-
@panormus772 said in Toyota Corolla 2019:
Ναι, η καινούρια 1.8 είναι.
Πλέον 72Kw o θερμικός (98hp, είχε λιγότερο πριν) και 70kw (από 52 που είχε) ο ηλεκτροκινητήρας (95hp τώρα από 70hp πριν).
Φάνη,ετοιμάσου...Και τώρα 98 βγάζει ο θερμικός! Η μεγάλη διαφορά ειναι ο ηλεκτρικος, κατι που το ελεγα απο οταν την αγορασα: οτι θελει πιο δυνατό ηλεκτρομοτέρ…επιτέλους το έκαναν!!
Ετοιμος ειμαι ντόκτορ! Το αριστο έγινε ακόμα καλύτερο…μονο χρώμα μένει να αποφασίσω!!
-
Γιατί το σκατί τι έχει..?
-
Βρωμαει το άτιμο
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla 2019:
Πράσινο είναι με χάλκινες ανταύγειες , εσυ αν ήταν γυναίκα θα έλεγες οτι εχει σκατί μάτια ή θα της έγραφες τραγούδι;
-
Τίποτα…αλλα δεν θα πάρω ιδιο…τρε μπανάλ!
-
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Πράσινο είναι με χάλκινες ανταύγειες , εσυ αν ήταν γυναίκα θα έλεγες οτι εχει σκατί μάτια ή θα της έγραφες τραγούδι;
Εε έχουμε μια αδυναμία στον Φανούριο και υπερβάλουμε .
Γουρνινγκ, σε γυναίκα αν της πεις για πράσινο με χάλκινες ανταύγειες δύσκολα να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα..
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Ναι, η καινούρια 1.8 είναι.
Πλέον 72Kw o θερμικός (98hp, είχε λιγότερο πριν) και 70kw (από 52 που είχε) ο ηλεκτροκινητήρας (95hp τώρα από 70hp πριν).
Φάνη,ετοιμάσου...Και τώρα 98 βγάζει ο θερμικός! Η μεγάλη διαφορά ειναι ο ηλεκτρικος, κατι που το ελεγα απο οταν την αγορασα: οτι θελει πιο δυνατό ηλεκτρομοτέρ…επιτέλους το έκαναν!!
Ετοιμος ειμαι ντόκτορ! Το αριστο έγινε ακόμα καλύτερο…μονο χρώμα μένει να αποφασίσω!!
Ναι κάνε κάνα αστείο και με έκανες και χρεωθηκα και έγινα και κατάζητούμενος
στις αντιπροσωπείες . Θα χα πάρει το δικό σου και όλα καλά.
Black χιούμορ δεν το αλλάζω το x -
Πολύ θετικά λόγια για τις αναβαθμίσεις. Υπέροχο το νέο χρώμα, κουκλάρα η TS τι να λέμε....
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Πολύ θετικά λόγια για τις αναβαθμίσεις. Υπέροχο το νέο χρώμα, κουκλάρα η TS τι να λέμε....
Πως γίνεται να την έχουν πάρει ήδη στην Ιταλία? Εστω για παρουσίαση, αυτά τα σχέδια στους προφυλακτήρες τί είναι?
-
Καλησπερα. Γνωριζει κανενας αν η corolla sedan θα εχει την παλια μπαταρια νικελιου οπως το προ facelift η θα βαλει την τελευταια λιθιου;
-
@kostasbar said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπερα. Γνωριζει κανενας αν η corolla sedan θα εχει την παλια μπαταρια νικελιου οπως το προ facelift η θα βαλει την τελευταια λιθιου;
Είμαι 99% βέβαιος ότι δεν παίζει ρόλο αν είναι sedan hatchback ή TS. Λιθίου μπαίνει πάντα στον 1.8 και καδμίου στον 2.0.
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
Πως γίνεται να την έχουν πάρει ήδη στην Ιταλία? Εστω για παρουσίαση, αυτά τα σχέδια στους προφυλακτήρες τί είναι?
Οι οικονομικά "μεγάλες" χώρες προφανώς έχουν προτεραιότητα στις παρουσιάσεις νέων μοντέλων. Τα σχέδια είναι και καλά αλλοίωση χαρακτηριστικών για να μην δούμε από τώρα τις αλλαγές στους προφυλακτήρες που θα επιφέρει το facelift.
-
@kostasbar said in Toyota Corolla 2019:
Είμαι 99% βέβαιος ότι δεν παίζει ρόλο αν είναι sedan hatchback ή TS. Λιθίου μπαίνει πάντα στον 1.8 και καδμίου στον 2.0.
Το τωρινο sedan φοραει νικελιου 100%
-
Oι Ιταλοί λένε πως και οι δύο 1.8 και 2.0, φοράνε πλέον λιθίου.
Στο 0:43
Youtube VideoEπίσης λένε στο τέλος, πως και η Corolla cross θα έρθει με τα ανανεωμένα μηχανολογικά κι ηλεκτρονικά της hatch έκδοσης (δηλ. με τον νέο 1.8)
Για να δούμε... -
Oι Ιταλοί λένε πως και οι δύο 1.8 και 2.0, φοράνε πλέον λιθίου.
Στο 0:43
Youtube VideoEπίσης λένε στο τέλος, πως και η Corolla cross θα έρθει με τα ανανεωμένα μηχανολογικά κι ηλεκτρονικά της hatch έκδοσης (δηλ. με τον νέο 1.8)
Για να δούμε...Οι ιταλοι δοκιμασανε τα hb και ts που κατασκευαζονται αγγλια. Δεν διευκρινιζουν αν αναφερονται στο κομματι μπαταριας και στο sedan. Πιστευω και ελπιζω να επωφεληθει κι αυτο.
-
Που κερδίζει και που χάνει είπαμε η Λιθίου σε σχέση με την Καδμίου; Κάτι σαν να θυμάμαι ότι η Λιθίου είναι πιο ελαφριά και πιο ανθεκτική στην φόρτιση αποφόρτιση;
-
Πιο γρήγορη.
-
Που κερδίζει και που χάνει είπαμε η Λιθίου σε σχέση με την Καδμίου; Κάτι σαν να θυμάμαι ότι η Λιθίου είναι πιο ελαφριά και πιο ανθεκτική στην φόρτιση αποφόρτιση;
Ποιο ελαφριές, πιο πολλά V ανα μπαταρία οπότε θες και πιο λίγα κομμάτια για τα ίδια V, μπορούν να δώσουν πιο πολύ ρεύμα, μάλλον μεγαλύτερη αντοχή, λιγότερη αποφόρτιση από μόνες τους.
νικελιου υδριδιου είναι.
-
Μαγκες ερωτηση, οταν συνδεετε και αποσυνδεετε το κινητο για το android auto, φροντιζετε να ειναι κλειστο το αμάξι?
Το συνδεω, αποσυνδεω απο το καλωδιο οποτε μου ερθει, αλλα λεω μην κανω καμια μλκια.. σκεφτομαι στα πισι που στο usb πατας το safely eject αν παιζει καμια επιπλοκη.. -
Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό Δεν βλέπω λόγο να υπάρχει πρόβλημα.
Το safe removal έχει να κάνει με ανοιχτά αρχεία και εγγραφή σε αυτά. Δεν νομίζω πως στο ΑΑ υπάρχει τέτοιο θέμα.
Toyota Corolla 2019