-
Καλά εγώ έπεσα στον μοναδικό που του άρεσε;
ΧαχαχαΕμ για τα ιταλικά έχουμε τον γιατρό.
-
Η Stelvio "δεν αρέσει" γιατί δίνει βάρος στο "πάει καλά" και ¨δεν τα ψάχνουν αυτά οι αγοραστές".
Η Tonale "δεν αρέσει" γιατί "πάει όπως όλα" και "δεν είναι η διαφορά που ψάχνουν οι αγοραστές".
Πλουραλισμός... -
-
Σε σχέση με Jeep compass e hybrid με το οποίο μοιράζονται κοινή πλατφόρμα και κινητήριο σύνολο (η έκδοση με τα 130 αλογα), η αλήθεια είναι ότι 38000 είναι πολλά σε σχέση με τα 31000 που ξεκινάει το compass. Οι ιδιοι πωλητές της Alfa λέγανε για διαφορά 3000-4000 ευρώ μεταξύ τους. Όμως σε σχεση με 3008 αυτόματο με τον 1.2 βενζινη σκέτο χωρίς mild hybrid και τα 36000 που κοστίζει, και λαμβάνοντας υπόψη την ανώτερη οδηγική συμπεριφορά και ποιότητα της Alfa, η τιμή κρίνεται ικανοποιητική όπως πολύ σωστά είπε ο Φανής.
Αν ισχύουν πάντως ο εξοπλισμός που ανέφερε ο φίλος στην Ιταλία για την εισαγωγική έκδοση super, το να δώσεις 38000 για ένα αυτοκίνητο χωρίς αισθητήρες παρκαρίσματος, navi, acc, είναι κάπως. Αυτά νομίζω θα πρέπει να θεωρούνται standard πια.
Επίσης εντύπωση μου κανει που όλοι οι δημοσιογράφοι οδήγησαν την έκδοση με τα 160 αλογα. Τα 130 δεν έπαιξαν πουθενά σε review -
Περιμένει όλος ο κόσμος να βγάλεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Το βγάζεις τελικά, θα ξεκινάει μάλλον από 38 χιλιάρικα, και πας και βάζεις σκληρό πλαστικό στο επάνω μέρος των εμπρός πορτών και του ταμπλό, όταν όλος ο υπόλοιπος διάκοσμος και τα υλικά φαίνονται μια χαρά.
Ε χέσε μας...Επίσης έχουμε φτάσει στο 2022. Ξεφορτώσου αυτόν τον λεβιέ ματσούκι στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο.
-
Ναι αλλά δείτε τιμοναρα
-
@manast said in Alfa Romeo Tonale:
Η Stelvio "δεν αρέσει" γιατί δίνει βάρος στο "πάει καλά" και ¨δεν τα ψάχνουν αυτά οι αγοραστές".
Η Tonale "δεν αρέσει" γιατί "πάει όπως όλα" και "δεν είναι η διαφορά που ψάχνουν οι αγοραστές".
Πλουραλισμός...Ε, τι θέτε;
-
@strom said in Alfa Romeo Tonale:
Σε σχέση με Jeep compass e hybrid με το οποίο μοιράζονται κοινή πλατφόρμα και κινητήριο σύνολο (η έκδοση με τα 130 αλογα), η αλήθεια είναι ότι 38000 είναι πολλά σε σχέση με τα 31000 που ξεκινάει το compass. Οι ιδιοι πωλητές της Alfa λέγανε για διαφορά 3000-4000 ευρώ μεταξύ τους.
Στο διαμορφωτή το jeep compass ξεκινά πλέον από περίπου 32.300 Και μάλλον αυτό ισχύει,γιατί κι έναν πωλητή που ρώτησα την περασμένη βδομάδα τόσο μου είχε πει.
Πιθανόν δε έχουν ενημερώσει τον τιμοκατάλογο ακόμη (σύνηθες φαινόμενο τελευταία με τις εισαγωγικές). -
@panormus772 said in Alfa Romeo Tonale:
@strom said in Alfa Romeo Tonale:
Σε σχέση με Jeep compass e hybrid με το οποίο μοιράζονται κοινή πλατφόρμα και κινητήριο σύνολο (η έκδοση με τα 130 αλογα), η αλήθεια είναι ότι 38000 είναι πολλά σε σχέση με τα 31000 που ξεκινάει το compass. Οι ιδιοι πωλητές της Alfa λέγανε για διαφορά 3000-4000 ευρώ μεταξύ τους.
Στο διαμορφωτή το jeep compass ξεκινά πλέον από περίπου 32.300 Και μάλλον αυτό ισχύει,γιατί κι έναν πωλητή που ρώτησα την περασμένη βδομάδα τόσο μου είχε πει.
Πιθανόν δε έχουν ενημερώσει τον τιμοκατάλογο ακόμη (σύνηθες φαινόμενο τελευταία με τις εισαγωγικές).Βγηκε ο τιμοκαταλογος...
Στα 50.000 το 130 Diesel Τi .... Κριμα... ειχαν μια καλη ευκαιρια για πωλησεις... χαθηκε στην επαρση οτι ειναι υπερ-premium πανω απο ΒΜW,MB...
Στα 50Κ παιρνω και Χ3 me 2 λιτρο Πετρελαιο.... GLC... Q5....
-
Κρίμα να πάρεις τέτοιο αυτοκίνητο σε μαζούτ...βενζίνη μόνο και δη υβρίδιο.
Από €39.200 η βασική έκδοση και έχει €1.900 έκπτωση προωθητικού, άρα €37.300.
-
Έχουν δημοσιεύσει βάρη? Παίζει να ναι και 1600-1700 κιλά αυτή με τα 160?
-
Εν τω μεταξύ 39.000 κάνει η πισωκίνητη Guilia με τα 200 άλογα και πουλάνε τη Tonale στην ιδια σχεδόν τιμή με 130ps και σασί από 500Χ.
Χάνω κάτι? -
Αφού SUV. Έτσι πάει. Παράδειγμα:
- ΧC40 recharge 1500αρι 2κινητο μπρίκι --> 51Κ βασική
- V60 recharge station 2lt 350 αλογάκια AWD βασισμένο στη μεγάλη πλατφόρμα --> 51Κ βασική
-
@stefan147 said in Alfa Romeo Tonale:
Αφού SUV. Έτσι πάει. Παράδειγμα:
- ΧC40 recharge 1500αρι 2κινητο μπρίκι --> 51Κ βασική
- V60 recharge station 2lt 350 αλογάκια AWD βασισμένο στη μεγάλη πλατφόρμα --> 51Κ βασική
το v60 εχει παρει ο συνεταιρος μου αλλα οχι βασικη.T8 phev. εναμιση ετους, δεν υπηρχε νομιζω με λιγοτερα στην αγορα ενω ηταν ετοιμοπαραδωτο αυτο μαζι με αλλο ενα ιδιο, μαλλον ντεμο εισαγωγη για βιτρινες γιατι δεν εχω ματαξαναδει.
αμαξαρα. τρομερη πιγιοτητα. παντου. και πατηματα-κρατηματα.
μονο θεμα μου ενα σουκου που το τεσταρα, τα 188 στη τελικη. κοφτης. μπορει και κατω απο 180 σε gps. -
Όλα τα Volvo νομίζω τόσο έχουν τελική πλέον.
-
Ναι, όλα τα νέα Volvo έχουν κόφτη στα 180 (πραγματικά χ.α.ω.).
-
@kostis20 said in Alfa Romeo Tonale:
Εν τω μεταξύ 39.000 κάνει η πισωκίνητη Guilia με τα 200 άλογα και πουλάνε τη Tonale στην ιδια σχεδόν τιμή με 130ps και σασί από 500Χ.
Χάνω κάτι?Που ενω η Giulia ειναι ενα *καταπληκτικο" αυτοκινητο και ολοι οι petrol-heads το υμνησαμε, με αυτες τις τιμες πηγε εμπορικα ακλαφτο.
Η τιμολογιακη διαφορα με το ισοδυναμο Compass (που δεν το λες και budget προταση) ειναι χαόδης ... και δεν βλεπω πως εμπορικα δεν θα ειναι και η Tonale ανυπαρκτη...
-
Σίγουρα η Tonale έχει πολλές διαφορές από το Compass στην πράξη. Άλλοι κινητήρες, διαφορετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά κλπ. Το τι θα κάνει εμπορικά δεν έχει σχέση με το πόσο καλή είναι, όπως βλέπουμε από πολλά αυτοκίνητα.
-
@realzeus said in Alfa Romeo Tonale:
Σίγουρα η Tonale έχει πολλές διαφορές από το Compass στην πράξη. Άλλοι κινητήρες, διαφορετικές ρυθμίσεις στο πλαίσιο και στα ηλεκτρονικά κλπ. Το τι θα κάνει εμπορικά δεν έχει σχέση με το πόσο καλή είναι, όπως βλέπουμε από πολλά αυτοκίνητα.
Δεν ειναι αλλοι κινητηρες... Το 130 Mild Hybrid 48V ειναι διαθεσιμο και στο "μεσαιου" εξοπλισμου Compass Longitude στα 32Κ...
-
@montecarlo said in Alfa Romeo Tonale:
@kostis20 said in Alfa Romeo Tonale:
Χάνω κάτι?Που ενω η Giulia ειναι ενα *καταπληκτικο" αυτοκινητο και ολοι οι petrol-heads το υμνησαμε, με αυτες τις τιμες πηγε εμπορικα ακλαφτο.
Η τιμολογιακη διαφορα με το ισοδυναμο Compass (που δεν το λες και budget προταση) ειναι χαόδης ... και δεν βλεπω πως εμπορικα δεν θα ειναι και η Tonale ανυπαρκτη...
Ανύπαρκτη θα είναι γιατί από πίσω έχει μία (πλέον) αστεία εταιρία. Δε νομίζω ότι θα φταίει ούτε η τιμή ούτε το προϊόν. Πχ το XC40 που προαναφέρθηκε και είναι μια μαλακία και μισή πως πουλάει στα 40Κ?
Alfa Romeo Tonale