-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς. Καλοτάξιδο και καλότυχο.
Έκανες την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου. Το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Θα το απολαύσεις. -
Σας ευχαριστώ πολύ! Όσο για την tonale που ρώτησε ο φίλος, όντως έτσι είναι. Μου φάνηκε ακριβή για τις ανάγκες μου. Άλλες προτεραιότητες πλέον και η X1 ήταν η πιο λογική επιλογή.
-
Έκανες άριστη επιλογή !
Με το καλό να παραλάβεις ! -
Εξαιρετική επιλογή!
Η καλύτερη γενιά Χ1 ως σήμερα, ειδικά σχεδιαστικά είναι δείγμα γραφής της βαυαρικής σχολής σχεδίασης.
Και εσωτερικά και εξωτερικά πολύ προσεγμένη, μάλλον πολύ σωστά οι Γερμανοί ήθελαν να ξεφύγουν 1-2 ταχύτητες από οποιαδήποτε είδους σύγκριση με το 3008 ως ψαγμενη εναλλακτική όπως έγινε με το προηγούμενο μοντέλο, και σίγουρα ξέφυγαν πολύ μπροστά από τον premium ανταγωνισμό, Q3, GLA , XC40 δεν μπορούν να σταθούν δίπλα του κατά την άποψη μου.
Ίσως μόνο η Tonale ως...αντίπαλον δέος και με πιο σπορ χαρακτηριστικά, αλλά και πάλι ως overall πακέτο κερδίζει η BMW.
Πραγματικά είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που είμαι τόσο θετικά διακείμενος προς μια BMW και ειδικά SUV !!!!Καλοταξιδο μέσα από την καρδιά μου!
-
Καλοτάξιδο να είναι...
Προφανώς ένα καινούργιο μοντέλο θα είναι πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό, που είναι 3-4-5 χρόνια πίσω και σε 1-2 χρόνια θα αλλάξει μοντέλο.
-
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Προφανώς ένα καινούργιο μοντέλο θα είναι πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό, που είναι 3-4-5 χρόνια πίσω και σε 1-2 χρόνια θα αλλάξει μοντέλο.
H ΒΜW είναι μπροστά από όλους όσο παλιά και να είναι ή όσο καινούργιο και να είναι το άλλο αμάξι. Είναι 50 χρόνια μπροστά σαν αυτοκίνητα....δεν έχουν ανταγωνισμό, αρκεί να μπορείς να τις πληρώσεις....εαν δεν μπορείς (όπως εγώ π.χ. που δεν μπορώ πια) πάς σε υποκατάστατα, τόσο απλό!
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
H ΒΜW είναι μπροστά από όλους όσο παλιά και να είναι ή όσο καινούργιο και να είναι το άλλο αμάξι. Είναι 50 χρόνια μπροστά σαν αυτοκίνητα....δεν έχουν ανταγωνισμό, αρκεί να μπορείς να τις πληρώσεις....εαν δεν μπορείς (όπως εγώ π.χ. που δεν μπορώ πια) πάς σε υποκατάστατα, τόσο απλό!
Οκ Φάνη το ξέρουμε είσαι μπεμβεδακιας!!! Δεν χρειάζεται να μας το λες με κάθε ευκαιρία!
Επίσης μην το τραβάς τόσο πολύ! Όχι και 50 χρόνια!
-
@nickthetrib said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Οκ Φάνη το ξέρουμε είσαι μπεμβεδακιας!!! Δεν χρειάζεται να μας το λες με κάθε ευκαιρία!
Aχαχαχα!! Απλά βάζω τα πράγματα στην θέση τους, γιατί αρχίζουν να βγάζουν γλώσσα ορισμένοι...!! Να ξέρουμε την τάξη πραγμάτων...και ο καθένας αγοράζει ότι θέλει και μπορεί.
Δεν είμαι μπεμβεδάκιας....απλά η BMW βγάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα!
-
Ναι για αυτό έχει το ίδιο εσωτερικό 50 χρόνια...
Γιατί σου λέει αφού το έβγαλα τότε, δεν έχει λήξει ακόμα...
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ειληκρινά και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση, απλά για να μάθω, σε τι ακριβώς είναι μπροστά η συγκεκριμένη Χ1? Σε μηχανολογία, τεχνολογία, σε τι? Σε σχεδιασμό και σε ποιότητα υλικών στην καμπίνα?
-
Ναι για αυτό έχει το ίδιο εσωτερικό 50 χρόνια...
Γιατί σου λέει αφού το έβγαλα τότε, δεν έχει λήξει ακόμα...
- Το εσωτερικό αλλάζει σε κάθε γενιά. Αλλά η βασική εργονομία, που είναι τέλεια, παραμένει. Εδώ την αντέγραψε η DS για τα παράθυρα, απλά άργησε 30 χρόνια....αχαχα!!
- Αλλά ακόμα και πριν 50 χρόνια ήταν πολύ μπροστά....δες εσωτερικό e30 και σύγκρινε το με το 405....μόνο γέλια σε πιάνουν!
-
Το κουπέ το 405 ?
-
Το κουπέ το 405 ?
To coupe ηταν το 406 και ήταν πανέμορφο, Πινινφαρίνα γαρ. Το 405 ήταν 4πορτο, εξαιρετικό στον δρόμο και άθλιο μέσα.
-
Δεν θυμόμουν καλά..
-
Επειδή η πεθερά μου εχει την sdrive18s ....Το cx30 μόνο στο πορτμπαγκαζ και ίσως στο διάκοσμο του εσωτερικού να υπολείπεται έναντι της X1....
Και τη πλήρωσε 33,5Κ με βασικό εξοπλισμό ουσιαστικά .Όσο κανει περίπου το τετρακίνητο υπερπλούσιο cx30. -
@kostis20 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Επειδή η πεθερά μου εχει την sdrive18s ....Το cx30 μόνο στο πορτμπαγκαζ και ίσως στο διάκοσμο του εσωτερικού να υπολείπεται έναντι της X1....
Και τη πλήρωσε 33,5Κ με βασικό εξοπλισμό ουσιαστικά .Όσο κανει περίπου το τετρακίνητο υπερπλούσιο cx30.Για να βγει επιχειρημα ας μην ξεχειλώνουμε τις συγκρίσεις!
-
Αμαξάρα το cx30, στο τσακ μου γλύτωσε. Δεν είχα καμία προηγούμενη επαφή με τις δυο αυτές μάρκες αλλά, πραγματικά, τις ξεχώρισα από τις υπόλοιπες. Ειδικά στην απτή ποιότητα του εσωτερικού αλλά και τη σχεδίαση του εξωτερικού. Είναι φαντάζομαι προφανές ότι δεν γνωρίζω τίποτε σχεδόν από αυτοκίνητα για αυτό και στη επιλογή μου στάθηκα κυρίως στο σχεδιασμό, τους χώρους και τα οικονομικά του αυτοκινήτου.
-
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Και τη πλήρωσε 33,5Κ με βασικό εξοπλισμό ουσιαστικά .Όσο κανει περίπου το τετρακίνητο υπερπλούσιο cx30.Για να βγει επιχειρημα ας μην ξεχειλώνουμε τις συγκρίσεις!
Ενώ τα προηγουμενα post είναι γεμάτα θεμελιωμένα επιχειρήματα ε?
Εγω τουλάχιστον τα έχω και τα δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια .Οι υπόλοιποι που έγραψαν απορώ αν καν εχουν οδηγήσει έστω το ένα απο τα δύο. -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ενώ τα προηγουμενα post είναι γεμάτα θεμελιωμένα επιχειρήματα ε?
Εγω τουλάχιστον τα έχω και τα δύο αυτοκίνητα στην οικογένεια .Οι υπόλοιποι που έγραψαν απορώ αν καν εχουν οδηγήσει έστω το ένα απο τα δύο.Κανε συγκριση με τα σημερινά δεδομένα και τις σημερινές τιμες αν θες να βγάλεις σοβαρό επιχειρημα!
-
Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει.
Τι σημαίνει η προετοιμασία στα τρία τελευταία του εξοπλισμού της xline
BMW X1 3rd Generation 2022