-
@fanis75 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Πολλά φρου φρου και ομορφιά αλλά με την εργονομία είναι τσακωμένοι χρόνια τώρα!
Ακόμη γελάω όταν το θυμάμαι συγκριτικό προ 30ετίας (πάνω κάτω) στο L' Automobile μεταξύ γαλλικού και γερμανικού μικρομεσαίου, όπου στα αρνητικά του δεύτερου αναφερόταν και η κακή εργονομία της κόρνας!
Η οποία ήταν στη μέση του τιμονιού (εκεί δηλαδή που βολεύει κάθε λογικό άνθρωπο) ενώ το γαλλικό την είχε πάνω στο μοχλοδιακόπτη, με αποτέλεσμα σε κορνάρισμα πανικού, να ανάβεις προβολείς, να βγάζεις φλας και να πλένεις το παρμπρίζ ταυτόχρονα!!! -
@gatoz said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
σουγπγιζ....
λε γατοζ και λε μιτσουμπισί θα πεγασούν διακοπες μαζι....
το γκέικον εκαμε μια αναβαθμιση. και επειδης γαλλικον το σοφτγουεαρ. αλλα και φιλος ο ρεμουνδος. θα μεινει διακοπαι.
και εδωθει εις γατον ενα τετοιο.
εντυπωσις πρωτη.
ζωα οι προηγουμενοι το εχουν καταγδαρει στο χρωμα.
εντυπωσις δευτερα
εξαιρετον. εντυπωσιακον.παλι το Γαλλικό μέσα???
κοιτα εμένα η χοντρή σου μου αρέσει πολύ και σε εμφάνιση και σε γκάζι και σε εσωτερικό
αλλα η Γαλλίδα είναι τεμπέλα, πολύ ξεκούραση θέλει η άτιμη χαχαχαχαχαχ
η μιτσουμπα ομορφη δεν είναι αλλά προβληmata γιοκ
-
Ε μα την σκίζει κάθε βράδυ, την έστειλε συνεργείο ξανά.
-
μπα....
δεν επεσε #skisimo
ενα πραγμα λεω μονο, ένα
#french_software_update
αχαχαχαχ
σκεφτειτε κατι σαν
'δωσε στο λαο να δοκιμασει βερζιον γιατι εμεις ειμαστε διακοπες και αν μεινει και κανενας απο μαλακια μπαγκ θα το κοψουμε, σιγα μην το δοκιμαζαμε και πρωτοι'
οπως και
'οκ, μην το βαλετε, εχει μαλακια μπαγκ και σβηνει. και σε οσους προλαβατε εκει στο #hellas να το βαλετε, πειτε τους να το φερουν πισω. θα βγαλουμε νεα εκδοση.'
οποτε τελικα
'εκει στο #hellada προλαβατε 5-10? να προσεχατε. νεα εκδοση απο σεπτεμβριο'ΑρΕς
επρεπε γατος να ειχε ψιλλιαστει. οπως το απντέιτ στο μουλτιμιντια πριν το πασχα. που οποιος το εκανε εμεινε χωρις οργανα εναμισο μηνα.
στο μεταξυ, ντάουνγκρέιντ, γιοκ -
μπα....
δεν επεσε #skisimo
ενα πραγμα λεω μονο, ένα
#french_software_update
αχαχαχαχ
σκεφτειτε κατι σαν
'δωσε στο λαο να δοκιμασει βερζιον γιατι εμεις ειμαστε διακοπες και αν μεινει και κανενας απο μαλακια μπαγκ θα το κοψουμε, σιγα μην το δοκιμαζαμε και πρωτοι'
οπως και
'οκ, μην το βαλετε, εχει μαλακια μπαγκ και σβηνει. και σε οσους προλαβατε εκει στο #hellas να το βαλετε, πειτε τους να το φερουν πισω. θα βγαλουμε νεα εκδοση.'
οποτε τελικα
επρεπε γατος να ειχε ψιλλιαστει. οπως το απντέιτ στο μουλτιμιντια πριν το πασχα. που οποιος το εκανε εμεινε χωρις οργανα εναμισο μηνα.
στο μεταξυ, ντάουνγκρέιντ, γιοκτο θέμα είναι είσαι a-tester ή beta-tester??? γιατί τελικό προιον δεν παίρνεις από ότι καταλαβαίνω σε Γαλλικό χαχαχαχαχαχ
-
@cirus said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
μπα....
δεν επεσε #skisimo
ενα πραγμα λεω μονο, ένα
#french_software_update
αχαχαχαχ
σκεφτειτε κατι σαν
οπως και
οποτε τελικα
στο μεταξυ, ντάουνγκρέιντ, γιοκτο θέμα είναι είσαι a-tester ή beta-tester??? γιατί τελικό προιον δεν παίρνεις από ότι καταλαβαίνω σε Γαλλικό χαχαχαχαχαχ
αλφα μέιλ ειμαι.
τεστ και μαλακιες σε γαλλικα δεν εχει, αμα κατσει, εκατσε. αλλιως περιμενε απντέιτ. -
τεστ και μαλακιες σε γαλλικα δεν εχει, αμα κατσει, εκατσε. αλλιως περιμενε απντέιτ.
αλφα μαιλ με κουνιστη γαλλιδα με επέμβαση. και αν σου κάτσει που έλεγε και η διαφήμιση lol
απντειτ μαι φατ ας του γορκ εγκειν
εγώ με το γκέικο είχα πρόβλημα με φύσα μόνο στην αρχή
μου το φερμάρανε στον πίσω προφυλακτήρα που βρέθηκε το πρόβλημα και απο τότε είμαι ευτυχής
-
@cirus said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
τεστ και μαλακιες σε γαλλικα δεν εχει, αμα κατσει, εκατσε. αλλιως περιμενε απντέιτ.
αλφα μαιλ με κουνιστη γαλλιδα με επέμβαση. και αν σου κάτσει που έλεγε και η διαφήμιση lol
απντειτ μαι φατ ας του γορκ εγκειν
εγώ με το γκέικο είχα πρόβλημα με φύσα μόνο στην αρχή
μου το φερμάρανε στον πίσω προφυλακτήρα που βρέθηκε το πρόβλημα και απο τότε είμαι ευτυχής
δεν ματαξανακανω τιποτις.
θα μεινω με οτι μπει στο απντειτ.
#french_software αχαχαχα -
#french_software αχαχαχα
μπαγκ φρι
φουλ οφ προμπλεμς
-
Μιλήστε ανθρώπινα επιτέλους
-
Πες μας και άλλα για το ιαπωνικό γάτε. Πως είναι το σύστημα του;
-
Τι λέει ο αγρότης;
-
οταν εχει ο γατος εντυπωσεις, θα θαψει... εεεε, γραψει
-
@harisma23 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
@fanis75 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Πολλά φρου φρου και ομορφιά αλλά με την εργονομία είναι τσακωμένοι χρόνια τώρα!
Ακόμη γελάω όταν το θυμάμαι συγκριτικό προ 30ετίας (πάνω κάτω) στο L' Automobile μεταξύ γαλλικού και γερμανικού μικρομεσαίου, όπου στα αρνητικά του δεύτερου αναφερόταν και η κακή εργονομία της κόρνας!
Η οποία ήταν στη μέση του τιμονιού (εκεί δηλαδή που βολεύει κάθε λογικό άνθρωπο) ενώ το γαλλικό την είχε πάνω στο μοχλοδιακόπτη, με αποτέλεσμα σε κορνάρισμα πανικού, να ανάβεις προβολείς, να βγάζεις φλας και να πλένεις το παρμπρίζ ταυτόχρονα!!!Το παρμπρίζ το πλένεις με το δεξί διακόπτη.
Το κορνάρισμα ήταν στον αριστερό.
Επίσης τα γαλλικά εδώ και χρόνια έχουν αυτόματα φώτα και καθαριστήρες.Να θυμηθώ τις μπεμβέ που είχαν τα αλάρμ, χαμηλά μπροστά από το χειρόφρενο και μιλάνε για εργονομία ?
-
@criuser said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Να θυμηθώ τις μπεμβέ που είχαν τα αλάρμ, χαμηλά μπροστά από το χειρόφρενο και μιλάνε για εργονομία ?
Εξαιρετική θέση, από τις καλύτερες...το χέρι πήγαινε κατευθείαν χωρίς να βλέπεις. Τραγική ήταν η θέση στο golf, πάνω στην κολόνα του τιμονιού....τελείως αντιεργονομική. Μπορείς να πεις πολλά θετικά για τα Γαλλικά αλλά η εργονομία δεν είναι από αυτά...μην ξεχάσουμε και ό,τι ξέραμε!! Ακόμα χάλια είναι (οι μισοί δεν βλέπουν το ταμπλό για χάρη εντυπωσιασμού!).
-
Μια λέξη θα πω και καμία άλλη. Ποτηροθηκες.
-
@criuser said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Το παρμπρίζ το πλένεις με το δεξί διακόπτη.
Το κορνάρισμα ήταν στον αριστερό.
Επίσης τα γαλλικά εδώ και χρόνια έχουν αυτόματα φώτα και καθαριστήρες.Να θυμηθώ τις μπεμβέ που είχαν τα αλάρμ, χαμηλά μπροστά από το χειρόφρενο και μιλάνε για εργονομία ?
Άσε, δεν το σώζεις με τίποτα! Να μιλάνε όλοι για εργονομία, αλλά να μιλάνε και οι Γάλλοι προ 30ετίας; Δεν στέκει!
Βελτιώθηκαν μεν με τα χρόνια, αλλά ακόμη παραμένουν ουραγοί, όσον αφορά την εργονομία. -
εδω η απαντηση στον λεγεωναριο
https://forum.4troxoi.gr/post/11000062699 -
Η κόρνα στο μοχλό συνηθίζεται πολύ εύκολα πάντως , δεν ήταν κάτι δύσκολο. Τόσα χρόνια ποτέ δεν έμπλεξα τα χέρια μου και πολλές φορές ακόμα και τώρα πατάω το μοχλό σε αυτοκίνητα με κόρνα στην "κανονική" θέση. Εύκολα πατάς και κόρνας και κάνεις και σινιάλο.
Αυτό με τα σωληνάκια ισχύει , ναι , αλλά έχει ένα αλλά εκεί που σε άλλα αυτοκίνητα το σπρέι του νερού μετά τα 80 σκάει όλο χαμηλά λόγω αέρα στα γαλλικά ( που το είχαν, δεν το είχαν όλα) , διαχέεται πολύ καλύτερα. Χαλάει με τα χρόνια , πάντως...
Στα φώτα ,παλιά , οι προβολείς των γαλλικών που έμπαιναν με πιο "βαθύ" τράβηγμα προς τα μέσα σε σχέση με το σινιάλο , εμένα με βόλευε, σε πολλά άλλα που βάζεις προβολείς με σπρώξιμο του μοχλού προς τα έξω πάντα μου έμοιαζε λάθος.
Όλα πάντως συνηθίζονται , εκτός αν κάτι ήταν λάθος εξώφθαλμο , ή "τσαχπινιά" σχεδιασμού
-
Είχα αυτοκίνητο με κόρνα στο λεβιέ. Μέγιστη βλακεία και δεν συνηθίζεται, ειδικά αν οδηγείς εναλλάξ και νορμάλ αυτοκίνητα...
Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά