-
Το παραμικρό πρόβλημα δεν έχει προκυψει. Στο σέρβις πήγαν με 16.000 χλμ.Αυτό που θελω να σημειώσω είναι ότι είχα κάνει μια αλλαγή λαδιών πριν από τις 10.000 που δεν ήταν απαραίτητη. Δίκη μου πρωτοβουλία.
Εκεί η αντιπροσωπεία ειχε κάνει έλεγχο στον ηλεκτρικό μηχανισμό του boot γιατί είχαν γίνει ανακλήσεις (κυρίως στις ΗΠΑ).
Η μέση κατανάλωση είναι κοντά στα 8.5. η μεγάλη διαφορά όπως έχουμε πει είναι τα χλμ σε ανοιχτό δρόμο που βλέπεις νούμερα ακόμα και κάτω από 5 με μαλακό ποδι. Μέσα στην πόλη αυτό ανεβαινει.
Στο service να πω ότι δεν χρεώνεται μόνο η αλλαγή λαδιών αλλά και ο έλεγχος.@kostis20 said in Mazda CX-30:
@nioa said in Mazda CX-30:
Καλησπέρα .
Προς νυν και επίδοξους κατόχους.
Κλείσαμε τον πρώτο χρόνο μας και επισκεφθηκαμε την αντιπροσωπεία για το πρώτο service. Λάδια φίλτρο και έλεγχος. Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός και 154 Ευρώ. Pas mal που λένε και στο χωριό.
Plus: Το ραντεβού κλείστηκε μέσω του app της Mazda που πλέον λειτουργεί και στην Ελλάδα.Στη FIAT για το 500Χ είχα δώσει περίπου 130 για το αντίστοιχο service.
Είχες κανένα πρόβλημα στο 1 χρόνο που πέρασε? Αρκετοί διαβάζω ότι είχαν αποφορτίσεις στη 12v μπαταρία αλλά το πρόβλημα πρέπει να λύθηκε με software update.Η κατανάλωση που βρίσκετε?
Εγω παραλαμβάνω Τετάρτη τελικά.... -
Παρέλαβα σήμερα!Τέλειο!Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές σχεδόν σε όλους τους τομείς,ακόμα και το τράβηγμα του κινητήρα είναι πολύ ζωντανό.Νομιζω μεγάλη διαφορά από το αυτόματο που έκανα test drive.Το χειροκίνητο κιβώτιο όλα τα λεφτά.
-
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Παρέλαβα σήμερα!Τέλειο!Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές σχεδόν σε όλους τους τομείς,ακόμα και το τράβηγμα του κινητήρα είναι πολύ ζωντανό.Νομιζω μεγάλη διαφορά από το αυτόματο που έκανα test drive.Το χειροκίνητο κιβώτιο όλα τα λεφτά.
Καλοτάξιδο και καλορίζικο!
-
Καλοτάξιδο Κωστή!
Περιμένω σχόλιο από Fanis75 για την προτίμηση στο χειροκίνητο.
-
#well_done
#ftiaxe_mas
-
Με γεια γιατρε
-
Καλοτάξιδο , να το χαρείς...
-
Καλοτάξιδο με πολλά κι ευχάριστα χλμ., συνάδελφε!
-
Καλόταξιδο, με υγεία να το χαρείτε.
-
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείτε με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! -
Καλοταξιδο κι απο μενα. Ειναι απο τα ελαχιστα αμαξια που πραγματικα μου τραβουν την προσοχη στο δρομο με το τόσο εντυπωσιακο πανεμορφο παρουσιαστικο του. Κι εγω χειροκινητο θα το θελα!
-
@realzeus said in Mazda CX-30:
Περιμένω σχόλιο από Fanis75 για την προτίμηση στο χειροκίνητο.
Αχαχαχα....!! Δεν κάνω σε άνθρωπο που μόλις πήρε αυτοκίνητο...να το χαρεί με Υγεία ο άνθρωπος!!
-
Καλοταξιδος με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Σας ευχαριστώ όλους! Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί απο το αυτοκίνητο...Κατέβηκα και μία λιμανάκια χθες. Τρένο....Σίγουρα θα μπορούσε να έχει πολύ πιο δυνατό κινητήρα...
Μάλλον θα αφαιρέσω το σύστημα διπλού πάτου στο πορτ μπαγκαζ, γιατί μειώνει αρκετά το υψος. -
Σας ευχαριστώ όλους! Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί απο το αυτοκίνητο...Κατέβηκα και μία λιμανάκια χθες. Τρένο....Σίγουρα θα μπορούσε να έχει πολύ πιο δυνατό κινητήρα...
Μάλλον θα αφαιρέσω το σύστημα διπλού πάτου στο πορτ μπαγκαζ, γιατί μειώνει αρκετά το υψος.καλορίζικο κι από μένα, Ατέλειωτα, απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Ο διπλός πάτος διπλώνει με τρόπο που δεν πιάνει χώρο. Υπάρχει μέσα σχετικό σχεδιάγραμμα για τους τρόπους χρήσης του πατώματος.
-
Μάλλον θα αφαιρέσω το σύστημα διπλού πάτου στο πορτ μπαγκαζ, γιατί μειώνει αρκετά το υψος.να σου πω, φτιαξε μας ειπα. χεσε μας με τα μπαγκαζ τωρα...
για δωσε τι κανει σε στροφουλες, τι σηκωμαρες φερνει η καρφωτη δευτερα και τετοια..... -
Ποια καραφωτή δευτέρα;;;;
Δεν υπάρχει η αίσθηση του να βάζεις τον μοχλό στο D. -
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
-
@nioa said in Mazda CX-30:
Μάλλον θα αφαιρέσω το σύστημα διπλού πάτου στο πορτ μπαγκαζ, γιατί μειώνει αρκετά το υψος.καλορίζικο κι από μένα, Ατέλειωτα, απολαυστικά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Ο διπλός πάτος διπλώνει με τρόπο που δεν πιάνει χώρο. Υπάρχει μέσα σχετικό σχεδιάγραμμα για τους τρόπους χρήσης του πατώματος.
Εννοείς να το έχω στο πλαι διπλωμένο στα τρία?
-
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα ,
Σε λίγες ημέρες (μάλλον τρίτη ) παραλαμβάνω το GT plus X 186 AT deep crystal blue . Η αναμονή ήταν πολύ μικρή (μόλις 10 ημέρες ) καθώς το αυτοκίνητο ήταν Ελλάδα και στάθηκα τυχερός .
Η ερώτηση μου είναι αν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε το VIN του αυτοκινήτου σωστά γιατί σε μερικά sites με vindecoders δεν βγάζω άκρη κυρίως με το έτος κατασκευής ( 10ο ψηφίο του αριθμού VIN ). Παίζει μήπως κάτι με τα made in Japan αυτοκίνητα και έχουν άλλους κωδικούς ? Το δικό μου VIN έχει σαν δέκατο ψηφίο τον νούμερο 0 ενώ κανονικά θα έπρεπε σαν μοντέλο του 21 να έχει το γράμμα Μ .Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Mazda CX-30