@alexandros-k said in CITROEN C4 III mod 2021:
Μαλιστα....Γι αυτο αρχισες να σκεφτεσαι Toyota
Τυχαιο? Δε νομιζω 
Αν σου πω πως η διετής παράδοση ίσως με βολέψει, για επαγγελματικους λόγους, υπό κάποιες προϋποθέσεις;
Τέλος πάντων, συγκριτικά είναι "λίγο" αυτοκίνητο το γιαρις για να αντικαταστήσει το Σιτροέν. Αν τελικά αποφασίσω να το αποχωριστώ θα σας ενημερώσω, αλλά δεν θα είναι λόγω μηχανικών.
Από κατανάλωση μία ή άλλη είναι, αυτόματο καλύτερο έχει το Σιτροέν, όπως και επιδόσεις, και χώρους, κι εξοπλισμό και ποιότητα ταξιδιού. Αλλά οικονομοτεχνικα, το γιαρις κρος είναι από τα λίγα που στις φθηνές εκδόσεις εξακολουθεί να έχει νόημα, για όποιον μπορεί να περιμένει.
Το αντίστοιχο με το δικό μου εξοπλισμό Σιτροέν σήμερα έχει 32Κ, και δεν ξέρω αν διατίθεται πλέον τόσο πλούσια έκδοση.
Το C4 τα ίδια. Σήμερα είδα το νέο C5 Aircross, ντίζελ αυτόματο με τον εξοπλισμό του δικού μου, 43.000€
Αν παρακολουθήσετε την κατάσταση, τα περισσότερα γιαρις κρος δεν έχουν παραδοθεί, κι ήδη πολλοί ιδιοκτήτες που έχουν παραλάβει σκέφτονται να πάνε σε δικηγόρους...
Το πρώην μόνο#βιταρα το κατάργησαν...
Δεν υπάρχουν πλέον αυτοκίνητα "αλεξίσφαιρα", υπάρχουν μόνο περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές εταιρείες κι αντιπρόσωποι...