-
@burnedpriest said in Ford Fiesta 2017:
Βελμάρ Μαρούσι το έκανα...
Και εγώ εκεί πήγαινα το Κούγκα. Το 15% έκπτωση το έχεις?
-
@fanis75 said in Ford Fiesta 2017:
@burnedpriest said in Ford Fiesta 2017:
Βελμάρ Μαρούσι το έκανα...
Και εγώ εκεί πήγαινα το Κούγκα. Το 15% έκπτωση το έχεις?
Α ναι, το είχα ξεχάσει αυτό. Νομίζω 12% μου είπε θα μου κάνει.
Και στο ταμείο όταν πήγα να πληρώσω ρώτησα αν είναι και η έκπτωση στην τιμή που μου είπε γιατί μου φάνηκαν πολλά.
Φαντάσου να μην είχα και έκπτωση πόσα θα πλήρωνα δηλαδή... -
https://www.ahs-schulze.de/produkt-mobile-de.php?searchresult=336411603
Το νεο τιτανιουμ σε πραγματικες φωτογραφιες.Τελικα ειναι ωραιο. -
@ad276 said in Ford Fiesta 2017:
Το νεο τιτανιουμ σε πραγματικες φωτογραφιες.Τελικα ειναι ωραιο.Οχι απλα ωραιο. Το παιρνεις και φευγεις! Το καλυτερο αυτοκινητο πολης με οδική συμπεριφορα φορντ. Α μ α ξ α ρ α. Παιρνεις ενα st και πιανεις σειρα στα Μεγαρα.
-
@ad276 said in Ford Fiesta 2017:
Το νεο τιτανιουμ σε πραγματικες φωτογραφιες.Τελικα ειναι ωραιο.Δεν έχει αλλάξει και πολύ με το παλιό και συνεχίζω να πιστεύω ότι μόνο σε ST Line δείχνει όμορφο, στο Titanium εχω την αίσθηση συνέχεια ότι κάτι λείπει.
-
-
-
@panormus772 said in Ford Fiesta 2017:
ST-line σε ωραίο "κερασί" χρώμα:
Θάνατος το δισκόφρενο πίσω... Αντί να πηγαίνουμε μπροστά, γυρίζουμε πίσω...
-
@dimitriscsd said in Ford Fiesta 2017:
Δεν χρειάζονται....περιττό βάρος, πολυπλοκότητα και κόστος σέρβις. Η Φορντ ξέρει...
'Οπου έχουν νόημα τα βάζει. Πολλοί το λένε ώς μειονέκτημα αλλά δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο...μια χαρά φρενάρει. -
Δεν χρειάζονται....περιττό βάρος, πολυπλοκότητα και κόστος σέρβις. Η Φορντ ξέρει...
'Οπου έχουν νόημα τα βάζει.Δηλαδή το ταμπούρο είναι πιο ελαφρύ από το δισκόφρενο; Αφού δεν έχουν νόημα γιατί τα είχαν βάλει πριν;
Χαχα Ford Scrooge McDuck.
-
'Οπου έχουν νόημα τα βάζει. Πολλοί το λένε ώς μειονέκτημα αλλά δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τον λόγο...μια χαρά φρενάρει.εγώ πάντως σε ενα ford puma με ταμπούρα πίσω, πάταγε φρένο και ακουγόντουσαν τα ταμπούρα. για 23κ αμάξι αρκετά μείον.
-
Δηλαδή το ταμπούρο είναι πιο ελαφρύ από το δισκόφρενο; Αφού δεν έχουν νόημα γιατί τα είχαν βάλει πριν;
Ναι είναι πιο ελαφρύ και οι λόγοι που τα έβαλαν είναι 2:
- Μείωση CO2
- Μικρότερο κόστος
Μάλλον τα είχαν βάλει γιατί μπορούσαν, τώρα έσφιξαν τα λουριά (ειδικά με το CO2 η Ford εφαγε τεράστια κατραπακιά) και αναθεώρησαν.
Αυτό που λέω είναι ότι καλοδεχούμενοι οι δίσκοι πίσω, αλλά στν ουσιά δεν κάνουν κάποια διαφορά. Το δέχομαι για ψυχολογικούς λόγους, αλλά είναι αστείο να λέει κάποιος ότι δεν αγοράζει Πούμα ή Φιέστα με 125 άλογα (σιγά τις επιδόσεις) επειδή έχει ταμπουρα...δεν είναι καν λόγος. Είναι σαν να λέμε δεν το αγοράζω γιατί έχει στρογγυλά φανάρια αντί για τριγωνικά!
-
Δηλαδή το ταμπούρο είναι πιο ελαφρύ από το δισκόφρενο; Αφού δεν έχουν νόημα γιατί τα είχαν βάλει πριν;
Ναι είναι πιο ελαφρύ και οι λόγοι που τα έβαλαν είναι 2:
- Μείωση CO2
- Μικρότερο κόστος
Μάλλον τα είχαν βάλει γιατί μπορούσαν, τώρα έσφιξαν τα λουριά (ειδικά με το CO2 η Ford εφαγε τεράστια κατραπακιά) και αναθεώρησαν.
Αυτό που λέω είναι ότι καλοδεχούμενοι οι δίσκοι πίσω, αλλά στν ουσιά δεν κάνουν κάποια διαφορά. Το δέχομαι για ψυχολογικούς λόγους, αλλά είναι αστείο να λέει κάποιος ότι δεν αγοράζει Πούμα ή Φιέστα με 125 άλογα (σιγά τις επιδόσεις) επειδή έχει ταμπουρα...δεν είναι καν λόγος. Είναι σαν να λέμε δεν το αγοράζω γιατί έχει στρογγυλά φανάρια αντί για τριγωνικά!
Φανή τα δισκόφρενα είναι αρκετά πιο ελαφριά από τα ταμπούρα...
Κατώτερη τεχνολογία για ίδια ή και περισσότερα λεφτά είναι απλά κοροϊδία.
-
Φανή τα δισκόφρενα είναι αρκετά πιο ελαφριά από τα ταμπούρα...
Κατώτερη τεχνολογία για ίδια ή και περισσότερα λεφτά είναι απλά κοροϊδία.
-
Δεν το ξέρω, αλλά οι κατασκευαστές λένε ότι είναι πιο βαριά (και αυτή την αίσθηση έχω και εγώ από όταν τα σήκωσα)...μιλάμε σύνολο φρένου με δαγκάνες και όλα. Επίσης δεν χρειάζονται ξεχωριστό σύστημα για το χειρόφρενο.
-
Το αποτέλεσμα μετράει...το ίδιο έκαναν και με την ανάρτηση. Προσωπικά δεν δίνω καν σημασία τι φρένα έχει, εφόσον οι μετρήσεις είναι καλές και το φρενάρισμα σωστό.
Γενικά προσπαθούν όλοι να βγάλουν λεφτά...όσο κοροϊδία είναι και αυτοκίνητα των €50.000 να έχουν ημιάκαμπτο, τόσο είναι και τα ταμπούρα.
-
-
ομορφο είναι, καλό είναι και σε απλή έκδοση μια χαρά φρενάρουν και τα ταμπούρα όσο και να χαλάνε σε εμφάνιση εν έτη 2022.
Το προβλημα του αυτοκινήτου είναι μόνο 1 και είναι ξεκάθαρα η τιμή. Βασικά όλη η κατηγορία φαντάζει υπερβολικά ακριβή για μικρά αμάξια να ξεκινάνε τόσο κοντά στα 20Κ
εκεί δηλαδή που έπαιρνες focus τώρα παίρνεις fiesta, ε όσο να πεις σου κακοφαίνεται πολύ.
-
@cirus said in Ford Fiesta 2017:
Το προβλημα του αυτοκινήτου είναι μόνο 1 και είναι ξεκάθαρα η τιμή. Βασικά όλη η κατηγορία φαντάζει υπερβολικά ακριβή για μικρά αμάξια να ξεκινάνε τόσο κοντά στα 20Κ
εκεί δηλαδή που έπαιρνες focus τώρα παίρνεις fiesta, ε όσο να πεις σου κακοφαίνεται πολύ.
Έτσι είναι, αλλά όλα ακριβαίνουν....εδώ θες 17.000 για ένα Τογιότα Αυγό (€20.000 με καλό εξοπλισμό και φυσικά 18αρες σε 3.5 μέτρα αμάξι...γελάνε και οι πέτρες!!!) και 25.000 για την βασική του Πούμα. Όλα την ανηφόρα έχουν πάρει.
-
Καλησπέρα ομάδα δυο απορίες έχω
Εγκαταστάσεις πρόσφατα ένα fiesta titanium του 2014
Έχει ήδη αισθητήρες πίσω μπορώ να βάλω και μπροστα και να συνδεθούν στο ήδη υπάρχον συστημα που έχει το αμάξι;Υπάρχει καποιο site για διαφορά αξεσουάρ εσωτερικού κυρίως χώρου;
-
Επειδή έχω το fiesta του 09 δε νομίζω ότι τους χρειάζεσαι μπροστά. Βασικά είμαι σίγουρος ότι δε τους χρειάζεσαι.
Όπως και την κάμερα οπισθοπορείας που ρωτούσες. Δε σου χρειάζεται επίσης. Οι πίσω αισθητήρες είναι μια χαρά γι αυτό το αμάξι.
Μη μπαίνεις σε τσάμπα έξοδα και ταλαιπωρία. Δώσε αλλόυ τα χρήματα. πχ άλλαξε λάστιχα και κάνε ένα καλό σέρβις. -
@georgemit said in Ford Fiesta 2017:
Επειδή έχω το fiesta του 09 δε νομίζω ότι τους χρειάζεσαι μπροστά. Βασικά είμαι σίγουρος ότι δε τους χρειάζεσαι.
Όπως και την κάμερα οπισθοπορείας που ρωτούσες. Δε σου χρειάζεται επίσης. Οι πίσω αισθητήρες είναι μια χαρά γι αυτό το αμάξι.
Μη μπαίνεις σε τσάμπα έξοδα και ταλαιπωρία. Δώσε αλλόυ τα χρήματα. πχ άλλαξε λάστιχα και κάνε ένα καλό σέρβις.Τα έχω κάνει αυτά…σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για να ρωτάω σημαίνει πως θέλω να τα κάνω….
-
Εχω την εντύπωση, 99%, ότι δε συνεργάζονται.
Πετάς τους πίσω και βάζεις άλλο σύστημα που έχει μπρος - πισω αισθητήρες.
Ford Fiesta 2017