-
@realzeus said in SUZUKI FORUM:
Ντάξει παιδιά, ό,τι ενδιαφέρει τον καθένα.
Αυτό ακριβώς. Γιατί π.χ. εγώ άνηκα σε άλλη κατηγορία οδηγών εξ' ανέκαθεν. Και τώρα ποια δεν είμαι καν οδηγός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο παίζει το ρόλο της γλάστρας. Γεμίζει ένα κενό.
-
@storm said in SUZUKI FORUM:
Αυτό ακριβώς. Γιατί π.χ. εγώ άνηκα σε άλλη κατηγορία οδηγών εξ' ανέκαθεν. Και τώρα ποια δεν είμαι καν οδηγός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο παίζει το ρόλο της γλάστρας. Γεμίζει ένα κενό.
Ελπίζω να μην θυμώσεις, αλλά το ανέκαθεν, δεν παίρνει πρόθεση ("εξ"). Με όλη μου την συμπάθεια (που γνωρίζεις ότι όντως σου τρέφω).
-
-
Ελπίζω να μην θυμώσεις, αλλά το ανέκαθεν, δεν παίρνει πρόθεση ("εξ"). Με όλη μου την συμπάθεια (που γνωρίζεις ότι όντως σου τρέφω).
Γιατί να θυμώσω ρε συ; Μηχανικός είμαι. Όχι φιλόλογος! χα!χα!!
α! Το "εξ' ανέκαθεν" ξέρεις από που το έχω κολλήσει; Από το νησί της μάνας μου. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει χρησιμοποιούν συνέχεια αυτή την έκφραση μάλλον για να τονίσουν περισσότερο το "ανέκαθεν".
-
@npapanik said in SUZUKI FORUM:
Ο νέος: https://www.carscoops.com/2022/07/2024-suzuki-swift-makes-spy-debut-showing-evolutionary-styling/
Ο νέος που μοιάζει με τον προηγούμενο που δεν μου άρεσε καθόλου.
Το 2005 και το 2011 ήταν όμορφα. Του 2018 και του 2021 δεν... Με τίποτα.
-
Γιατί να θυμώσω ρε συ; Μηχανικός είμαι. Όχι φιλόλογος! χα!χα!!
α! Το "εξ' ανέκαθεν" ξέρεις από που το έχω κολλήσει; Από το νησί της μάνας μου. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει χρησιμοποιούν συνέχεια αυτή την έκφραση μάλλον για να τονίσουν περισσότερο το "ανέκαθεν".
Η μακαρίτισσα γιαγιά μου έλεγε "εξ' απανέκαθεν". Όσο και αν προσπαθούσα να της πω ότι αυτό ήταν τεράστιο γραμματικό λάθος... ποτέ δεν το κατάλαβε.
-
χα!χα! και που να μιλούσες με την γιαγιά μου και τον παππού μου. Νησιώτικη διάλεκτος με Αμερικάνικες λέξεις. Οι παππούδες μου ήταν μετανάστες στην Αμερική και ήρθαν στην Ελλάδα όταν έβγαλαν τις Αμερικάνικες συντάξεις τους. Όλο το σόι Αμερική.
-
χα!χα! και που να μιλούσες με την γιαγιά μου και τον παππού μου. Νησιώτικη διάλεκτος με Αμερικάνικες λέξεις. Οι παππούδες μου ήταν μετανάστες στην Αμερική και ήρθαν στην Ελλάδα όταν έβγαλαν τις Αμερικάνικες συντάξεις τους. Όλο το σόι Αμερική.
Τι μου θύμησες ρε φίλε τώρα. Μια πρώην μου ήταν από Αμερική έτσι. Εγώ να έχω πάει A Levels και Uni στην Αγγλία και αυτή από ΝJ. Εγώ νοτιο-βρετανική προφορά και αυτοί βλαχοαμερικάνικη και να μιλάμε στα αγγλικά όλοι μας!
Επειδή σίγουρα τα ξέρεις αυτά, θα έχεις ακούσει το "άνοιξε την φάνα (fan) γιατί έβαλε ζέστη". Χαχα.
-
χα!χα! Η φάνα! Αυτή η διάλεκτος ήταν ψωμοτύρι όποτε μιλούσα μαζί τους.
Μου έχει μείνει όταν πήγαινε η κουβέντα στα αυτοκίνητα με τον παππού μου που μου έλεγε για την "κούρσα" την "μερτσέντα" που είχε στην Αμερική. Η "μερτσέντα" του παππού μου και οι "μπι-εμ-νταμπλιγιου" των θείων μου... -
Α ρε φίλε, θα έχουμε πολλά να πούμε με μια (2-3-4) μπύρες...
-
Ο νέος: https://www.carscoops.com/2022/07/2024-suzuki-swift-makes-spy-debut-showing-evolutionary-styling/
Πως το βλέπεις; Είναι μεγαλύτερο;
Την Κούλα δεν την αντικαθιστά νομίζω.
Αχ ρε Κούλα, σε χαίρονται σε άλλες αγορές
-
Έχει ομορφύνει αυτό το topic με τα μαργαριτάρια του.. Θα το παρακολουθώ πιο στενά
-
Ναι, πρόσεχε όμως μη σε πιάσουν επ' αυτοφόρω...και σε βγάλουν στα μανδαλάκια τα γατόνια...
Σμπρώξε καλό λογισμικό. Προτείνω το PisoGorilla... -
@lap said in SUZUKI FORUM:
Και όχι μόνο.
Εύκολα αγόραζα ένα Celerio 2022... Τα μικρά είναι υπό εξαφάνιση.
Youtube Video -
Πως το βλέπεις; Είναι μεγαλύτερο;
Την Κούλα δεν την αντικαθιστά νομίζω.
Νομίζω ότι θα είναι περίπου το ίδιο. Οι Ιάπωνες δεν έχουν την τάση να τα μεγαλώνουν (βλ. Yaris).
-
Να το βάλουμε και εδώ.
Πρώτο των πρώτων στο συγκεκριμένο κανάλι στα μη full hybrid αν και η κατανάλωση που σημειώνει είναι άμεσα συγκρινόμενη με τα full hybrid.
Η συγκεκριμένη έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο, ναι ναι με το χειροκίνητο που είναι σαν βούτυρο και με έναν συμπλέκτη βαμβάκι, είναι το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης οικονομοτεχνικα.
Αφήστε τι λέει ο Ζήκος για την ηχομόνωση. Είναι καλύτερη σε όλες τις ταχύτητες απο c seg 15 ετίας αλλά χειρότερη από τα καλύτερα της κατηγορίας του.
2,9 λίτρα/100χλμ σε χαλαρό ρυθμο σε επαρχιακό
3,3 σε αυτοκινητόδρομο με 105χλμ/ώρα κλειδωμένα στο acc (παράξενη επιλογή ταχύτητας είναι η αλήθεια)Το οδηγεί οπως πρέπει και συμβάλει τα μέγιστα το mhev.
-
Μην τολμήσετε και βάλετε παραγγελία χωρίς να το οδηγήσετε πρώτα. Τέτοιο χάλι στον θόρυβο κύλισης δεν έχω συναντήσει σε κανένα όχημα ανεξαρτήτως τιμής, κατηγορίας, παλαιότητας.
Οδηγήστε το κι αν σας κάνει, πάσο. Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι από μέτριο ως πολύ καλό, οπότε γιατί όχι; -
2,9 λίτρα/100χλμ σε χαλαρό ρυθμο σε επαρχιακό
3,3 σε αυτοκινητόδρομο με 105χλμ/ώρα κλειδωμένα στο acc (παράξενη επιλογή ταχύτητας είναι η αλήθεια)Θέλει τεχνική ,το λεει ο ίδιος, και να δουλεύεις συνέχεια τον μοχλό ταχυτήτων ,τα full hybrid με τον στάνταρ εξοπλισμό που εχουν απλά βάζεις το acc και πας ,είναι δηλ εύκολο να επαναλαμβάνεις χωρίς κόπο χαμηλές καταναλώσεις .
Το 105 δεν είναι περίεργη επιλογή ,100 χλμ εχουν όριο στο κομμάτι του αυτοκινητόδρομου που τα δοκιμάζει , προφανώς εκει στην Αυστρία εχει ελέγχους , βάζει λοιπόν 105 για να είναι ασφαλής και σαν τελειομανής που είναι να πηγαίνει ακριβώς 100 πραγματικά .
-
@dimsabas said in SUZUKI FORUM:
Μην τολμήσετε και βάλετε παραγγελία χωρίς να το οδηγήσετε πρώτα. Τέτοιο χάλι στον θόρυβο κύλισης δεν έχω συναντήσει σε κανένα όχημα ανεξαρτήτως τιμής, κατηγορίας, παλαιότητας.
Οδηγήστε το κι αν σας κάνει, πάσο. Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι από μέτριο ως πολύ καλό, οπότε γιατί όχι;Έχεις οδηγήσει περισσότερα αυτοκίνητα από μένα, αλλά τουλάχιστον δεν θυμάμαι το swift που είχα να ήταν rolling noise king.
Στο ταξιδιωτικό σου λες ότι έχει θόρυβο κύλισης και με ανοιχτά παράθυρα. Άρα δεν είναι μόνο οι θόλοι, σωστά? -
@antonakis said in SUZUKI FORUM:
@dimsabas said in SUZUKI FORUM:
Οδηγήστε το κι αν σας κάνει, πάσο. Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι από μέτριο ως πολύ καλό, οπότε γιατί όχι;Έχεις οδηγήσει περισσότερα αυτοκίνητα από μένα, αλλά τουλάχιστον δεν θυμάμαι το swift που είχα να ήταν rolling noise king.
Στο ταξιδιωτικό σου λες ότι έχει θόρυβο κύλισης και με ανοιχτά παράθυρα. Άρα δεν είναι μόνο οι θόλοι, σωστά?Δεν είναι ρε παιδιά. Απλά δεν ακούγεται καθόλου ο κινητήρας και ακούς περισσότερο τον θόρυβο από τα λάστιχα. Αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο. Απλά ο Ζήκος οδηγεί συχνά αμαξαρες όπως jaguar κτλ και ξαφνικά του φαίνεται αισθητή η διαφορά.
Κάντε ένα τεστ ντραιβ και δείτε το και εσείς με ένα αντίστοιχο της κατηγορίας. Θα είναι πιο θορυβωδες σε τραχύ οδόστρωμα αλλά καμία σχέση με αυτά τα υπερβολικά που λέτε.
Το έχω μετρήσει με db εφαρμογή και είναι στα επίπεδα c seg 15 ετίας. Αν οδηγείτε κάποιο παλιό fiat, peugeot,citroen 15 ετίας, τέτοια ηχομόνωση έχει στον τροχασμο. Στον κινητήρα είναι πιο ήσυχο.
SUZUKI FORUM