-
Fiat 500X δεν έχει ημιάκαμπτο, προλάβετε
-
Αμ δεν προλάβαμε...θα γλιτώναμε και 6Κ αλλά είχαν κόψει τα led απ τους εξοπλισμούς και περιμένανε και το καινούριο μοτέρ.
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
ο γάτος μετα το γκεικο για εδώ είναι.....
https://www.google.com/amp/s/www.4troxoi.gr/agora/to-mazda-cx-60-diathesimo-stin-ellada-times/amp/
Έβγαλε η Volvo Mazda;
-
Πάλι δεν φοράς τα γυαλιά σου ?
XC η Volvo, CX η Mazda...
Αν και CX ήταν ένα...
-
Πραγματικά πολύ αεροδυναμικό αυτοκίνητο.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πάλι δεν φοράς τα γυαλιά σου ?
XC η Volvo, CX η Mazda...
Αν και CX ήταν ένα...
αν και το αγαπημένο από citroen είναι το ds που ήταν ότι πιο πρωτοποριακό έχει παρουσιασει μακράν η μάρκα
οφείλω να ομολογήσω οτι και αυτό ηταν πολύ μπροστά. όχι οσο η DS but still.........
-
Σα μενίρ είναι.. Τώρα που το σκέφτομαι μεσσιέ σου πάει
-
Μόνο που σκέφτεσαι ότι είναι 50 χρόνια πριν σχεδιασμένο, καταλαβαίνεις για τι μιλάμε...
Δείτε κάτι 320, 520, Ε κλάσε και 100 της εποχής εκείνης .
Μόνο η Πεζό με το 504, είχε μοντέρνο σχήμα...
Ασε που μπορούσες να πάρεις κάτι Οπελ Αντμιραλ με σχεδιασμό ανάλογο των γερμανών πρίμιουμ... -
Δεν φαντάζομαι να είναι μεγάλη η διαφορά αλλά το C4X φοράει στο infotainment το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό του C5X (08:18" on video) οπότε είπα να το αναφέρω.
-
Πάντως άσχημο δεν το λες...
Εκτός αν πιστεύεις ότι τα γκόλφ και πόλο που πουλάνε τώρα, είναι μοντέλα με σχεδιασμό του 2022...
-
@sabas_thess said in CITROEN C4 III mod 2021:
Δεν φαντάζομαι να είναι μεγάλη η διαφορά αλλά το C4X φοράει στο infotainment το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό του C5X (08:18" on video) οπότε είπα να το αναφέρω.
Λέει ότι είναι και νέος πιο γρήγορος ο επεξεργαστής.
-
Ένας κρυφός μου πόθος είναι μετά από τόσους μήνες αναμονής να παίρναμε το updated σύστημα αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω να συμβαίνει. Δε θυμάμαι πρόσφατα την PSA να κάνει midlife updates στα μοντέλα της όπως πχ κάνει το vag. Αυτοί ότι αλλάξουν το κάνουν στο facelift ή κατευθείαν στο επόμενο μοντέλο.
-
@frantzef said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πέρασα χθες από την αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη) , με είπαν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αντί για 28/6 , να βγει από την παραγωγή 1 εβδομάδα μετά : 5/7/22. Μόλις βγει , περιμένουμε να πάρει αριθμό πλαισίου και μετά περιμένουμε να φορτωθεί στο πλοίο. Το πλοίο ξεφορτώνει Πειραιά και μετά με νταλίκα , το φέρνουν Θεσσαλονίκη.
Ο πωλητής υπολογίζει μέχρι την εβδομάδα 8-12/8 να έχει έρθει και να έχει προλάβει να κάνει τα χαρτιά για να το πάρω.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ και πολύ να πω την μαύρη αλήθεια...
Επίσης με είπε ότι έχουν αφαιρεθεί κάτι ledακια αριστερά και δεξιά από το καντράν πίσω από το τιμόνι. Δεν έχουν αφαιρέσει κάτι άλλο όπως π.χ. έχουν κάνει στο C3...
Όλα αυτά για feel pack λευκό , βενζίνη ,manual , 130hp με κανένα εξτρά πάνω!Σημερινό τηλέφωνο από τον αντιπρόσωπο :
Το αμάξι πάει για παραγωγή 6/9/22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απογοήτευση , τι να πω... -
Το αμάξι πάει για παραγωγή 6/9/22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπομονή φίλε! Στην ίδια παραγωγή είναι και το δικό μου... Ελπίζω να μην σε καθυστερήσουν άλλο (κι εμένα μαζί!)
-
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες την πιο γρήγορη πληροφόρηση!
Εμένα μόλις χθες με το είπαν αυτό που έλεγες εσύ πριν 17 ημέρες!!!
Πρέπει να έχεις καλή άκρη...ενημέρωνε μας σε παρακαλώ για ότι μαθαίνεις. -
@sakiss said in CITROEN C4 III mod 2021:
Έχω παραγγείλει 1η εβδομάδα Αυγούστου. Σήμερα μου είπε 6/9ου προβλεπόμενη ημερομηνία κατασκευής. Επίσης μου είπε ότι δεν έχει γίνει καμία παράδοση σε παραγγελίες Αυγούστου……;
Οφείλω να σου αναγνωρίσω ότι είχες την πιο γρήγορη πληροφόρηση!
Εμένα μόλις χθες με το είπαν αυτό που έλεγες εσύ πριν 17 ημέρες!!!
Πρέπει να έχεις καλή άκρη...ενημέρωνε μας σε παρακαλώ για ότι μαθαίνεις.1η εβδομάδα Σεπτεμβρίου θα τον ενοχλήσω πάλι. Ας το καθυστερήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει πλέον….. μπας κ πάρουμε κάνα model year με το πιο γρήγορο τσιπάκι στο infotainment.
-
Σήμερα εκανα test drive ένα facelift eco2 diesel kadjar. Να είναι καλά ο φιλος μου που με επέτρεψε από το ν αγοράσω αυτό σε μεταχειρισμένο οταν έψαχνα για νέο αυτοκίνητο. Η βόλτα μου ήταν ταξίδι πίσω στο χρόνο. Έχω πολλά χρόνια να νιώσω σε αυτοκίνητο τόσους πολλούς τριγμούς και αναπηδησεις….. δεν ήξερα από που ερχόντουσαν. Η ανάρτηση μηδενική διαδρομή και στην παραμικρή ανωμαλία κοπανούσε. Η απόσβεση στις λακούβες και στα βουναλάκια θυμίζει το ενοχλητικό βαρκιασμα των fiat stilo αλλά τουλάχιστον το stilo είχε απορρόφηση….. αυτό ήταν γκαπ γκουπ. Σε πορεία στην εθνική έχει αεροδυναμικό θόρυβο από την οροφή και η ηχομόνωση είναι από τα Lidl. Χειρότερη και από Puma. Το μόνο που μου άρεσε είναι ο εκπληκτικός diesel με την αμεσότητα και γραμμικότητα του σε όλο το φάσμα…..επίσης η ακρίβεια στο τιμόνι και οι κοντές σχέσεις στο κιβώτιο. Τέλος στα αρνητικά του είναι ότι από μέσα σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς μεγαλύτερο σε όγκο όχημα και σε αυτό φταίει η κακή ορατότητα κατ εμε μπροστά και πλάι….. το C4 όταν το οδηγάς είναι παιχνιδάκι παρότι χάνει σε ορατότητα πίσω προφανώς. Εν κατακλείδι αυτό το τριμπουρδελο έχει γίνει το hot μεταχειρισμένο όχημα των Ελλήνων και όσων δεν έχουν τα φράγκα για μεταχειρισμένο qashqai;….. το οποίο δεν έχω οδηγήσει αλλά το εσωτερικό του είναι πολύ πιο ποιοτικό σε υφή και συναρμογή. Όσον αφορά τον χώρο αποσκευών του που κατα πολλούς είναι στα θετικά του οκ ναι σε βάθος αλλά θα προτιμούσα να είχε και λίγο παραπάνω ύψος. Σοβαρά τώρα υπάρχει κόσμος που δίνει 16-18 χήνες για αυτό το πράγμα ;
-
Εδώ αγοράζουν ami για 6-7000 ευρω. Το Ρενώ είναι διαστημόπλοιο για τα 16.000 ευρώ
-
Πραγματικά είναι ν απορείς. Το Vitara είναι πολύ πιο πολιτισμένο από αυτό το πράγμα και ας είναι πιο off-road όχημα. Μέχρι και το c3 μου του 2013 έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κύλησης και χωρίς να υπερβάλω.
-
Μήπως είχε πρόβλημα το συγκεκριμένο? Γιατί ο κουμπάρος μου που το είχε (1.6 ντήζελ) μου μίλαγε με διθυραμβικά σχόλια και αλλάζει αυτοκίνητα κάθε 6-12 μήνες (τώρα έχει Κούγκα phev).
CITROEN C4 III mod 2021