-
οκ, ξερεις μου ακουγεται καπως η τοποθετησις. και λαθος φυσικα.
αλλωστε τα τσιτατα στις απαντησεις εχουν πρωτεργατη....χαχαχαχ
η αληθεια ειναι οτι η βρωμα βγαινει απο τα μαζουτια και δεν θελει και γουικι, μια βολτιτσα σαν τις απογευματινες μου με τα ποδια αρκει να γεμισει το πνευμονι καρβουνο και να φτυνω αναφλεξιμο υλικον -
Η τεχνολογια των μπαταριών είναι ίδια από τότε που ανακαλύφθηκαν.
Καμία συνταρακτική πρόοδος.
Ανεχόμαστε το κινητό να το φορτίζουμε κάθε μέρα ή οσες φορές μέσα στη μέρα χρειαστεί αλλά αυτοκίνητα και οποιο μέσο μετακίνησης με μπαταρία είναι απλά παιχνίδι για παιδακια.
Όταν βρουν κάτι επαναστατικό στον τρόπο αποθήκευσης της ενέργειας να το ξανασυζητήσουμε. -
@gatoz said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
η αληθεια ειναι οτι η βρωμα βγαινει απο τα μαζουτια και δεν θελει και γουικι, μια βολτιτσα σαν τις απογευματινες μου με τα ποδια αρκει να γεμισει το πνευμονι καρβουνο και να φτυνω αναφλεξιμο υλικονΠόσα diesel έχετε αυτή τη στιγμή στο στόλο σας;
Δεν ακούς και δεν διαβάζεις τα επιχειρήματα. Τουλάχιστον το βασικό, ότι η χώρα θα καίει λιγνίτη σε ποσοστό ρεκόρ νομίζω το κατανοείς..
-
Euro 6 με addblue έχουν..
Όχι κινούμενα εργοστάσια μπιχλας. Δηλαδή euro4-5
2 euro6 = 1 euro5 ως προς τα Nox.
-
Γίνεται μετάβαση σε υβριδικά, εκτός από συγκεκριμένων που τα χλμ είναι σαν καρδιακός παλμός!!!
-
Άντε με το καλό. Τα λέμε σε εσένα να τα ακούει η διεύθυνση.
15-20 hybrids euro6 = 1 euro6 diesel ως προς τα Nox
Καλά για τα euro 5 η αναλογία θα είναι κάπου στα 60-80 hybrids euro6 =1 euro5 Diesel
Ρε dublin εσύ δεν έλεγες ότι ήσουν οικολόγος ή κάποιος άλλος;
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Επειδή έτυχε να είμαι στο φόρουμ (έχουν κάνει κατάληψη οι γυναίκες στην τηλεόραση),
Θα σου απαντούσε και η διεύθυνση (ίσως και πιο άγρια) και είπα να το σώσω -
Όπως το διάβασα μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα από τα πρόσφατα minions 2 …. Αφεντικουλη, Αφεντικουλη ….lollll
-
@dublin said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
η αληθεια ειναι οτι η βρωμα βγαινει απο τα μαζουτια και δεν θελει και γουικι, μια βολτιτσα σαν τις απογευματινες μου με τα ποδια αρκει να γεμισει το πνευμονι καρβουνο και να φτυνω αναφλεξιμο υλικονΠόσα diesel έχετε αυτή τη στιγμή στο στόλο σας;
Δεν ακούς και δεν διαβάζεις τα επιχειρήματα. Τουλάχιστον το βασικό, ότι η χώρα θα καίει λιγνίτη σε ποσοστό ρεκόρ νομίζω το κατανοείς..
Μακάρι να καίει λιγνίτη μέχρι να γίνει μαύρη. Το προτιμώ από το να πληρώνουμε τον εκβιαστή καγκεμπιτη.
-
@iceman7 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Όπως το διάβασα μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα από τα πρόσφατα minions 2 …. Αφεντικουλη, Αφεντικουλη ….lollll
Όχι ρε,
Η κατάσταση είναι: χρρρ, yes master, χρρρρ -
Τι να πω, δικά σας θέματα, δικά σας και τα βίτσια....
Με το καλό οπότε και αν έρθει....κάποτε θα έρθει δεν μπορεί.
-
@iceman7 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μακάρι να καίει λιγνίτη μέχρι να γίνει μαύρη. Το προτιμώ από το να πληρώνουμε τον εκβιαστή καγκεμπιτη.
Ξύπνησες ποτέ και να μυρίζει η γειτονιά σου τέφρα;
Εκεί που τα λιγνιτικα εργοστάσια (κυρίως τα παλιά) καίνε και ντουμανιαζουν την ατμόσφαιρα, μένουν άνθρωποι. Και επι 10ετιες χαρακτηρίζεται το τρόλεϊ πχ φιλικό προς το περιβάλλον απλώς γιατί δεν ρυπαίνει εκεί που κινείται!
Κάποιοι όμως κατάπιναν τα ντουμάνια των λιγνιτικων ΑΗΣ της ΔΕΗ αλλά αυτό που ενδιέφερε τους οικολόγους των Αθηνών ήταν "μακρυά απ' τον κωλο μας κι ας είναι κι ένα μέτρο"!!! -
Κι εδώ, μακριά απ την Πτολεμαΐδα, αποφάσισαν το τσιμεντάδικο να καίει καραβιές εισαγόμενα σκουπίδια, σε δυο μήνες θα αρχίσουν πάλι οι παλουκοκάφτες να καίνε ό,τι βρεθεί πρόχειρο, αλλά αγοράζουμε υβριδικά, να μειώσουμε τις εκπομπές...
Τέλος πάντων, τι θα γίνει με το δωράκι του Λαπ, να σταματήσει τη γκρίνια;
-
Πήρε ένα ένας γνωστός μου. Εισαγόμενο από Ιταλία. Μόνο που έτρεχε λάδι από τον καθρέφτη. Ο μαντράς του το έφτιαξε, αλλά εμένα με προβληματίζει πώς ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με το κοντέρ είχε 100.000 χιλιόμετρα έχανε λάδι από τον καθρέφτη...
Α, και το Mii (60 ίπποι, ο-θεός-να-το-κάνει-αυτόματο, φορτωμένο τίγκα, κλιματισμό συνέχεια, βενζίνη) μου έκαψε 5,5 lt/100km στις διακοπές. To 220 (190 ίπποι, αυτόματο, φορτωμένο τίγκα, κλιματισμό συνέχεια, ντήζελ) καίει 6,7 lt/100km στις ίδιες συνθήκες. Δηλαδή, 5 ευρώ διαφορά για 1000 km...
-
Εισαγόμενο από Ιταλία αποκλείεται να έχει μόνο 100.000. Πιο πιθανό να είχε 200-250 χιλιάδες πριν αλλάξει χώρα.
-
@tgd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Πήρε ένα ένας γνωστός μου. Εισαγόμενο από Ιταλία. Μόνο που έτρεχε λάδι από τον καθρέφτη. Ο μαντράς του το έφτιαξε, αλλά εμένα με προβληματίζει πώς ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με το κοντέρ είχε 100.000 χιλιόμετρα έχανε λάδι από τον καθρέφτη...
Α, και το Mii (60 ίπποι, ο-θεός-να-το-κάνει-αυτόματο, φορτωμένο τίγκα, κλιματισμό συνέχεια, βενζίνη) μου έκαψε 5,5 lt/100km στις διακοπές. To 220 (190 ίπποι, αυτόματο, φορτωμένο τίγκα, κλιματισμό συνέχεια, ντήζελ) καίει 6,7 lt/100km στις ίδιες συνθήκες. Δηλαδή, 5 ευρώ διαφορά για 1000 km...
Μήπως κάτι δεν υπολογίζεις σωστά?
6,7-5,5=1,2 lt/100km
Δηλαδή 12 λίτρα στα 1000 χιλιόμετρα
Επί 2 ευρώ το λίτρο, μας κάνει διαφορά 24 ευρώ για 1000 χιλιόμετρα...
-
@antoniokon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
6,7-5,5=1,2 lt/100km
Το 6,7 είναι πετρέλαιο και το 5,5 βενζίνη..
και μάλλον υπολογίζει με τις τιμές που υπήρχαν στις διακοπές του -
@gtsartsal said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@antoniokon said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
6,7-5,5=1,2 lt/100km
Το 6,7 είναι πετρέλαιο και το 5,5 βενζίνη..
και μάλλον υπολογίζει με τις τιμές που υπήρχαν στις διακοπές τουΣωστός ο Mazda Cx-30
Δεν είχα προσέξει ότι μιλάει για διαφορετικό καύσιμο...
-
Αυτά τα Corsa είναι από τα χειρότερα μεταχειρισμένα, μαγικά όλα είναι 100-120.000χλμ και έχουν κάνει τουλάχιστον τα διπλά..
-
Αυτά τα Corsa είναι από τα χειρότερα μεταχειρισμένα, μαγικά όλα είναι 100-120.000χλμ και έχουν κάνει τουλάχιστον τα διπλά..
Και τί θα του πάρουμε του Λαπ δηλαδή, σιγά μη του πάρουμε HDi, να φοβάται και το adblue...
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά