-
Ωραία η εικόνα και η ομορφιά, και εγώ είμαι σ αυτό το τριπάκι, αλλά κάποιες φορές η χρηστικότητα είναι πιο σημαντική!
Γι αυτό τα χεις και τα 2 και βάζεις ότι γουστάρεις όποτε θέλεις
Και στον χώρο αποσκευών το πατάκι που έχω, από τη μια είναι ωραία μοκέτα κι από την άλλη λάστιχο αδιάβροχο!
Αλλά επειδή το ζητήσατε (harisma23), όταν τελειώσουν οι βροχές που θα γίνει γενική συντήρηση, θα σας βάλω και φωτογραφίες με τα βελούδινα να το ευχαριστηθείτε χαχα.
-
Επιτέλους κι ένας που γράφει κι εννοεί σωστά το "τριπάκι", γιατί σας πειράζουν τα πιος, αλλά για τα ύψιλον δεν λέτε τίποτα!
-
Ασαι μας πωυ θα ασχωλωυμασται μαι τα ι κε τα υ
-
@dimitriscsd said in Νέο Ford Focus MK4:
Αλλά επειδή το ζητήσατε (harisma23), όταν τελειώσουν οι βροχές που θα γίνει γενική συντήρηση, θα σας βάλω και φωτογραφίες με τα βελούδινα να το ευχαριστηθείτε χαχα.
Έτσι μπράβο, γιατί εμένα το λαστιχένιο πατάκι μου φέρνει εικόνες από Lada 2107.
-
@piliourits said in Νέο Ford Focus MK4:
Επιτέλους κι ένας που γράφει κι εννοεί σωστά το "τριπάκι", γιατί σας πειράζουν τα πιος, αλλά για τα ύψιλον δεν λέτε τίποτα!
πυος?
-
Μοκέτα > πλαστικά!
-
@piliourits said in Νέο Ford Focus MK4:
Μήπως εννοούσαν τρυπακι τη μικρή τρύπα;;;;
Όντως το τριπακι δύσκολη λέξη και ελληνικότατη. Κι εμένα μου κάνει θετική εντύπωση όταν γράφεται σωστά. -
Λαστιχενια πατακια ειχαμε οντως στην δεκαετια του 80, το θυμαμαι στο πρωτο αμαξι το 1978 μαζι με καλυματα στα καθισματα που του βαλαμε.
Στις βορειες χωρες ειναι αναγκαια τον χειμωνα για τα χιονια, στο δικο μου ειχα παρει αλλο ενα σετ φθηνα πατακια μοκετα απο σουπερ μαρκετ και τα εβαλα πανω απο τα εργοστασιακα γιατι το αλατι και το χωμα που πηγαινε μεσα στο αμαξι θα καταστρεφε την εργοστασιακη μοκετα.
Στην Ελλαδα οντως αν πηγαινες σε βουνα με χιονια και λασπες χρειαζεται, κοντα στην θαλασσα μαλλον οχι.
-
@wantone said in Νέο Ford Focus MK4:
Λαστιχενια πατακια ειχαμε οντως στην δεκαετια του 80, το θυμαμαι στο πρωτο αμαξι το 1978 μαζι με καλυματα στα καθισματα που του βαλαμε.
Στις βορειες χωρες ειναι αναγκαια τον χειμωνα για τα χιονια, στο δικο μου ειχα παρει αλλο ενα σετ φθηνα πατακια μοκετα απο σουπερ μαρκετ και τα εβαλα πανω απο τα εργοστασιακα γιατι το αλατι και το χωμα που πηγαινε μεσα στο αμαξι θα καταστρεφε την εργοστασιακη μοκετα.
Στην Ελλαδα οντως αν πηγαινες σε βουνα με χιονια και λασπες χρειαζεται, κοντα στην θαλασσα μαλλον οχι.
Γιατί μέσα στις πόλεις δεν έχει λάσπες και βροχές; Εδώ πάντως όταν βρέχει και ειδικά παρατεταμένα, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο.
Επίσης ναι ωραία η μοκέτα αλλά θέλει και την ανάλογη φροντίδα και καθάρισμα... Οι περισσότεροι δε τα σαπουνίζουν ποτέ. Στην καλύτερη μια σκούπα που και που! Δεν υπάρχει πιο ανθυγιεινό πράγμα από τη μοκέτα που έχει κρατήσει βρώμα.
-
Η μοκέτα καθαρίζει εύκολα αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι ένα minimum εξοπλισμό. Αν τον έχεις είναι πανεύκολο και σβέλτο
-
Κάπου είχα δει ένα μηχάνημα που τα περνούσαν μέσα και καθάριζαν. Δεν θυμάμαι που.
-
@mastoras78 said in Νέο Ford Focus MK4:
Η μοκέτα καθαρίζει εύκολα αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι ένα minimum εξοπλισμό. Αν τον έχεις είναι πανεύκολο και σβέλτο
Γενικά για το σαλόνι, καθίσματα, μοκέτες χρειάζεσαι μία σκούπα αναρρόφησης υγρών.
Θα είναι η επόμενη αγορά μου. -
Να κάνω μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς αν οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι ίδιοι στην έκδοση active X μεταξύ hatchback και sw? Μήπως το sw έχει περισσότερους χώρους για τους πίσω εκτός από το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ? Απλά ενημερωτικά, sw παίζει μόνο με το 1000αρι με τα 155 άλογα, δεν διατίθεται με τον diesel παρόλο που υπάρχει στον τιμοκατάλογο τη Ford.
-
-
@sabas_thess said in Νέο Ford Focus MK4:
19:30". Αν υπάρχει διαφορά είναι ανεπαίσθητη.
σε ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά!
-
Δεν υπάρχει καμία διαφορά στους χώρους για τους πίσω. Μόνο η οροφή είναι λίγο ψηλότερη στο station λόγω σχήματος. Πολύ λίγο όμως.
Οι χώροι είναι ήδη τεράστιοι!
-
Δεν υπάρχει καμία διαφορά στους χώρους για τους πίσω. Μόνο η οροφή είναι λίγο ψηλότερη στο station λόγω σχήματος. Πολύ λίγο όμως.
Οκ φίλε μου, το active έχεις;
-
@strom said in Νέο Ford Focus MK4:
Οκ φίλε μου, το active έχεις;
Όχι. ST Line SW. Μέσα όμως είναι όλα ίδια.
-
Οι χώροι παιδιά όντως και γω όταν το κοιτούσα το hatchback ήταν το μόνο χωρίς υπερβολές που καθόμουν πίσω ΆΝΕΤΑ 1.80 υψος
-
@alex-mix said in Νέο Ford Focus MK4:
Οι χώροι παιδιά όντως και γω όταν το κοιτούσα το hatchback ήταν το μόνο χωρίς υπερβολές που καθόμουν πίσω ΆΝΕΤΑ 1.80 υψος
Και εγώ κάθομαι πίσω μου χωρίς πρόβλημα (1.86). Νομίζω από 1.90 και πάνω αρχίζει να στενεύει η κατάσταση πίσω.
Γι αυτό έχει περιορισμένο χώρο αποσκευών το hatchback (σε σχέση με τον ανταγωνισμό).
Ford Focus MK4