-
Πλέον η ανοσία αγγέλης είναι φυσική συνέπεια, φαίνεται για εκατομμύριο μολύνσεων ανά βδομάδα (35 χιλιάδες διαπιστωμένα, είναι μάλλον γύρω στις 100 χιλιάδες πραγματικές μολύνσεις ημερήσιές αν όχι παραπάνω).
Φαίνεται όμως πως έχουμε επαναμολύνσεις όσων είχαν νοσήσει, οπότε δεν είναι σίγουρο πως θα υπάρξει "επιτυχης" ανοσία αγέλης με την Όμικρον.
Το θέμα είναι αν θα καταρρεύσει το ΕΣΥ και για πόσο, κι αν εκτός απ' το να πλουτίζει απ τα τεστ, θα συμμετέχει καθόλου κι ο ιδιωτικός τομέας -
Πήγα σήμερα σε φαρμακείο να πάρω μερικά self test και είχε ουρά 20 άτομα. Σηκώθηκα και έφυγα. Παντού ουρές. Μόνο στο γραφείο ήμουν μόνος. Σαν την καλαμιά στο κάμπο.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Είδα το don't look up.
Δείτε το όλοι.Πως τα πετσωμενα ΜΜΕ σε συνδυασμό με την μεγέθυνση των αντιθέσεων μέσω των social media μπορούν να εξαφανίσουν ένα μετεωρίτη που τον βλέπεις να έρχεται κατά πάνω σου!
Στο ρόλο του Κούλη η Μέριλ Στριπ, και του Άδωνι ο Τζονα Χιλ
-
Ηξερα τοσα χρονια πως για καθε κυβερνηση ισχυει η λογικη του ωριμου φρουτου. Ποτε δεν περιμενα οτι θα εφτανε η μερα που θα εβλεπα να ισχυει στην περιπτωση της αντιπολιτευσης. Με μπροσταρηδες Νασο Ηλιοπουλο ο Συριζα, με ανυπαρκτη μερα25 και ΚΚΕ να ζητα επιταξη γιατρων και εξοπλισμου του ΙΤ για να χουμε να λεμε, ψαχνω πλεον τον δευτερο. Χρονια Πολλα, Καλη Χρονιά.
-
@limited_one said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Δυστυχώς την πάτησα. Μετά την τρομακτική αύξηση κρουσμάτων, βρέθηκαν θετικοί πελάτες, συνεργάτες, υπάλληλοι. Στο σημερινό self test που έκανα βρήκα και εγώ. Περιμένω το αποτέλεσμα του μοριακού αύριο και ευελπιστώ η καραντίνα μου να είναι 5 ημερών.
Θετικός και στο μοριακό, συνεχίζεται λοιπόν η απομόνωση μου μακριά από την οικογένεια.
Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στον εοδυ για να πάρω οδηγίες, ευελπιστώ κάποια στιγμή να βγάλω γραμμή μέσα στο Σκ.
Από συμπτώματα έχω λίγο μπούκωμα, λίγο ξηρό βήχα και λίγο φτέρνισμα, τα οποία είχα πιο εντονα από παραμονή Χριστουγέννων αλλα όσα τεστ είχα κάνει ήταν αρνητικά και αναμνηστική δόση με Pfizer είχα κάνει στης 15/12.Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία!
-
Αφιερωμένο και περαστιΚουλια. Τύφλα να έχουν τα ηλεκτρικά.
-
Δυστυχώς την πάτησα. Μετά την τρομακτική αύξηση κρουσμάτων, βρέθηκαν θετικοί πελάτες, συνεργάτες, υπάλληλοι. Στο σημερινό self test που έκανα βρήκα και εγώ. Περιμένω το αποτέλεσμα του μοριακού αύριο και ευελπιστώ η καραντίνα μου να είναι 5 ημερών.
Θετικός και στο μοριακό, συνεχίζεται λοιπόν η απομόνωση μου μακριά από την οικογένεια.
Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή στον εοδυ για να πάρω οδηγίες, ευελπιστώ κάποια στιγμή να βγάλω γραμμή μέσα στο Σκ.
Από συμπτώματα έχω λίγο μπούκωμα, λίγο ξηρό βήχα και λίγο φτέρνισμα, τα οποία είχα πιο εντονα από παραμονή Χριστουγέννων αλλα όσα τεστ είχα κάνει ήταν αρνητικά και αναμνηστική δόση με Pfizer είχα κάνει στης 15/12.Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία!
Λογικά ως θετικός 3πλοεμβολιασμένος 5θημερη καραντίνα και μετά -εφ'όσον όλα πάνε καλά,που πιστεύω πως θα πάνε- άλλο ένα 5θημερο με μάσκα FFP2.
Περαστικά και με ένα καλύτερο κι υγιές 2022! -
Λιμιτιντ έχεις συχνοουρία;
-
-
Λιμιτιντ έχεις συχνοουρία;
Ναι, πες μου ότι είναι σύμπτωμα και αυτό…
-
Δεν ξέρω, αλλά έχω και εγώ αυτές τις μέρες.... Χωρίς να ξέρω το γιατι
..Γιατρέ;;;; είναι συμπτώματα;;
-
Με αυτους τους ρυθμους σε λιγες μερες ολοι θα την αρπαξουμε. Περαστικα φιλε Ροδιτη.
-
Δεν ξέρω, αλλά έχω και εγώ αυτές τις μέρες.... Χωρίς να ξέρω το γιατι
..Γιατρέ;;;; είναι συμπτώματα;;
Μακάρι να είσαι καθαρός!
-
@spi_duster said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Με αυτους τους ρυθμους σε λιγες μερες ολοι θα την αρπαξουμε. Περαστικα φιλε Ροδιτη.
Νομίζω ότι όσοι προσέχουν πραγματικά και όντως κάνουν social distancing θα την γλυτώσουν.
-
Καλή χρονιά! Θυμάστε που συζητούσαμε εδώ, αν δεν κάνω λάθος, το ζήτημα με τους κωδικούς Τάξις; Θα έρχεται και SMS σε λίγο. Κι ήδη άρχισε να πέφτει κλάμα απ αυτούς που "θίγονται"...
-
Καλημερα και Καλη Χρονια. Ευχαριστο νέο. Σε καλο δρομο ειμαστε.
-
Δυστυχως υπαρχουν και ασχημα νεα.
https://www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/325845_me-rekor-kroysmaton-ypodehetai-i-eyropi-2022Οπως γραφει η έγκυρη εφημεριδα τα ημερήσια νεα κρουσματα στις χωρες της καπιταλιστικης ευρωπης ανεβαινουν εκθετικα.
Συμφωνα με τον ογκολιθο της πολιτικης Νασο Ηλιοπουλο, με εκλογες θα λυθει το ζητημα. Ο Συριζας ειναι ετοιμος να διαχειριστει την κριση...
Με σεβασμο των ανθρωπινων δικαιοματων των ανεμβολιαστων και με καμια 50000 ΜΕΘ το διαστημα μας ανηκει. Βεβαιως βεβαιως και μια αυξηση μισθων επιβαλλεται, καθως και η επανενταξη ανεμβολιαστων νοσοκομειακων.
https://www.google.com/amp/s/www.protothema.gr/politics/article/1194140/iliopoulos-i-kuvernisi-den-borei-kai-den-thelei-na-dosei-ti-mahi-gia-to-pebto-kuma/AMP/ -
-
Ας κάτσουμε λοιπόν με τους αδωνοπλευρηδες και τον "όλος ο χρόνος ΑυγΟΥΣΤος" να αλλαζουμε στρατηγικες μεσα σε ώρες ανάλογα με τις φαπες. Άλλωστε τι και αν η ροχαλα πάει σύννεφο, εμείς θα λέμε ότι απλώς βρέχει. Πάντως ήδη η πρόταση του ογκόλιθου για τηλεργασια υιοθετήθηκε και φυσικά έπεται συνέχεια.
Όπως και να έχει το κλασικό αφ' υψηλου ύφος είναι το πλέον ενδεδειγμένο για την αντιμετώπιση της κατάστασης.Μη ξεχάσετε να ανοίξετε τα σχολεία και να ελέγχεται η προσέλευση με extra pin στο κινητό των γονιών.
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Το θέμα είναι αν θα καταρρεύσει το ΕΣΥ και για πόσο, κι αν εκτός απ' το να πλουτίζει απ τα τεστ, θα συμμετέχει καθόλου κι ο ιδιωτικός τομέας
ποιος σε εμποδίζει?
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες