-
Καλησπέρα σε όλους!
Ξέρω πως το θέμα είναι εκτός του topic του forum και ζητάω συγγνώμη αν εκνευριστεί κάποιος, αλλά υπάρχει σημαντική ανάγκη στη διπλωματική μιας φίλης μου. Υπάρχει τρομερό θέμα με τις απαντήσεις και μου ζήτησε να βοηθήσω με την συλλογή του δείγματος, οπότε ανεβάζω εκ μέρους της το ερωτηματολόγιο της διπλωματικής της μήπως μαζέψει τα δεδομένα. Η έρευνα αφορά την επίδραση του COVID-19 και της κοινωνικής απομόνωσης στα άτομα και στις οικογενειακές σχέσεις. Είναι πολύ γρήγορο και απλό ερωτηματολόγιο οπότε αν έχετε λίγο χρόνο ρίξτε το μια ματιά. Το ερωτηματολόγιο μπορεί να συμπληρωθεί από τον οποιονδήποτε!! Ευχαριστούμε πολύ!
Ερωτηματολόγιο!!! -
Ξεκίνησα να απαντήσω αλλά τι σχέση έχει ο covid 19 με την Γεωλογία?
-
Done
-
OK.
-
@gtsartsal said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Ξεκίνησα να απαντήσω αλλά τι σχέση έχει ο covid 19 με την Γεωλογία?
Το μεταπτυχιακό της είναι "Διαχείριση Κρίσεων και Φυσικών καταστροφών". Ο Covid αποτελεί μια κρίση που πρέπει να διαχειριστεί. Η φίλη μου επικεντρώνεται στο κομμάτι της οικογένειας. Το ερωτηματολόγιο αφορά το πως επηρεάζεται η οικογένεια, η διπλωματική της έχει και σημαντικό θεωρητικό κομμάτι που το πλαισιώνει στο "Διαχείριση Κρίσεων".
-
@manast said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
OK.
@fanis75 said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Done
@fanis75 said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Done
Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους της!
-
εγινεεεεεεεε.....
ειμαι η αλλη αποψη της εποχης του κορωνοϊου καθως επηξα στη δουλεια και την ενεργεια αντι να μειωσω ρυθμους λογω εξειδικευσης.... -
Done
-
έτοιμο
-
Έτοιμο
-
done
-
@gatoz said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
εγινεεεεεεεε.....
ειμαι η αλλη αποψη της εποχης του κορωνοϊου καθως επηξα στη δουλεια και την ενεργεια αντι να μειωσω ρυθμους λογω εξειδικευσης....@nickthetrib said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Done
@trader said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
έτοιμο
@izz said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Έτοιμο
@gtsartsal said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
done
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!
-
Done καλή επιτυχία στην φίλη σου
-
Το τέλειωσα.
-
Έφυγε. Καλή της επιτυχία.
-
@g24 said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Καλησπέρα σε όλους!
Ξέρω πως το θέμα είναι εκτός του topic του forum και ζητάω συγγνώμη αν εκνευριστεί κάποιος, αλλά υπάρχει σημαντική ανάγκη στη διπλωματική μιας φίλης μου. Υπάρχει τρομερό θέμα με τις απαντήσεις και μου ζήτησε να βοηθήσω με την συλλογή του δείγματος, οπότε ανεβάζω εκ μέρους της το ερωτηματολόγιο της διπλωματικής της μήπως μαζέψει τα δεδομένα. Η έρευνα αφορά την επίδραση του COVID-19 και της κοινωνικής απομόνωσης στα άτομα και στις οικογενειακές σχέσεις. Είναι πολύ γρήγορο και απλό ερωτηματολόγιο οπότε αν έχετε λίγο χρόνο ρίξτε το μια ματιά. Το ερωτηματολόγιο μπορεί να συμπληρωθεί από τον οποιονδήποτε!! Ευχαριστούμε πολύ!
Ερωτηματολόγιο!!!DONE
-
@tsofras said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Done καλή επιτυχία στην φίλη σου
@harisma23 said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Το τέλειωσα.
@ggab said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Έφυγε. Καλή της επιτυχία.
@alex-mix said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
@g24 said in Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια):
Καλησπέρα σε όλους!
Ερωτηματολόγιο!!!DONE
Σας ευχαριστούμε όλους!!
Βοήθεια για συλλογή δείγματος (H επιρροή του COVID-19 στην οικογένεια)