-
Πάντως εμένα πριν 10 μέρες που είχα ρωτήσει για γιάρις κρος, μου είπαν κανονικά 18 μήνες, υπάρχει περίπτωση και για 14.
Αρα τώρα του είπαν Δεκέμβριο, δηλαδή 11 μήνες, αλλά και 2-3 μήνες ακόμα, πάμε πάλι στους 14.
-
@nikos2675
Η εφαρμογή δείχνει που είχες παρκάρει τη τελευταία φορά, από ότι είχα διαβάσει άμα στο φάνε ξηλώνουν το ρουτερ όσο είναι αναμένο οπότε δύσκολο να βρεθεί (μακριά από μας),
έτσι μου είπαν ότι έχουν και gps tracker.
Ρώτα τους στο λινκ που έβαλα, μου είπαν αυτοί τους δίνουν τους συναγεμούς -
Δεν ξέρω ποιος είναι πιο καραγκιόζης
Αυτός που πουλάει Active 35.000 ή αυτός που θα αγοράσει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329743142-toyota-yaris-crossΈχουμε βέβαια και έξυπνους ιδιώτες που πουλάνε με 10.000 καπέλο σε μεταχειρισμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329901080-toyota-yaris-cross -
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329743142-toyota-yaris-crossΈχουμε βέβαια και έξυπνους ιδιώτες που πουλάνε με 10.000 καπέλο σε μεταχειρισμένο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329901080-toyota-yaris-crossΟ πρώτος τουλάχιστον γράφει συζητήσιμη τιμή
-
@jamesd said in Toyota Yaris Cross:
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329901080-toyota-yaris-crossΟ πρώτος τουλάχιστον γράφει συζητήσιμη τιμή
Τι συζήτηση να κάνεις με ένα καραγκιόζη...Το πολύ πολύ να σου βάλει κανένα έξτρα καπέλο της τελευταίας στιγμής...Γιατί έτσι γουστάρει....
-
Μέχρι τώρα πολύ δέχονται να περιμένουν 1 χρόνο και πλέον, γιατί το αμάξι είναι φτηνό.
Αν ο άλλος το πάρει και ακριβό για να το πάρει τώρα, είναι άξιος της μοίρας του.
-
Παλι καλά που πουλάει με τόσο αργές παραδόσεις… συνήθως το αυτοκίνητο το θέλεις σε 2-3 μήνες και δεν το αγοράζεις για του χρόνου.
Παραβιάζει αρχή της οικονομικής θεωρίας (time preference of consumption), οι Toyotαιοι στο χωριό τους δεν το ξέρουν; -
Είναι φτηνό. Αυτόματο και υβριδικό στα 20-22000, δεν έχει άλλο.
-
Ο Νορβηγός δίνει την απάντηση του στο ερώτημα για την ηχομόνωση του YC , με 17άρες και χειμωνιάτικα ελαστικά βγαίνει τελευταίο σε σχέση με τα υπόλοιπα που εχει δοκιμάσει ...
τα υπόλοιπα βέβαια είναι ανώτερων κατηγοριών και τιμής !
Η εμπειρία με το δικό μου δείχνει πως με 16άρες και τα 205 θερινά είναι πολύ καλό στον θόρυβο κύλισης και πως και αεροδυναμικά χωρίς τις μπάρες οροφής δεν ενοχλεί ιδιαίτερα μεχρι τα 130.
-
Εντάξει τρίχες , είναι πιο θορυβώδες απο τα πανάκριβα ηλεκτρικά και PHEV που συγκρίνει ο συγκεκριμένος reviewer.
Σε σχέση με ένα σύγχρονο βενζινοκίνητο και τους ντιζελοματρακάδες με τα οποία τιμολογιακά πρέπει να το συγκρίνουμε θα είναι το ίδιο περιπου σε επίπεδα θορύβου , μάλιστα σε χαμηλές ταχύτητες με την συνδρομή του ηλεκτροκινητήρα θα είναι ασυναγώνιστο μέχρι τα 70-80kmh
-
Σωστό αυτό που λες και βέβαια κάνει εντύπωση πως οι πλούσιοι Νορβηγοί ασχολούνται με YC , ίσως η τετρακίνηση ίσως οτι είναι ακριβή η φανοποιεία των ηλεκτρικών ... γυναίκα παγώσανε οι δρόμοι ασε την Taygan στο γκαράζ και πάρε το γιαράκι να πας τα παιδιά στο δημοτικό ... κάτι τέτοιο παίζει μάλλον
-
@vagkirk said in Toyota Yaris Cross:
Εντάξει τρίχες , είναι πιο θορυβώδες απο τα πανάκριβα ηλεκτρικά και PHEV που συγκρίνει ο συγκεκριμένος reviewer.
Σε σχέση με ένα σύγχρονο βενζινοκίνητο και τους ντιζελοματρακάδες με τα οποία τιμολογιακά πρέπει να το συγκρίνουμε θα είναι το ίδιο περιπου σε επίπεδα θορύβου , μάλιστα σε χαμηλές ταχύτητες με την συνδρομή του ηλεκτροκινητήρα θα είναι ασυναγώνιστο μέχρι τα 70-80kmh
Αν μπεις στο νέο γιαρις ησυχη κυλιση έχεις μόνο σε ασφαλτο χαλί!
Σε οτιδήποτε σαγρέ ετριζαν όλα και ακουγόταν η κυλιση!
Στο YC εκανα μικρό τεστ με τον πωλητη διπλα που μου μιλάγε συνεχώς μπας και δεν τα πιάσω, αλλά φευ!
Αλλα ειναι τα προτερήματα του αμαξιού ..... -
Αχ! Μου θυμίζει τα Σουζούκι!
-
Γεια σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Εδω ειμαι και σας ξαναδιαβαζω απο το Νοεμβριο λιγο λιγο, καπου εκει στο Μαιο, η επαγγελματικη δραστηριοτητα, οι καλοκαιρινοι μηνες που μας κρατανε λιγοτερο σε επαφη με τις οθονες και διαδυκτιο αλλα και το γεγονος οτι ειχα θεμα με την συνδεση στο φορουμ (το οποιο λυθηκε προχθες απο την ομαδα του περιοδικου, αφου καταφερα να ασχοληθω με αυτο) με κρατησε μακρυα απο το FORUM.
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο που το εχω στα χερια μου ηδη 10 μηνες... Ελπιζω να το κανω με μικρες επαναφορες σε παλαιοτερα σχολια...
Καπου εχασα και την 'μπαλα' ποιος πηρε, ποιος εκανε παραγγελια τελικα... Και χαρηκα που καποιοι που ειχαν ουδετερη η αρνητικη αποψη κλεινουν σε ενα θετικο προσημο τελικα...
Καλοριζικα και καλοταξιδα σε οσουν τα παρελαβαν απο τοτε...
Απο τους τελευταιους, βλεπω 'τρελο' ενθουσιασμο στο χρηστη @monman2 και τον απολαμβανω... Πολυ Japanese owner δειχνει με τις ζαντες που τοποθετηθηκαν...
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Τους πεζούς τους ανιχνεύει αν πάει κάποιος να περάσει σφήνα?
Δεν το δοκίμασα, αλλά είναι από τα πρώτα ευρέως διαθέσιμα ADAS που αναγνωρίζουν πεζό και στο στρίψιμο σε φανάρι/στενό. Οπότε μάλλον ναι.
update: παρόλο που το έχω 10 μήνες δε μου είχε ξανατύχει τώρα στις γιορτές που έχει βγει κόσμος στους δρόμους μου το έκανε 3 φορές. Τις 2 εντόπισε ηλικιωμένο σε νησίδα και 1 φορά άνοιξε ένας παρκαρισμένος τη πόρτα για να βγει και τις 3 φορές κοκάλωσε. Οπότε σίγουρα ναι.
Ειχα μια περιπτωση χθες, οπου σε μια διασταυρωση σε κεντρικο αστικο δρομο (δεν υπαρχει φαναρι γιατι αριστερα ειναι parking, αδιεξοδο και μετα απο 20 μετρα εκει φαναρι για σχολειο) καποιος βγαζει φλας για αριστερα και τα δυο μπροστα οχηματα περασανε απο με ελαφρα στροφη δεξια του, ειχε ροη το αλλο ρευμα. Εκανα και εγω το ιδιο (με φλας πρωτα δεξια και μετα αριστερα επαναφορας) και οταν επιταχυνε το οχημα μπροστα μου, βλεπω ενω κανω την επαναφορα μια ηλικιωμενη με την εγγονη της στη διπλη γραμμη, την εντοπισε, εκανε τον ηχο και φρεναρε 'γκριναζοντας', παραλληλα πατησα φρενο ενω εβλεπα ηδη τον απο πισω που ηταν θερμοαιμος απο πριν... Αφησα τη κυρια να περασει που εσφαλμενα δεν επελεξε τη διαβαση αλλα ενα πολυ επικινδυνο σημειο. (Θα πρεπει να περνανε ολοι καποια εκπαιδευση κοκ ασχετα αν εχουν διπλωμα η οχι). Και απο πισω ανοιξε παραθυρο και πατησε και κορνα και εβγαλε και χερι εξω... Και κατι σαν να ειπε... Ηχομονωση καλη το YC.
Δεν ξερω αν ειχε δει τη κυρια με το παιδακι...
Αν γνωριζει οτι τα καινουργια αυτοκινητα εχουν τετοια συστηματα...
Αν αναγνωρισε οτι εχω αυτοκολλητο για μωρο στο αυτοκινητο και τι σημαινει αυτο...
Και δεν γνωριζω αν οταν συμβαινει αυτο αν αναβει η ενδειξη του φρενων στους πισω φανους... Και αυτο θα ρωτουσα σημερα στη TOYOTA... Αλλα ευτηχως υπαρχει και το forum... Ηταν η πρωτη φορα...
Σιγουρα δε αναβει αν εχει cruise control, το τεσταρα και εχει αυτο το ρισκο του στον αστικο κυκλο...
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
@antonakis said in Toyota Yaris Cross:
@mastoras78 said in Toyota Yaris Cross:
Τους πεζούς τους ανιχνεύει αν πάει κάποιος να περάσει σφήνα?
Δεν το δοκίμασα, αλλά είναι από τα πρώτα ευρέως διαθέσιμα ADAS που αναγνωρίζουν πεζό και στο στρίψιμο σε φανάρι/στενό. Οπότε μάλλον ναι.
update: παρόλο που το έχω 10 μήνες δε μου είχε ξανατύχει τώρα στις γιορτές που έχει βγει κόσμος στους δρόμους μου το έκανε 3 φορές. Τις 2 εντόπισε ηλικιωμένο σε νησίδα και 1 φορά άνοιξε ένας παρκαρισμένος τη πόρτα για να βγει και τις 3 φορές κοκάλωσε. Οπότε σίγουρα ναι.
Ειχα μια περιπτωση χθες, οπου σε μια διασταυρωση σε κεντρικο αστικο δρομο (δεν υπαρχει φαναρι γιατι αριστερα ειναι parking, αδιεξοδο και μετα απο 20 μετρα εκει φαναρι για σχολειο) καποιος βγαζει φλας για αριστερα και τα δυο μπροστα οχηματα περασανε απο με ελαφρα στροφη δεξια του, ειχε ροη το αλλο ρευμα. Εκανα και εγω το ιδιο (με φλας πρωτα δεξια και μετα αριστερα επαναφορας) και οταν επιταχυνε το οχημα μπροστα μου, βλεπω ενω κανω την επαναφορα μια ηλικιωμενη με την εγγονη της στη διπλη γραμμη, την εντοπισε, εκανε τον ηχο και φρεναρε 'γκριναζοντας', παραλληλα πατησα φρενο ενω εβλεπα ηδη τον απο πισω που ηταν θερμοαιμος απο πριν... Αφησα τη κυρια να περασει που εσφαλμενα δεν επελεξε τη διαβαση αλλα ενα πολυ επικινδυνο σημειο. (Θα πρεπει να περνανε ολοι καποια εκπαιδευση κοκ ασχετα αν εχουν διπλωμα η οχι). Και απο πισω ανοιξε παραθυρο και πατησε και κορνα και εβγαλε και χερι εξω... Και κατι σαν να ειπε... Ηχομονωση καλη το YC.
Δεν ξερω αν ειχε δει τη κυρια με το παιδακι...
Αν γνωριζει οτι τα καινουργια αυτοκινητα εχουν τετοια συστηματα...
Αν αναγνωρισε οτι εχω αυτοκολλητο για μωρο στο αυτοκινητο και τι σημαινει αυτο...
Και δεν γνωριζω αν οταν συμβαινει αυτο αν αναβει η ενδειξη του φρενων στους πισω φανους... Και αυτο θα ρωτουσα σημερα στη TOYOTA... Αλλα ευτηχως υπαρχει και το forum... Ηταν η πρωτη φορα...
Σιγουρα δε αναβει αν εχει cruise control, το τεσταρα και εχει αυτο το ρισκο του στον αστικο κυκλο...
Ανάβει και με Cruise control αν χρειαστεί να φρενάρει το όχημα ( όχι αν απλά ελαττώσει ταχύτητα πχ αφήνοντα το Γκάζι) αλλά όταν κυριολεκτικά φρενάρει γιατί σταματάει ο μπροστά σου.
-
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο
Καλώς τον και καλή χρονιά
Να μας πεις την άποψή σου ελπίζω περιληπτικά όχι ολόκληρο σεντόνι .
Το δικό μου το τακτοποίησα- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
- μου φτιάξανε την εφαρμογή μην ενεργοποιεί το συναγερμό στην απομακρυσμένη εκκίνηση
- έβαλα ανεμοθραυστες ορίτζιναλ οπότε δεν ακούω σφυρίγματα ούτε κλέφτικα, ούτε πονηρά (πσσσ)
- έβαλα και ppf στα φανάρια και τα πίσω piano black μη μου τα γρατζουνάνε οι γάτες στη πυλωτή.
Αυτά και καλή συνέχεια
-
Διαβασα κ εμαθα (παλι) τοσα πολλα και θα ηθελα να εκφρασω και 'γω την αποψη και την εμπειρια μου με το αυτοκινητο
Το δικό μου το τακτοποίησα- Άλλαξα τα λαμπάκια της πλαφονιεράς με led και έβαλα του ατμοσφαιρικού φωτισμού που είχε καλώδια αλλά δεν είχε λαμπάκια
- μου φτιάξανε την εφαρμογή μην ενεργοποιεί το συναγερμό στην απομακρυσμένη εκκίνηση
- έβαλα ανεμοθραυστες ορίτζιναλ οπότε δεν ακούω σφυρίγματα ούτε κλέφτικα, ούτε πονηρά (πσσσ)
- έβαλα και ppf στα φανάρια και τα πίσω piano black μη μου τα γρατζουνάνε οι γάτες στη πυλωτή.
Αυτά και καλή συνέχεια
Ευχαριστω Προ! Χαιρομαι που ειμαι παλι εδω ειναι η αληθεια...
Χα χα χα... Και σκεφτομουν για 'σεντονι', μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα...
Τα διαβασα αυτα που εκανες στο νημα, βρηκα ενδιαφερον το 3 & 4
Ειδα και το κοστος λιγο φευγατο και αναρωτιομουν για κοστος τελωνειου...
Για ενα δισκο βινυλιου δινουμε μεχρι και 25% παραπανω... Και αναρωτιεμαι... Για τοσο μεγαλο ποσο τι tax εχει αραγε...Ηθελα να βαλω απο την αρχη στα φαναρια και στη μασκα αλλα δε μου εμεινε σειρα γιατι δεν ειχε τοτε αυτες που ηθελα το καταστημα που παω για μεμβανες... Πρεπει να το κανω... Τα piano black μου εχουν στιγμα απο αντιλιακο/λαδι, καποιος ακουμπησε εκει και εχουν θαμπωσει σε εκεινο το σημειο γιατι εχει ποτησει μεσα και δε φευγει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το κανουμε ολοι και για αυτο το λογο...
Δε μου πολυαρεσε εν καιρο ο ατμοσφαιρικος που εκανα δοκιμαστικα με LED μπλε λαμπακια σε διαφορα σημεια. Ουτε του αναπτηρα πια αναβω...
Αλλα led την πλαφονιερα ειναι απαραιτητα...
Θελω και εγω καποια στιγμη να τα αλλαξω...
Πολυ σκοταδι το βραδυ... -
Αυτά και καλή συνέχεια
Ευχαριστω Προ! Χαιρομαι που ειμαι παλι εδω ειναι η αληθεια...
Χα χα χα... Και σκεφτομουν για 'σεντονι', μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα...
Τα διαβασα αυτα που εκανες στο νημα, βρηκα ενδιαφερον το 3 & 4
Ειδα και το κοστος λιγο φευγατο και αναρωτιομουν για κοστος τελωνειου...
Για ενα δισκο βινυλιου δινουμε μεχρι και 25% παραπανω... Και αναρωτιεμαι... Για τοσο μεγαλο ποσο τι tax εχει αραγε...Ηθελα να βαλω απο την αρχη στα φαναρια και στη μασκα αλλα δε μου εμεινε σειρα γιατι δεν ειχε τοτε αυτες που ηθελα το καταστημα που παω για μεμβανες... Πρεπει να το κανω... Τα piano black μου εχουν στιγμα απο αντιλιακο/λαδι, καποιος ακουμπησε εκει και εχουν θαμπωσει σε εκεινο το σημειο γιατι εχει ποτησει μεσα και δε φευγει... ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να το κανουμε ολοι και για αυτο το λογο...
Δε μου πολυαρεσε εν καιρο ο ατμοσφαιρικος που εκανα δοκιμαστικα με LED μπλε λαμπακια σε διαφορα σημεια. Ουτε του αναπτηρα πια αναβω...
Αλλα led την πλαφονιερα ειναι απαραιτητα...
Θελω και εγω καποια στιγμη να τα αλλαξω...
Πολυ σκοταδι το βραδυ...Επιβάλλεται αυτόματος διορθωτής κειμένων.
-
Οι ανεμοθραυστες γνησιοι ποσο κοστιζουν? Για συνεγερμο μεχρι 300 ευρω οχι ενσωματομενο στο κλειδι ποιον προτείνεται ?
Toyota Yaris Cross