύγουν από τις τυπικές σχεδιάσεις.
Καλοδεχούμενα τα μαύρα πλαστικά που το κάνουν κάπως ξεχωριστό.
Αν θα άλλαζα κάτι είναι αυτά τα σπαστικά ψευτο-ασημί πλαστικά στους προφυλακτήρες μπρος-πίσω. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι κατασκευαστές τα βάζουν σε αυτό το χρωματισμό. Θα τα προτιμούσα μαύρα, άβαφα και θα ταίριαζε με όλους τους χρωματισμούς.Το έχω ξεχωρίσει γιατί παρόλο που είναι στα 4.18 μέτρα δείχνει πραγματικά μικρό. Δεν έχει μεγάλο όγκο τύπου Aircross, Mokka, Vitara που στο μάτι φαίνονται μεγάλα λόγω ύψους και σχεδίασης. Θεωρώ (δεν ξέρω) ότι μέσα στην πόλη θα είναι ευκολοδήγητο.
Σε συγκριτικά βίντεο με άλλα της κατηγορίας φαίνεται μινιατούρα δίπλα τους.
Θέλω να πάω να το δω και να δω καλά την θέση οδήγησης.
Οι τιμές του είναι (ακόμα) καλές και ο εξοπλισμός του υπερπλήρης και έχει εξοπλισμό που θα τον ήθελα και δεν τον έχω τώρα στο αυτοκίνητο που έχω.
Δεν θα έλεγα όχι στην έκδοση Premium με τον τούρμπο βενζινοκινητήρα. Αν και ο απλός ατμοσφαιρικός θα με κάλυπτε πλήρως.Έχω και μία υποψία ότι δεν έρχεται και σε όλα τα χρώματα στην Ελλάδα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στον διαμορφωτή.
Ο εξοπλισμός του όμως είναι δέλεαρ. Τα δίνει όλα, το παίρνεις και φεύγεις.
-
Εγώ έχω δει αρκετά στον δρόμο. Είναι άσχημο, αλλά δεν είναι το μόνο.
Αλλωστε το οικονομικό κριτήριο σε αυτές τις κατηγορίες, αλλά και σε μεγαλύτερες είναι το πρώτο κριτήριο.
-
Έχω δει κι εγώ αρκετά, σαν εμφάνιση δε με χαλάει ούτε μου αρέσει βέβαια, αδιάφορο.
Στο δρόμο που το είδα μου φάνηκε πολύ μικρό και ούτε κατά διάνοια crossover,τυπικό hatch. -
@criuser said in Hyundai Bayon 2021:
Είναι άσχημο,
Πήγα είδα το Aircross στην ΩΜΕΓΑ.
Αυτό έγινε άσχημο.
Ήταν όμορφο και κατάφεραν και το έκαναν άσχημο.
Από μπροστά δεν βλέπεται με τίποτα.
Εμένα μου θυμίζει έντονα τον Predator. -
@criuser said in Hyundai Bayon 2021:
Είναι άσχημο,
Πήγα είδα το Aircross στην ΩΜΕΓΑ.
Αυτό έγινε άσχημο.
Ήταν όμορφο και κατάφεραν και το έκαναν άσχημο.
Από μπροστά δεν βλέπεται με τίποτα.
Εμένα μου θυμίζει έντονα τον Predator.Ξεκίνησες πάλι έρευνες για αγορά αυτοκινήτου @storm ???
Hyundai Bayon 2021