-
@gatoz said in Suv Leasing:
@rockstream said in Suv Leasing:
Αρχικά ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή.
Κατά δεύτερον παρακαλώ ας προσπερασουμε ότι από τα αρχικά γκλαμουρατα μοντέλα έχουμε πέσει αισθητά σε τιμές, αλλά οι αυξήσεις στα μισθώματα του Leasing είναι εξωφρενικες
Τώρα έχουμε τα εξής προτεινόμενα ( εύχομαι χωρίς άλλη αναβολή)- Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
- VW T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Life
- Scoda KAROQ FL STYLE 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7
- προέκυψε και plugin cupra Leon
κουπρα και γρηγορα....
Πήγα το είδα, δεν μου άρεσαν καθόλου οι χώροι του
-
Πήγαινε δες τα, 3 είναι όλα κι όλα!
Κάτι μου λέει ότι ένα (1) απ' όλα θα σου κλέψει την καρδιά!
-
Κατά δεύτερον παρακαλώ ας προσπερασουμε ότι από τα αρχικά γκλαμουρατα μοντέλα έχουμε πέσει αισθητά σε τιμές, αλλά οι αυξήσεις στα μισθώματα του Leasing είναι εξωφρενικες
Τώρα έχουμε τα εξής προτεινόμενα ( εύχομαι χωρίς άλλη αναβολή)- Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
κουπρα και γρηγορα....
ειναι αμαξαρα ομως. ειδικα σε σχεση με τα αλλα.
εντελει εσυ να χωρας και οι αλλοι ας βολευτουνε οπως μπορουνε... -
Με το ρυθμο που πανε οι αυξησεις leasing οπως τις αναφερεις, θα ελεγα διαλεξε σημερα αυριο, γιατι σε 1 μηνα θα συζηταμε μεταξυ Fiat Panda και i10!
-
κουπρα και γρηγορα....
Ώπα κάτσε πορτ μπαγκαζ δεν έχει μόνο λόγο και του χαιμπριντ, οι χώροι μέσα είναι παραπάνω από οκ. Χωράει και 5 άτομα για σύντομη βόλτα.
Αν θες χώρους πας για το Σκόντα.
Αν θες να σε περνει ο ύπνος περνεις το #chrepi
-
Πάρε όποιο σε βολεύει και μην ακούς παρόλες ...
-
Εγώ θα επέλεγα το 4 ή οποιο από τα πρωτα 3 έχει τον καλύτερο εξοπλισμό.
-
Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
VW T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG Life
Scoda KAROQ FL STYLE 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7
προέκυψε και plugin cupra LeonΤο 2008 μόνο αν σε βολεύει η θέση οδήγησης. (αν σκοπεύεις να το κρατήσεις μετά το τέλος του leasing, σκέψου πιθανά προβλήματα του συγκεκριμένου μοτέρ)
Το Κaroq για τους χώρους και τον εξτρα εξοπλισμό σε σχέση με το Troc.
Το cupra, γιατί είναι πιο οδηγικό αμάξι και plug-in και δυνατό.Η επιλογή δική σου.
-
Με το συμπάθειο, από αυτά που είχες βάλει στην αρχη θα καταλήξεις να πάρεις 2008? Που το βρίσκεις πλέον σε κάθε γωνία από Lease? Δεν βαρέθηκες να το βλέπεις;
Εννοείται ότι από αυτα που βαζεις πλέον, plugin Cupra Leon είναι το καλύτερο σαν αυτοκίνητο αν μιλάμε για αυτό με τους 245 ίππους και αν επίσης (σημαντικό!) έχεις χώρο να το φορτίζεις.
-
@fiverg said in Suv Leasing:
Με το συμπάθειο, από αυτά που είχες βάλει στην αρχη θα καταλήξεις να πάρεις 2008? Που το βρίσκεις πλέον σε κάθε γωνία από Lease? Δεν βαρέθηκες να το βλέπεις;
Εννοείται ότι από αυτα που βαζεις πλέον, plugin Cupra Leon είναι το καλύτερο σαν αυτοκίνητο αν μιλάμε για αυτό με τους 245 ίππους και αν επίσης (σημαντικό!) έχεις χώρο να το φορτίζεις.
Κάθε μέρα το βλέπω στο πάρκινγκ μου και γουστάρω, ειδικά μπαίνεις μέσα και χαμογελάς!
Τα εμπορικά αυτοκίνητα έχουν και κάποιους λόγους για να είναι εμπορικά, δεν γίνονται επειδή τα βρέχει ο καλός Θεουλης..
Ξέρεις..τα αυτοκίνητα τα παίρνεις κυρίως για σένα και την οικογένειά σου, όχι για τον γείτονα και τους άλλους!
-
Ευκαιρία να δοκιμάσεις την εμπειρία του plug-in, χωρίς έννοιες και ανασφάλειες για την αξιοπιστία της, αφού είναι leasing.
Από τα υπόλοιπα, αφού δεν θα το πληρώσεις εσύ το αυτοκίνητο, όποιο σου ταιριάζει καλύτερα.
Σαν αυτοκίνητο συνολικά καλύτερο το Τ-ROC, από χώρους το KAROC, από ομορφιά το 2008. -
και φυσικα το seat ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ με φορο χρησης!
-
@dublin said in Suv Leasing:
Κάθε μέρα το βλέπω στο πάρκινγκ μου και γουστάρω, ειδικά μπαίνεις μέσα και χαμογελάς!
Τα εμπορικά αυτοκίνητα έχουν και κάποιους λόγους για να είναι εμπορικά, δεν γίνονται επειδή τα βρέχει ο καλός Θεουλης..
Ξέρεις..τα αυτοκίνητα τα παίρνεις κυρίως για σένα και την οικογένειά σου, όχι για τον γείτονα και τους άλλους!
Peugeot 2008/3008/208 και opel corsa έχουν γίνει του συρμού λόγω lease, στην κυριολεξία τα "βρέχει ο καλός θεούλης" σαν εταιρικά (κι εγώ έχω ένα corsa για την ώρα).
Πολύ όμορφο το 2008, δεν αντιλέγω, αλλά πέραν του εξωτερικού σχήματος (πολύ πιο αρμονικό από το 3008 κατ εμέ) μέσα από χώρους και πλαστικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είσαι μέσα σε ένα 208 στην ουσία. Υποδεέστερο του T-Roc, ουδεμία βεβαίως σύγκριση με το Cupra Leon.
Μιλάω καθαρά για τις επιλογές του νηματοθέτη, όχι για το τι θα ψώνιζα εγώ προσωπικά ή το τι ψώνισες εσύ (μια χαρά έκανες αφού σου άρεσε και σε βόλευε!). -
Peugeot 2008/3008/208 και opel corsa έχουν γίνει του συρμού λόγω lease, στην κυριολεξία τα "βρέχει ο καλός θεούλης" σαν εταιρικά (κι εγώ έχω ένα corsa για την ώρα).
Πολύ όμορφο το 2008, δεν αντιλέγω, αλλά πέραν του εξωτερικού σχήματος (πολύ πιο αρμονικό από το 3008 κατ εμέ) μέσα από χώρους και πλαστικά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, είσαι μέσα σε ένα 208 στην ουσία. Υποδεέστερο του T-Roc, ουδεμία βεβαίως σύγκριση με το Cupra Leon.
Μιλάω καθαρά για τις επιλογές του νηματοθέτη, όχι για το τι θα ψώνιζα εγώ προσωπικά ή το τι ψώνισες εσύ (μια χαρά έκανες αφού σου άρεσε και σε βόλευε!).Επίσης το 208 τα σπάει το εσωτερικό! Από τα καλύτερα εσωτερικά μέχρι πολύ ακριβά αυτοκίνητα, ας πούμε το Sportage που πήρε φίλος πρόσφατα, 1.000 φορές προτιμώ του 2008! Συγκεκριμένα μιλάω για την Allure, αλλά και το Sportage είναι καλή έκδοση.
Το T Roc έχει facelift και βελτιώθηκε κατά τη γνώμη μου το πιο συμφέρον και ενδιαφέρον VW γενικώς αλλά, το 2020 που ψωνισα το T-Roc ήταν σαν Arona μέσα, και δεν το λέω για καλό!
Αν είναι να μας δώσει και εμάς ο καλός Θεουλης γιατί εμείς πληρώσαμε σε ΕΥΡΟ. Τα εταιρικά φίλε μου δεν χαρίζονται, κάποιος πληρώνει, δεν φαντάζομαι ότι είσαι τόσο αφελής να νομίζεις ότι δίνονται δωρεάν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες..
Δεν αντιλέγω ότι το Cupra είναι σοβαρή και φυσικά μεγαλύτερης κατηγορίας και τεχνολογίας επιλογή, αλλά λογικά πρώτα θα ξαναπάρω Toyota, παρά VW grp αυτοκίνητο..ας είμαστε σοβαροί..
.. αλλά όπως λες και εσύ όλες οι επιλογές είναι σεβαστές και έχουν κάποια λογική από πίσω, αναμφισβήτητα. Επίσης πολλές επιλογές επηρεάζονται από το θυμικο και τις εμπειρίες και αναμνήσεις του καθενός καθώς και από τον κοινωνικό του περίγυρο. Τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου, κάθε άνθρωπος είναι νησί, και τα λοιπά!
Μάλλον το Cupra σαν ευκαιρία λοιπόν, αλλά και πάλι θες φόρτιση, αν υπάρχει ναι, αν όχι, μπαίνεις σε άλλες σκέψεις!
(Κάνει και σε άλλους κολλήματα το φόρουμ αυτές τις μέρες;)
-
Θα μας πεις και τους χρόνους παράδοσης ? γ
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Seat leon phev !!!!
Δεν υπάρχει σύγκριση με τα υπόλοιπα , ειδικά με τον Dieseloματρακα της Peugeot!!!!
Μην κάνεις το λάθος εκτός αν κάνεις πολλά χλμ σε επαγγελματικά ταξίδια.Από χώρους είναι από όλα μεγαλύτερο εσωτερικά σε όλες τις διαστάσεις.
Το πορτμπαγκάζ εννοείς;200 αλογάκια , 1-2 επίπεδα πάνω σε οδηγικη συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης από τους B Suv τενεκεδες , 45 χλμ ηλεκτρικά για τις καθημερινές μετακινήσεις σου , και το σκέφτεσαι;
-
Cupra Leon PHEV εννοείται, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις δικό σου χώρο στο σπίτι να το φορτίζεις.
Δεν συγκρίνονται τα PHEV με τα συμβατικά. Άλλο επίπεδο σε όλους τους τομείς.
Επίσης η οικονομία είναι τεράστια σε σχέση με τα βενζινοκίνητα/πετρελαιοκίνητα (αρκεί να το φορτίζεις) και όπως ανέφερε και ο Γάτος δεν θα επιβαρύνεται κάθε χρόνο το εκκαθαριστικό σου με τον φόρο χρήσης, κάτι που θα συμβαίνει με τα υπόλοιπα τρία όπου θα πρέπει να υπολογίζεις ότι θα πληρώνεις αυτό το ποσό.Αν για οποιουσδήποτε λόγους αποφασίσεις ότι δεν θα πας στο PHEV, προσωπικά θα πήγαινα στο 2008 αν ήταν βενζίνη.
Αφού όμως είναι πετρέλαιο, πέραν ότι είναι πιθανόν να βγάλει τα γνωστά προβλήματα των diesel τα οποία μπορεί και να μην σε νοίαζουν γιατί λόγω leasing δεν θα επιβαρύνουν εσένα, θα πρέπει να υπολογίσεις την χρήση. Αν τα χιλιόμετρα καθημερινά δεν είναι πάρα πολλά, δεν βλέπω το λόγο για πετρέλαιο.
Από τα άλλα δύο, νομίζω το Karoq έχει περισσότερους χώρους από το T-Roc, αφού άλλωστε ανήκει και σε μία κατηγορία παραπάνω. -
Ίδια κατηγορία είναι T-Roc με Karoq. Στην πλατφόρμα του Golf και τα 2. Αλλάζουν οι διαστάσεις μόνο.
Στην ουσία το Τ-Roc είναι C. Και αυτή είναι και μια μεγάλη διαφορά υπέρ του, δεν είναι B όπως πχ το 2008.
Προφανώς η vw για να μην κανιβαλίσει το Tiguan το έβγαλε μικρότερο. Το T-Roc είναι ένα υπερυψωμένο golf, αμαξάρα δηλαδή. -
Μιλάω καθαρά για τις επιλογές του νηματοθέτη, όχι για το τι θα ψώνιζα εγώ προσωπικά ή το τι ψώνισες εσύ (μια χαρά έκανες αφού σου άρεσε και σε βόλευε!).Επίσης το 208 τα σπάει το εσωτερικό! Από τα καλύτερα εσωτερικά μέχρι πολύ ακριβά αυτοκίνητα, ας πούμε το Sportage που πήρε φίλος πρόσφατα, 1.000 φορές προτιμώ του 2008! Συγκεκριμένα μιλάω για την Allure, αλλά και το Sportage είναι καλή έκδοση.
Το T Roc έχει facelift και βελτιώθηκε κατά τη γνώμη μου το πιο συμφέρον και ενδιαφέρον VW γενικώς αλλά, το 2020 που ψωνισα το T-Roc ήταν σαν Arona μέσα, και δεν το λέω για καλό!
Αν είναι να μας δώσει και εμάς ο καλός Θεουλης γιατί εμείς πληρώσαμε σε ΕΥΡΟ. Τα εταιρικά φίλε μου δεν χαρίζονται, κάποιος πληρώνει, δεν φαντάζομαι ότι είσαι τόσο αφελής να νομίζεις ότι δίνονται δωρεάν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες..
Δεν αντιλέγω ότι το Cupra είναι σοβαρή και φυσικά μεγαλύτερης κατηγορίας και τεχνολογίας επιλογή, αλλά λογικά πρώτα θα ξαναπάρω Toyota, παρά VW grp αυτοκίνητο..ας είμαστε σοβαροί..
.. αλλά όπως λες και εσύ όλες οι επιλογές είναι σεβαστές και έχουν κάποια λογική από πίσω, αναμφισβήτητα. Επίσης πολλές επιλογές επηρεάζονται από το θυμικο και τις εμπειρίες και αναμνήσεις του καθενός καθώς και από τον κοινωνικό του περίγυρο. Τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου, κάθε άνθρωπος είναι νησί, και τα λοιπά!
Μάλλον το Cupra σαν ευκαιρία λοιπόν, αλλά και πάλι θες φόρτιση, αν υπάρχει ναι, αν όχι, μπαίνεις σε άλλες σκέψεις!
(Κάνει και σε άλλους κολλήματα το φόρουμ αυτές τις μέρες;)
Φόρτιση δεν έχω δυνατότητα , μόνο σε κανενα super market .Μόνο για φορολογία θα το επέλεγα γιατί δεν χωράει ούτε μια βαλίτσα , δεν ειναι οικογενειακό αυτοκίνητο κακά τα ψέμματα . Σε εμένα μια χαρά δουλεύει το φόρουμ δεν έχω παρατηρήσει τίποτα
-
@andya3 said in Suv Leasing:
Ίδια κατηγορία είναι T-Roc με Karoq. Στην πλατφόρμα του Golf και τα 2. Αλλάζουν οι διαστάσεις μόνο.
Στην ουσία το Τ-Roc είναι C. Και αυτή είναι και μια μεγάλη διαφορά υπέρ του, δεν είναι B όπως πχ το 2008.
Προφανώς η vw για να μην κανιβαλίσει το Tiguan το έβγαλε μικρότερο. Το T-Roc είναι ένα υπερυψωμένο golf, αμαξάρα δηλαδή.Ακριβώς ,το αισθάνεσαι έτσι ακριβώς όταν μπαίνεις μέσα , είχα δυο golf στο παρελθόν , είναι σαν να μπαίνεις σε ένα ψηλό golf
Suv Leasing