-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τα γραφω αυτα για να σκεφτουμε ολοι ,να αναπολησουμε τις πρωτες μερες που μπηκαμε στο φορουμ που θελαμε να μαθουμε πραγματα ,να ρωτησουμε, να απαντησουμε,να βοηθησουμε .Μπας και γινει κατι καλο ...
+άπειρο και 1000 δίκια και έχω προβληματιστεί πολύ εαν πρέπει να είμαι κέρβερος ή όχι. Προσπαθώ να κρατάω φιλικό και παρεϊστικο κλίμα, σαν ένα καφενείο που συζητάμε...αλλά ορσμένοι το παραχέζουν. Μου θυμίζει την παροιμία "δουλειά δεν είχε ο διάλος, γ@μούσε τα παιδιά του".
-
Δεν μου αρέσει που δεν λέει ο καθένας ευθέως αυτό που τον ενοχλεί κι αρχίζει τα γύρω γύρω όλοι...
Γενικά η υποκρισία. -
Γύρω γύρω πάτε εσείς που δεν καταλαβαίνετε ότι ενοχλεί σε κάθε θέμα να διαβάζουμε σπόντες για την πολιτική.
Ο @alex-mix ήταν ξεκάθαρος.
Δεν μας απασχολεί αυτή η θεματολογία.
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γύρω γύρω πάτε εσείς που δεν καταλαβαίνετε ότι ενοχλεί σε κάθε θέμα να διαβάζουμε σπόντες για την πολιτική.
Ο @alex-mix ήταν ξεκάθαρος.
Δεν μας απασχολεί αυτή η θεματολογία.
Τα έχω γράψει κι εγώ πολλάκις αλλά...
Τι τα θες...
Στου κουφού την πόρτα...
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν αντιλεγω σε αυτα που λετε .Απλα (προσωπικη μου αποψη παντα)θεωρω το φορουμ κατι που μας εκανε να ξεχνιομαστε.Και ουτε ειπα ποτε πως δεν εχουν αλλαξει οι καιροι και ειναι πιο δυσκολα,απλα δεν χρειαζεται να ξεσπαμε εδω μεσα και να βγαζουμε χολη.σαφως και θα υπαρξουν αντιπαραθεσεις αλλα θεωρω πλεον πως αυτες οι αντιπαραθεσεις εχουν ανεβει level .Οσο για την πολιτικη ,μας βομβαρδιζουν ολη μερα τα media ,υπαρχει τοπικ για πολιτικη εεε ας αφησουμε τα του αυτοκινητου για το αυτοκινητο,με οτι συμπεριλαμβανεται φορους αυξησεις κτλ.
Ενα αγραφο νομο που εχουμε στην δουλεια μου ειναι οταν περνας την πορτα τα ξεχνας τα θεματα σου για 8 ωρες.
Υ.γ Οπως εχω γραψει πολλες φορες δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας στο γραψιμο μου.Απλα τα γραφω γιατι θελω να περναμε ολοι καλαΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πιστεύω ότι η πολιτική δεν έχει θέση εδω μέσα.
Κρίμα που οι διαχειριστές επιτρέπουν τη δημιουργία τόπικ πολιτικών συζητήσεων.
Δεν έχω γράψει ποτέ σε τόπικ πολιτικής, μπαίνω μόνο για τα αυτοκίνητα. -
Ο αντίλογος στους 4Τ ήταν σχεδόν το 1/4 της ύλης του περιοδικού πάντως.
Οι 4Τ στον πυρήνα τους δεν είχαν ποτέ αποκλειστικά τα αυτοκίνητα αλλά την αυτοκίνηση, τους ανθρώπους πίσω από αυτήν και τους αγώνες, τον πολιτισμό και την πολιτική.
Και αυτός ήταν ο κύριος λόγος επιλογής των 4Τ σε σχέση με τον ανταγωνισμό για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αναγνωστών. -
Ο Ιδρυτής του Περιοδικού, κ. Κώστας Καββαθάς, είχε πάντα τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα πολύ ψηλά. Για αυτό άλλωστε το Περιοδικό αφιέρωνε 30 σελίδες στην στήλη του Αντιλόγου (οι παλιότεροι θα θυμάστε). Ο κ. Καββαθάς μας κληροδότησε και το Forum. Οπότε η ύπαρξη πολιτικών συζητήσεων είναι αυτονόητη και εκ των ων ουκ άνευ. Αλλά θα πρέπει να περιορίζεται στα θέματα του Αντιλόγου (προσωπική επιλογή τίτλου από τον Κώστα και Σοφία Καββαθά). Κρατάμε τις αρχές του, ακόμα και τώρα που ο ΚΚ δεν είναι δίπλα μας.
-
Είναι σίγουρο ότι ο ΚΚ θα ήταν υπερήφανος για την εξέλιξη του forum...
Σίγουρα δεν θα ήταν υπερήφανος για σεξουαλικά υπονοούμενα και strap-ons. Το λέω επειδή τον έχω γνωρίσει... {Admin}
-
Υπάρχουν και χειρότερα. Τα βλέπουμε καθημερινά (user)
-
Όλοι ξέρουμε που έχουν φτάσει οι τιμές των αυτοκινήτων…
Επ’ουδενι όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι αγοράζοντας σχετικά ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ειδικά από αντιπροσωπεία, θα το παραλάβεις σε αυτή την κατάσταση…ειλικρινά, θα κάθονταν κανείς σε αυτό το κάθισμα?https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329776678-renault-clio
Το παράδειγμα είναι εντελώς τυχαίο, έχω δει πολλά και από άλλες εταιρείες και πολύ ακριβότερα….
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όλοι ξέρουμε που έχουν φτάσει οι τιμές των αυτοκινήτων…
Επ’ουδενι όμως δεν μπορώ να δεχτώ ότι αγοράζοντας σχετικά ελαφρώς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, ειδικά από αντιπροσωπεία, θα το παραλάβεις σε αυτή την κατάσταση…ειλικρινά, θα κάθονταν κανείς σε αυτό το κάθισμα?https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329776678-renault-clio
Το παράδειγμα είναι εντελώς τυχαίο, έχω δει πολλά και από άλλες εταιρείες και πολύ ακριβότερα….
Σαν αποτύπωμα από ιδρώτα φαίνεται.. όντως χάλια
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Υπάρχουν και χειρότερα. Τα βλέπουμε καθημερινά (user)
Δυστυχώς τα άσχημα τα βλέπουμε και από τις δύο πλευρές και εσείς, κύριε, είστε μέρος αυτού. Σας θυμίζω την προειδοποίηση που δεχθήκατε εχθές.
-
Μιας και είμαστε στο τόπικ Μου αρέσει- Δεν μου αρέσει....
Πραγματικά μου αρέσει που για πρώτη φορά, τουλάχιστον από όσα χρόνια παρακολουθώ, βλέπω admin σε διάλογο...
-
γατος δεν αγαπα τις μη κοσμιες εντασεις.
και τις χωρις πνευμα απαντησεις.
καθε πλευρας.
το αυτοκινητο ειναι και πολιτικη.
ακομη και το καλαμακι του φρεντο ειναι πολιτικη. -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δύο αρνήσεις κάνουν κατάφαση.
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
οχι
-
Τα πάντα όλα στην ζωή είναι πολιτική.
Ομως για να μιλήσω για πολιτική και κομματα στην ίδια πρόταση είναι πολύ δύσκολο αν απεναντι μου είναι φανατικοί!!!
Οπότε διαλέγω να μην το κάνω ενσυνηδητα ενώ στην αρχή το προσπάθησα.
Δυστηχώς δεν είμαστε αρκετα πολιτισμένοι για να μιλήσουμε για πολιτική και κομματα.
Για πολιτικές γενικά γραφω για κόμματα πλέον όχι. Από κοντά ευχαρίστως αλλά οχι έτσι. Θέλει πολιτισμό για να υπάρχει κουβέντα και όχι ιαχές και επιθέσεις
-
οχι
-
οχι
με μαθηματικα πραττουν οι μηχανες.
οι ανθρωποι λογιζονται και ονειρευονται
https://sarantakos.wordpress.com/2014/11/17/doublenegative/ -
Μετά και την καινούργια Νεο-Ελληνική γραμματική του Γάτου-Μπαμπινιώτη, να πω από πλευράς μου ότι το πρόβλημα δεν είναι η πολιτική που οξύνει τα πνεύματα.
Αντίστοιχα θα μπορούσε να υπάρχει κάποια έντονη διαφωνία και για τις μάρκες των αυτοκινήτων.
Πρέπει όμως να καταλαβαίνει και κάποιος μόνος του όταν περνάει τα όρια, ούτε οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο forum ούτε ο Admin θα κάτσουν να παίξουν το ρόλο του παιδαγωγού.Όποιος βρίζει και προσβάλλει πρώτα απ' όλα εκθέτει τον εαυτό του και κακοχαρακτηρίζεται από τους υπόλοιπους. Αναρωτιέμαι του αρέσει? Ας το σκεφτεί και ας πράξει ανάλογα.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]