Μπορείς να κάνεις quote που ακριβώς χαρακτηρίζεται ως σκάρτος;
Γιατί αυτό που λέγεται είναι πως είναι υπερεκτιμημένος, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Επίσης διαφέρει το : αμα δε σε παίρνει μην πας εκεί από το: να μην τα δώσω γιατί ίδια δουλειά μπορεί να μου κάνει κάποιος με λιγότερα λεφτά.
Προφανώς αν έχω Ferrari δε θα κάτσω να ασχοληθώ ποιος είναι vfm, θα πάω στον πιο ακριβό γιατί είναι όνομα και γιατί μπορώ να ''αγοράσω'' το χρόνο ώστε να κάνω κάτι άλλο από την έρευνα αγοράς. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος, απλά μου περισσεύουν €€€, μπορεί να υπάρχει κι άλλος εξίσου καλός αλλά σιγά μην ψάχνω.
Όπως είπα και παραπάνω στην ερώτηση για αναζήτηση detailer να γίνει ερώτηση σε πολλούς και να διαβαστούν κριτικές.
Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου, όχι απαραίτητα με το detailing ήταν όταν ήθελα να αλλάξω τα δέρματα στα καθίσματα. Φυσικά πήρα πρώτα στο πρώτο όνομα, για 2 καθίσματα δέρμα 900€+ΦΠΑ, δερματίνη 700€+ΦΠΑ. Ο δεύτερος πιο γνωστός 650€ δέρμα, 400€ δερματίνη πάντα +ΦΠΑ. Με ψάξιμο και συζήτηση από δω κι από κει μου σφύριξαν έναν ''συνοικιακό'', μπαμπάς και γιός με μεράκι.
Μου λένε για δέρμα μόνο τα υλικά κάνουν πάνω από 250€, τόσο κάνει η δερματίνη περασμένη. Και το αποτέλεσμα, όσοι είδαν τα καθίσματα απόρησαν με την εξαιρετική δουλειά του καθώς το έκανε όπως το ήθελα, σαν εργοστασιακό.
4-5 μήνες ψαχνόμουν, αν είχα supercar θα έδινα τα 900€ και τέλος. Αυτό κάνει τον έναν καλύτερο από τον άλλο; Όχι, αλλά εκτός της δουλειάς πληρώνω και το marketing του για να φτάσει να είναι ο πιο γνωστός.
Οπότε αν εσύ θέλεις να πληρώνεις και marketing μεγειά σου με χαρά σου, αλλά εδώ μιλάμε αποκλειστικά για δουλειά και όταν ο άλλος κάνει το ίδιο πράγμα με λιγότερα την τσέπη μας θα κοιτάξουμε.