-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θέλω να πιστέψω ότι προτείνεις να τους μαντρώσουμε προληπτικά... Θυμίζω ότι είναι Έλληνες πολίτες. Δηλαδή να μαντρώσουμε και τους Ρομά, με την ίδια λογική;
Εκτός θέματος αλλά για τους βΡομά δεν θα έλεγα όχι και με μεγάλη χαρά θα βοηθούσα.
Εντός θέματος οι Πομάκοι της Θράκης - τουλάχιστον αυτοί που γνώρισα - ήταν εξαιρετικά παιδιά.
Όπως επίσης και οι μουσουλμάνοι της Κω. -
Τρελή τρολλιά του Αποστόλη.
-
Δηλαδή να μαντρώσουμε και τους Ρομά, με την ίδια λογική;
Εννοείται!! ή αποφασίουν να ενταχθούν ή αλλιώς μάντρωμα....2 μέτρα και 2 σταθμά δεν είναι ανεκτά για εμένα. Εαν θέλουν να ζουν εκτός νόμου, να το κάνουν ελεγχόμενα και μαντρωμένα.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή να μαντρώσουμε και τους Ρομά, με την ίδια λογική;
Εννοείται!! ή αποφασίουν να ενταχθούν ή αλλιώς μάντρωμα....2 μέτρα και 2 σταθμά δεν είναι ανεκτά για εμένα. Εαν θέλουν να ζουν εκτός νόμου, να το κάνουν ελεγχόμενα και μαντρωμένα.
Αυτά που λες δεν έχουν Συνταγματική βάση. ΔΕΝ μπορείς να μαντρώσεις κάποιους επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
-
Ιατρέ μου, αν δεν έχει καταφέρει η χώρα να ενσωματώσει τους ανθρώπους αυτούς, κάτι άλλο φταίει. Βλαμμένοι πάντα θα υπάρχουν, σάμπως δεν υπάρχουν και γηγενείς Έλληνες τέτοιοι; Προσωπικά το ίδιο φοβάμαι τον πορωμένο ΧΑ με τον πορωμένο τζιχαντιστή.
Αυτό το επιχείρημα ότι η Ελλάδα φταίει που δεν έχει ενσωματώσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στη Θράκη πόσες φορές το έχω ακούσει.
Και στη Γερμανία που είναι 3ης γενιάς οι Τούρκοι και ζουν σε γκέτο και σχεδόν όλοι είναι εργάτες σε εργοστάσια, ταξιτζήδες και έχουν μαγαζιά που πουλάνε Donner, οι Γερμανοί φταίνε?
Και όταν μπαίνουν στα λεωφορεία οι Γερμανοί μαζεύονται στην άκρη (δεν θα αναλύσω το γιατί), πάλι οι Γερμανοί φταίνε?
Μήπως λόγω θρησκείας, αμορφωσιάς και φτώχειας μέχρι εκεί φτάνουν? -
Προσωπικά δεν φοβάμαι για Εμφύλιο. Δεν υπάρχουν ούτε οι προϋποθέσεις, ούτε η διάθεση για κάτι τέτοιο, εκτός ίσως από των σκληροπυρηνικών της ΧΑ, που όμως έχουν απομονωθεί από την κοινωνία.
Ο εμφύλιος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν και αν σκάσει θερμό επεισόδιο ή πολεμική σύρραξη τότε θα βγούνε και τα κουμπούρια.
Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και αναμένει τα "συμμαχικά στρατεύματα".
Και φυσικά αυτοί δεν είναι οι Χρυσαυγίτες. Αυτούς τους έχωσαν στην μπουζού ώστε να μην υπάρχει αντίβαρο. Οι άλλοι όμως είναι εκτός της μπουζού.
Ποιοι είναι οι άλλοι; Ου! Πολλοί, πάρα πολλοί.
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά αν νομίζεις ότι μετά θα έρθει ο Αλέξης να αναλάβει ως "εθνάρχης"
Ωχ, μην λες τέτοια. Καταργήθηκαν και τα πλαστικά καλαμάκια. Έτσι και ξανάρθει δαύτος ο άχρηστος πάει τον ήπια. Και χωρίς καλαμάκια, δεν θα κατεβαίνει με τίποτα. Πάλι στην ανεργία.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτό το επιχείρημα ότι η Ελλάδα φταίει που δεν έχει ενσωματώσει τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στη Θράκη πόσες φορές το έχω ακούσει.
Και στη Γερμανία που είναι 3ης γενιάς οι Τούρκοι και ζουν σε γκέτο και σχεδόν όλοι είναι εργάτες σε εργοστάσια, ταξιτζήδες και έχουν μαγαζιά που πουλάνε Donner, οι Γερμανοί φταίνε?
Και όταν μπαίνουν στα λεωφορεία οι Γερμανοί μαζεύονται στην άκρη (δεν θα αναλύσω το γιατί), πάλι οι Γερμανοί φταίνε?
Μήπως λόγω θρησκείας, αμορφωσιάς και φτώχειας μέχρι εκεί φτάνουν?Δεν έχω ζήσει στην Γερμανία (και ούτε θέλω στους φρίτσηδες), έχω ζήσει όμως Στην Αγγλία. Οι μουσουλμάνοι είναι σχετικά καλά ενσωματωμένοι εκεί.
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Προσωπικά δεν φοβάμαι για Εμφύλιο. Δεν υπάρχουν ούτε οι προϋποθέσεις, ούτε η διάθεση για κάτι τέτοιο, εκτός ίσως από των σκληροπυρηνικών της ΧΑ, που όμως έχουν απομονωθεί από την κοινωνία.
Ο εμφύλιος ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Όταν και αν σκάσει θερμό επεισόδιο ή πολεμική σύρραξη τότε θα βγούνε και τα κουμπούρια.
Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και αναμένει τα "συμμαχικά στρατεύματα".
Και φυσικά αυτοί δεν είναι οι Χρυσαυγίτες. Αυτούς τους έχωσαν στην μπουζού ώστε να μην υπάρχει αντίβαρο. Οι άλλοι όμως είναι εκτός της μπουζού.
Ποιοι είναι οι άλλοι; Ου! Πολλοί, πάρα πολλοί.
Προσωπικά δεν βλέπω κάτι τέτοιο.
-
Τον μουσουλμάνο κεμπαμπτζή, αγρότη, ταξιτζή, λογιστή, γιατρό, εργάτη κλπ. έχεις να τον φοβάσαι μόνο αν για δεκαετίες του συμπεριφέρεσαι εχθρικά, τον υποβιβάζεις, δεν τον μορφωνεις και τον τιμωρεις γιατί έτυχε να γεννηθεί λίγα χιλιόμετρα πιο δω... και πάλι, η δυνατότητα ενός κακόβουλου ανάμεσα σε χιλιάδες να βλάψει, είναι αμελητέα.
Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τους "πατέρες του Έθνους" που κατέστρεψαν τη χώρα μας σε καιρό ειρήνης και έχουν μόνη πατρίδα το χρήμα, φαντάσου σε καιρό πολέμου...
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ντρεπόμαστε να πούμε τά αυτονόητα.
Όταν τα έγραφα πριν κάποια χρόνια με χαρακτήριζαν Χρυσαυγίτη, εθνοφασίστα, γερμανοτσολιά και εννοείται ότι έφαγα και μία όμορφη αποβολή 7 ημερών επειδή "ειρωνεύτηκα" τους μετανάστες επειδή τους χαρακτήρισα ως λαθρομετανάστες.
Ας κάτσουν τώρα οι μεταναστολάγνοι στο αγγούρι των αγαπημένων τους μεταναστών και ας τους δώσουν τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τις κόρες τους, τις γκόμενές τους και ότι άλλο έχουν.
Επίσης εγώ θέλω να ανοίξουν διάπλατα και οι πόρτες εισόδου εργασίας για τους μετανάστες σε όλο το δημόσιο, δημόσιους οργανισμούς, ένοπλες δυνάμεις, παντού. Ούτε ΑΣΕΠ, ούτε τίποτα. Παντού μετανάστες.
Αμ πως. Μόνο οι μαlάκες στον ιδιωτικό τομέα θα τραβάνε το κουπί στις γαλέρες και θα σκοτώνονται για μία θεσούλα εργασίας;
Ας φάνε σκατά και οι δημοσιουπαλλήλισκοι με ή χωρίς στολή. -
Προφανώς οι προϋποθέσεις για ένστολη Υπηρεσία είναι διαφορετικές.
-
Να αλλάξουν οι προϋποθέσεις. Για αυτό υπάρχουν, για να αλλάζουν.
-
Εχοντας επαφές με μουσουλμάνους, δεν θεωρώ ότι όλοι θα πάνε με τους Τούρκους.
Σίγουρα πολύ λιγότεροι αλλά μπορεί να είναι κρίσιμος αριθμός.
Ακόμα λιγότερο φοβάμαι αυτούς που έχουν στήσει ζωή εδώ, αλλά πολύ φοβάμαι αυτούς που είναι στα κέντρα στα νησιά, όπου μέσα σε αυτούς σίγουρα υπάρχουν πράκτορες που έχουν στόχο να τους ξεσηκώσουν, αν γίνει κάτι θερμό.
Εκεί δυστυχώς ίσως χρειαστεί να πάρουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις, αν αυτοί δουν τους Τούρκους σαν απελευθερωτές τους.
Ελπίζουμε να έχουμε ήρεμο καλοκαίρι.
Πάντως αν γίνει κάτι και χάσουμε, το πολιτικό προσωπικό που υπάρχει θα κινδυνεύσει συλλήβδην, αφού άλλωστε έχει και την έξωθεν κακή μαρτυρία και η χώρα μετά θα μπει σε λογική Ισραήλ, για να επιβιώσει.
-
Οι Ρομά μιλάνε τούρκικα;
Οι Ρομά έχουν τούρκικη συνείδηση;η χώρα των Ρομά έχει εχθρική στάση προς την Ελλάδα;
Κι επειδή τα ζω από κοντά, μόνο η Ελλάδα δεν φταίει γιατί νιώθουν ακόμα Τούρκοι.
-
Πραγματική ιστορία χωρίς ονόματα.
Σε χωριό ορεινό "έξω απ τον πολιτισμό" υπηρχε κοπέλα μπαλαμη χωρίς μόρφωση ορφανή από μάνα με πατέρα που συνενονουνταν με τα γίδια του καλύτερα απ τους ανθρώπους. Πλανοδιος έμπορος τσιγγανικης καταγωγής αναγνωρισμενος ως πραγματικά "καλό παιδί" απ τους χωριανους την είδε, την αγάπησε, με τις ευχές όλων αποκαταστάθηκε η ορφανή. Οι δικοί μου γυρνώντας από παραθερισμο, πέρασαν απ το καμποχωρι που διεμεναν για να ευχηθούν, σύμφωνα με τα τότε ήθη και έθιμα. Μέχρι να ειδοποιήσει ο τσιλιαδορος ότι οι μπαλαμοι πήγαιναν στον τάδε, είχαν προλάβει οι υπόλοιποι να ξηλωσουν μόνο το το καπάκι του ενος καθρέφτη και σταμάτησαν εκεί...
Σήμερα που μιλάμε, ο ένας γιος υπηρετεί στην Αστυνομία (μπήκε με πανελλήνιες), ο άλλος στην Πυροσβεστική.Στην Αμερική (και Αγγλία, Γαλλία κλπ.) που τόσο θαυμάζουμε, στρατός και σώματα ασφαλείας είναι κλασικός δρόμος για την ένταξη των έθνικ γκρουπς στην παραγωγική κοινωνία. Μέχρι και οι εκεί "χρυσαυγίτες" το αποδέχονται. Εδώ, γιατί όχι;
-
Δεν θέλω να πιστέψω ότι προτείνεις να τους μαντρώσουμε προληπτικά... Θυμίζω ότι είναι Έλληνες πολίτες. Δηλαδή να μαντρώσουμε και τους Ρομά, με την ίδια λογική;
χμμμμ
-
Αυτά που λες δεν έχουν Συνταγματική βάση. ΔΕΝ μπορείς να μαντρώσεις κάποιους επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
Ενώ αυτοι εφαρμοζουν το Συνταγμα κατα γράμμα!;!; Για τους κατάφορα παράνομους μιλάω. Επίσης το Συνταγμα αλλάζει….αλλά κανεις δεν τολμάει να τους αγγίξει. Τέλος, και σε παλαιότερες απομονώσεις το Συνταγμα δεν ίσχυε!;!;
-
Ιατρέ μου, αν δεν έχει καταφέρει η χώρα να ενσωματώσει τους ανθρώπους αυτούς, κάτι άλλο φταίει. Βλαμμένοι πάντα θα υπάρχουν, σάμπως δεν υπάρχουν και γηγενείς Έλληνες τέτοιοι; Προσωπικά το ίδιο φοβάμαι τον πορωμένο ΧΑ με τον πορωμένο τζιχαντιστή. ..........................................
να ξαναδιαβαζες τι εγραψες?
-
Οταν πλέον δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, ότι οι Ιάσονες εκπροσωπούν τον Ερντογάν στην Ελλάδα, δίνοντας του τα εργαλεία, για να μας επιτεθεί, έρχεται η πραγματικότητα και βαράει σφαλιάρες...
Επίσης έχουμε απάντηση σε αυτόν τον κοπρίτη του οηε, που προφανώς τα παίρνει , τον παίρνει κάτι παίρνει μάλλον, γιατί η απάντηση μιλάει ότι του έδωσαν στο πιάτο...
"Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου απαντούν ότι η συγκεκριμένη έκθεση "δεν στηρίζεται σε πρωτογενή έρευνα, αλλά αναπαράγει παλαιότερα ευρήματα έκθεσης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, καθώς και υποδείξεις λοιπών ΜΚΟ, που ήδη εξετάζονται ενδελεχώς ως προς την εγκυρότητά τους από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας". Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι "σε έλεγχο αντίστοιχων καταγγελιών, μέχρι στιγμής, δεν έχουν ουδέποτε διαπιστωθεί έκνομες ενέργειες της χώρας κατά τη φύλαξη των συνόρων της".
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στην Αμερική (και Αγγλία, Γαλλία κλπ.) που τόσο θαυμάζουμε, στρατός και σώματα ασφαλείας είναι κλασικός δρόμος για την ένταξη των έθνικ γκρουπς στην παραγωγική κοινωνία. Μέχρι και οι εκεί "χρυσαυγίτες" το αποδέχονται. Εδώ, γιατί όχι;
Από Βόλο είσαι, έχει γύφτους εκεί, έχω πάει και ξέρω.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2