-
Στον διαμορφωτή της φόλκς το 1000άρι αυτόματο ξεκινάει χωρίς τίποτα έξτρα 27300, ενώ ο 1,5 30300 στις εκδόσεις life.
Το 308 ξεκινάει 31300 στην έκδοση active plus και 32800 το αυτόματο ντίζελ στην ίδια έκδοση.
Αρα 4000 ευρώ διαφορά για 200 κ.εκ και 20 ίππους, χωρίς να έχω ψάξει εξοπλισμούς.
1000 διαφορά σε σχέση με το 1.5 με 20 ίππους λιγότερους για το πεζό, πάλι χωρίς να ελέγξουμε εξοπλισμούς.
-
Αλυσίδες για το λάστιχο μας ;
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Στον διαμορφωτή της φόλκς το 1000άρι αυτόματο ξεκινάει χωρίς τίποτα έξτρα 27300, ενώ ο 1,5 30300 στις εκδόσεις life.
Το 308 ξεκινάει 31300 στην έκδοση active plus και 32800 το αυτόματο ντίζελ στην ίδια έκδοση.
Αρα 4000 ευρώ διαφορά για 200 κ.εκ και 20 ίππους, χωρίς να έχω ψάξει εξοπλισμούς.
1000 διαφορά σε σχέση με το 1.5 με 20 ίππους λιγότερους για το πεζό, πάλι χωρίς να ελέγξουμε εξοπλισμούς.
Από τιμές περίπου όπως τα λες είναι. Μη βιάζεσαι όμως. Η vw έκανε τις αυξήσεις τιμών για το '23. Της Peugeot αναμένονται οσονούπω, χα,χα,χα.
Τεχνικά δεν μπορείς να συγκρίνεις τον 3κύλινδρο puretech με τον 4κύλινδρο 1.5 tsi, είναι ιεροσυλία. Άρα ορθώς το περιοδικό σύγκρινε τα 3κύλινδρα από vw και peugeuot. Που είναι και πολύ κοντά σε επιδόσεις.Φυσικά πολύ ανταγωνιστικά μοντέλα και το 308 και το golf. Κανείς δεν χάνει όποιο και να επιλέξει. Αλλά από τιμές η Peugeot την έχει δει bmw, γι' αυτό ούτε σε leasing δεν το βλέπω στο δρόμο το 308...
-
Εγώ αντίθετα τον τελευταίο καιρό βλέπω αρκετά 308. Μην ξεχνάμε ότι ήρθε το αμάξι την εποχή των ελλείψεων και των μη παραδόσεων.
-
Για το 2022 μέχρι στιγμής το 308 έχει 671 ταξινόμησεις κ το golf 500
-
@andreas72 said in CITROEN C4 III mod 2021:
@haralabosg said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πιθανότατα παραλαμβάνω αύριο.
Ασφάλειες έως τώρα έκανα στην Anytime από την οποία ήμουν ευχαριστημένος 1-2 φορές που χρειάστηκε. Πιστεύετε υπάρχει λόγος να κοιτάξω και σε καμιά άλλη, πχ Hellas Direct;
(μεικτή λέω να κάνω)Με το καλο να παραλάβεις. Καλοταξιδο και ασφαλή πολλά χιλιόμετρα. Γνωρίζεις εαν έχει την νέα σχεδιαση ο κινητήρας σου (με την φαρδύτερη καδενα) ?
Ευχαριστώ.
Θα το ρωτήσω αύριο και θα ενημερώσω.To παρελαβες τελικά, πρώτες εντυπώσεις....? Για τον κινητήρα τι σου είπαν ?
-
@giocitroen91 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Για το 2022 μέχρι στιγμής το 308 έχει 671 ταξινόμησεις κ το golf 500
Εκέινο το 308 μόλις λανσαρίστικε σε αυτή την...λάθος τιμή 19.900 μετά από έκπτωση 110thp manual active plus ήταν η απόλυτη ευκαιρία!
Εν τω μεταξύ νόμιζα τότε πως θα είναι κάτι πολύ φτωχό ,αλλά είδα ένα τέτοιο πρόσφατα μέσα-έξω, αν το συγκρίνεις με την allure μόνο κάτι χρώμια ,οι 17αρες ζάντες, οι βαμμένοι προφυλακτήρες πίσω ,τα συνεχόμενα led ημέρας , το glossy black πλαστικό εσωτερικά και η 10αρα οθόνη με τα toucscreen κουμπακια λείπουν ουσιαστικά!
Άσε που η 8αρα οθόνη λόγω των φυσικών κουμπιών στο κάτω μερος είναι πιο εργονομική!Έίναι και πανέμορφο τελικά , ειδικά στο κόκκινοβυσινύ χρωματάκι!
Επίσης , όποιος το πρόλαβε πριν τις αυξήσεις και αυτό αλλά και τα υπόλοιπα στα 24-25κ ...έβγαλε και 3-5 χιλιαρικάκια απο το πουθενά!!!
-
Χθες το απόγευμα παρέλαβα (shine pack 110 blueHDI, παραγγελία 31 Μαρτίου).
Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο μέσα έξω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το χρώμα που διάλεξα (γκρι ανοιχτό) γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες. Μεγάλη παραφωνία στο εσωτερικό είναι ο (αστείος) πίνακας οργάνων αλλά δεν με ενοχλησε όσο θα περίμενα.
Οδηγικά δεν μπόρεσα να δω πολλά πράγματα γιατί δεν είχα χρόνο. Σαφέστατα δεν είναι αυτοκίνητο επιδόσεων. Πιστεύω πως όταν το μάθω, δεν θα μου λείψουν και πολύ τα επιπλέον άλογα του αυτόματου. Έτσι κι αλλιώς οδηγώ ήπια.
Φέρνοντας το από την αντιπροσωπεία έκαψε ελαχιστα. 4.2 σε επαρχιακο δρόμο αλλά νύχτα και με βροχή (δηλ. δεν έτρεχα) όμως με +600μ. υψομετρική διαφορά.
Δεν κρύβω ότι το θέμα με το δοχείο adblue με εκνευριζει όπως επισης και το θέμα με τον εκκεντροφόρο για το οποίο ρώτησα αλλά δήλωσαν άγνοια. Όμως θα επανέλθω. -
Όλα θα πάνε καλά. Καλοταξιδο. Να το χαρείς. Είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο
-
Καλοταξιδο να είναι.
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις! -
Καλοτάξιδο να είναι και θα το χαρείς.
-
Καλές βόλτες !
-
Σας ευχαριστώ όλους. Και για τις ευχές και φυσικά για τις απόψεις που κατά καιρούς εκφράσατε και με βοηθήσαν
-
καλοταξιδο
-
Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο μέσα έξω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το χρώμα που διάλεξα (γκρι ανοιχτό) γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερο από τις φωτογραφίες. Μεγάλη παραφωνία στο εσωτερικό είναι ο (αστείος) πίνακας οργάνων αλλά δεν με ενοχλησε όσο θα περίμενα.
Οδηγικά δεν μπόρεσα να δω πολλά πράγματα γιατί δεν είχα χρόνο. Σαφέστατα δεν είναι αυτοκίνητο επιδόσεων. Πιστεύω πως όταν το μάθω, δεν θα μου λείψουν και πολύ τα επιπλέον άλογα του αυτόματου. Έτσι κι αλλιώς οδηγώ ήπια.
Φέρνοντας το από την αντιπροσωπεία έκαψε ελαχιστα. 4.2 σε επαρχιακο δρόμο αλλά νύχτα και με βροχή (δηλ. δεν έτρεχα) όμως με +600μ. υψομετρική διαφορά.
Δεν κρύβω ότι το θέμα με το δοχείο adblue με εκνευριζει όπως επισης και το θέμα με τον εκκεντροφόρο για το οποίο ρώτησα αλλά δήλωσαν άγνοια. Όμως θα επανέλθω.Εύχομαι πολλά απροβληματιστο χιλιόμετρα!
-
@groover1972 said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν κρύβω ότι το θέμα με το δοχείο adblue με εκνευριζει όπως επισης και το θέμα με τον εκκεντροφόρο για το οποίο ρώτησα αλλά δήλωσαν άγνοια. Όμως θα επανέλθω.Εύχομαι πολλά απροβληματιστο χιλιόμετρα!
Καλορίζικο, απ τα λίγα αμάξια που "ζηλεύω"...
Κάνε μια ερώτηση ή μια βόλτα να μιλήσεις με τον τεχνικό, αρχι-τεχνίτη τους αν είναι μεγάλο μαγαζί, και πες του πως γνωρίζεις για το ζήτημα με την καδένα των εκκεντροφόρων και θα ήθελες να σου πει αν στο δικό σου αμάξι ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει διορθωθεί ή όχι.
Οι πωλητές αυτοκινήτων, εκτός απ το ότι κάνουν τον μαλ@κα γενικότερα για οτιδήποτε, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ΕΙΝΑΙ κιόλας. -
Ευχαριστώ πολύ.
Ευγενικός και εξυπηρετικός ο πωλητης. Είναι βέβαιο ότι το θέμα με την καδένα δεν το ήξερε. Του έστειλα και το λινκ που αναρτήθηκε κι εδώ πριν από μερικές ημέρες.
Από Δευτέρα θα ξαναρωτήσω αν μπορεί να δει ποια καδένα φοράει το δικό μου βάσει του αρ. πλαισίου. -
Βασικά δες το με το μάτι. Αν έχει αυτά εξογκώματα είναι η νεότερη έκδοση
-
Ευχαριστώ πολύ.
Ευγενικός και εξυπηρετικός ο πωλητης. Είναι βέβαιο ότι το θέμα με την καδένα δεν το ήξερε. Του έστειλα και το λινκ που αναρτήθηκε κι εδώ πριν από μερικές ημέρες.
Από Δευτέρα θα ξαναρωτήσω αν μπορεί να δει ποια καδένα φοράει το δικό μου βάσει του αρ. πλαισίου.Και τι part number έχει το καπακι των εκκεντροφόρων...
98 305 804 80 το ανασχεδιασμένο με 8mm καδένα
98 126 472 80 το παλιο με 7 mm link textΕιναι πιο εύκολο μιας και ξερουμε τους 2 κωδικούς ενώ για την καδένα δεν εχουμε part number..
-
Καλημερα!μια μικρή ανασκόπηση μετά από περίπου 2000χμ με το αυτοκίνητο !Μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερο από ότι ίσως περίμενα!Η οδήγηση του είναι απολαυστική πολλή καλή ηχομόνωση οι αναρτήσεις σε κάνουν να νομίζεις ότι οι λακουβες απλά δεν υπάρχουν και η κατανάλωση του είναι σίγουρα σε επίπεδα που δεν πιστεύα οτι θα πετύχαινε!η μέση κατανάλωση είναι στα 4.6ltr με οδήγηση εκτός για δουλεια αρκετά σε εκδρομές σε βουνό και λιγότερες εντός πόλης!Παρακάτω σας βάζω και φώτο με τις χιονοκουβερτες που μου πήρε ο αντιπρόσωπος και ταιριάζουν τελεια στην περίεργη διάσταση μας!Τώρα στα "αρνητικά" είναι το ξεθαμπωμα που δεν γίνεται στο πίσω τζάμι μετά από βροχή ειδικά και στην περιορισμένη ορατότητα κάτι που προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί οι καθρέφτες είναι μεγάλοι και η κάμερα κάνει τα υπόλοιπα!Καλορίζικο στα παιδιά που παρέλαβαν και υπομονή σε όσους περιμένουν!Αξίζει η αναμονή πραγματικά!Σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο η καδένα εμένα είναι στα 8mm και παρέλαβα αρχές Οκτωβρίου!Καλη συνεχεια σε όλους!!
CITROEN C4 III mod 2021