-
-
Ποιο συντηρητικό έξω αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφο.
Συνεχίζει να μην έχει αεραγωγούς πίσω που προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Όταν πήγε να μπει πίσω επιβεβαιωθηκαν οι γκρίνιες για κακή συναρμογή των λάστιχων στις πόρτες! Διπλομενα λάστιχα στην πόρτα!
Η οθόνη τεράστια αλλά όπως είναι μακρόστενη δεν δημιουργεί κάποιο θέμα.
Τα σκιάδια ούτε στο προ fl μοντέλο δεν είχαν φως; -
@tkin73 said in Νέο Ford Focus MK4:
Ποιο συντηρητικό έξω αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφο.
Συνεχίζει να μην έχει αεραγωγούς πίσω που προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Όταν πήγε να μπει πίσω επιβεβαιωθηκαν οι γκρίνιες για κακή συναρμογή των λάστιχων στις πόρτες! Διπλομενα λάστιχα στην πόρτα!
Η οθόνη τεράστια αλλά όπως είναι μακρόστενη δεν δημιουργεί κάποιο θέμα.
Τα σκιάδια ούτε στο προ fl μοντέλο δεν είχαν φως;Σαν εμφάνιση και αυτό και το προηγούμενο είναι πανέμορφα. Ειδικά σε συγκεκριμένα χρώματα.
Τα λάστιχα στα οποία αναφέρεσαι δεν έχουν κανένα θέμα. Κάποιος το πάτησε βγαίνοντας και δίπλωσε. Δεν υπάρχει θέμα σε εκείνο το σημείο. Το πρόβλημα βρίσκεται στα λάστιχα που είναι στο κάτω μέρος της πόρτας και σε κάποιες περιπτώσεις ξεκολλάνε λόγω κακής κόλλας που έχει διαλέξει το εργοστάσιο.
Η οθόνη σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη σαν software, αν και το Sync 3 ήταν άριστο στη χρήση. Το μέγεθος όμως είναι απλά υπερβολικό νομίζω. Μόνο που θα έχεις μια τόσο μεγάλη επιφάνεια να εκπέπμπει φως συνέχεια νομίζω θα είναι περίεργο. Από την άλλη το βράδυ αλλάζει σε πιο σκούρα χρώματα οπότε μάλλον θα συνηθίζεται.
Τα σκιάδια έχουν να κάνουν με την έκδοση και τον εξοπλισμό. Το συγκεκριμένο στο βίντεο ΕΧΕΙ φώς. Για κάποιο λόγο δεν ανάβει. Το δικό μου δεν έχει φώτα. Άλλα (titanium vignale) είχαν. Έτσι κ αλλιώς τα ατομικά φωτάκια στη πλαφονιέρα (οδηγού και συνοδηγού) είναι υπερ αρκετά για φωτισμό ακόμα και σε πλήρες σκοτάδι.
Νομίζω εξακολουθεί να είναι στα τοπ της κατηγορίας αν και είναι μεγάλο κρίμα που δεν υπάρχει πλέον ο 1500άρης. Μπαίνει πλέον μόνο στο Kuga!
-
Πολύ ωραίο το μπροστινό , μεγάλη σημασία έχει και η σχεδίαση των συγκεκριμένων φωτιστικών σωμάτων led που μάλλον θα είναι τα top και πολύ πιο ακριβά , παρόλαυτα μικρές αλλαγές αλλά με όμορφο αποτέλεσμα για τα γούστα μου. Πίσω δεν μπορώ να καταλάβω αν άλλαξε κάτι αλλά φαίνεται πολύ ωραίο με αυτά τα φώτα led.
Μέσα εξακολουθεί να μου μοιάζει παράταιρη αυτή η οθοναρα.
Πολύ ωραίο facelift τελικά. -
@periklis_k47 said in Νέο Ford Focus MK4:
@jobous said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλημέρα. Πόσο καιρό κάνει το σύστημα να ενημερωθεί για την επισκευή της ανάκλησης ??
Το πήγα Πέμπτη (έκαναν 1,5 ώρα) και ακόμα μου βγάζει το μήνυμα της ανάκλησης και στο ιστορικό δεν υπάρχει κάτι.Καλημέρα, και εγώ το πήγα την Παρασκευή, έκαναν περίπου 1,5 ώρα, αλλά στο ETIS δεν το βλέπω ενημερωμένο. Μάλλον θα τους πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή.
τελικά καταλάβαμε αν "καθαρίζει" ποτέ η ειδοποίηση της ανάκλησης μετά την επιδιόρθωση?
-
Μετα απο 15 μέρες καθαρίζει (!!!!!). Αργεί λίγο αλλά ..... τελικά ενημερώνεται το σύστημα.
-
Ρώτησα στην Ford Motor Hellas στα social αν έχουν καμιά ενημέρωση για ανακοίνωση τιμών αλλά δεν γνώριζαν.
-
@babisstinson said in Νέο Ford Focus MK4:
Ρώτησα στην Ford Motor Hellas στα social αν έχουν καμιά ενημέρωση για ανακοίνωση τιμών αλλά δεν γνώριζαν.
Σιγά μην γνωρίζουν, εδώ δεν έχουν ιδέα ακόμα για το Φιέστα που βγήκε νωρίτερα και είχαν πει ότι μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα ξέρουν τιμές. Είναι για γέλια η FMH...
-
@fanis75 said in Νέο Ford Focus MK4:
Σιγά μην γνωρίζουν, εδώ δεν έχουν ιδέα ακόμα για το Φιέστα που βγήκε νωρίτερα και είχαν πει ότι μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα ξέρουν τιμές. Είναι για γέλια η FMH...
Αυτό σκέφτηκα ότι ακόμα δεν έχει ούτε το νέο Fiesta στο site.. Παίζει δηλαδή όταν βγει για παραγγελία, με τις καθυσερήσεις που υπάρχουν το μοντέλο που παρουσιάστηκε εν έτει 2021 να κυκλοφορήσει πρώτη φορά μέχρι και οριακά 2023..
Εδώ ακόμα δεν έχουν βγει τιμές για το Astra βέβαια που παρουσιάστηκε νωρίτερα. -
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις έκανα μια αγορά που σκεφτόμουν καιρό...
Πρόκειται για ένα custom kit για footwell lighting, εμπρός πίσω, που φτιάχνει ένας τύπος στην Πολωνία. Είναι plug and play, και κουμπώνει πάνω στην παροχή ρεύματος για το φωτάκι του χώρου μικροαντικειμένων στην κονσόλα. Εκεί δηλαδή που είναι και ο ασύρματος φορτιστής.
Όσο για τις λάμπες, χρησιμοποιεί τις εργοστασιακές θέσεις εμπρός (κάποια μοντέλα είχαν εκεί φώτα) και κάποιες 3D printed βάσεις για πίσω. Το χρώμα είναι το ίδιο μπλέ με όλο τον υπόλοιπο φωτισμό στην καμπίνα.
Ελπίζω να έρθει πριν τα Χριστούγεννα γιατί θα λείψω κάποιες μέρες... Περιμένουμε λοιπόν!
Ορίστε και το λινκ για όποιον ενδιαφέρεται. Θα επανέλθω μόλις φτάσει...
-
3d printed βάσεις;
Πόνεσε το κεφάλι μου από νεοτερικοτητα...
Με τρόπο να τα λέτε αυτά τα πράγματα. -
@lap said in Νέο Ford Focus MK4:
3d printed βάσεις;
Πόνεσε το κεφάλι μου από νεοτερικοτητα...
Με τρόπο να τα λέτε αυτά τα πράγματα.Δεν τις τυπώνει ο πελάτης. Είναι έτοιμες μέσα. Απλά τις τύπωσε ο κατασκευαστής έτσι ώστε να κουμπώνουν σε συγκεκριμένη θέση στο κάθισμα χωρίς κόψε ράψε.
Τις δείχνει στο βίντεο (στρογγυλό άσπρο πλαστικό)
-
@fanis75 said in Νέο Ford Focus MK4:
Οι πωλητές της Φορντ οποιαδήποτε αναφορά γίνεται για μοντέλο ή έκδοση που δεν είναι στην λίστα των ετοιμοπαραδοτων τους ακούγεται σαν βούισμα από έντομο! Ενστικτωδώς γέρνουν το κεφάλι από την άλλη για να αποφύγουν την απάντηση!
Δεν ξοδεύουν σάλιο απλά τα πράγματα. -
@tkin73 said in Νέο Ford Focus MK4:
Οι πωλητές της Φορντ οποιαδήποτε αναφορά γίνεται για μοντέλο ή έκδοση που δεν είναι στην λίστα των ετοιμοπαραδοτων τους ακούγεται σαν βούισμα από έντομο! Ενστικτωδώς γέρνουν το κεφάλι από την άλλη για να αποφύγουν την απάντηση!
Δεν ξοδεύουν σάλιο απλά τα πράγματα.Παλιά αυτό, πλέον ΔΕΝ υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα!!
-
Απο το το Ford Puma Club Hellas στο Facebook :
"st-line x 155ps frozen white ξεκινά από τα 28.110€...."
Ε όχι ρε π.... μου και 28000 για το Puma !!!!!!!!!!!! -
Ε όχι ρε π.... μου και 28000 για το Puma !!!!!!!!!!!!Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος!
-
Ε όχι ρε π.... μου και 28000 για το Puma !!!!!!!!!!!!Αναφέρεσαι στην τοπ έκδοση του Puma... μια χαρά είναι η τιμή του για αυτά που προσφέρει. Αν θέλεις πιο φτηνό Puma έχει χαμηλότερες εκδόσεις και μικρότερους κινητήρες.
-
@ntou said in Νέο Ford Focus MK4:
Ε όχι ρε π.... μου και 28000 για το Puma !!!!!!!!!!!!Αναφέρεσαι στην τοπ έκδοση του Puma... μια χαρά είναι η τιμή του για αυτά που προσφέρει. Αν θέλεις πιο φτηνό Puma έχει χαμηλότερες εκδόσεις και μικρότερους κινητήρες.
Καλά έχει και πιο πάνω (και δεν εννοώ το ST).... Επίσης αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για ανατίμηση 2000 πάνω , διορθώστε με αν κάνω λάθος ... Αλλά επαναλαμβάνω μιλάμε για SUV-B.....
-
Εδώ το Focus Active θα ξεκινάει στην Ισπανία από 30 χιλιάρικα 1000cc 155hp ...
Σε λίγο θα νιώθω ότι το δικό μου μου το χάρισαν.
-
@ntou said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλά έχει και πιο πάνω (και δεν εννοώ το ST).... Επίσης αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για ανατίμηση 2000 πάνω , διορθώστε με αν κάνω λάθος ... Αλλά επαναλαμβάνω μιλάμε για SUV-B.....
Γιατί ρε παιδιά ποια αυτοκίνητοβιομηχανια δεν έκανε αυξήσεις?
Ford Focus MK4