-
Μόλις έμαθα ότι δυο δικά μου οχήματα εκλάπησαν. Τα οχήματα τα είχα παροπλισει, είχα καταθέσει πινακίδες και τα είχα μόνιμα σε κτήμα μου στα Καλύβια Αττικής. Προκειται για ένα TOYOTA CARINA 2 (λευκό) και ένα SEAT IBIZA (κόκκινο). Προφανώς τα πήραν με φορτηγό, αφού έριξαν την περίφραξη του κτήματος (τα οχήματα δεν μπορούσαν να κινηθούν). Δεν είναι θέμα οικονομικής ζημίας, αλλά το σοκ το επαθα από το θράσος αυτών των καθικιων.
Ρωτάω λοιπόν τους φίλους, αν το έχει πάθει κάποιος άλλος και τι κινήσεις πρέπει να κάνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Δεν αισθάνεσαι πουθενά ασφάλεια.
Όλα γύρω μας ειναι ρυπαρά , ντεκαντανς, βλέπεις φάτσες εγκληματικές δίπλα σου, νεαρά άτομα έτοιμα να τσαμπουκαλευτουν να μαχαιρώσουν, εγκληματίες το επόμενο πρωί.
Μας έφαγαν τα δικαιώματα στους lgbt στις μειονότητες και στους ρομα.
Λες και κινδυνεύει από ρατσισμό η κοινωνία και η περιουσία μας και όχι από την υποβάθμιση της καθημερινότητας και το έγκλημα.
Στο τέλος δεν θα μας κάνει τίποτα εντύπωση. -
Δεν φταίνε οι Ρομά οι LGBT κλπ Φταίει το ότι δεν έχουμε ατυνόμευση και σωστές ποινές. Οπότε ο καθένας κάνει ό,το γουστάρει (ανθρώπινη φύση που λέγαμε) γιατί σου λέει σιγά μην με πιάσουν αλλά ακόμα και εαν τον πιάσουν μάλλον θα είναι έξω την επόμενη ημέρα ή στην χειρότερη θα πάει και λίγο φυλακή.
Η ανομία στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα των επιλογών ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που έχουν περάσει τις τελευταίες 10ετίες.
-
@v_a said in Κλοπή αυτοκινήτων:
Μόλις έμαθα ότι δυο δικά μου οχήματα εκλάπησαν. Τα οχήματα τα είχα παροπλισει, είχα καταθέσει πινακίδες και τα είχα μόνιμα σε κτήμα μου στα Καλύβια Αττικής. Προκειται για ένα TOYOTA CARINA 2 (λευκό) και ένα SEAT IBIZA (κόκκινο). Προφανώς τα πήραν με φορτηγό, αφού έριξαν την περίφραξη του κτήματος (τα οχήματα δεν μπορούσαν να κινηθούν). Δεν είναι θέμα οικονομικής ζημίας, αλλά το σοκ το επαθα από το θράσος αυτών των καθικιων.
Ρωτάω λοιπόν τους φίλους, αν το έχει πάθει κάποιος άλλος και τι κινήσεις πρέπει να κάνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΤι αλλο να κανεις απο το να πας στην αστυνομια. Και αν εχει κανεις καμια σταθερη καμερα εκει γυρω και δεις πινακιδες των δραστων (αν δεν τις εχουν αλλαξει κι αυτες )
-
Δεν μπορώ να σκεφτώ τον τελικό προορισμό τους. Σπάσιμο για ανταλλακτικά δε νομίζω (σε τόσο μεγάλης παλαιότητας οχημ.), μάντρα για οριστική καταστροφή (ποια σοβαρή μάντρα θα εμπλεκε χωρίς χαρτιά) και πόσο μακριά μπορούν να τα πάνε...
Μάλλον θα μου προτείνεται να μην μπω σε αυτό το τριπακι και θα έχετε και δίκιο, αλλά... -
Κλοπή για σκραπ (πολλά φράγκα) ή αν μπορούν να κινηθούν τα αυτοκίνητα τότε για μεταφορά μεταναστών.
Ποιο πιθανό το πρώτο σενάριο, ειδικά αν κοντά υπάρχουν καταυλισμοί Ρομά. Που υπάρχουν και είναι και αρκετοί στην περιοχή.
-
@fanis75 said in Κλοπή αυτοκινήτων:
Δεν φταίνε οι Ρομά οι LGBT κλπ Φταίει το ότι δεν έχουμε ατυνόμευση και σωστές ποινές. Οπότε ο καθένας κάνει ό,το γουστάρει (ανθρώπινη φύση που λέγαμε) γιατί σου λέει σιγά μην με πιάσουν αλλά ακόμα και εαν τον πιάσουν μάλλον θα είναι έξω την επόμενη ημέρα ή στην χειρότερη θα πάει και λίγο φυλακή.
Η ανομία στην χώρα μας είναι αποτέλεσμα των επιλογών ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που έχουν περάσει τις τελευταίες 10ετίες.
Φανη δεν έγραψα ότι φταίνε αυτές οι ομάδες (με εξαίρεση τους ρομα όπως τους λέμε κοινωνικά ορθώς που είναι σε μεγάλο βαθμό παραβάτες)
Έγραψα ότι εξαντλήσαμε την κοινωνική πολιτική του κρατους στα να αναγνωριστούν τα δικαιώματα τους και όλα τα αλλά έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού -
Να μαντέψω ότι το carina είναι με 5η πόρτα (liftback ) , αν ισχύει είναι περιζήτητα στους κύκλους των διαρρηκτών ,μπαίνουν με την όπισθεν μέσα στις βιτρίνες καταστημάτων και το γεμίζουν απευθείας ... χωράει πολύ πράγμα!
-
Σαββατο(29/10) προς Κυριακη ξημερώματα, 100m απο το σπιτι μου κλοπή ενος κανουργιου CHR . Aπο καποιες κάμερες φανηκε οτι χρειάστηκαν 2-3min.... ''Ευτυχώς'' ήταν εταιρικό. Περιοχή Γέρακας
-
Και σε γνωστό μου έκλεψαν εταιρικό 2008. Να ένα από τα καλά του leasing, μέχρι το βράδυ είχε αντικατασταθεί με Tiguan, το οποίο θα κρατήσει μέχρι να του έρθει το επόμενο 2008 τον Μάιο.
Αν ήταν ιδιώτης, ακόμα κι αν είχε μικτή, όταν έπαιρνε πίσω τα χρήματά του, θα έπρεπε να βρει άλλο όχημα να κινείται μέχρι τον Μάιο. -
Εγώ ξέχασα εταιρικό polo ξεκλείδωτο και δεν μου το έκλεψαν να μου δώσουν άλλο. Νιώθω ριγμένος.
-
@antonakis said in Κλοπή αυτοκινήτων:
Εγώ ξέχασα εταιρικό polo ξεκλείδωτο και δεν μου το έκλεψαν να μου δώσουν άλλο. Νιώθω ριγμένος.
Εχουν τα γούστα τους και οι διαρρήκτες
-
Κλοπή αυτοκινήτων