-
Μεταφέρουμε τα κιλά και το ύψος μας.
Το αυτοκίνητο πέρα από χώρους ήταν αξιοπρεπέστατο. Όπως αναφέρουν όσοι το γνώριζαν.
-
Η μπαταρία που βρίσκεται; χε!χε! Δεν είναι στο χώρο της μηχανής. Είναι κάτω από τα πόδια του συνοδηγού. Η μοκέτα ανοίγει και από κάτω είναι η μπαταρία και όλες οι ασφάλειες του αυτοκινήτου.
Πάντως και εγώ προτιμούσα αυτόν το σχεδιασμό της σειράς Α. Πολυχρηστικότητα και πρακτικότητα. Η νέα σχεδίαση αφορά άλλο πελατολόγιο.
-
Χαχαχα φαντάσου τον γάτο με ένα τέτοιο να μείνει από μπαταρία... Θα μπει από τον θόλο του τροχού, θα βγει από την κρεμαγιερα στο εσωτερικό πατωμα και θα συρθεί κάτω από τα καθίσματα για να την βρει.
-
@storm said in Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004):
@michaelv said in Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004):
Θέλω ένα μικρο μεσαίο αμαξι για οικογένεια με ενα μικρό παιδί.
Opel Meriva
Nissan Note
Honda Jazz
Skoda Fabia
Ford FusionFord fusion , είναι και λίγο "ψηλό" και σηκώνει υγραέριο για οικονομικές μετακινήσεις , και αυτό είναι ευρύχωρο μέσα.
-
πρωτιμώ 100 φορές την καινούργια χωρίς χώρους από την παλιά με χωρους. Δεν νοιάζουν ολους οι χώροι πρωτιστος σε ενα μικρό αυτοκίνητο. ντιζαιν, οδηγική συμπεριφορά και άλλα πολλά παίζουν διαφορετικό ρόλο για τον καθένα μας. Συνήθως πάντως μικρό δεν παίρνουμε γιατι ζητάμε μεγάλους χώρους
-
Από ανταλλακτικά πως είναι οι τιμές?Πληρώνεις πολύ παραπάνω από άλλα αυτοκίνητα?
-
Από ανταλλακτικά πως είναι οι τιμές?Πληρώνεις πολύ παραπάνω από άλλα αυτοκίνητα?
Λάδια, φίλτρα, μπουζί και λοιπά αναλώσιμα, τα ίδια είναι πάνω κάτω (σε εξειδικευμένα συνεργεία πάντα).
-
@harisma23 said in Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004):
Λάδια, φίλτρα, μπουζί και λοιπά αναλώσιμα, τα ίδια είναι πάνω κάτω (σε εξειδικευμένα συνεργεία πάντα).
Ευχαριστώ φίλε μου.Στείλε μου inbox αν θες κάποιο εξειδικευμένο που ξέρεις και έχεις εμπειρία στην Αθήνα.
-
Το έχει η σύζυγος μου. W169 πρώτη κυκλοφορία το 2008 ή 2009 έκδοση avantgarde με την γυάλινη οροφή, χειροκίνητο κιβώτιο, 1550cc και το πήρε δεύτερο χέρι από μία άλλη κοπέλα γιατρό στο επάγγελμα, με πολύ λίγα χιλιόμετρα. Το οδήγησα για 9 μήνες περίπου που περίμενα το δικό μου να έρθει και μπορώ να πω ότι είναι ένα ανέλπιστα καλό αυτοκίνητο. Το service του ακόμα και τώρα γίνεται σε εξουσιοδοτημένο με λογικές τιμές αλλά η γενική συντήρηση του κάθε χρόνο δεν πέφτει κάτω από τα 300-350 €. Και εξηγούμε : Κάθε χρόνο θα χρειαστεί να του αλλάξουμε πραγματάκια όχι τόσο για την ασφάλεια αλλά για την γενική του εικόνα π.χ κάποιος κακόβουλος είχε χτυπήσει το προστατευτικό πανελάκι της πόρτας εξωτερικά, την άλλη χρονιά άλαξε το τύποις χρωμιομένο προστατευτικό της πόρτας του πορτ μπαγκαζ που είχε ξεθωριάσει, την άλλη το μοτεράκι του αριστερού καθρέφτη που στο κλείσιμο ετριζε, τα μπουζοκαλώδια γιατί με τις πολλές βροχές πήραν υγρασία κλπ τέτοια, που αν ήθελα ούτε καν τα κοιτούσα. Φέτος είχε extra αλλαγή τακάκια μπροστά, καθάρισμα πεταλούδας, και του κάναμε δώρο γυάλισμα φανάρια, γενικό γυάλισμα ψιλογρατζουνιών και κέρωμα. Έγινε καινούριο.
Γενικά είναι ένα "ερωτευσιμο" αυτοκίνητο . Μικρό, μαιτζέβελο, όμορφο, ψηλή θέση οδήγησης, χώρους κλπ. σε σημείο που ενώ σκεφτόμουν να το πουλήσουμε τώρα που είναι σε άριστη κατάσταση για αυτοκίνητο 13 ετών και να πάρει ένα μικρό πόλης καινούριο, δεν θέλει ούτε να το ακούσει. -
@interpan said in Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004):
Το έχει η σύζυγος μου. W169 πρώτη κυκλοφορία το 2008 ή 2009 έκδοση avantgarde με την γυάλινη οροφή, χειροκίνητο κιβώτιο, 1550cc και το πήρε δεύτερο χέρι από μία άλλη κοπέλα γιατρό στο επάγγελμα, με πολύ λίγα χιλιόμετρα. Το οδήγησα για 9 μήνες περίπου που περίμενα το δικό μου να έρθει και μπορώ να πω ότι είναι ένα ανέλπιστα καλό αυτοκίνητο. Το service του ακόμα και τώρα γίνεται σε εξουσιοδοτημένο με λογικές τιμές αλλά η γενική συντήρηση του κάθε χρόνο δεν πέφτει κάτω από τα 300-350 €. Και εξηγούμε : Κάθε χρόνο θα χρειαστεί να του αλλάξουμε πραγματάκια όχι τόσο για την ασφάλεια αλλά για την γενική του εικόνα π.χ κάποιος κακόβουλος είχε χτυπήσει το προστατευτικό πανελάκι της πόρτας εξωτερικά, την άλλη χρονιά άλαξε το τύποις χρωμιομένο προστατευτικό της πόρτας του πορτ μπαγκαζ που είχε ξεθωριάσει, την άλλη το μοτεράκι του αριστερού καθρέφτη που στο κλείσιμο ετριζε, τα μπουζοκαλώδια γιατί με τις πολλές βροχές πήραν υγρασία κλπ τέτοια, που αν ήθελα ούτε καν τα κοιτούσα. Φέτος είχε extra αλλαγή τακάκια μπροστά, καθάρισμα πεταλούδας, και του κάναμε δώρο γυάλισμα φανάρια, γενικό γυάλισμα ψιλογρατζουνιών και κέρωμα. Έγινε καινούριο.
Γενικά είναι ένα "ερωτευσιμο" αυτοκίνητο . Μικρό, μαιτζέβελο, όμορφο, ψηλή θέση οδήγησης, χώρους κλπ. σε σημείο που ενώ σκεφτόμουν να το πουλήσουμε τώρα που είναι σε άριστη κατάσταση για αυτοκίνητο 13 ετών και να πάρει ένα μικρό πόλης καινούριο, δεν θέλει ούτε να το ακούσει.αμα το προσέχει ένας νοικοκύρης το αμάξι όπως εσείς ετσί είναι συνήθως. μπραβο σας. απλά αυτα τα αμάξια δυσκολα τα βρίσκεις μεταχειρισμένα. Εγω ενα octavia που το πρόσεχα σε γνωστό μου το έδωσα δεν το πούλησα σε άγνωστο
-
Αυτοκίνητο προσεγμένο δεν αξίζει να το πουλήσεις σε συνήθη τιμή μεταχειρισμένου της ηλικίας του.
Το δικό μου, αν δεν το δώσω σε γνωστό, θα το κρατήσω μέχρι να πεθάνει και μετά θα το ταριχεύσω κιόλας... -
Καλησπέρα, λέω να αγοράσω και εγώ ένα μεταχειρισμένο Α150 2009 (W169 facelift) 150.000 χμ αυτόματο. Πιο πάνω αναφέρθηκε πως είναι αξιόπιστο αυτοκίνητο, πλην του αυτόματου κιβωτίου. Έχει κανένας εμπειρία από το αυτόματο? Επίσης σε μικτό κύκλο πόσο περίπου καταναλώνει?
Ευχαριστώ
Mercedes-Benz A Class (W169 / 2004)