-
Εγω διαδκεδαζω πλεον απιστευτα με την ασυνεπεια των λογων των αριστερων. Για τους αρνητες του ολοκαυτωματος υπαρχουν νομοι για τη μπουζου. Για αυτη την αριστερα της ξεφτιλας υπαρχουν αλλα μετρα και σταθμα.
Ναι μωρε τι εκανε το ενα παιδακι ή το αλλο... Ο Κουφοντινας που καθαρισε περισσοτερους απο τον Πασαρη ειναι και αγωνιστης...
Σορρυ μα σιριαλ κιλερς εχουν σκοτωσει λιγοτερους απο δαυτον. -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το παλικάρι στην φωτό με το 21/4 είναι κομμουνιστής.
Κάθε 21/4 το παλικάρι γιορτάζει την 1η επίσκεψη Κινέζου κομμουνιστή προέδρου στην Ελλάδα που θεωρείται ιστορική.
Οι κομμουνιστές και οι αριστεροί εννοείται πως θυμούνται αυτή την ιστορική στιγμή που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας.Η ιστορική επίσκεψη που όλοι θυμούνται έγινε 21/4/2000 (επί Σημίτη) και πρόεδρος στην Κίνα ήταν ο Ζεμίν...Χασμουρίν...
Ευχαριστούμε για την εξήγηση για το 21/04. Δεν το ήξερα.
Το SS τι σημαίνει;
-
Self Service
-
Self Service
-
Τι είναι χειρότερο δεν ξέρω, αυτοί που ως κλασσικές αδελφές αντί να πάνε να υπηρετήσουν τις ΕΔ μοστραρουν ναζοχουντικα σύμβολα και βαρανε τον κόσμο (Τούρκο θα χτυπησουμε; ) γεμίζοντας τα απανταχού Έβερεστ ή όσοι κάνουν πλακιτσα και (κρυφό)γουστάρουν;
Όπως και να έχει σύντομα τα χεράκια θα ξαναδεθουν αφού έτσι πρέπει, αν και το πιο σωστό θα ήταν κατευθείαν απόταξη για να ικανοποιείται και το περί δικαίου αίσθημα των Δεξιών για απολύσεις στο δημοσιο. Έλα όμως που υπερισχύει η λαχτάρα για χουντιτσα...Σε ο,τι αφορά τα τρένα τώρα, "ε ας σας πάρει και κανας άλλος τη δόξα", ειδικά υπό καθεστώς μνημονίου, όπου κάτι έπρεπε να φύγει. Πλην όμως, μια ωραία παρεούλα είναι οι υποδομές μαζι με τους Ιταλούς, δεν είμαστε Αγγλία να έχουμε ένα σκασμο εταιρείες, οπότε έχουν βολευτει όλοι μαζί απλά έφυγε ο φουλ κρατικός μανδύας.
Τι έκανε λοιπόν 5 χρόνια ο Ιταλός; Μας έφερε κάτι λιμά για υπερταχειες πριν 2,5 μήνες που έχουν τα θεματακια τους και πάνε φέεεετα. Ούτε βαγόνι από εκεί και περα. Δεν προσλαμβάνει κόσμο οπότε από Ξάνθη και μετά δεν έχουμε τρένο.
Τελικά, το πραγματικό έργο παίζεται στις υποδομές οι οποίες (τι πρωτότυπο) είναι στο χέρι του δημοσίου. Η εταιρεία δεν πιέζει για τίποτα και έχει προσαρμοστεί στους ελληνικούς σιδηροδρομικους ρυθμούς οι οποίοι είναι δικαιολογημένοι ως ένα σημείο αφού το τρένο που το λατρεύουν στην Ευρώπη πρώτα και κύρια συνδέει χώρες μεταξύ τους. Εκεί είναι η επιτυχία του. Μάλιστα υπό συνθήκες ανταγωνίζεται το αεροπλάνο και μακάρι να το νικήσει γιατί όλο τα αυτοκίνητα μας φταίνε για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγω διαδκεδαζω πλεον απιστευτα με την ασυνεπεια των λογων των αριστερων. Για τους αρνητες του ολοκαυτωματος υπαρχουν νομοι για τη μπουζου. Για αυτη την αριστερα της ξεφτιλας υπαρχουν αλλα μετρα και σταθμα.
Ναι μωρε τι εκανε το ενα παιδακι ή το αλλο... Ο Κουφοντινας που καθαρισε περισσοτερους απο τον Πασαρη ειναι και αγωνιστης...
Σορρυ μα σιριαλ κιλερς εχουν σκοτωσει λιγοτερους απο δαυτον.Για τους φασίστες, ναζιστές , ρατσιστές, αρνητές του ολοκαυτώματος θα έπρεπε σύμφωνα με το κοινό περι δικαίου αίσθημα του λαού , για την σωτηρία της ψυχής της ανθρωπότητας, όντως να ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά.
Καμία επιείκεια, μόνο ξύλο , ισόβια απομόνωση, κάτεργα και χημικός ευνουχισμός να μην σπείρουν και άλλη γενιά από δαυτους. Ότι ισχύει σε καιρό πολέμου για τους προδότες.
Χημικό ευνουχισμό και για τους αποδεδειγμένα παιδοβιαστες επίσης.
Για τον κουφοντινα συμφωνώ μαζί σου , serial killer, και εκεί έπρεπε να υπάρχουν εξαιρέσεις εις βάρος του καταδικασμένου.
Φυσικά ομως αυτά δεν ταιριάζουν στις δημοκρατίες και ανοίγουν παράθυρα για παρόμοιες πρακτικές για διώξεις σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο που είναι επικίνδυνες.
Για τον Μιχαηλίδη δεν έχω άποψη, κάτι παραπάνω θα ξέρουν τόσοι δικηγόροι και υποστηρικτές των δικαιωμάτων του , ποινικός είναι , απόπειρα ληστείας με όπλα , επικίνδυνη διαφυγή ξέρω κλπ όπως τόσοι και τόσοι παρόμοια καταδικασμένοι, ότι προβλέπει ο νόμος να εφαρμοστεί.
Πιο πολύ για την υπέρμετρη βία καταστολής μιας διαδήλωσης ήταν το αρχικό πόστ μου , το ίδιο έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα στα Εξάρχεια σε διαδήλωση για τον παιδοβιαστή.
Απορώ πως δεν σας ενοχλεί αυτή η μεγάλη δύναμη καταστολής με τόσους αστυνομικούς , πανάκριβο σχετικό εξοπλισμό , χημικά , αύρες σαύρες κλπ , αντί να στελεχώνουν ομάδες καταπολέμησης του εγκλήματος , επίβλεψης των δρόμων για αποφυγή τροχαίων και αντικοινωνικών συμπεριφορών κλπ. -
Για πολλούς τα άκρα είναι δύο. Για τους ακραίους είναι ένα.
Το άλλο...Γιόχαν για τα τρένα κάνεις λάθος και εκτιθεσαι.
Οι Ιταλοί έχουν προσλάβει 150 άτομα και 75 μηχανοδηγοι θα είναι έτοιμοι το φθινόπωρο.
Επί Σημίτη δόθηκαν εκατομμύρια και έφτιαξαν υποτίθεται όλες τις γραμμές μέχρι και στο Αγρίνιο ο Βερελής. Και στην Πελοπόννησο και στην Θράκη αλλά ήταν πεταμένα λεφτά.
Τώρα ο ΟΣΕ δίνει χρόνο με τα χάλια της γραμμής Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη 8 ώρες άρα πρακτικά δεν έχεις τρένα. Δεν φταίνε οι Ιταλοί -
Τα έχουμε ξαναπεί για την θεωρία των δύο άκρων, ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε σχετικά.
Το ένα άκρο το έχει κρίνει αμετάκλητα η Ιστορία της ανθρωπότητας, το άλλο εξίσου καταδικαστέο αλλά όταν σκόπιμα μπαίνει στην ίδια πρόταση, στην ίδια σελίδα, στο ίδιο κεφάλαιο ακόμη και στο ίδιο βιβλίο της Ιστορίας είναι μια γκαιμπελιστικης έμπνευσης προπαγάνδα ξεπλύματος του φασισμού και της ναζιστικής ιδεολογίας.
Ένας και μοναδικός είναι ο ορισμός του φασισμού στα λεξικά , ακροδεξιάς προέλευσης αντίθετος στη δημοκρατία, τον φιλελευθερισμό,τον μαρξισμό, τον αναρχισμό.
Όλα τα άλλα είναι θεωρίες για να γίνεται κουβέντα. -
Ο φασισμός έχει σαφή ορισμό, εκ δεξιών προερχόμενο. Ο ολοκληρωτισμός όμως είναι σε όλο το φάσμα. Είναι λάθος ο ορισμός "φασιστικό" για ένα κομμουνιστικό καθεστώς, όχι όμως και ο ορισμός "ολοκληρωτικό".
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα ισχύσουν και για τους ΧΑτες αυτά που λέτε για τους Κουφοντίνες ?
Γιατί διαβάζουμε ότι δεν τα θέλετε για τον φονιά του Τεμπονέρα, για αυτόν του Φύσσα , τον Κορκονέα, για την μη σύλληψη των φονιάδων των δύο πιτσιρικάδων της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο.Εντάξει αν για κάτι διακρίνεται η αριστερά, είναι για το πόσο καλούς φακέλους αντιφρονούντων διατηρεί για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες.
Και να θυμίσω ότι ο Κουφοντίνας βαρύνεται για 9-10 δολοφονίες, οι οποίες έγιναν μετά από τεράστια προμελέτη.
Για τον Μιχαηλίδη, δεν διάβασα, ίσως θα έπρεπε να το δουν αλλιώς, αφού είναι μόνο ληστείες.
Δεν τα προλαβαίνω όλα.
Πρώτα πρώτα επιχειρείτε ντρίμπλα καθώς το θέμα συζήτησης μας δεν είναι τα εγκλήματα των ποινικών, αλλά ΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Είναι αποτυχία της Δημοκρατίας, της Πολιτείας και βεβηλωση του εθνοσημου και της σημαίας που φέρει, η συμπεριφορά του Αστυνομικού που βλέπουμε στο βίντεο, και πλέον το βίντεο είναι παντού.
Δεν συζητάμε για τη ζημιά που κάνει στους συναδέλφους του ένα τέτοιο τσουτσεκι, καθώς όλοι βλέπουμε τη στολή κι όχι τα άτομα ξεχωριστά.
Για την παραποίηση στολής και τα πολιτικά σύμβολα στις στολές, μάλλον επίσης υπάρχουν νόμοι. Πως θα ήταν αν έβαζε τα SS ή το σφυροδρέπανο ή το σήμα της μπεμβε στη στολή του ένας Υπαξιωματικός σε άλλο σώμα και τι επιπτώσεις θα είχε;Καλό θα ήταν να συζητήσουμε ΑΥΤΟ.
Έτσι κι αλλιώς, τα μισά ονόματα ακροδεξιών που αντιπαραβαλει στον Κουφοντινα ο Κρούζερ, δεν έχουν ανάγκη αδειών και αποφυλακισεων γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κάποια ξαπλώστρα παραλίας και τα ξύνουν με τρόπο που να ενοχλείται κι ο Στορμ κι όληη Δεξιά πολυκατοικία, κι ο Ντάστερ που βλέπει τους αναρχικούς ληστές τραπεζών ως χειρότερους εγκληματίες από τους παιδοβιαστές.
-
Γιόχαν για τα τρένα κάνεις λάθος και εκτιθεσαι.
Οι Ιταλοί έχουν προσλάβει 150 άτομα και 75 μηχανοδηγοι θα είναι έτοιμοι το φθινόπωρο.
Επί Σημίτη δόθηκαν εκατομμύρια και έφτιαξαν υποτίθεται όλες τις γραμμές μέχρι και στο Αγρίνιο ο Βερελής. Και στην Πελοπόννησο και στην Θράκη αλλά ήταν πεταμένα λεφτά.
Τώρα ο ΟΣΕ δίνει χρόνο με τα χάλια της γραμμής Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη 8 ώρες άρα πρακτικά δεν έχεις τρένα. Δεν φταίνε οι ΙταλοίΓιατί "εκτίθεμαι";
5 (πέντε) χρόνια. Το ότι θα έρθουν οι μηχανοδηγοι τώρα, δε λέει και πολλά. Οι Ιταλοί έπρεπε από την πρώτη μέρα να έχουν το διαθέσιμο τροχαίο υλικό στο μάξιμουμ και να το ανακατασκευαζουν όπως έχουν κάνει οι βρετανικές εταιρείες και να μην έχουν περάσει πέντε χρόνια μέχρι να φέρουν κάτι δικό τους έτσι ώστε να μπουν δυνατά στο κόλπο και να κερδίσουν τον κόσμο. Αντ' αυτού, έχουμε τρένα κάθε δίωρο για Χαλκίδα τα απογευματα, λεωφορεία από τη Ξάνθη προς τον Έβρο (πού είναι οι εμπρακτες διαμαρτυρίες των Ιταλών γι'αυτό; Τους βόλευει). Λάρισα-Βολο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, για Τρίκαλα το ίδιο, όπως και για Φλωρινα. Μην πούμε μάλιστα για την υπερπαπαριά να κάνει το δρομολόγιο στο Μπράλο νύχτα (και μια φορά τη βδομάδα) ...
Μη τυχόν και θίξουμε τον ιδιώτη. Το ότι τον βολεύει ελλείψει ανταγωνισμού η κατάσταση να μη το σχολιάσουμε. Ποσο γρήγορα αντέδρασε στην ταλαιπωρία των επιβατών τωρα; Θα αποζημιωθούν αυτοί, όχι με διχιλιαρο φυσικα, αλλά με κάτι πέραν του εισιτηρίου;
Και ακόμα και αν με ένα μαγικό ραβδί όλα δούλευαν...τρένο (το καλό με το βέλος είναι ότι αναδιεταξε το πρόγραμμα και δεν έχουμε καθυστερήσεις στην Οινόη), η Ελλάδα είναι απομονωμένη σιδηροδρομικα και δεν μπορεί να έχει τις συνδέσεις της κεντρικής Ευρώπης. Τουλάχιστον η επέκταση του προαστιακού στα άλλα δύο λιμάνια της Αττικής θα είναι πολύ σημαντική αφού θα αναχαιτίσει κάπως τον φαταουλισμο του Πειραιά στις τιμές.
ΥΓ: Να σε τεσταρω λίγο:
"I found everything well stocked and in good working order"... -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο φασισμός έχει σαφή ορισμό, εκ δεξιών προερχόμενο. Ο ολοκληρωτισμός όμως είναι σε όλο το φάσμα. Είναι λάθος ο ορισμός "φασιστικό" για ένα κομμουνιστικό καθεστώς, όχι όμως και ο ορισμός "ολοκληρωτικό".
Τα λεώ εδώ και χρόνια αυτά αλλά...
-
Ο αριστερός φασισμός που δεν έχει το προνόμιο να λέγεται φασισμός,είναι πολλάκις χειρότερος απο τον γνωστό δεξιό. Αυτό το ξέρουν απο πρώτο χέρι οι πρώην σοβιετικοί λαοί και οι κινέζοι με τους δορυφόρους τους!!!
-
Το ξέρουμε πως τα φιλολογικά είναι το αδύνατο σημείο μαθητών από Δεξιές (ή/και φασιστικές) οικογένειες, αλλά όσο συγκατάβαση κι αν δείξουμε, στερούνται νοήματος προτάσεις όπως "αριστερός φασισμός" ειδικά όταν εκφερονται από ενήλικες. Να αρχίσουμε να γράφουμε και για δεξιό κομμουνισμό, χριστιανική αθεΐα κλπ... αυτά μπορεί να βγάζουν κάποιο νόημα στο χαωδες μυαλό κάποιων ακροδεξιών, αλλά δεν σημαίνουν τίποτα για κανέναν άλλο.
-
Ήμουν σίγουρος ότι σαν αριστερομπαχαλακης θα έγραφες μία ασυναρτησία. Ο φασισμός ως προσωνύμιο επιδόθηκε στους δεξιούς απο τους καλοκαγαθους αριστερούς,πράγμα το οποίο δεν έγινε με αντίθετη φορά. Το "φασισμός" αναφέρεται σε οτιδήποτε αυταρχικό και επιβολή της γραμμής,των εχόντων την εξουσία,με κάθε μέσω και κόστος. Σε αυτό λοιπόν,δηλαδή το φασισμό,τα αριστερά,Κομμουνιστικά κράτη δεν έχουν αντίπαλο και είναι πρώτοι διδάξαντες........
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
(Ελπίζω να μου επιτρέπεις την πλακίτσα , είναι καλοπροαίρετη σε διαβεβαιώ)
Προφανώς δεν κάνεις πλακίτσα. Προκαλείς, όπως προκάλεσα και εγώ με την δικό μου ποστ.
Αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ στο φόρουμ είμαι γραμμένος από τον Μάρτιο του 2002 και γράφτηκα γιατί έψαχνα παιδιά με Peugeot 206. To 2003 ξεκίνησα να γράφω ποιο πολύ, λίγο πριν φύγω να πάω Γερμανία γιατί ήθελα να έχω ένα χώρο που να συνομιλώ με άλλους Έλληνες. Όταν γράφτηκα το 2002 έγραφα στο θέμα της Peugeot όπου γνώρισα 4 παλικάρια, βρεθήκαμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε το 206club και μετά το κάναμε PSClub.
Στο PSClub είμαι ο Vini.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=998
Αυτά μάλλον δεν τα ήξερες.Όπως δεν ξέρεις ότι όλα αυτά τα χρόνια μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στις διάφορες πλατφόρμες που έχει περάσει το φόρουμ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στα προφίλς και στις αναρτήσεις.
Το 2019 λοιπόν στην τελευταία μετάβαση στη νέα πλατφόρμα δημιουργήθηκε πρόβλημα στις αναρτήσεις μου για αυτό σε πάρα πολλά θέματα οι αναρτήσεις μου είναι με παραπλήσιο nickname π.χ. stormold και διάφορα άλλα.
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/307?_=1659152987146
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/328?page=17
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/415?_=1659152987153
Από εκεί και πέρα στο φόρουμ δεν είμαι Online 24ώρες το 24ωρο και ούτε γυρνάω από θέμα σε θέμα για να προλάβω πρώτος να απαντήσω σε κάτι.
Απέχω σχεδόν από όλα τα θέματα και πλέον διαβάζω 2 με 3 θέματα στον Αντίλογο. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει προηγούμενες φορές. Αυτά.Οκ δεν το ήξερα, είσαι ιστορικο μέλος , εγώ είμαι γατάκι μπροστά σου.
Αλλά και πάλι το να κάνει κάποιος και 10-15 πόστ σε 2-3 θέματα εδώ μέσα δεν είναι και ψωλοβροντιαση μεγάλη.
Όλοι με ένα κινητό στο χέρι είμαστε, κάθε μία ώρα θα σηκώσουμε και το κεφάλι,θα πιούμε μια τζούρα καφέ , θα κάνουμε και ένα τσιγαρακι στα κλεφτά , δεν θα απαντήσουμε σε κάνα τηλέφωνο, θα ρίξουμε μια ματιά στο φόρουμ, 2-3 λεπτά υπόθεση είναι.
Επίσης κάνεις λάθος που δεν γράφεις σε άλλα θέματα, εκεί σε γνώρισα και μου άρεσε πάρα πολύ η διαφορετική οπτική σου στα αυτοκινητιστικά , αλλά μάλλον έχεις δώσει πολλά σε αυτό τον τομέα παλιότερα και έχεις κουραστεί.
Στα πολιτικά μου την έχεις σπάσει εντελώς με την εμμονή σου με τους Κουμμουνιστάς και τους αριστερούς που είναι φυσικά δικαίωμα σου, αλλά σε κάνει να ξεσπας εναντίον δικαίων και αδίκων , πχ τα αβάσιμα περί payroll, ποιος ο johan και ο pilouritis , οι influence makers εδώ μέσα που θα επηρεάσουν ποιόν; Τον cruiser και τον Duster; Μου θυμίζεις την έκφραση σε μάχη με μαχαίρια εσύ φέρνεις μπαζούκας, javelin, σαν αυτά τα αντιαρματικά που δίνουμε για τον Ουκρανικό αγώνα.
Να αρχίσω τότε να λέω τα ίδια και για τον Andya3, πως όλη μέρα από τα κουλέϊκα ποσταρει , μόλις του έδωσαν άδεια από τα κεντρικά εξαφανίστηκε.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει;
Όπως διαβάζω με ενδιαφέρον τον cruiser, τον Duster , όσο και αν διαφωνώ με το ίδιο ενδιαφέρον διάβαζα και εσένα , κάτι είχα να μάθω.
Ας διαφωνούμε λοιπόν και έντονα και με εμμονές και λάθη στις πηγές μας και σε γνώσεις, αλλά όχι με αβάσιμες προσβολές (στις οποίες έχω και εγώ έχω καταφύγει κάποιες φορές και ντράπηκα και ζήτησα συγνώμη ) -
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο αριστερός φασισμός που δεν έχει το προνόμιο να λέγεται φασισμός,είναι πολλάκις χειρότερος απο τον γνωστό δεξιό. Αυτό το ξέρουν απο πρώτο χέρι οι πρώην σοβιετικοί λαοί και οι κινέζοι με τους δορυφόρους τους!!!
Δεν υπάρχει αριστερός φασισμός. Το ξαναλέω. Μην μπλέκουμε τον όρο "ολοκληρωτικο καθεστώς" με την φασισμό. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αναφέρεσαι σε στυγνες δικτατορίες, δεν είναι όμως όλες οι δικτατορίες φασιστικές. Φασισμός είναι συγκεκριμένο πράγμα. Είναι το πολίτευμα του απελπισμένου (όταν οι καπιταλιστικές συνθήκες είναι δύσκολες) μικρομεσαίου δεξιού, δεν έχει σχέση με κομμουνισμό.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα ισχύσουν και για τους ΧΑτες αυτά που λέτε για τους Κουφοντίνες ?
Γιατί διαβάζουμε ότι δεν τα θέλετε για τον φονιά του Τεμπονέρα, για αυτόν του Φύσσα , τον Κορκονέα, για την μη σύλληψη των φονιάδων των δύο πιτσιρικάδων της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο.Εντάξει αν για κάτι διακρίνεται η αριστερά, είναι για το πόσο καλούς φακέλους αντιφρονούντων διατηρεί για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες.
Και να θυμίσω ότι ο Κουφοντίνας βαρύνεται για 9-10 δολοφονίες, οι οποίες έγιναν μετά από τεράστια προμελέτη.
Για τον Μιχαηλίδη, δεν διάβασα, ίσως θα έπρεπε να το δουν αλλιώς, αφού είναι μόνο ληστείες.
Δεν τα προλαβαίνω όλα.
Πρώτα πρώτα επιχειρείτε ντρίμπλα καθώς το θέμα συζήτησης μας δεν είναι τα εγκλήματα των ποινικών, αλλά ΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
Είναι αποτυχία της Δημοκρατίας, της Πολιτείας και βεβηλωση του εθνοσημου και της σημαίας που φέρει, η συμπεριφορά του Αστυνομικού που βλέπουμε στο βίντεο, και πλέον το βίντεο είναι παντού.
Δεν συζητάμε για τη ζημιά που κάνει στους συναδέλφους του ένα τέτοιο τσουτσεκι, καθώς όλοι βλέπουμε τη στολή κι όχι τα άτομα ξεχωριστά.
Για την παραποίηση στολής και τα πολιτικά σύμβολα στις στολές, μάλλον επίσης υπάρχουν νόμοι. Πως θα ήταν αν έβαζε τα SS ή το σφυροδρέπανο ή το σήμα της μπεμβε στη στολή του ένας Υπαξιωματικός σε άλλο σώμα και τι επιπτώσεις θα είχε;Καλό θα ήταν να συζητήσουμε ΑΥΤΟ.
Έτσι κι αλλιώς, τα μισά ονόματα ακροδεξιών που αντιπαραβαλει στον Κουφοντινα ο Κρούζερ, δεν έχουν ανάγκη αδειών και αποφυλακισεων γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κάποια ξαπλώστρα παραλίας και τα ξύνουν με τρόπο που να ενοχλείται κι ο Στορμ κι όληη Δεξιά πολυκατοικία, κι ο Ντάστερ που βλέπει τους αναρχικούς ληστές τραπεζών ως χειρότερους εγκληματίες από τους παιδοβιαστές.
Είναι ρεζίλι που ως κοινωνία έχουμε πράγματι τέτοιους νόμους που βγάζουν στον αφρό πάσης φύσης βιαστές. Ειδικά για τους παιδοφιλους θα έπρεπε να ισχύουν άλλα. Αλλά αν τα γράψουμε, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι προοδευτικοί θα συμφωνήσετε.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν υπάρχει αριστερός φασισμός. Το ξαναλέω. Μην μπλέκουμε τον όρο "ολοκληρωτικο καθεστώς" με την φασισμό. Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αναφέρεσαι σε στυγνες δικτατορίες, δεν είναι όμως όλες οι δικτατορίες φασιστικές. Φασισμός είναι συγκεκριμένο πράγμα. Είναι το πολίτευμα του απελπισμένου (όταν οι καπιταλιστικές συνθήκες είναι δύσκολες) μικρομεσαίου δεξιού, δεν έχει σχέση με κομμουνισμό.
Πολύ ωραία τα τελευταία ποστ σου , χαίρομαι πολύ που τα διαχωρίζεις τόσο ωραία, τα κλέβω και θα τα αντιγράψω λέξη λέξη σε σχετικές συζητήσεις!
-
Απαντηση στον φασιστα που με χαρακτηρησε πως ιεραρχω κακουργηματα διχως να εχω δωσει τετοιο δικαιωμα.
Γραφω πως κανενα απο τα αποβρασματα αυτα που εγκληματουν δε γουσταρω να κυκλοφορει ελευθερο.
Η βασικη μας διαφορα ειναι πως για το ιδιο αδικημα επιθυμω τις ιδιες ποινες για ολους τους φονιαδες. Διχως ναι μεν αλλα και συμψηφισμους. Αυτο ειναι καθαρη σταση ζωης.
Για τους παιδοφιλους δεν εγραψα ποτε κατι. Εχω ακραιες αποψεις επι του θεματος.
Οπως για καθε ανωμαλο που στις μερες μας ντε και καλα πρεπει να τον σεβωμαστε επειδη εχει το δικαιωμα της αυτοδιαθεσης.
1 + 1 μονο μπορουν στη φυση να δινουν 1 αρεσει δεν αρεσει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2