-
Μα είπαν να εμπιστευτούν αυτούς που ξέρουν...
Τους γιαπωνέζους στα αυτόματα κιβώτια...
Και τους γερμανούς στα δοχεία...
Αλλά μάλλον μόνο για τα νυκτός κάνουν αυτοί...
-
Βρήκαν τους ειδικούς με την τεράστια εμπειρία (dieselgate)...να εμπιστευτούν
-
Μπα το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλοι κατασκευαστές. Απλά τα αυτοκίνητα της psa κινούνται συχνά στις πόλεις και είναι περισσότερα και κάνουν πιο πολύ θόρυβο γύρω από το θέμα αυτο. Η vag το ψηλιαστηκε και σταμάτησε τους μικρούς κινητήρες diesel που συνήθως κινούνται στις πόλεις.
Η τεχνολογία φταίει όπου αν κινείσαι στην πόλη ιδιαιτερα τον χειμώνα μόλις σβήσεις το όχημα κρυσταλλώνεται η ουρία και μπουκώνει το ντεποζιτο
-
Ιαπωνικό και κορεάτικο μικρό diesel λογικά δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί κανένα για να μην έχει ακουστεί τίποτα! Λογικά ούτε σουβ-λακια b,c δεν θα υπάρχουν εκεί έξω!
Call me axiopistia.............. -
Δεν υπάρχουν μικρά ιαπωνικά diesel με adblue
-
Για αυτό όλα τα μικρά ιαπωνικά πετρέλαια κυκλοφορούν χωρίς dpf αφού οι ιδιοκτήτες του απηυδισμένοι από τα μπουκώματα τα αφαιρούσαν.
-
καποιος παρεξηγηθηκε απο αστειο που εκανα στο διπλανο τραπεζι που καθομουνα με συνταξ ερρορ του ηλπαπ για την συνταξαρα που ΕΓΩ πληρωνω....
ουρλιαζε οτι του τα κρατησαν οταν δουλευε και ειναι απο δικα του λεφτα.
ο ιδιος αποδειχθηκε συνταξ ερρορ της ολυμπιακης. στο αραγμα απο το 2002. οταν ηταν 39. με εννιαμιση χρονια εργασιας. κλητηρ.
με σημερινη συνταξη μολις 1550.
τα γεροδεμενα φιλαρακια μου, πορτες σε γνωστα καταστηματα της περιοχης, με περιορισαν αποτελεσματικα. -
Γάτε το πάρτι με τις μαϊμού υπερωρίες σε φορείς του δημοσίου τομέα ζει και βασιλεύει, για όποιον κοιτάζει στο διαύγεια.
-
@gatoz said in Μονόλογοι ...:
καποιος παρεξηγηθηκε απο αστειο που εκανα στο διπλανο τραπεζι που καθομουνα με συνταξ ερρορ του ηλπαπ για την συνταξαρα που ΕΓΩ πληρωνω....
ουρλιαζε οτι του τα κρατησαν οταν δουλευε και ειναι απο δικα του λεφτα.
ο ιδιος αποδειχθηκε συνταξ ερρορ της ολυμπιακης. στο αραγμα απο το 2002. οταν ηταν 39. με εννιαμιση χρονια εργασιας. κλητηρ.
με σημερινη συνταξη μολις 1550.
τα γεροδεμενα φιλαρακια μου, πορτες σε γνωστα καταστηματα της περιοχης, με περιορισαν αποτελεσματικα.Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου.. Άλλη φορά να με καλέσεις άμεσα μήπως γυρνάω εκεί κοντά
-
Διάβαζα από εδώ, διάβαζα από εκεί...και όπως διάβαζα μου πέρασε από το μυαλό μία σκέψη...
Αν με αποβάλουν π.χ. για 7 ημέρες μήπως να έχω έτοιμη μία γκαβάτζα nickname να συνεχίσω να γράφω π.χ. για τα κοινόβια; Για τον Κούλη βαριέμαι να γράψω.
Αλλά μάλλον θα με καταλάβουν. Ή όχι;Λέω εγώ τώρα...που σκέφτομαι διαβάζοντας...
-
Θα σε καταλάβουμε . Εσένα , τον γύρο και τον γάτο σας ξεχωρίζουμε
-
@storm said in Μονόλογοι ...:
Λέω εγώ τώρα...που σκέφτομαι διαβάζοντας...
Πάλι εκτός ο @piliourits ;;;;
Στις 3 μέρες είχα μείνει!
Τι έγινε πάλι;Γιαυτό έχει ξενερώσει το θέμα της πολιτικής τις τελευταίες μέρες;;;;
Εσύ , ο γάτος, ο Fanis, ο γύρος , ο κρούζερ , ο Δίας ,o monman ,o piliou , o Μαστορας , ο Ντάστερ , ο harissma ,o johandelta είστε οι superstar του φόρουμ! (Συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους)
Τι θα κάνουμε χωρίς εσάς;
Δεν θα έπρεπε να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με εμάς τους κοινούς θνητούς χαχαχαχα!!!
-
@vagkirk said in Μονόλογοι ...:
@storm said in Μονόλογοι ...:
Λέω εγώ τώρα...που σκέφτομαι διαβάζοντας...
Πάλι εκτός ο @piliourits ;;;;
Στις 3 μέρες είχα μείνει!
Τι έγινε πάλι;Γιαυτό έχει ξενερώσει το θέμα της πολιτικής τις τελευταίες μέρες;;;;
Εσύ , ο γάτος, ο Fanis, ο γύρος , ο κρούζερ , ο Δίας ,o monman ,o piliou , o Μαστορας , ο Ντάστερ , ο harissma ,o johandelta είστε οι superstar του φόρουμ! (Συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους)
Τι θα κάνουμε χωρίς εσάς;
Δεν θα έπρεπε να ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με εμάς τους κοινούς θνητούς χαχαχαχα!!!
Τι μου θύμισες..
Ως απόλυτο ΣΤΑΡ αναγνωρίζω μοναχά τον @Lap
-
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Πφφφ κρατάς το τιμόνι δεν κάνεις κάτι άλλο. Στο άλλο παίζεις και εμ τον κινητήρα και τις στροφές.
Σοβαρά;
Πιθανές «ασχολίες»
-Κρατάς το τηλεκοντρόλ από το radiocd/bass knob etc.
-Πασπατεύεις το gilf στο δεξί κάθισμα.
-Βουτάς τις πατάτες που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.
-κλπ κλπedit
Ο Ευαγγελόπουλος έχει τραγουδήσει τη γαμάτη διασκευή του Relax, που σίγουρα ξέρετε, αλλά ας την ξαναθυμηθούμε:
Youtube Video -
Άντε να περάσει και αυτός ο σκατομήνας να τελειώνει το βρωμοκαλοκαίρι, γιατί δεν παλεύεται άλλο η διαμονή μέσα στο Αθηνιστάν.
Έχω λαλήσει εντελώς.
-
Πώς φαίνεται ότι δεν είσαι εκπαιδευτικός... Εμείς παρακαλάμε να κρατήσει για ΠΑΝΤΑ!
-
Το ίδιο και εμείς που δεν ήμαστε εκπαιδευτικοί για λόγους αύξησης της κυκλοφορίας στους δρόμους. Που είναι η ΟΛΜΕ να δηλώσει έτοιμη για τηλεκπαίδευση όπως στον Covid ;
-
Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι καλό μόνον αν είσαι μαθητής. εκπαιδευτικός, ή άπλας που κάνει διακοπές σε καλό ξενοδοχείο 3-4 βδομάδες. Κατά τα άλλα, κωλοζέστη, κουνούπια και λογαριασμός air-condition για τους υπόλοιπους...
-
Οι διακοπές θέλουν μία φυσιολογική ζωή, μία κάποια ψυχολογική ηρεμία, θέλουν παρέα, θέλουν διάθεση για ζωή, θέλουν και κάποιο χαμόγελο στα χείλη.
Φυσικά θέλουν και χρήματα.Όποιος τα διαθέτει αυτά δεν βλέπω το λόγο για να μην πηγαίνει διακοπές.
Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα υγείας.
Μονόλογοι ...