-
Εννοείται τα έκανε όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα, όπως εννοείται ότι όποιο diesel σέβεται τον εαυτό του τα κάνει εύκολα. Μάλιστα ο dci της renault ( αφού μιλάμε για τον άμεσο ανταγωνιστή του) , είναι πιο ήσυχος ( αναλόγως της υλοποίησης) πιο εύστροφος ( αν και σε απόλυτα νούμερα πιο αδύναμος) και πιο ελαστικός, από τον multijet της Fiat. Επίσης ο εν λόγω κινητήρας ( του βιτ) δε φέρει adblue, και είναι εξίσου αξιόπιστος με όλους τους αντίστοιχης χρονολογίας Γαλλικούς .
Εκεί που μας "ταπώνει¨ και δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, είναι ότι εξίσου εύκολα κουτρουβαλάει στα βουνά ( δεν έχω να πώ τίποτα , μάλλον δίκιο έχει), αν και μας το "χαλάει" λίγο ότι με μισή γκαζιά άφηνε πίσω του όλους τους άλλους , λες και δεν έχουμε δει τι κυκλοφορεί στα εξωτερικά από άποψη οχήματος...., την αποδίδω στον ενθουσιασμό του ταξιδιού , την εν λόγω υπεβολή.
-
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
Εννοείται τα έκανε όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα,
ειδε παραπανου
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
ειδε παραπανου
Μαζί σου, απλά στα εξωτερικά , το A4 allroad σε δίλιτρο τουρμποντίζελ , είναι το εδώ auris , σε πυκνότητα συναπαντήματος ( καταλαβαίνεις το πνεύμα, δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο μοντέλο....) , εκεί "σκάλωσα" προσωπικά, ότι με μισή γκαζιά τους άφηνα όλους πίσω, σε όλα τα υπόλοιπα δεν αμφέβαλλα.
-
ειδε παραπανου
Μαζί σου, απλά στα εξωτερικά , το A4 allroad σε δίλιτρο τουρμποντίζελ , είναι το εδώ auris , σε πυκνότητα συναπαντήματος ( καταλαβαίνεις το πνεύμα, δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο μοντέλο....) , εκεί "σκάλωσα" προσωπικά, ότι με μισή γκαζιά τους άφηνα όλους πίσω, σε όλα τα υπόλοιπα δεν αμφέβαλλα.
προφανως υπαρχουν γρηγοροτερα. και ικανοτερα εκτος. κανενα ομως στην κατηγορια μεχρι 50, μπορει και 60k δεν συνδυαζει οτι κανει εντος και εκτος. το γραφει με ενθουσιασμο ο πρωην πλεον συναδελφος μας μηχανικος. νοιωθει οτι με ενα μάικρο σε τιμη και μονο οχημα εχει γυρισει την ευρωπη, το ξαναλω 190000 σε 5 χρονια που σημαινει εχει παει σε καμποσες χωρες με αυτο, ας πουμε καλοκαιρι μετα την εβδομαδιαια διασχιση της πινδου με μαντολαστιχα πηγε 15 μερες γυρο ιταλιας, ανεβαινει σε βουνοκορφες και δεν ξερει τι σημαινει συνεργειο η κοκκινο λαμπακι.
-
Φίλος μου από Θεσσαλονίκη έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη με την κοπέλα και τον σκύλο τους, με C1... πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν αποδεικνύει αυτό κάτι..
Επίσης κόσμος με Smart fortwo βάζουν, παρανόμως και άτομα πίσω, ένα μπράβο και σε αυτούς που κάνουν το απερίγραπτο, και το πρακτικά επικίνδυνο.
Εντάξει, είπαμε είμαστε λαϊκά παιδιά αλλά μην το ξεφτιλιζουμε και έτσι με τον λαϊκισμό.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας, επίσης είναι Fiat, ούτε καν άξια να βγάλει δικό της diesel δεν ήταν η πολυαγαπημένη σας, και επίσης έχει τα θέματά του, και επίσης δεν είδα να γίνεται καμία επαναστα γι' αυτά.
Αγαπάμε την μάρκα και την έχουμε πολυφορεσει, αλλά και σιγά τα ωα, που ξαφνικά έγινε και η Suzuki εθνικός θησαυρός..
Άλλοι κάνουν το γύρω του κόσμου με βεσπες, και πάνε και από Πίνδο, άμα λάχει..
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
Φίλος μου από Θεσσαλονίκη έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη με την κοπέλα και τον σκύλο τους, με C1... πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν αποδεικνύει αυτό κάτι..
Επίσης κόσμος με Smart fortwo βάζουν, παρανόμως και άτομα πίσω, ένα μπράβο και σε αυτούς που κάνουν το απερίγραπτο, και το πρακτικά επικίνδυνο.
Εντάξει, είπαμε είμαστε λαϊκά παιδιά αλλά μην το ξεφτιλιζουμε και έτσι με τον λαϊκισμό.
Ο συγκεκριμένος κινητήρας, επίσης είναι Fiat, ούτε καν άξια να βγάλει δικό της diesel δεν ήταν η πολυαγαπημένη σας, και επίσης έχει τα θέματά του, και επίσης δεν είδα να γίνεται καμία επαναστα γι' αυτά.
Αγαπάμε την μάρκα και την έχουμε πολυφορεσει, αλλά και σιγά τα ωα, που ξαφνικά έγινε και η Suzuki εθνικός θησαυρός..
Άλλοι κάνουν το γύρω του κόσμου με βεσπες, και πάνε και από Πίνδο, άμα λάχει..
με βεσπα μπορει καποιος να κανει τον γυρο του κοσμου. και με σμαρτ ισως.
με πεζω-σιτροε ομως και γενικα γαλλοχρεπο ΠΟΤΕΣ -
Οι τεχνολογιες προχωρουν. Γυρο του κοσμου μονο με αεροπλανο. Τωρα θα μου πεις βεβαια πως το βιτ ειναι τζετ.
-
Έχει δίκιο ο γατούλης μας….στο πρόσφατο ταξίδι ανακάλυψα ότι το χρέπι μου έχει πρόβλημα….συντονίζει το τζαμάκι του κοντέρ σε πολύ κατσαρό οδόστρωμα. Ούτε 180.000 χλμ δεν άντεξε το ρημάδι….
-
Το επίπεδο έχει πιάσει π(γ)άτο..
-
@kkostask said in Suzuki Vitara 2015:
Έχει δίκιο ο γατούλης μας….στο πρόσφατο ταξίδι ανακάλυψα ότι το χρέπι μου έχει πρόβλημα….συντονίζει το τζαμάκι του κοντέρ σε πολύ κατσαρό οδόστρωμα. Ούτε 180.000 χλμ δεν άντεξε το ρημάδι….
Καινουργιο ειναι ακομη. Το ντουστ δεν τριζει ουτε μετα απο 200000 +
-
Ήρθε το vitara τελικά όπως έπρεπε χωρίς ελλείψεις αυτή τη φορά.Το είδα σήμερα ,θα παραλάβω σε 10 μέρες περίπου.Σαν πρώτη εντύπωση οπτικά και μόνο σε ότι αφορά το χρωμα ,πιο αποτυχημένη πέρλα δεν έχω ξαναδεί ειλικρινά.
Έχω και κόλλημα με τα χρώματα γενικά καθώς ασχολούμαι επαγγελματικά 29 χρόνια με εκτυπώσεις όποτε μάπα το καρπούζι σε αυτό το θέμα τουλάχιστον.
Το αυτοκίνητο ευτυχώς προορίζεται πιο πολύ για τη σύζυγο όποτε δεν χαλάστηκα ιδιαίτερα,καθώς δεν θα εχω γκρίνια να κάνω την αγορά που ήθελα.Το πιο ποιοτικό suv για μένα μέχρι τα 40,000 τουλάχιστον μετά από πολλές δοκιμές στις περισσότερες εταιρείες.
Mazda cx5.
Θα γράψω τις εντυπώσεις μου από αυτό στο αντιστοιχο forum! -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Ήρθε το vitara τελικά όπως έπρεπε χωρίς ελλείψεις αυτή τη φορά.Το είδα σήμερα ,θα παραλάβω σε 10 μέρες περίπου.Σαν πρώτη εντύπωση οπτικά και μόνο σε ότι αφορά το χρωμα ,πιο αποτυχημένη πέρλα δεν έχω ξαναδεί ειλικρινά.
Έχω και κόλλημα με τα χρώματα γενικά καθώς ασχολούμαι επαγγελματικά 29 χρόνια με εκτυπώσεις όποτε μάπα το καρπούζι σε αυτό το θέμα τουλάχιστον.
Το αυτοκίνητο ευτυχώς προορίζεται πιο πολύ για τη σύζυγο όποτε δεν χαλάστηκα ιδιαίτερα,καθώς δεν θα εχω γκρίνια να κάνω την αγορά που ήθελα.Το πιο ποιοτικό suv για μένα μέχρι τα 40,000 τουλάχιστον μετά από πολλές δοκιμές στις περισσότερες εταιρείες.
Mazda cx5.
Θα γράψω τις εντυπώσεις μου από αυτό στο αντιστοιχο forum!Καλορίζικα και τα 2!!!!!! με το καλό να παραλάβετε.
Το Vit το ζηλεύω για το εκτός δρόμου !!!!! ακόμα και το 2κούνιτο σε σχέση με το δικό μου πάντα
Το Mazda για την αξιοπιστία και την ποιότητα του. (δεν λέω σε σχέση με ποιο )
Τελικά ότι σου λείπει ζηλεύεις!! χαχαχαχαχα
Με το καλό και πάλι
-
Είχαμε επίθεση στο τόπικ σήμερις ενώ έδινα λίγο αγάπη στο Βιτάρα. Αύριο θα ανεβάσω καμιά φώτο.. Η νέα του έκδοση σε χάιμπριντ δεν ενθουσίασε κανέναν μας ιδιαίτερα και ο μόνος της λόγος να το επιλέξει κανείς είναι η ύπαρξη (μέτριου) αυτόματου κιβωτίου μετά την κατάργηση του καλού aisin με το σωστό κινητήριο σύνολο. Άντε και για κάποιον που κινείται πολύ αστικά και τον βολεύει ο χρόνος παράδοσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το "καλό" παραμένει το boosterjet awd αλλά δυστυχώς μόνο σε manual..
-
Το δοκίμασες; Πως είναι το κιβώτιο; Για πες περισσότερα
Θα το φορέσει και σε άλλα υβριδικά η Suzuki -
Όχι δεν το οδήγησα, δε προλαβαίνω και δε βρίσκω και το λόγο να πώ την αλήθεια. Με το νέο έτος βλέπουμε..
-
Υπάρχει κανείς που να το οδήγησε με αυτό το κιβωτιο;
-
Πήγαμε και είδαμε σήμερα το Βιτάρα και το Σ-κρος.
Αλλά δυστυχώς με τα καθίσματα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω, δεν πέρασαν το τέστ χώρων.
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Πήγαμε και είδαμε σήμερα το Βιτάρα και το Σ-κρος.
Αλλά δυστυχώς με τα καθίσματα τέρμα πίσω και τέρμα κάτω, δεν πέρασαν το τέστ χώρων.
και το SCROSS δεν περναει???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τερμα καθίσματα και τερμα κάτω?????????!!!!!!!!!!!!!
-
Αυτό σκεφτόμουν... Ρε ταξιδευτή.... Έλεος.
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Πως το λέει το τραγούδι ?
Αργό.... είναι πια αργό.....φιλοτιμες οι προσπαθειες σου να αποτρεψεις επισκεψη του γιου-ιφιγενεια σε εκθεση με βιταρα μια και θα σε εκθεσει για τις πολυετεις χρεπικες επιλογες σου.
#pote_galohrepoΦιλοτιμες οι προσπαθειες να μας δειξετε οτι πεταει ο γαϊδαρος. Απλα, οχι μονο δεν πετά μα σέρνεται κιόλας!
εμιλησαν και οι εκ ρουμανιας καταδικασθεντες
Αν και μου αρέσει το Ντουστ αρκετά
Suzuki Vitara 2015