-
Η σύζηγος πήρε χτες το 2lt. Εγώ το 1.8lt προ 6μήνου.
... από το super market!
-
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις απαντήσεις.
Έχω αρχίσει και το βλέπω ήδη στον ύπνο μου μου φαίνεται. Παίζει επίσης να έχω δει όλα τα βίντεο στο youtube απο 2 3 φορές
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το πολύ 10 Ιουνίου θα είναι Πειραιά, άρα μιλάμε συνολικά για περίπου 7.5 μηνες αναμονή + όσο πάει εντός ελλαδικού χώρου.Τώρα που έχει ομορφύνει κιόλας η κορόλα πρέπει να γίνει ο νέος γκομενομαγνήτης, όπως οι 3αρες και 5αρες bmw 15ετιας και βάλε που έχει ο κάθε κάγκουρας της παραλιακης.
Πέρα απο την πλάκα στο N αμα γκαζάρεις ανεβάζει στροφές o βενζίνης ή οι στροφες/θόρυβος ρυθμίζεται μονο απο το eCVT εν κινησει?
Με το καλό να παραλάβεις!
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως, αν πατήσεις το γκάζι και έχεις τον επιλογέα στο Ν, δεν θα ακούσεις τίποτα Θα σου βγάλει ένα μήνυμα στην οθόνη που θα σε πληροφορεί τι έκανες -
@rn said in Toyota Corolla 2019:
Η σύζηγος πήρε χτες το 2lt. Εγώ το 1.8lt προ 6μήνου.
... από το super market!
Χαχα πολύ πετυχημένο μπράβο
-
Τώρα που έχει ομορφύνει κιόλας η κορόλα πρέπει να γίνει ο νέος γκομενομαγνήτης, όπως οι 3αρες και 5αρες bmw 15ετιας και βάλε που έχει ο κάθε κάγκουρας της παραλιακης.
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά με τα bi-led είναι εντυπωσιακή η εμφάνισή του. Φτάσαμε τα 3000 χλμ απο το Νοέμβρη, στα χρήματά του θεωρώ είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει μια ολοκληρωμένη επιλογή. Το μόνο μείον του είναι το σύστημα infotainment (ανάλυση οθόνης, έλλειψη wireless CarPlay) που ήδη σουλούπωσαν στο MY22 αν και δεν το πρόλαβα.
-
@groover1972 said in Toyota Corolla 2019:
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
@kpaiss said in Toyota Corolla 2019:
@kpaiss said in Toyota Corolla 2019:
@christosvvs said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή προπληρωσατε το αμάξι προτού το δείτε? Και αν πχ την ημέρα της παραλαβής είχε κάποια αστοχία, πχ στο χρώμα, ή κάποιο χτύπημα? Εξακολουθείς να έχεις το δικαίωμα να μην παραλάβεις και να σου επιστρέψουν όλα τα χρήματα πίσω?
Όχι μονο το προπληρώσαμε αλλα το κλεισαμε από προσπέκτους!!!!!
Προσωπικά ούτε TD δεν το έκανα!!Πραγματικά, χαίρομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, μεταξύ μας. Τέτοια εμπιστοσύνη στη μάρκα δεν έχω ξανά δει.
ΤΟΥΟΤΑ HELLAS.
Πρώτη φορά Toyota από έμενα.
Ρολο έπαιξε οτι είναι ίδιο με το Yaris που κυκλοφορει κάποια χρόνια αλλα σε πιο ψηλό.Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αγαπητέ δεν είναι προσωπικό , αλλά ήταν ειρωνικό το σχόλιό μου, ως προς την επιλογή και αγορά αυτοκινήτου χωρίς να το δεις.
Να ξέρεις πάντως οτι βλέπεις να κυκλοφορεί απο yaris cross ήταν παραγγελία απο το προσπέκτους χωρίς test drive , στην δική μου περίπτωση όταν το παρήγγειλα τον Οκτ΄21 δεν υπήρχε αυτοκίνητο test drive αλλα τουλάχιστον το είδα ζωντανά , το οδήγησα μετα απο 15 μέρες που έβγαλαν πινακίδες στο αυτοκίνητο δοκιμής .
Αποδείχθηκε οτι το αυτοκίνητο έπρεπε να το παραγγείλω χωρίς να το δω ... καλά έκανε ο kpaiss!Δεκτό, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν μπορώ να καταλάβω, χωρίς να μπεις μέσα, να το πιάσεις, να το μυρίσεις και να το ακούσεις, πως παίρνεις γουρούνι στο σακί. Εννοείται ότι πρέπει να το οδηγήσεις και να τους βάλεις όλους μέσα να δεις αν χωράνε, πως στρίβει, αν στρίβει κ.λπ.
απο προσωπικη αναλογη ακριβως διαδικασία, ο λογος ειναι απλός για εμενα, εμπιστεύομαι το αμαξι/εταιρεια, δεν ειμαι γκαζοφονιας και ξερω παιρνοντας υβριδικο και toyota δε μπορω να τρεχω, το στριψιμο εξισου δε το καταλαβαινω γιατι να το δω... αμα πας με 200 πιο συμβατικο στριβει? για τους χώρους να το ακουσω.
αλλα το κυριοτερο λογο επαιξε η τιμη με αυτα που δινει σε σχεση με ανταγωνισμο. Για sedan που ηθελα πχ δεν εβρισκα κατι αναλογο οποτε.... μονοδρομος οταν πρεπει να αγορασεις και αγοραζεις
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
το στριψιμο εξισου δε το καταλαβαινω γιατι να το δω... αμα πας με 200 πιο συμβατικο στριβει?
Στρίψιμο δεν σημαίνει 200. Και με 50 σε μια φουρκέτα καταλαβαίνεις πολλά. Το ίδιο ισχύει για το τιμόνι, τα φρένα, την λειτουργία του κιβωτίου κλπ.
-
Λίγο ο καιρός που ζέστανε, λίγο τα Michelin e.primacy, λίγο τα (σχεδόν) σωστά λάδια και μάλλον ο κινητήρας που άνοιξε (40.000 χλμ, αλλά από αυτά ο θερμικός έχει λιγότερα από τα μισά) και η κατανάλωση στην διαδρομή σπίτι- δουλειά έπεσε αρκετά κάτω από τα 3 λίτρα ανά 100χλμ. Φυσικά ο κλιματισμός είναι ανοιχτός.
-
Τώρα που έχει ομορφύνει κιόλας η κορόλα πρέπει να γίνει ο νέος γκομενομαγνήτης, όπως οι 3αρες και 5αρες bmw 15ετιας και βάλε που έχει ο κάθε κάγκουρας της παραλιακης.
Αν υπάρχει άνθρωπος που κατάφερε ποτέ να βγάλει γκόμενα με Κορόλα, πρέπει να ήταν πολύ τυχερός, σίγουρα θα του έβγαλε μετά και άλλα σπάνια γούστα και βίτσια...
(συμφωνώ πως έγινε πολύ εμφανίσημο το αμάξι)
-
Άμα έχεις κυβικά και με πατινι βγάζεις, και μάλιστα κούκλα ζωγραφιστη . Αν είσαι σαν ανάποδο γαμωτο πληρώνεις λεφτά σε γκομενοπαγιδες
-
Σας ευχαριστω πολύ όλους για τις απαντήσεις.
[...]Τώρα που έχει ομορφύνει κιόλας η κορόλα πρέπει να γίνει ο νέος γκομενομαγνήτης, όπως οι 3αρες και 5αρες bmw 15ετιας και βάλε που έχει ο κάθε κάγκουρας της παραλιακης.
Πέρα απο την πλάκα στο N αμα γκαζάρεις ανεβάζει στροφές o βενζίνης ή οι στροφες/θόρυβος ρυθμίζεται μονο απο το eCVT εν κινησει?
Ο άνθρωπος το έκανε σαφές πως αστειευόταν. Αν δεν είμαστε μικροί έφηβοι, αδικούμε τους εαυτούς μας και τις συντρόφους μας συνδέοντας σύντροφο-αυτοκίνητο.
Με την ευκαιρία, πάτησα το γκάζι έχοντας τον επιλογέα στη θέση Ν και όντως, δεν ανεβάζει στροφές. Κάνει ένα μπιπ και βγάζει ενημερωτικό μήνυμα στο καντράν. -
Θα ήταν ωραίο να ακουγόταν μια φωνή να κάνει βρουμ βρουμ, αλλά δεν ξέρουν από μάρκετινγκ.
-
@christosvvs said in Toyota Corolla 2019:
Δηλαδή προπληρωσατε το αμάξι προτού το δείτε? Και αν πχ την ημέρα της παραλαβής είχε κάποια αστοχία, πχ στο χρώμα, ή κάποιο χτύπημα?
Πάντα έτσι έχω κάνει εκτός από μια φορά στην BMW και είναι λογικό αφού το αυτοκίνητο για να έρθει στον έμπορο πρέπει να εκτελωνιστεί στο όνομα του αγοραστή. Προσωπικά δεν ασχολούμαι....εαν έχει κάτι θα το φτιάξουν. Αλλά για όποιον ασχολείται με τέτοια, μπορεί να πάει στο τελωνείο να το δει πριν το εξοφλήσει.
-
Εννοείται πλακα έκανα για τις γυναίκες, αν και δεν αμφιβάλλω ότι πολλές το κοιτάζουν ως ένδειξη των ''εισροών'' δεν πα να είσαι και ο Μπραντ Πιτ γιατρός χωρίς σύνορα
Τώρα πραγματικό γεγονός, γνώρισα κοπέλα απο κοινή παρέα απο χωριό, της οποίας της έδειχνα πιθανά αμάξια που μπορεί να έπαιρνα και λέει α αυτό το cross πολυ καλό για το χωριό . Δεν προχώρησε κάτι για άλλους λόγους (οχι γιατι πηρα corolla χαχα) αλλά γελάω πώς το yaris με λίγο ύψος έγινε hilux στα μάτια κάποιων...
Πάντως μιλώντας σαν γενιά που μολις πατησε 3η δεκαετία και όχι οικογενειάρχης, το κορόλα για το segment του είναι πολύ νεανικό.
Ίσως το νεο 308 και astra να είναι έτσι λίγο πιο φουτουριστικού στυλ, αλλά για τέλη 2018 που ξεκίνησε, δεν νομίζω είχε ανταγωνισμό. Πέρα από την αξιοπιστία της μάρκας που της δίνει πρωτιές στις πωλησεις. -
Πάντως μιλώντας σαν γενιά που μολις πατησε 3η δεκαετία
Άρα είσαι μόλις 20-21; (1η δεκαετία της ζωής: 0-9, 2η: 10-19, 3η: 20-29).
-
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Πάντως μιλώντας σαν γενιά που μολις πατησε 3η δεκαετία
Άρα είσαι μόλις 20-21; (1η δεκαετία της ζωής: 0-9, 2η: 10-19, 3η: 20-29).
Χαχα πώς με έπιασες και με πετσόκοψες έτσι? 4η δεκαετία είναι τα πρωτα αντα....
Πάντως με κίνδυνο αυθαίρετης γενίκευσης, στα μισα yaris βλέπω γκομενάκια και στα 3/4 corolla αντρες 40+
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Πάντα έτσι έχω κάνει εκτός από μια φορά στην BMW και είναι λογικό αφού το αυτοκίνητο για να έρθει στον έμπορο πρέπει να εκτελωνιστεί στο όνομα του αγοραστή. Προσωπικά δεν ασχολούμαι....εαν έχει κάτι θα το φτιάξουν. Αλλά για όποιον ασχολείται με τέτοια, μπορεί να πάει στο τελωνείο να το δει πριν το εξοφλήσει.
-
Δηλαδή όλοι οι έμποροι εκτελωνίζουν στο όνομα του αγοραστή, εκτός από τη Φόρντ (και τη ΜπεΜπε) ;
-
Υπάρχει κάποιο άλλο αγαθό που να εκτελωνίζεται στο όνομα του αγοραστή κι όχι του εμπόρου που το πουλάει;
-
-
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
-
Δηλαδή όλοι οι έμποροι εκτελωνίζουν στο όνομα του αγοραστή, εκτός από τη Φόρντ (και τη ΜπεΜπε) ;
-
Υπάρχει κάποιο άλλο αγαθό που να εκτελωνίζεται στο όνομα του αγοραστή κι όχι του εμπόρου που το πουλάει;
-
Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο!! Απλά στην BMW ο συγκεκριμένος έμπορος με ήξερε και έτσι το εκτελώνισε στο όνομά μου χωρίς να τον έχω πληρώσει παρά μόνο τα €200 της προκαταβολής. Στην Φορντ το είχα εξοφλήσει όλο.
-
Δεν το γνωρίζω αυτό. Προφανώς και τα αυτοκίνητα μπορούν να εκτελωνιστούν στο όνομα του εμπόρου, αλλά είναι διπλά έξοδα και δεν έχει νόημα (εκτός εαν τα χρεώσουν στο pdi). Βέβαια ορισμένα αυτοκίνητα που είναι παραγγελίες του εμπόρου εαν δεν πουληθούν άμεσα εκτελωνίζονται ορισμένες φορές στο όνομα του εμπόρου είτε γιατι δεν έχει χώρο στο τελωνείο είτε για να είναι άμεσα διαθέσιμα ή π.χ. στην έκθεση. Κυρίως όμως στις πιο ακριβές μάκρες και τους πιο οικονομικά εύρωστους εμπόρους.
-
-
Καλήμερα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν/ποτε θα ξανα ανοίξει η διαδικασία παραγγελιών για την Corolla 1.2 116 HB;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
-
Είμαι κάτοχος Corolla Sedan 1.8 Hybrid 2019.
Ένας φίλος πήρε το Corolla H/B 2.0 Hybrid 2021.
Το MyT app τον ενημερώνει αν υπάρχει κάποια πόρτα ξεκλείδωτη, όταν απομακρυνθεί από το αμάξι. Σε εμένα δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Λέτε με κάποιο τρόπο να μπορεί να γίνει;Εκτός του autolock που το θεωρώ για εμένα πολύ χρηστικό και δυστυχώς εμείς με τα ευρωπαικά δεν μπορούμε να το έχουμε και η ενημέρωση ότι έχω αφήσει ξεκλείδωτο το αμάξι είναι πολύ χρήσιμη. Πόσες φορές έχω επιστρέψει για να επιβεβαιώσω ότι όντως έχω κλειδώσει το αμάξι και άλλες πόσες το έχω αφήσει ξεκλείδωτο τελείως το βράδυ!!!
-
Re: Toyota Corolla 2019
Yπάρχουν φήμες ότι δε θα ξαναβγάλει τον 1.2 turbo και ο 1.8 του υβριδικού θα γίνει 1.5 τρικύλινδρος, αυτός του yaris.
Toyota Corolla 2019