@andya3 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@criuser said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@andya3 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αγαπητέ cruiser προσπάθησε να προσπεράσεις τις προκαταλήψεις σου για τα vag και κάνε τη σωστή κίνηση.
T-Roc 1.5 με το νέο μοτέρ evo-2. Ποιοτικότατο, άφθονοι χώροι, εξαιρετική ποιότητα κύλισης και μοτέρ που δεν υπάρχει ανταγωνιστής του στα λεφτά που συζητάμε.
Δεν είναι προκατάληψη, είναι άσχημη εμπειρία και δεν μου αρέσει το στυλάκι τους. Δηλαδή είμαστε χρέπια, αλλά είμαστε ακριβά χρέπια και θα μας πληρώσεις την μαγκιά μας.
Δεν τσιμπάω σε τέτοια. Είναι θέμα αρχής.
Καλά. Αναμενόμενα τα περί χρεπιού, τα προσπερνώ. 
Θα το θέσω και από άλλη οπτική γωνία. Είστε 2 άνθρωποι 1.94 όπως ανέφερες και κοιτάς ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που δεν είναι για ψηλούς. Γαλλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα κλπ.
Και δεν κοιτάς τα βορειο-ευρωπαικά αυτοκίνητα Γερμανικά, Σουηδικά που είναι για ψηλούς.
Ενημερωτικά κι εμένα ο πατέρας μου μια ζωή citroen. Οπότε μέχρι να ξεψαρώσω κι εγώ ξεκίνησα με citroen. Μετά όμως είδα την πραγματικότητα και πήγα εκεί που έπρεπε.
Οπότε άσε το παιδί να δει και τα vag. Να μπει μέσα, να κάτσει, να τα πάει μια βόλτα. Κι ας αποφασίσει μόνος του.
Εκτός αν το πληρώνεις εσύ τ' αμάξι και έχεις θέσει βέτο για Γαλλικό...
Τα περί χρεπιού τα έγραψε κάποιος άλλος ατυχής κάτοχος βάγκ χτες.
Τα γαλλικά, ιδιαίτερα τα σιτροέν έχουν χώρους ίδιους, ενίοτε και ανώτερους από τα γερμανικά.
Εγώ μεγάλωσα σε σουηδικά αμάξια. Βόλβο 444, 122 S B16 και 122 S B18.
Σήμερα δεν υπάρχουν σουηδικά αμάξια πλέον και το βόλβο, το θεωρώ υπερτιμημένη κινεζιά, η οποία όπως έχουμε δει έχει και αστεία μεταπώληση.
To πρώτο αμάξι που οδήγησα ήταν ένα γκόλφ 1 και η εμπειρία τραυματική όπως έχω πει, όσα χρόνια το κρατήσαμε λόγω οικονομικών δυσκολιών, μέχρι να το αλλάξω με μία ΒΧ που είδα τι σημαίνει φρένο και άνεση.
Οπότε να κάνω δεύτερη φορά το λάθος δεν παίζει.
Το έκανα μία στιγμή παίρνοντας ένα εταιρικό ML-350 με λήζινγκ και ευτυχώς που ήταν έτσι γιατί τα προβλήματα είχαν αρχίσει από το εξάμηνο και μέσα στα 4 χρόνια του λήζινγκ, έλλειπε από κοντά μου για επισκευές κοντά 2 μήνες.
Και κάτι τελευταίο, στην δουλειά μου όταν γίνονται βλακείες, τις πληρώνω εγώ, παρ΄ ότι πρόκειται για δουλειά χειροποίητη, συνήθως από μη πιστοποιημένα υλικά και πάντα από μη πιστοποιημένο προσωπικό, που γίνεται μία και μοναδική φορά.
Ε δεν δέχομαι βιομηχανικά προϊόντα, που φτιάχνονται σε εκατομμύρια αντίτυπα, με χρόνο ελέγχου πριν την παραγωγή, σε πιστοποιημένους χώρους, από πιστοποιημένα υλικά και προσωπικό, να βγαίνουν με προβλήματα και να τα λούζεται ο αγοραστής.
Εδώ να θυμίσω τις μικρές εγγυήσεις των γερμανικών, που μάλιστα παλιότερα που ήταν ένα έτος, τα σέρβις δεν σε ενημέρωναν για βλάβες, ώστε να βγεις από την εγγύηση.
Ετσι είμαι μαζί με τον Γάτο στο κυνήγι που θα κάνει στην Πεζώ, για τις αστοχίες στο αμάξι του και εγώ πληρώνω επέκταση εγγύησης στα 100000 χλμ ώστε να είμαι ήσυχος.
Τα γερμανικά προϊόντα έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ στην Ελλάδα, για αυτά που προσφέρουν και αυτό με ενοχλεί, γιατί είναι σαν να μου λέει ότι είμαι βλάκας στην δουλειά μου που προσπαθώ με τόσες αντίξοες συνθήκες να μην έχω θέματα αστοχιών όσο γίνεται.