-
Όχι Φάνη. Την χώρα την εκπροσωπούν μόνον οι διορισμένοι εκπρόσωποι της Πολιτείας. Εμένα δεν με εκπροσωπεί κανένας Τσιτσιπάς, ούτε την χώρα μου προφανώς! Αν θα φορέσει το Εθνόσημο και μπει στην Εθνική Ομάδα, τότε ναι.
-
Και γιατί να μην πάμε από Κηφισό? Σιγά μωρέ που πιάνουμε 2 λωρίδες... Άκρη άκρη θα πάμε και δεν θα ενοχληθεί κανένας
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Όχι Φάνη. Την χώρα την εκπροσωπούν μόνον οι διορισμένοι εκπρόσωποι της Πολιτείας. Εμένα δεν με εκπροσωπεί κανένας Τσιτσιπάς, ούτε την χώρα μου προφανώς! Αν θα φορέσει το Εθνόσημο και μπει στην Εθνική Ομάδα, τότε ναι.
Δεν λέω τυπικά αλλά ουσιαστικά. Κάθε φορά που είσαι στο εξωτερικό ο,τιδήποτε κάνεις έχει την ταμπέλα "Έλληνας". Εαν πάς δε ένα ξεονοδοχειο και τα σπάσεις όλα ο δντης θα σκεφτεί "Οι Έλληνες κάνουν ζημιές". Καλώς η κακώς ο καθένας μας εκπροσωπεί την χώρα του σε ό,τι κάνει, έτσι ειναι η ζωή.
-
Αυτό ισχύει μόνο στο μυαλό των ανθρώπων που βάζουν ταμπέλες στα πάντα και δεν με απασχολεί.
-
@realzeus said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αυτό ισχύει μόνο στο μυαλό των ανθρώπων που βάζουν ταμπέλες στα πάντα και δεν με απασχολεί.
Ναι αλλά αυτό το κάνουν όλοι οπότε θέλοντας και μη πάντα εκπροσωπούμε την χώρα μας σε όλες γις εκφάνσεις της ζωής μας. Και ο Τσιτσιπάς ώς Έλληνας όταν παίζει έναν αγώνα εκπροσωπεί και την Ελλάδα πέρα από τον εαυτό του.
-
Όχι Φάνη μου, δεν το κάνουν όλοι.
-
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και γιατί να μην πάμε από Κηφισό? Σιγά μωρέ που πιάνουμε 2 λωρίδες... Άκρη άκρη θα πάμε και δεν θα ενοχληθεί κανένας
Μόνο Σιτροέν μετά από τόσα χρόνια παραμένει ακμαίο...
-
Ωραίος ο @criuser ,ασε που πρέπει να το έχει κάνει και αέριο.... Τόσα μπαλόνια φούσκωσε στο δρόμο
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Και ο Τσιτσιπάς ώς Έλληνας όταν παίζει έναν αγώνα εκπροσωπεί και την Ελλάδα πέρα από τον εαυτό του.
Ανάλογα τι βολεύει την κούτρα του καθενός. Πχ καλός ο Αντετοκούμπο που τα σπάει στο εν μπι έι , καλοί οι του Στίβου όταν φέρνουν το τσίγκινο μέχρι και καραβανάδες τους κάνουμε, ε ο Τσιτσιπάς που όλο φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει και βρίζει και τον πατέρα/προπονητή του μέσα στην ένταση του αγώνα αυτός όχι δε το τερματίζει το Ελληνόμετρο.
Επειδή μιλάμε για αθλητές κορυφαίου επιπέδου που εμπνέουν, μοχθούν, κάνουν πρωταθλητισμό και έχουν παγκόσμια απήχηση είναι αστείο να κρίνονται από το τίποτα.
Φυσικά και μας εκπροσωπούν και στις καλές και στις κακές τους στιγμές
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@yem said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μόνο Σιτροέν μετά από τόσα χρόνια παραμένει ακμαίο...
@criuser κράτα μου ένα.. χαχαχα
-
@mastoras78 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ανάλογα τι βολεύει την κούτρα του καθενός. Πχ καλός ο Αντετοκούμπο που τα σπάει στο εν μπι έι , καλοί οι του Στίβου όταν φέρνουν το τσίγκινο μέχρι και καραβανάδες τους κάνουμε, ε ο Τσιτσιπάς που όλο φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει και βρίζει και τον πατέρα/προπονητή του μέσα στην ένταση του αγώνα αυτός όχι δε το τερματίζει το Ελληνόμετρο.
Δεν είναι θέμα βολής της κούτρας, είναι θέμα πραγματικότητας. Ούτε ο Αντετοκούμπο, ούτε ο Τσιτσιπάς εκπροσωπούν την Ελλάδα όταν παίζουν ως επαγγελματίες. Εκπροσωπούν την Ελλάδα όταν παίζουν στις Εθνικές Ομάδες! Αξιωματικοί γίνονται όσοι κερδίζουν μετάλλια σε Εθνική Ομάδα, όχι ως ιδιώτες αθλητές. Απλό είναι!
-
Έχουν απήχηση με το έργο και τις επιδόσεις τους και όχι με διαδικτυακές πορδές. Σε εκπροσωπούν είτε επίσημα είτε ανεπίσημα είτε ως "επαγγελματιές" είτε όχι. Οι Έλληνες αθλητές που διαπρέπουν σε κορυφαίο επίπεδο είναι τόσο λίγοι που όλος ο κόσμος στέκεται στην καταγωγή τους. Δικαίωμα σου να νιώθεις ότι δε σε εκπροσωπούν ως Έλληνα, το ίδιο νιώθουν και αυτοί για εσένα. Αυτά τα ολίγα
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει
-
Τα πράγματα είναι όπως τα γράφει ο Ζευς.
Από κει και μετά, όντως, κι οι ταξιτζήδες στο αεροδρόμιο "εκπροσωπούν τη χώρα", όχι μόνο οι διάσημοι αθλητές και οι πολιτικοί εκπρόσωποι.
Τις επιδόσεις & ικανότητα του Τσιτσιπα δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανένας.
Το ήθος του κρίνουμε.
Άλλος το βρίσκει οκ να βρίζει τον πατέρα ή τον προπονητή του δημόσια στο κυνήγι της νίκης, άλλοι πάλι θεωρούν πως το πνεύμα του αθλητισμού δεν βρίσκεται στα χρονόμετρα και τη μεζούρα και τις βαλίτσες με λεφτά, αλλά στο Ήθος. -
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
άλλοι πάλι θεωρούν πως το πνεύμα του αθλητισμού δεν βρίσκεται στα χρονόμετρα και τη μεζούρα και τις βαλίτσες με λεφτά, αλλά στο Ήθος.
Αυτό έχει σταματήσει να υφίσταται στον πρωταθλητισμό από την αρχαία Ελλάδα. Τα πάντα σε σχέση με τον πρωταθλητισμό (ειδικά σε δημοφιλή αθλήματα με χειρότερο το ποδόσφαιρο) έχουν να κάνουν με τα λεφτά. Εαν σε όλους αυτούς έδινες τον βασικό μισθό, κανείς δεν θα ασχολιόταν.
-
Πρωταθλητισμός, ένταση της στιγμής, πίεση, εγωισμός, νεύρα.. Τα μπινελίκια είναι μέσα στο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα . Και στην μπάλα το ίδιο γίνεται μεταξύ συμπαικτων και αντιπάλων. Και ενα πλήρωμα αυτοκινήτου σε μια ειδική μπορεί να διαπληκτιστεί.
Το ήθος κρίνεται σε δεύτερο χρόνο εξωγηπεδικά και όχι την ώρα της "μάχης"
Τα υπόλοιπα είναι του καναπέος.
-
Εχω πεσει απο τα συνεφα. Μαθαινω και πως Συριζαιος μεταξυ των ομιλουντων με την ανηλικη.
Α να δουμε ποιο κομμα ειναι των στρέητ ανταλτ μονο. -
Παιδιά για να μιλήσουμε σοβαρα, ανώμαλος μπορεί να είναι και ένας Δεξιός και ένας Αριστερός. Το πρόβλημα είναι αν υπάρχει πολιτική κάλυψη για αυτούς τους αρρώστους και επικίνδυνους ανθρώπους.
Τις πολιτικές μου απόψεις τις γνωρίζετε όλοι. Όμως ποτέ δεν προσπάθησα να κομματικοποιήσω τέτοια θέματα, γιατί δεν πιστέυω ότι είναι θέμα ιδεολογίας.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Εχω πεσει απο τα συνεφα. Μαθαινω και πως Συριζαιος μεταξυ των ομιλουντων με την ανηλικη.
Α να δουμε ποιο κομμα ειναι των στρέητ ανταλτ μονο.μπορει αρχηγε μου, αλλα και τα δυο κομματα της αυτης αστικης ταξης ειναι. ε, τον παιρνουν γενικως.
-
Επειδη το θεμα δεν ειναι κομματικο ( οχι με την αισχρη προσεγγιση που καποιοι επιχειρησαν να περασουν)το εβαλα στο νημα τουτο.
-
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Επειδη το θεμα δεν ειναι κομματικο ( οχι με την αισχρη προσεγγιση που καποιοι επιχειρησαν να περασουν)το εβαλα στο νημα τουτο.
εγω ομως εδωθε θα διαφωνησω. ειναι κομματικο. και μαλιστα διακομματικο, τουλαχιστον στους σχηματισμους που διεκδικουν εξουσια.
εξηγω.
τα κομματα εξουσιας στηριζονται στο κομματικο τους κοινο που συχνα περναει τη πυλη της τοπικης οργανωσης και διαπλεκεται με μάικρο ή μεγκα αναθεσεις και δουλειες και βολεματα μεσω γνωστων ή μιζας. αυτο το ιδιο κοινο ενθαρρυνεται, ειδικα οταν ειναι και σεξουαλικα ανωμαλο ή και γενικοτερα ανηθικο, απο την ακριβως αυτη ανομια, απο το πεπλο ισχυος και την θεσμοθετημενη ατιμωρησια.
οσο λοιπον οι δομες αυτες απο επιλογη αφηνουν τα αρχιδια αυτα να βρωμιζουν την κοινωνια και ενω γνωριζουν τις παρενεργειες, ειναι συνυπευθυνες και μαλιστα περα απο την ανηθικοτητα της απλης αναθεσης-βολεματος με αντιδωρο τη ψηφο, γιατι δημιουργουν σαπιες συνειδησεις.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]