-
Μπήκα κι εγώ με χαρά να κάνω ααίτηση.
Τρώω πόρτα την πρώτη φορά.
Προσπαθώ ξανα.
Πάλι πόρτα.
Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ
Τη τύχη μου μέσα. Αρχίζω και φουντώνω από τα νεύρα. Φταίει το σύστημα, η εφαρμογή, ο Κούλης, φταίει όλος ο κόσμος.
Ξαφνικά αιματώθηκε ο εγκέφαλος. Το L200 μπήκε στο όνομά μου το 2021.
Φτου!!! -
Ερώτησις: όταν μπουν τα 40€ στη τράπεζα, χρεώνεσαι έμβασμα;
-
@piliourits said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
Ερώτησις: όταν μπουν τα 40€ στη τράπεζα, χρεώνεσαι έμβασμα;
Όχι, αλλά θα στα πάρουν πίσω με κάποιο άλλο φόρο. Μην αγχώνεσαι.
-
καθε φορα που βαζεις 60€ καυσιμα, τα 40€ πηγαινουν σε φορους.
-
megane98hp τα αγροτικά ΦΙΧ δεν παίρνουν επίδομα καυσίμων 40 ευρώ καθώς εξαιρούνται της φορολόγησης
-
@megane98hp said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
Μπήκα κι εγώ με χαρά να κάνω ααίτηση.
Τρώω πόρτα την πρώτη φορά.
Προσπαθώ ξανα.
Πάλι πόρτα.
Η ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ
Τη τύχη μου μέσα. Αρχίζω και φουντώνω από τα νεύρα. Φταίει το σύστημα, η εφαρμογή, ο Κούλης, φταίει όλος ο κόσμος.
Ξαφνικά αιματώθηκε ο εγκέφαλος. Το L200 μπήκε στο όνομά μου το 2021.
Φτου!!!Δεν δίνει σε αγροτικά τα θεωρεί επαγγελματικά , γι'αυτό , αλιμονο αν δεν έδιναν σε όσους πήραν αυτοκίνητο το 2021 ή το 2022.
-
@yem said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
έβαλα 25 λίτρα αέριο και θα βάλω άλλα 20.... Για σου Κούλη λεβεντόπαιδο - κιμπάρη - μερακλή
Εγώ ο σπάταλος προκαταβολικά τα έφαγα σε ταβέρνα σήμερα πριν πάρω την σαραντάρα! Ουζερί στην Μηχανιώνα 2 άτομα 63 ευρώ! Τα 40 θα τα κεράσει ο Κούλης! Ε ρε γλέντια! Να κάτι γαρίδες! Νασαι καλά Μητσοτάκη!
-
Λίγο κράτησε η γιορτή , 543ε εκκαθαριστικός ρεύματος , μέρες άγιες πέρασαν και έριξα κάτι καντήλια πρωί - πρωί Θεέ συγχώρα με . Η σούμα έγραψε απο Νοέμβριο - Απρίλιο κοντά στα 1300ε βάλε και κάνα 600ε το Φυσικό Αέριο , τι σκατά ρε πούστη μου βιομήχανος είμαι ???
-
εμενα δεν με αγαπει ο coolis.
δικαιουμαι ΝΟΤ λεει....
βασικα ποτες δεν δικαιουμαι κατι.
εκτος απο το να πλερω φοροι.
ουτε γιουρο μιλαμε, ουτε ενα μικρο στρογγυλο γιουρακι -
@gatoz said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
δικαιουμαι ΝΟΤ λεει....
ουτε γιουρο μιλαμε, ουτε ενα μικρο στρογγυλο γιουρακιΘα μας χαρισει την επιστρεπτέα ρε συ .... LOLLLL
-
@iceman7 said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
δικαιουμαι ΝΟΤ λεει....
ουτε γιουρο μιλαμε, ουτε ενα μικρο στρογγυλο γιουρακιΘα μας χαρισει την επιστρεπτέα ρε συ .... LOLLLL
χαχαχαχ
και ηρθε το κριαρι, εφερε τη μαγικη τσατσαρα και βγηκε η παπια με τα μεγαλα βυζια. μετα χτυπησε το μομπάιλ και ξυπνησα.
σε εσενα μπορει, σε εμενα ΝΟΤ -
δικαιουμαι ΝΟΤ λεει....Εσύ εισαι πλούσιος επιχειρηματίας....πως να δικαιούσαι!?!? Εδώ δεν δικαιούμαι εγώ που είμαι μισθωτός, ούτε καν ο πατέρας μου που είναι συνταξιούχος (αφού μετράει το οικογενειακό εισόδημα).
-
Μήπως τελικά αυτοί που έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 30 χιλιάρικα δεν είναι και λίγοι;
Σε μας πάντως στην εργασία μου, μέχρι στιγμής μόνο εγώ έχω πάρει το επίδομα. Όσους έχω ρωτήσει όλοι μου λένε ότι έχουν εισοδήματα πάνω από 30 χιλιάρικα το χρόνο.
-
@storm said in Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων:
Μήπως τελικά αυτοί που έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 30 χιλιάρικα δεν είναι και λίγοι;
Μετράει το οικογενειακό, οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο. Σε επίπεδο οικογένειας αρκετοί είναι. Για παράδειγμα εαν εργάζονται σε μια τράπεζα με τον βασικό μισθό (της τράπεζας) και οι 2 αυτομάτως είναι εκτός...πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
Άλλη περίπτωση και οι 2 στο δημόσιο. -
Σε μας πάντως στην εργασία μου, μέχρι στιγμής μόνο εγώ έχω πάρει το επίδομα. Όσους έχω ρωτήσει όλοι μου λένε ότι έχουν εισοδήματα πάνω από 30 χιλιάρικα το χρόνο.
Οπως το λεει ο φανης
αν βγαζεις 15000 και εσυ και η γυναικα σου, που σημαινει καθαρα απο 900 το μηνα ο καθενας, δεν....
Βασικα επιδομα για φοροφυγαδες και τις γνωστες ρατσες πλην ελαχιστων συμπολιτων μας που πραγματι το δικαιουνται -
Βασικα επιδομα για φοροφυγαδες και τις γνωστες ρατσες πλην ελαχιστων συμπολιτων μας που πραγματι το δικαιουνται
Ακριβώς!! Εαν δηλώνεις κάτω από 15Κ (αλλά βγάζεις 100Κ) μια χαρά παίρνεις το επίδομα. Άλλο ένα ψηφοθηρικό μέτρο που πληρώνουν - ως συνήθως - οι γνωστοί μ@λάκες (λεγε με μισθωτό).
-
Όπως τα λέτε είναι. Στην εργασία μου, είναι όλοι παντρεμένοι και μπαίνουν αρκετά εισοδήματα στα σπίτια. Εκτός από τους μισθούς, αρκετοί έχουν και άλλα εισοδήματα από ενοίκια, χωράφια (σοδειές), κάποιοι έχουν και εμπορικές δραστηριότητες (μαγαζιά), γράφουν σε περιοδικά, κάνουν και δεύτερες δουλειές ...κλπ...
-
Όπως τα λέτε είναι. Στην εργασία μου, είναι όλοι παντρεμένοι και μπαίνουν αρκετά εισοδήματα στα σπίτια. Εκτός από τους μισθούς, αρκετοί έχουν και άλλα εισοδήματα από ενοίκια, χωράφια (σοδειές), κάποιοι έχουν και εμπορικές δραστηριότητες (μαγαζιά), γράφουν σε περιοδικά, κάνουν και δεύτερες δουλειές ...κλπ...
υπαρχουν γενικα πολλα περιεργα εισοδηματα καποιες φορες.
ομως ειναι θεμα αν η πολιτεια εχει ορισει, που αυτο κανει, τον πλουτο στα 1800 ευρω τον μηνα για ενα ζευγαρι πιθανον και με παιδια....
ενα δανειο για το σπιτι, φροντιστηρια, φαγητα και προσφατα και ρευμα κανουν τα 1800 απο εισοδημα μπουρμπουαρ. -
ομως ειναι θεμα αν η πολιτεια εχει ορισει, που αυτο κανει, τον πλουτο στα 1800 ευρω τον μηνα για ενα ζευγαρι πιθανον και με παιδια....
ενα δανειο για το σπιτι, φροντιστηρια, φαγητα και προσφατα και ρευμα κανουν τα 1800 απο εισοδημα μπουρμπουαρ.Πως ορίζει η πολιτεία ότι το εισόδημα των 1800euro είναι πλούτος;
Από εκεί και πέρα για οικογένειες, ζευγάρια, γάμους, παιδιά κλπ... έχω πολύ περίεργες απόψεις για αυτά τα θέματα, οπότε "καλύτερα να μασήσω παρά να μιλήσω...".
-
ενα δανειο για το σπιτι, φροντιστηρια, φαγητα και προσφατα και ρευμα κανουν τα 1800 απο εισοδημα μπουρμπουαρ.Πως ορίζει η πολιτεία ότι το εισόδημα των 1800euro είναι πλούτος;
Από εκεί και πέρα για οικογένειες, ζευγάρια, γάμους, παιδιά κλπ... έχω πολύ περίεργες απόψεις για αυτά τα θέματα, οπότε "καλύτερα να μασήσω παρά να μιλήσω...".
μα επισημα θεωρει οτι οποιος εχει εισοδημα πανω απο 30000 ευρω τον χρονο, ολη η οικογενεια μαζι, δεν δικαιουται επιδοματων μια και δεν επηρεαζεται απο αυξησεις ενεργειας. (1800x14 + η εφορια τους)
Επίδομα σε πολίτες από τα έσοδα ΕΦΚ και ΦΠΑ Καυσίμων