-
@dublin said in Toyota Yaris Cross:
Τραγικό... μήπως θα έπρεπε να είχε κάποιον αισθητήρα πίεσης, και αν όντως υπήρχε κάτι να ειδοποιήσει;! Αυτό δεν θα το λαμβάνεις υπόψιν ποτέ, μετά από 2-3 βδομάδες.. πάλι καλά που δεν κόλλησαν κάνα αυτοκόλλητο!!
Ο αισθητήρας πίεσης σε μερικά καθισματάκια είναι άχρηστος αφου απαιτούν σύνδεση και με ζώνη και με isofix .
Οπότε δεν ενεργοποιείται κανένας αισθητήρας με το παιδί αφού η ζώνη είναι πάντα κουμπωμένη !
Καλό feature αλλά αν είναι να ξεχάσεις το παιδί θα το ξεχάσεις , δεν σε σώζει κανέναν μνμ.@monman2 Καλοτάξιδο με πολλά και "ήσυχα" χιλιόμετρα .
Οι ζάντες θα του πάνε τρελά -
Είχα παραγγείλει Δεκέμβρη του 21 με παράδοση μέχρι Δεκέμβρη του 22, πήρα τηλ σήμερα να δω τι γίνεται κ μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει κ μάλλον πάει για 2023... Απογοήτευση!
-
Υπομονή, είναι καλό αυτοκίνητο. Θα το ευχαριστηθείς.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Υπομονή, είναι καλό αυτοκίνητο. Θα το ευχαριστηθείς.
Έχει και η υπομονή τα όρια της λαπ.
Άσε που όταν θα έρθει μπορεί να έχει πάρει κανα διχιλιαρο ακόμα.Εγώ προσωπικά ψάχνομαι και αλλου και αν το πετύχω, απλά θα το περιμένω το YC και θα το βγάλω για πούλημα την ίδια μέρα με καπέλο ετοιμοπαράδοτου !!
Ακύρωση δεν θα τους κάνω τη χάρη, ειδικά τώρα που τις μάζεψε η Τογιότα Ελλάς τις ακυρώσεις και έκοψε και την αγορά μέσω leasing από τον έμπορο (έλεος δηλαδη, εγώ μπορεί μετά απο 2 χρονια να το πάρω έτσι, πρέπει να περιμένω ξανά ; - πραγματικά απο γελοιότητα σε γελοιότητα το πάνε) -
Έπρεπε να βάλουν άλλη μια γραμμή παραγωγής είναι η αλήθεια.
-
Έπρεπε να βάλουν άλλη μια γραμμή παραγωγής είναι η αλήθεια.
Να φέρουν απο Japan να έχει και πίσω πλαφονιέρα για τα παιδιά με τους τσιπηδες που δεν έχει τίποτα.
-
Οταν έχεις να δέσεις παιδιά στο πίσω καθισμα, πραγματικά απαράδεκτη η ελλειψη πλαφονιερας.
Στο fiesta είχα βαλει μονος μου... -
Υπάρχει λύση, παράγγειλα από τον αλή με 8,76 euros
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Τιν τούτο; το θέλω
-
Το θέλεις πριν καταλάβεις τι είναι;
Εσύ είσαι γεννημένος toyotaκιας!!!
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Τιν τούτο; το θέλω
Φακός είναι https://www.aliexpress.com/item/1005004852334245.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.7f771802baGPrb
Εννοείτε κάνω πλάκα, κανονικά θα έπρεπε να είχε πλαφονιέρα στα πίσω καθίσματα ή τουλάχιστον να το βγάζει σαν αξεσουάρ. -
Μπορείς να βάλεις μόνος σου πανεύκολα.
Γεφυρώνεις με ένα καλώδιο από την μπροστινή πλαφονιέρα, το πηγαίνεις μέχρι πίσω από τα λάστιχα πάνω από τις πόρτες και συνδέεις τη πλαφονιέρα. Το θέμα είναι αν βάλεις πλαφονιέρα από άλλο αυτοκίνητο να ξέρεις που θα κόψεις τον ουρανό, μη πέσεις σε λαμαρίνα.
Στο φιεστα για να μη το ρισκάρω δεν έκοψα τίποτα απλά κόλλησα ένα πλακέ led με διπλής στο πίσω κολωνάκι.
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Μπορείς να βάλεις μόνος σου πανεύκολα.
Γεφυρώνεις με ένα καλώδιο από την μπροστινή πλαφονιέρα, το πηγαίνεις μέχρι πίσω από τα λάστιχα πάνω από τις πόρτες και συνδέεις τη πλαφονιέρα. Το θέμα είναι αν βάλεις πλαφονιέρα από άλλο αυτοκίνητο να ξέρεις που θα κόψεις τον ουρανό, μη πέσεις σε λαμαρίνα.
Στο φιεστα για να μη το ρισκάρω δεν έκοψα τίποτα απλά κόλλησα ένα πλακέ led με διπλής στο πίσω κολωνάκι.
Αυτή φαίνεται μια απλή και σωστή λύση. Ωραίος.
είναι απλό 12βολτο λαμπάκι στην εμπρος πλαφονιέρα;
Πίσω νομίζω έχω δει σε φωτογραφίες πως υπάρχει ένα πλαστικό στον ουρανό στη θέση της πλαφονιέρας, ισχύει;
αν ναι, πολύ εύκολα κολλάει επάνω κάποιο πλακέ φωτιστικό. -
Απλό λαμπάκι είχε μπροστά το οποίο είχα αλλάξει κι αυτό με led.
To 7άρι δεν είχε κάποιο πλαστικό, στο 7μισάρι facelift νομίζω βάλανε και πίσω πλαφονιέρα τουλάχιστον σε κάποιες εκδόσεις. -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Απλό λαμπάκι είχε μπροστά το οποίο είχα αλλάξει κι αυτό με led.
To 7άρι δεν είχε κάποιο πλαστικό, στο 7μισάρι facelift νομίζω βάλανε και πίσω πλαφονιέρα τουλάχιστον σε κάποιες εκδόσεις.Ωραίος
κι εγώ θέλω να αλλάξω της μπροστινής πλαφονιέρας γιατί είναι σαν καντηλάκι, T10 παίρνει υποθέτω θα είναι can bus. -
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
ίησης αλλά όταν είχα βάλει κάτι τσάντες απ το ικεα βαρούσε η άλλη ειδοποίηση για την ζώνη. Ήταν αρκετό το βάρος για να νομίζει ότι κάθεται άνθρωπος. Το ίδιο είχε γίνει και με μεγαλούτσικο σκυλάκι!
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:Όταν πάρω πινακίδες και πάω ταξίδι μετά το Κλειδί που έχουν καλή άσφαλτο θα πω περισσότερα για θορύβους αεροδυναμικούς και τροχασμού.
Σε καλή άσφαλτο δεν ακούγεται κάποιος ιδιαίτερος ήχος τροχασμού ακόμη και με αρκετά χιλιόμετρα. Όμως από τα 130χλμ/ω περίπου και πάνω ακούγεται ένας αεροδυναμικός θόρυβος περίπου στις κολώνες οδηγού/συνοδηγού. Στ
Αν και κρίμα να την βάλεις σε αυτό το αυτοκίνητο, η ζαντα είναι ΠΟΛΥ ομορφη, ωραια επιλογή. Με το καλό!!!!
-
Αυτή η μαγευτική carina2 με σημάδεψε φίλε... Καταραμένοι Ιάπωνες
-
@v_a said in Toyota Yaris Cross:
Αυτή η μαγευτική carina2 με σημάδεψε φίλε... Καταραμένοι Ιάπωνες
Έτσι γίνεται με τις ψαροκασελες.
Έχουν ακμές και κοβεσαι.
Η καρίνα δεν ήταν και κάτι σπουδαίο σαν αυτοκίνητο. Μια μεγαλύτερη κορολιτσα ήταν. -
Η Carina E είχε άπλετους χώρους,όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες της εποχής και μοτέρ που έραβε. Corolla κατά τ'άλλα...........
Δεν νομίζω την εποχή εκείνη να υπήρχε αντίστοιχο ευρωπαϊκό που να συγκρίνεται μαζί της στα 1.6cc -
Είχε γεμίσει η Ελλάδα. Τεράστιοι χώροι, και ιδιαίτερα τα βενζίνης πολύ ωραία μοτέρ.
Toyota Yaris Cross