-
@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
Το Σεντάν συνεχίζει να παράγεται Τουρκία; Ή άλλαξε κάτι ;
Συνεχίζει κανονικά
-
Καλησπέρα,
Σύντομα παραλαμβάνω και θα ήθελα να παραθέσω μαζεμένες σε ενα post κάποιες απορίες/σκέψεις μου και όποιος γνωρίζει/επιθυμεί απαντάει σε κάποιες απο αυτές.-
Ειχα παραγγείλει απο 1/7 Corolla Hatchback Hybrid 2.0l Style με αρχική ημερομηνία Οκτώβριο. Στη συνέχεια μου το πήγαν Νοέμβριο και πλέον με έχουν πάει μέσα Δεκέμβρη. Σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση, υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω πέρα απο το να περιμένω? Με παραξενεύει η τοποθέτηση ενός μέλους που είχε παραγγείλει ακριβώς το ίδιο μοντέλο και έκδοση αλλα με κινητήρα 1.8l οτι παρέλαβε το δικό του πριν τον Νοέμβριο ενω ειχαμε ίδιες περιπου ημερομηνίες παραγγελίας.
-
Απο όσο έχω καταλάβει χάνω οριακά για ουτε 1 μήνα το MY22. Ωστόσο απο οτι εχω καταλάβει οι διαφορές στο συγκεκριμένο μοντέλο ειναι ελάχιστες περαν του smart connect. Εχω την επιλογή να τους πώ να αλλάξουν την παραγγελία μου ωστε να παραλάβω MY22? Βέβαια απο οσο καταλαβαινω κάτι τέτοιο θα με πάει αρκετούς μήνες πίσω. Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης μετά την παραλλαβή? (Αναφέρομαι στο smart connect).
-
Εχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τα ελαστικά καθώς εχω διαβάσει διάφορα εδω μέσα για τα κρατήματα. Γνωρίζει κάποιος εαν οι 17άρες ζάντες έρχονται με αξιόλογα ελαστικά?
-
Σχετικά με τον συναγερμό εχω διαβάσει πως διίστανται οι απόψεις. Εφόσον μου τον έχουν κάνει δώρο πιστεύετε πως είναι καλή ιδέα να τους αφήσω να τον τοποθετήσουν? Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν πως όντως αφαιρούν το πάνελ για να τον τοποθετήσουν αλλα ειναι απολύτως ασφαλές και στάνταρ διαδικασία που κανουν συχνα σε ολα τα αυτοκίνητα.
-
Απο την αντιπροσωπεία μου έκαναν δώρο τα εξής: Συναγερμος +τοποθετηση, πατάκια, μαρσπιεδες, μπουλόνια ασφαλείας, δάπεδο πίσω, σταχτοδοχείο. Συνολική αξία δώρων 350e. Η προσφορά είναι καλή πιστεύετε?
-
Τα υβριδικά αυτοκίνητα θέλουν "στρώσιμο" πλέον? Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες που θα έπρεπε να ακολουθήσω στη παραλαβή ενος καινούργιου υβριδικού? Κάτι που δεν γνώριζα και διάβασα εδω μέσα πχ ειναι για το λάδι που πρέπει να τοποθετούμε αλλα και να προσέχουμε να μην βάζουν διαφορετικό στο service.
-
Εντελώς ενημερωτικά, τα 6 ηχεία "βαράνε" καθόλου? Μπορείς να πας σε αρκετά δυνατό ήχο χωρίς παραμορφώσεις?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
-
@leonidas26 said in Toyota Corolla 2019:
Όταν το Corolla είναι κατασκευασμένο υπό την πλατφόρμα TNGA-C που προσφέρει 60% μεγαλύτερη ακαμψία στο αμάξωμα και έχει πίσω αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα τανξ ασφάλειας!! Δεν ξεκολλάει από το έδαφος, έχει πολύ μεγάλη στιβαρότητα και στο μέλλον δεν θα αρχίσουν να τρίζουν πράγματα...
Σε σχέση με ποιο έχει 60% μεγαλύτερη ακαμψία; Να πούμε εδώ ότι κάθε κατασκευαστής την μετράει διαφορετικά. Επίσης διπλά ψαλίδια έχει πίσω, όχι πολλαπλούς.
-
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Όταν το Corolla είναι κατασκευασμένο υπό την πλατφόρμα TNGA-C που προσφέρει 60% μεγαλύτερη ακαμψία στο αμάξωμα και έχει πίσω αναρτήσεις πολλαπλών συνδέσμων καταλαβαίνεις ότι έχεις ένα τανξ ασφάλειας!! Δεν ξεκολλάει από το έδαφος, έχει πολύ μεγάλη στιβαρότητα και στο μέλλον δεν θα αρχίσουν να τρίζουν πράγματα...
Σε σχέση με ποιο έχει 60% μεγαλύτερη ακαμψία; Να πούμε εδώ ότι κάθε κατασκευαστής την μετράει διαφορετικά. Επίσης διπλά ψαλίδια έχει πίσω, όχι πολλαπλούς.
το sedan τουλάχιστον (άρα υποθέτω και τα άλλα 2) έχει πολλαπλούς ξανά δες το..
-
Διπλά ψαλίδια έχουν όλες οι νέες Corolla.
-
Διπλά ψαλίδια έχουν όλες οι νέες Corolla.
Δες το παρακάτω λινκ, κάνεις λάθος
https://www.4troxoi.gr/dokimes/toyota-corolla-tin-odigoyme-stin-magiorka/
-
Είναι λάθος των 4Τ. Εδώ από το επίσημο site της Toyota: "The rear adopts a double wishbone suspension to achieve a stable drive that grabs the road surface."
https://global.toyota/en/newsroom/toyota/29375766.html -
Είναι λάθος των 4Τ. Εδώ από το επίσημο site της Toyota: "The rear adopts a double wishbone suspension to achieve a stable drive that grabs the road surface."
https://global.toyota/en/newsroom/toyota/29375766.htmlΕίσαι σωστός τότε. Και πάλι όμως καλύτερα από τον ημιάκαμπτο άξονα του Octavia..
-
Έχουμε θεοποιήσει την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων εδώ πέρα. Είναι βεβαίως καλύτερη αρχιτεκτονική από τον ημιάκαμπτο, αλλά πιο σημαντικό είναι πόσο καλά μπορεί/ξέρει να ρυθμίζει τις αναρτήσεις ο κάθε κατασκευαστής. Δεν είναι τυχαία το Megane RS ένα από τα κορυφαία προσθιοκίνητα μικρομεσαία.
-
Καλησπέρα σε όλους, ξέρει κανείς γτ ανεβαίνει η κατανάλωση όταν πέφτει η θερμοκρασία; έχω παρατηρήσει ότι ακόμα και με 13-15°C ακόμα και με γεμάτη μπαταρία σε χαμηλές ταχύτητες κ κατηφόρες κ με κατηφορική κλίση που θα έπρεπε να πηγαίνει με μπαταρία μόνο, καταναλώνει κ καύσιμο.
-
@obscured said in Toyota Corolla 2019:
-
Φυσιολογική είναι με την κατάσταση που επικρατεί.
-
Φυσικά μπορείς να αλλάξεις, αλλά με τη νέα τιμή και θα περιμένεις εκ νέου. Για την αναβάθμιση ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει αυτή την στιγμή να σου πει.
-
Ναι τα 17αρια έχουν καλά λάστιχα.
-
Δεν θα τον έβαζα τον συναγερμό (όπως και έκανα), δεν τους εμπιστεύομαι και ειδικά τον εξωτερικό συνεργάτη που το κάνει.
-
Εαν σου έκαναν και έκπτωση ναι ειναι καλή, εαν όχι τότε είναι μέτρια.
-
Όλα θέλουν στρώσιμο, εφόσον έχουν ΜΕΚ και κινούμενα μέρη. Τα γράφει αναλυτικά το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου.
-
Είναι ΟΚ, τίποτα το ιδιαίτερο.
-
-
Καλησπέρα,
Σύντομα παραλαμβάνω και θα ήθελα να παραθέσω μαζεμένες σε ενα post κάποιες απορίες/σκέψεις μου και όποιος γνωρίζει/επιθυμεί απαντάει σε κάποιες απο αυτές.- Ειχα παραγγείλει απο 1/7 Corolla Hatchback Hybrid 2.0l Style με αρχική ημερομηνία Οκτώβριο. Στη συνέχεια μου το πήγαν Νοέμβριο και πλέον με έχουν πάει μέσα Δεκέμβρη. Σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση, υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω πέρα απο το να περιμένω? Με παραξενεύει η τοποθέτηση ενός μέλους που είχε παραγγείλει ακριβώς το ίδιο μοντέλο και έκδοση αλλα με κινητήρα 1.8l οτι παρέλαβε το δικό του πριν τον Νοέμβριο ενω ειχαμε ίδιες περιπου ημερομηνίες παραγγελίας.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα που περιμένω παραλαβή 1.8L Style είχα την ίδια έκπληξη όταν με πηραν τηλ γιατί με είχαν για αρχές Νοέμβρη, μετα Δεκέμβρη κ τσουπ τέλος Οκτώβρη τηλέφωνο οτι ήρθε το αυτοκίνητο. Αυτό ήταν και κάπως αγχωτικό λόγω της προκαταβολής που ήταν σχεδόν το 50% της αξίας και έπρεπε να το επιταχύνω 1μιση μήνα νωρίτερα. Είχα πάρει 1-2 φορές τον Σεπτέμβρη και η απάντηση που έλαβα κάθε φορα ήταν οτι απλά περιμένουμε και νομίζω οτι ο άνθρωπος μου είχε πει οτι δεν έχει κατασκευαστεί το αυτοκίνητο. Ίσως μπορείς να λάβεις ενημέρωση για αυτό. Ίσως παίζει ρόλο ο κινητήρας ή το χρώμα στην γραμμή παραγωγής και εαν έχεις extras μέσα ή όχι; Εγώ πέρα απο το κέρωμα δεν διάλεξα κάτι, ίσως να ήθελα τα πλαινα που ΟΚ μπορείς να τα βάλεις κ μεταγενέστερα. Πολλές παράμετροι που μπορεί να παίζουν ρόλο στην παραγωγή .
Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν οτι παρέλαβαν μόλις 2 style μοντέλα και το 1 ήταν το δικό μου οπότε μάλλον έρχονται με το σταγονόμετρο. For the record το χρώμα που πήρα ήταν το κόκκινο (όχι bi-tone) και η παραγγελία έγινε 3 Ιουλίου, αν έχει κάποια σημασία.
Ελπίζω να παραλάβεις σύντομα να το χαρείς και θα προσπαθήσω να παραθέσω τις δικές μου εμπειρίες σχετικά με το αμάξι όταν έρθει. (Έχω την ίδια ανησυχία με τον συναγερμό αλλά πλέον είναι πολύ αργα, μακάρι να είναι ολα οκ)
-
@pashalisgergis said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα,
Σύντομα παραλαμβάνω και θα ήθελα να παραθέσω μαζεμένες σε ενα post κάποιες απορίες/σκέψεις μου και όποιος γνωρίζει/επιθυμεί απαντάει σε κάποιες απο αυτές.- Ειχα παραγγείλει απο 1/7 Corolla Hatchback Hybrid 2.0l Style με αρχική ημερομηνία Οκτώβριο. Στη συνέχεια μου το πήγαν Νοέμβριο και πλέον με έχουν πάει μέσα Δεκέμβρη. Σας φαίνεται φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση, υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω πέρα απο το να περιμένω? Με παραξενεύει η τοποθέτηση ενός μέλους που είχε παραγγείλει ακριβώς το ίδιο μοντέλο και έκδοση αλλα με κινητήρα 1.8l οτι παρέλαβε το δικό του πριν τον Νοέμβριο ενω ειχαμε ίδιες περιπου ημερομηνίες παραγγελίας.
Αν αναφέρεσαι σε εμένα που περιμένω παραλαβή 1.8L Style είχα την ίδια έκπληξη όταν με πηραν τηλ γιατί με είχαν για αρχές Νοέμβρη, μετα Δεκέμβρη κ τσουπ τέλος Οκτώβρη τηλέφωνο οτι ήρθε το αυτοκίνητο. Αυτό ήταν και κάπως αγχωτικό λόγω της προκαταβολής που ήταν σχεδόν το 50% της αξίας και έπρεπε να το επιταχύνω 1μιση μήνα νωρίτερα. Είχα πάρει 1-2 φορές τον Σεπτέμβρη και η απάντηση που έλαβα κάθε φορα ήταν οτι απλά περιμένουμε και νομίζω οτι ο άνθρωπος μου είχε πει οτι δεν έχει κατασκευαστεί το αυτοκίνητο. Ίσως μπορείς να λάβεις ενημέρωση για αυτό. Ίσως παίζει ρόλο ο κινητήρας ή το χρώμα στην γραμμή παραγωγής και εαν έχεις extras μέσα ή όχι; Εγώ πέρα απο το κέρωμα δεν διάλεξα κάτι, ίσως να ήθελα τα πλαινα που ΟΚ μπορείς να τα βάλεις κ μεταγενέστερα. Πολλές παράμετροι που μπορεί να παίζουν ρόλο στην παραγωγή .
Απο την αντιπροσωπεία μου είπαν οτι παρέλαβαν μόλις 2 style μοντέλα και το 1 ήταν το δικό μου οπότε μάλλον έρχονται με το σταγονόμετρο. For the record το χρώμα που πήρα ήταν το κόκκινο (όχι bi-tone) και η παραγγελία έγινε 3 Ιουλίου, αν έχει κάποια σημασία.
Ελπίζω να παραλάβεις σύντομα να το χαρείς και θα προσπαθήσω να παραθέσω τις δικές μου εμπειρίες σχετικά με το αμάξι όταν έρθει. (Έχω την ίδια ανησυχία με τον συναγερμό αλλά πλέον είναι πολύ αργα, μακάρι να είναι ολα οκ)
Καλησπερα φιλε μου! Ναι σε εσενα αναφερομουν. Φαντάσου εγω ειχα κανει την παραγγελία 1ή Ιουλίου! Είχα επιλέξει δίλιτρο σε μαύρο χρώμα, αλλα τα υπολοιπα νομιζω δεν παίζουν ρόλο στη παραγωγή, εχω την εντύπωση πως σχεδον όλα τα έξτρα τοποθετούνται μετά το εργοστάσιο, τουλάχιστον ετσι με είχαν ενημερώσει απο την αντιπροσωπεία. Επέλεξα και εγώ κέρωμα, προστατευτικό καθισμάτων και 1-2 ακόμη που δε νομιζω οτι κανουν διαφορά.
Ελπιζω να το απολαύσεις το αμαξι καλοταξιδος!
Όσο για το συναγερμό και εγω το σκέφτομαι ακομη παρά το οτι μου τον κάνουν δώρο. Ισως ειναι κατι που πρεπει να σκεφτω αρκετα καλα -
Καλησπέρα,
Καλησπερα φιλε μου! Ναι σε εσενα αναφερομουν. Φαντάσου εγω ειχα κανει την παραγγελία 1ή Ιουλίου! Είχα επιλέξει δίλιτρο σε μαύρο χρώμα, αλλα τα υπολοιπα νομιζω δεν παίζουν ρόλο στη παραγωγή, εχω την εντύπωση πως σχεδον όλα τα έξτρα τοποθετούνται μετά το εργοστάσιο, τουλάχιστον ετσι με είχαν ενημερώσει απο την αντιπροσωπεία. Επέλεξα και εγώ κέρωμα, προστατευτικό καθισμάτων και 1-2 ακόμη που δε νομιζω οτι κανουν διαφορά.
Ελπιζω να το απολαύσεις το αμαξι καλοταξιδος!
Όσο για το συναγερμό και εγω το σκέφτομαι ακομη παρά το οτι μου τον κάνουν δώρο. Ισως ειναι κατι που πρεπει να σκεφτω αρκετα καλαEγώ δυστυχώς δεν έλαβα καν κάποιο δώρο, ούτε πίεσα και για αυτό κ σήμερα διαβάζοντας το forum μάλλον έπρεπε να το κάνω αλλά αν το έκανα ίσως και να μην είχα το αμάξι τόσο νωρίς γιατί έκανα την παραγγελία στο πρώτο ραντεβού.. Ας είναι! Θα ενημερώσω για όλα όταν το έχω
-
Αν αναφέρεσαι σε εμένα που περιμένω παραλαβή 1.8L Style είχα την ίδια έκπληξη όταν με πηραν τηλ γιατί με είχαν για αρχές Νοέμβρη, μετα Δεκέμβρη κ τσουπ τέλος Οκτώβρη τηλέφωνο οτι ήρθε το αυτοκίνητο.
Το πιο πιθανό είναι οτι κάποιος ακυρώσε και ήρθε σε σένα. Εννοώ ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης. Το αμάξι που ήταν προγραμματισμένο για Δεκέμβριο πάλι τότε θα βγεί. Δεν γίνεται να έρθει 2 μήνες νωρίτερα και να μην το ξερουν και να σε παίρνουν για καθυστερήσεις.
-
@libitas said in Toyota Corolla 2019:
Πώς κρίνετε τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών του sedan στα 471lt; Έχω το Auris του 2014 και σκέφτομαι πλέον τη μετάβαση σε αυτοκίνητο με μεγαλύτερους χώρους, λόγω τετραμελούς οικογένειας. Δε θέλω να βάλω μπαγκαζιέρα.
Είμαι μεταξύ του Corolla Sedan και του Octavia, το οποίο έχει χώρο αποσκευών 600lt και πιο μοντέρνα σχεδίαση αλλά διστάζω καθώς θα ήθελα πάλι Toyota. Αν υπήρχε το Avensis, δε θα το συζητούσα.
Δε με ενθουσιάζουν τα suv, διαπιστώνω όμως ότι τα sedan είναι πλέον ελάχιστα στην αγορά. Και όπου υπάρχουν, είναι πλέον ακριβά. Κάποτε ένας οικογενειάρχης θα κοίταζε το Avensis, το Passat, το Mondeo κ.τ.λ. Τώρα πια μόνο suv.
Σε αυτό το προβληματισμό βρισκόμουν κι εγώ για πολλούς μήνες και μετά από ψάξιμο πήρα ΑΦΟΒΑ το sedan. Το περιμένω τον Απρίλιο.
Ένας λόγος παραπάνω για εμένα καθώς είμαι στη φάση ακόμα με καρότσια και καθίσματα μωρού κλπ...
Το Οctavia το έψαξα εις βάθος και έχασε κατά κράτος από το Corolla. Η κατανάλωση δεν συγκρίνεται καθώς επίσης και η ασφάλεια (Νο1 κριτήριο για εμένα) του Corolla είναι απλά ανώτερη του Octavia..
Από την άλλη πλευρά το Octavia παρ όλο που μιλάμε για 2022 συνεχίζει να προσφέρει τον φτωχό ημιάκαμπτο άξονα στις πίσω αναρτήσεις που υστερεί τόσο σε αίσθηση και άνεση των επιβατών όσο και σε ασφάλεια και οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με των ακριβότερων πολλαπλών συνδέσμων του Corolla...
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο το Octavia... Είναι καλό...και έχει καλύτερους χώρους...Απλά είναι ανώτερο το Corolla από άποψη τεχνολογίας, ασφάλειας και κατανάλωσης.. Άρα δηλαδή είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο που το παίρνεις και σε καλύτερη τιμή!Σε ότι αφορά το Touring Sports (Station Wagon) που προτείνουν οι φίλοι στο forum, δεν το συζητώ είναι αμαξάρα και θα σου λύσει το θέμα χώρων εφάπαξ!
Αλλά όπως λες κι εσύ έτσι κι εγώ, δεν το πολύ γουστάρω εμφανισιακά (εξωτερικά). Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό και σεβαστό αυτό... Συν του ότι το sedan είναι πλέον πανέμορφο με πολύ σπορ γραμμές και πολύ elegant ύφος αν πας και στις προς τα επάνω εκδόσεις... Εγώ προσωπικά το πήρα στην Style.Το sedan το είδα πριν το παραγγείλω και έχει πάρα πολύ καλούς χώρους. Δεν θα έχεις κανένα θέμα και εφόσον μιλάς για 2-3 ταξίδια το χρόνο θα είσαι σούπερ.. Ε...οκ...αν χρειαστεί τα παιδιά να στριμωχτούν λίγο πίσω σε αυτά τα 2-3 ταξίδια (αν και εφόσον πάρετε πολλά πράγματα μαζί σας) με σακούλες στα πόδια και 1-2 σακβαγιάζ ανάμεσά τους δε πρόκειται να πάθουν τίποτα ούτε να παραπονεθούν...παιδιά είναι δεν νιώθουν...εμείς δηλαδή πως μεγαλώσαμε..?? Αν και εφόσον δεν έχεις καρότσια (όπως εγώ) τα οποία σου κόβουν πολύ χώρο από το πορτπαγκάζ...Μια χαρά θα τα χωρέσεις όλα πίσω στο πορτπαγκαζ και δε θα στριμωχτούν ούτε τα παιδιά.
Φαντάσουν ότι μιλάμε για 471lt όταν το Tiguan (SUV) έχει 450lt........Όλα τα παραπάνω είναι η προσωπική μου άποψη μετά από 13 μήνες εις βάθος ψαξίματος της αγοράς... Από SUV σε Sedan και Station Wagon... με μωρό (καρότσια καθίσματα και όλα τα σκατά μαζί από άποψη όγκου) και κατέληξα στο Corolla Sedan με μεγάλη χαρά καθώς το πακέτο όλων αυτών που δίνει είναι για εμένα το καλύτερο που παίζει στην αγορά στα λεφτά αυτά...
Εύχομαι να βοήθησα!! Εύχομαι ότι πάρεις να το χαρείς πραγματικά εσύ και η οικογένεια και πρώτα απ όλα να σου αρέσει εσένα!!
Ευχαριστώ για το σχόλιο!
Καρότσι θα μεταφέρω σίγουρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Στο δικό μου μυαλό, για να δικαιολογήσω την αγορά νέου αυτοκινήτου, μετά το Auris του 2014 που έχω με 360lt (το οποίο έχει λίγα χιλιόμετρα και είναι σε άριστη κατάσταση), το Octavia φαντάζει πιο λογική επιλογή λόγω του μεγαλύτερου χώρου αποσκευών.
Στο Corolla η αλήθεια είναι ότι οι βραχίονες εμποδίζουν στο κλείσιμο, επειδή περνούν μέσα από τον εσωτερικό χώρο (βρίσκουν δηλαδή πάνω στις αποσκευές οπότε θέλει μια διαχείριση), κάτι που δεν ισχύει σε Octavia αλλά και σε όλα τα hatchback και suv.
Αλλά φυσικά προτιμώ την Toyota σε κάθε περίπτωση. Τα διπλά ψαλίδια καλά είναι, σίγουρα θα είναι ελαφρώς καλύτερο στο δρόμο. Επίσης το μεταξόνιο του Corolla είναι στα 2,7m αντί 2,68m του Octavia. Μάλλον θα έχει περισσότερο χώρο στο πίσω κάθισμα. Πάντως δύο αντιπροσωπείες δεν έχουν καν το sedan να το δω. Σε μια μεγαλύτερη που πήρα τηλέφωνο, το έχουν. Άλλη μια απόδειξη ότι ο κόσμος δεν προτιμά τα κλασικά sedan.
Ακόμα και το Corolla Cross να έρθει στην Ελλάδα, κι αυτό κάτω από 500lt χώρο αποσκευών θα έχει.
-
Εννοείται πως η διαφορά χώρων καμπίνας και αποσκευών θα είναι χαοτικά υπέρ του Οκτάβια σε σύγκριση με το σεντάν Κορόλα.
Σαν να είναι μία κατηγορία μεγαλύτερο το Οκτάβια θα φαίνεται (και θα είναι).
Υποψιάζομαι κι αρκετά καλύτερο γκάζι, με αντίστοιχα αυξημένη κατανάλωση, αλλά μακριά από DSG...Συμπληρώνω: αν κάποιος θέλει να συγκρίνει τη Κορολα με Skoda, πρέπει να το συγκρίνει με το Scala. Μόνο με αυτό είναι συγκρίσιμο το Corolla.
Εκτός κι αν λέμε για το TS που αν και πιο στριμωχτο στη καμπίνα, έχει πολλά άλλα καλά να συγκρίνει ακόμη και με το Octavia. -
@harisma23 said in Toyota Corolla 2019:
Έχουμε θεοποιήσει την πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων εδώ πέρα. Είναι βεβαίως καλύτερη αρχιτεκτονική από τον ημιάκαμπτο, αλλά πιο σημαντικό είναι πόσο καλά μπορεί/ξέρει να ρυθμίζει τις αναρτήσεις ο κάθε κατασκευαστής. Δεν είναι τυχαία το Megane RS ένα από τα κορυφαία προσθιοκίνητα μικρομεσαία.
πολύ θεοποίηση για ενα αυτοκίνητο που είναι για την πίστα ναι εκει είναι καλό , όπως και για ντράγκστερ η καλλίτερη ανάρτηση πίσω είναι ο άκαμπτος άξονας με σουστόφυλλα την εχει θεοποιήσει ενας ξάδελφος στην Αμερική
οι άλλες είτε τις πεις διπλά ψαλίδια είτε πολλαπλών συνδέσμων είναι καλές εκεί που κυκλοφορεί το 99,9999% των οδηγών , μόνο οτι η Toyota τις βάζει αποτην βασική έκδοση της corolla εχει ανεβάσει κατακόρυφα την εκτίμηση μου
-
Το Corolla Hybrid 2.0l πληρώνει φόρο πολυτελείας σαν κλασσικό δίλιτρο (440€) ή λογω υβριδικότητας ισχύει κάτι καλύτερο;
-
@ntou said in Toyota Corolla 2019:
Το Corolla Hybrid 2.0l πληρώνει φόρο πολυτελείας σαν κλασσικό δίλιτρο (440€) ή λογω υβριδικότητας ισχύει κάτι καλύτερο;
Κανονικά. Ο Φ.Π υπολογίζεται με βάση το τεκμήριο, το οποίο υπολογίζεται με βάση τα κυβικά.
Toyota Corolla 2019