-
Πάνε ως συνοδηγός. Να τραβάς τα πλάνα και τις φωτογραφίες τους.
Ζητα συμβουλές από τον @alex-mix. Το κατέχει καλά. -
@lap said in Μονόλογοι ...:
Πάνε ως συνοδηγός. Να τραβάς τα πλάνα και τις φωτογραφίες τους.
Ζητα συμβουλές από τον @alex-mix. Το κατέχει καλά.Χαχα, ντροπη σου lap
-
Γιατί γελάτε ρε σεις; Πείτε και σε μένα;
υ.γ. ουπς! Πέρασε η ώρα. Ώρα για ύπνο... Αυτά, αύριο πάλι...ξύσιμο.
-
Δες τις φωτογραφίες του @alex-mix.
Έργα τέχνης. Γενιές θα μιλάνε για την καλλιτεχνική οπτική κάθε λήψης.
-
Καθώς ο κόσμος πλησιάζει συνεχώς προς την τρέλα και οι εποχές που έρχονται φαίνονται προβληματικές , οι άνθρωποι θα αναζητούν παρηγοριά σε πράγματα απλά και οικεία.
Καλό Champions League να έχουμε.
-
Πάω στο άτιμο χθες να βγάλω 10 ευρά να βγάλω την βδομάδα , κολλάει το μαραφέτι και λέω στον επόμενο να κάνει παιχνίδι , ψάχνω την εφαρμογή της τράπεζας στο κινητό και ακούω ένα ΜΠΑΜ εκεί που είχα παρκάρει ....ΩΧ λέω απο μέσα μου , την φάγαμε ρε πούστη μου πάλι παρκαρισμένοι ... γυρνάω σιγά - σιγά το κεφαλάκι μου και βλέπω ένα ταριφΟκτάβια κάθετα στο δρόμο και μία ωραία κορόλα με -2 πόρτες ... Ο τυπάς ο επόμενος στο άτιμο ήταν ο ταριφμαν που έβαλε διαγώνια την οκτάβια και πετάχτηκε τσακ μπαμ στο μηχάνημα , αλλά δεν έβαλε χειρόφρενο και με στριμμένες ρόδες σε κατηφόρα για σας κορόλα ... Ανακουφίστηκα με τον πόνο του άλλου , σαν τις παστίλιες του Μπαρδέμ
-
Παρατηρώ αρκετά αυτοκίνητα να κινούνται με διαφημιστικά φυλλάδια πιασμένα στον πίσω καθαριστήρα αλλά και καμιά φορά στον μπροστά...
Τι στο καλό...πριν μπουν στο αμάξι δεν τα βλέπουν?
Δεν τους ενοχλεί στην ορατότητα?
Βαριούνται να κάνουν 2 βήματα να τα βγάλουν και να τα πετάξουν στον κάδο?
Και βέβαια η στατιστική μου είναι αμείλικτη.
9 στις 10 περιπτώσεις είναι γυναίκες
Αν δείτε μπροστά σας αυτοκίνητο με διαφημιστικά, πλησιάστε και τσεκάρετε...
Το φαινόμενο το παρατηρώ εδώ και πολλά χρόνια και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
-
@antoniokon said in Μονόλογοι ...:
Παρατηρώ αρκετά αυτοκίνητα να κινούνται με διαφημιστικά φυλλάδια πιασμένα στον πίσω καθαριστήρα αλλά και καμιά φορά στον μπροστά...
To κάνω ΚΑΙ εγώ δυστυχώς...
Παλιότερα τα έπαιρνα και τα έβαζα στο αμάξι μέχρι να βρω κάδο να πετάξω ή έκανα το περπάτημα μέχρι τον κοντινότερο κάδο.Αλλά ζω σε περιοχή που παίζει πολύ ντελίβερι διαφημιστικών στα αυτοκίνητα, οπότε απλά το αφήνεις πάνω για να μη σου βάζουν καινούργια. Είναι 3-4 επιχειρήσεις που αφήνουν στάνταρ 1 τη βδομάδα.
-
Μπράβο στα παιδιά της εθνικής. Μας έκαναν υπερήφανους για την ως τώρα πορεία τους. Έχει μέλλον αυτή η ομάδα, θα μας δώσει και άλλες πολλές χαρές. Μπράβο στον ημίθεο του αθλητισμού, ήταν απόλαυση να τον βλέπεις. Άνθρωποι που δεν ασχολούνται και πολύ με το μπάσκετ εκστασιαστηκαν από τον τρόπο που έμπαινε κάτω απο την ρακέτα σαν οδοστρωτήρας και με άψογη τεχνική. Το κερασάκι ήταν το ήθος του. Σεμνότητα, και ήθος στον αγωνιστικό χωρο. Ειναι από εξαιρετική πάστα αυτά τα αδέλφια. Χίλια μπράβο. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου είναι Έλληνας. Μεγάλη τιμή για τον ελληνικό αθλητισμό.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά εξαιρετικοί όλοι τους. Μπράβο και σε άλλους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους. Όπως στο πόλο γυναικών για τη δεύτερη θέση και στους αθλητές στίβου μας. Στον αθλητισμό είμαστε μεγάλη δύναμη. Ελλαδαρα! -
@lap said in Μονόλογοι ...:
τη δεύτερη θέση και στους αθλητές στίβου μας. Στον αθλητισμό είμαστε μεγάλη δύναμη. Ελλαδαρα!
Μαζί σου ρε Lap, έχεις δίκιο σε όλα! .
Αλλά τέτοιον ύπνο στον πάγκο (από προπονητικής πλευράς) είχα χρόνια να δω. Ξέρω , κριτική εκ του ασφαλούς και λοιπά , ξέρω δεν πρέπει να αναφερόμαστε σε αθλητικά στο φόρουμ και λοιπά, ξέρω ακόμα και ένας ερασιτέχνης προπονητής είναι πιο σχετικός από τον απλό τηλεθεατή ( όπως εγώ) και λοιπά ,αλλά τόσο ύπνος πια;;;;
Αυτό και τέλος, δεν έχει νόημα η κριτική μου , άλλωστε τι κριτική να γράψω, πιθανότατα αρλουμπολογώ, ένας απλός φίλαθλος είμαι που στα νιάτα μου σούταρα κάπου κάπου , σε καμιά μπασκέτα σε προαύλιο σχολείου, ως παράπονο και μόνο το γράφω....
Άντε εις άλλα με υγεία , πάμε για καλύτερες μέρες....
Υ.γ. Οι γερμανόφιλοι του φόρουμ ( αυτοκινητιστικά και μόνο εννοώ, μην παρεξηγηθώ) , ας δείξουν λίγο έλεος σήμερα, δε μπορώ σήμερα να διαβάζω για Γερμανικές υπεροχές και λοιπά, από αύριο πάλι....
Υ.γ. 2 . μόλις είδα τις συνεχόμενες απέλπιδες προσπάθειες για γιουρούσι του ντόρσεϊ (και να μην τον βγάζει , που ο "μέντορας" του προπονητή μας θα τον είχε λιώσει στο πάγκο με κάτι τέτοια), θυμήθηκα φίλο ολυμπιακό που όταν του ανακοίνωσα (περιπαικτικά) ότι σας έφυγε , επιδεικτικά κατέβασε σε μορφή καρατιάς το χέρι του προς τα "όργανά" του , και αναφώναξε "στα ...... μας". Μετά "θαύμασα" την τεχνική του Νικ στις βολές και ήρθαν μνήμες ΟΑΚΑ.....Είπαμε "χιουμοριστικά" και μόνο τα παραπάνω , μια χαρά, εδώ υπάρχουν παίχτες που αρνούνται να παίξουν με τις Εθνικές , οπότε σεβασμός..... -
Όταν μαρκάρεις με τα μάτια και στα σουτ σπας τα σίδερα,δεν έχεις τύχη. Ο προπονητής έβγαλε τα συστήματα για ελεύθερα σουτ αλλά οι παικταράδες μας ήταν αλλού. Τραγικό τουρνουά οι Καλαθης,Παπαπέτρου,Παπαγιάννης και Ντορσευ. Εύχομαι να μην τους ξαναδώ στην Εθνική γιατί ρίχνουν το επίπεδο όλων και κυρίως αδικούν την προσπάθεια του εξωπραγματικου Γιάννη.
Μοναδικό αλλά τεράστιο λάθος του Ιτουδη,ότι πήρε στην ομάδα τραυματίες παίκτες που δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα,αντί κάποιων λιγότερο βαρέων ονομάτων αλλά ετοιμοπολεμων.
Σεβασμό απο εδώ και πέρα στον υπέροχο παγκιτη Λαρεντζακη!!!!! -
Ισως στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ τουλάχιστον, περνάει σιγά σιγά η εποχή που ένας δυο υπερήρωες κάνανε μια ομάδα ανίκητη.
Το πάθαμε εμείς, το έπαθε και η Σερβία, τα δύο φαβορί που πολλοί έβλεπαν στον τελικό για φέτος. Και οι Ισπανοί δεινοπάθησαν επίσης να πάνε παρακάτω, δεν έχω δει δυστυχώς καθόλου Γαλλία μέχρι τώρα...Αυτό που μας πικραίνει είναι πως δεν παίξανε αυτό που μπορούσαν, όχι απλά το ότι χάσαμε. Είναι σχεδόν ανεξήγητο το κομπλάρισμα παικτών και πάγκου... αν και φάνηκε πως και σε κάθε προηγούμενο παιχνίδι είχαμε τέτοιες περιόδους σαστίσματος, που όμως έβρισκαν λύση κάποια στιγμή.
Και καθώς ουδέν κακόν αμιγές καλού, η χαρά που μας έδωσαν ανά περιόδους οι "δεύτεροι" νεαρότεροι παίκτες, όπως ο Παπαπέτρου και ο Λαρεντζάκης που έπαιρναν πετυχημένα το παιχνίδι πάνω τους και όχι μόνο αυτοί, δίνουν ελπίδες για έναν κορμό Εθνικής Ομάδας που πάντα θα είναι ανταγωνιστική και θα αξίζει το ενδιαφέρον και συμπαράσταση ακόμη κι όσων δεν παρακολουθούμε οπαδικά καμιά επαγγελματική ομάδα, όπως εγώ.
Τον Γιάννη τον ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά, τίποτα λιγότερο από μια "ιταλική" αγκαλιά εκ μέρους όλων μας δεν του αξίζει.
Να μην ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι κι αυτή είναι η ομορφιά του.(έντιτ: συμφωνώ με τον προ-γράφοντα του δικού μου σχολίου, αλλά ο Παπαπέτρου γιατί; δεν είχε χρόνο χτές ένω ήταν αυτός που "γύρισε" το προηγούμενο ματσ.)
-
Επαιζαν και οι άλλοι...
Και επαιζαν καλά και είχαν και πολλούς καλούς παίκτες..
Οταν παίρναμε τα κύπελλα, είχαμε επίσης πολλούς καλούς παίκτες...
Οχι 1 εξαιρετικό και 2-3 καλούς και οι υπόλοιποι συνήθεις...
Αν ο άλλος έχει και την τύχη με το μέρος του, είναι λογικό να χάσεις.
Παιχνίδι είναι και τα παιχνίδια είναι ωραία γιατί είναι απρόβλεπτα. -
Τί λέγαμε;
Γιάννης, Γιόκιτς, Ντόνσιτς...
Πολύ άντερντογκ ρε παιδιά το Γιουρομπάσκετ! -
Σημασία έχει ότι έχουμε δει πολύ ωραίους αγώνες. Μπάσκετ τέτοιου επιπέδου σε πανευρωπαϊκό έχουμε πολλά χρόνια να δούμε. Ποιος θα περίμενε ότι ομάδες όπως Φινλανδία και Πολωνία θα παίξουν τόσο καλά? Αποδείχθηκε ακόμα μια φορά ότι τα παχυλά συμβόλαια και οι μεγάλες φίρμες δεν κερδίζουν πάντα. Και αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος.
-
Παρατηρώ σχόλια και σκέψεις συνφορουμιτών όταν αφορά αγορά ή γνώμη για αυτοκίνητο.
Ψειρίζονται για μερικές δεκάδες ευρώ και ml καυσίμου. Σεβαστό και κατανοητό ως άποψη και ως συνθήκη.
Το ακατανόητο σε μένα είναι η θεώρηση ότι είναι tres banal η αγορά χειροκίνητου κιβωτίου.
Πέρα από τη δική μου δηλωμένη προτίμηση στο χειροκίνητο, έχω την βεβαιότητα ότι πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα έξτρα -αν όχι το ακριβότερο-. Ταυτόχρονα, όσο και αν αυτά εξελίχθηκαν, με το χειροκίνητο επιτυγχάνεις περισσότερη από την πολυπόθητη οικονομία καυσίμου.
Μόδα; ορθοπεδικά προβλήματα; απώλεια δεξιοτήτων; βιοτικό επίπεδο που δεν επιδέχεται παραχωρήσεις; Πραγματική εξέλιξη;
Ο,τι κι αν συμβαίνει νομίζω ότι η ασυμβατότητα με τη οικονομία παραμένει. -
1800€ στην Synergy η αλλαγή mechatronic στο dsg μιας Skoda Superb που πήρε πελάτης μου, κουνήστε ντε κάνα χεράκι δε βλαφτει.
-
@manast said in Μονόλογοι ...:
Το ακατανόητο σε μένα είναι η θεώρηση ότι είναι tres banal η αγορά χειροκίνητου κιβωτίου.
Εεε είναι πως να το κάνουμε. Όπως πριν 60 χρόνια ήταν το χειροκίνητο αβάνς, μετά οι πλατίνες ή αργότερα το τσόκ. Η τεχνολογία εξελίσσεται. Σεβαστό κάποιος να το προτιμάει, αλλά ζούμε στο 2022 και το χειροκίνητο κιβώτιο ειναι αναχρονισμός και ουσιαστίκά δεν προσφέρει τίποτα, ειδικά για όσους οδηγούν μέσα στην πόλη και είναι κατά 90% 1-2-Ν.
@johanndelta said in Μονόλογοι ...:
1800€ στην Synergy η αλλαγή mechatronic στο dsg μιας Skoda Superb που πήρε πελάτης μου, κουνήστε ντε κάνα χεράκι δε βλαφτει.
Δεν είναι αυτόματο το DSG, αυτοματοποιημένο χειροκίνητο είναι με 2 συμπλέκτες....με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε λειτουργία και φθορές.
-
@fanis75 said in Μονόλογοι ...:
@manast said in Μονόλογοι ...:
Εεε είναι πως να το κάνουμε. Όπως πριν 60 χρόνια ήταν το χειροκίνητο αβάνς, μετά οι πλατίνες ή αργότερα το τσόκ. Η τεχνολογία εξελίσσεται. Σεβαστό κάποιος να το προτιμάει, αλλά ζούμε στο 2022 και το χειροκίνητο κιβώτιο ειναι αναχρονισμός και ουσιαστίκά δεν προσφέρει τίποτα,
Oικονομία. Περίπου 2000€ στην τιμή αγοράς και μερικά ml καυσίμου...
-
Φανημ αυτό το επιχείρημα ειναι άτοπο. Δεν είναι μόνο το κόστος. Ειδάλλως θα μας πωλούσαν αυτοκίνητα με πλατίνες και τσοκ ως φθηνότερα.
Άρα άλλο πραγμα το κιβώτιο ταχυτήτων και άλλο οι πλατινες και όλα αυτα που αναφέρεις. Μη τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβαλι
Μονόλογοι ...