-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
σας πειραζει ομως η δικτατορια του προτελαριατου. ε?
οχι, δεν ειναι ετοιμος ο κοσμος για το επομενο βημα, πρεπει να ετοιμαστει. εστω και δια της βιας.
η πολιτεια των αστων οπως υμεις, με γκομενο ή cheaprus, θα επρεπε να επιβαλει τον εμβολιασμο, ακομη και με τη βια. δεν καταλαβαινω πως καποιος βλακας ειναι οκ να μπαινει στο σουπερμαρκετ και δεν ειναι οκ για το υπολοιπο λιανεμποριο. δεν καταλαβαινω γιατι ο ενστολος ειναι οκ να μην εχει εμβολιο. και στην επιχειρηση μου κινδυνεψα να χασω στελεχη, απλο το διακυβευμα εμβολιο ή ΟΑΕΔ, αλλα τελικα το εκαναν ολοι. οι κρατικοι λειτουργοι γιατι οχι? αντε πχια, γεμισαμε αμφισβητηση για το σπορ της αμφισβητησης και μονο, βγαινει ο καθενας με σπερμα αχλαδιου στο κεφαλι και εχει και αποψη...Πολυ ωραια τοποθετηση, διχως περιστροφες, αντρικια.
-
Να πούμε όλοι ΑΝΤΡΙΚΙΑ λοιπόν, σαν τον Σαμαρά, πως οι μπάτσοι που δεν εμβολιάζονται να πάνε σπίτι τους κατευθείαν, άνευ αποδοχών, όπως είναι ήδη οι υγειονομικοι.
Κι αν βγουν να διαμαρτυρηθουν, οι υπόλοιποι εν υπηρεσία εμβολιασμένοι πρώην συνάδελφοι τους, να τους ψεκάσουν χημικά στη μούρη & δακρυγόνα (αυτά που απαγορεύεται να χρησιμοποιούν οι στρατοί σε πόλεμο μεταξύ τους, γιατί δεν το επιτρέπουν οι διεθνείς συνθήκες που έχουν υπογραφεί). -
Συγνωμη αυτο ειναι το περισσοτερο που μπορεις οταν ακους την λεξη αντρικια? Οι μπατσοι να πανε σπιτια τους οι ανεμβολιαστοι και στη φυλακα διχως καν εισαγγελικη αποφαση οσοι εφαρμοζουν κανονες εμπλοκης? Νταξ ευτυχως που συνεχιζετε και γραφετε μερικοι για να μας θυμιζετε απο τι γλυτωσαμε.
-
Θελω να γραψω για τα στραβα του Κυριακου μα δε προλαβαινω απο τις ομορφιες που προσφερει απλοχερα η αλλη πλευρα
-
Η άλλη πλευρά όπως πας ή όπως έρχεσαι;
-
Επισης μιας και αρχίσαμε τα αντρικια να πω και εγω στο Θοδωρή να μην το πολυπαινευεται ότι αναγκαστηκε να εκβιάσει τους εργαζόμενους του. Αν βρισκόταν από την πλευρά του εργαζομενου θα του "ακουγόταν κάπως" το "εμβολιο ή ΟΑΕΔ" ακομη και αν συμφωνούσε 100% με την υποχρεωτικοτητα...
Και αυτό το λέω γιατί είχα παραδείγματα ανθρώπων στο δημοψήφισμα που εκβιαστηκαν έτσι μέσα σε εταιρείες, άλλο που δεν μπορούσε να αποδειχθεί τι έκανε τελικά ο εργαζόμενος. Ελπίζω να καταλαβαινομαστε.
Έλα Σπύρο, άνοιξε μας την καρδιά σου και πες μας σε τι σε έχει απογοητεύσει ο "δεν έχω καμία ευθυνη"...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επισης μιας και αρχίσαμε τα αντρικια να πω και εγω στο Θοδωρή να μην το πολυπαινευεται ότι αναγκαστηκε να εκβιάσει τους εργαζόμενους του. Αν βρισκόταν από την πλευρά του εργαζομενου θα του "ακουγόταν κάπως" το "εμβολιο ή ΟΑΕΔ" ακομη και αν συμφωνούσε 100% με την υποχρεωτικοτητα...
Και αυτό το λέω γιατί είχα παραδείγματα ανθρώπων στο δημοψήφισμα που εκβιαστηκαν έτσι μέσα σε εταιρείες, άλλο που δεν μπορούσε να αποδειχθεί τι έκανε τελικά ο εργαζόμενος. Ελπίζω να καταλαβαινομαστε.
Έλα Σπύρο, άνοιξε μας την καρδιά σου και πες μας σε τι σε έχει απογοητεύσει ο "δεν έχω καμία ευθυνη"...
ειναι εκβιασμος οταν καποιος θελει να βλεπει εκβιασμο. εγω βλεπω τους εργαζομενους μου σαν οικογενεια μου και προκειμενου να τους προφυλαξω πραγματι μπορω να γινω οσο αρχιδι απαιτειται.
η μειοψηφια οφειλει να υπακουσει στη λογικη.
αλλωστε προκειται για τον ιδιο γατο που οταν μπηκαν σε αναστολη υποχρεωτικα τους βοηθησε με επιπλεον μπονους κορωνοιου για να βοηθηθουν οι οικογενειες τους ΑΛΛΑ και με καταβολη του πληρους μισθου οσο κρατησε, τιμωρουμενος βεβαιως απο την πολιτεια τοτε για αυτο αφου οι ασφαλιστικες εισφορες οταν συμπληρωνε η εταιρεια την κρατικη βοηθεια μεχρι το υψος του μισθου, δεν πληρωνοντουσαν απο το κρατος ουτε καν σε ποσοστο. οταν σε τιμουν οι εργαζομενοι σου με την εργασια τους, πρεπει να τους τιμας και εσυ ακομη και αν για καποιους απο αυτους ειναι δυσαρεστο. το να χαιδεψω αυτακια αντιεμβολιαστων, λυπαμαι, δεν θα το καμω.
α, και παρεπιμπτωντος η εταιρεια μου εντασεται στους παροχους υγειονομικων υπηρεσιων και ειναι υποχρεωτικος ή ο εμβολιασμός ή η αναστολη εργασιας ανευ αποδοχων.
παιξατε και χασατε....ΑρΕς
α, και πουσαστε.... ειμαι απο το πρωι γραφειο. υμεις? -
Υμείς αν υπήρχε δουλεια τα Σάββατα θα ειμασταν στη δουλειά. Και κάποτε που είχε πιο πολλή δουλεια είχε σερί 10ωρο αίθουσα και το πηγαινε-ελα, ήτοι μισή μέρα+. Να εισηγηθείτε στην παπαδιά τώρα που είναι πρόχειρη. Και ποδιά για τα κορίτσα με καλΤσουλα και βρακί με πίξελ μπροστα για τη φαντασίωση, όχι μόνο μιλφ.
"Παίξαμε και χάσαμε;" Όταν έγραψα ελπίζω να καταλαβαινομαστε εννοούσα για το αποφασίζομεν και διαταζομεν γενικα της εργοδοσίας. Ετυχε να το αναφέρεις εσύ, το ίδιο θα έγραφα σε οποιονδήποτε άλλο το ανέφερε. Αν δεν ήταν υποχρεωτικό τι θα έκανες; Με βάση όσα λες θα τους υποχρεωνες και ο φερετζές ότι τους δίνεις περισσότερα από τα ισχύοντα δε θα αναιρούσε τον εκβιασμό, που τοτε θα ήταν 100% πραγματικός.
Όλοι όσοι έχετε αυτό το ύφος στον λόγο σας (δεν είσαι μόνο εσύ) πρέπει να καταλάβετε ότι το μόνο που κάνετε είναι να φανατιζετε χειρότερα τους απέναντι (μας). Η στέρηση μισθού δεν είναι τρόπος κύριοι. Είναι αγνός φασισμός και πρέπει να εφαρμοστεί οριζόντια παντού αν είναι να πάμε έτσι. Μπάτσοι-Παπαδαριο-Αιρετοι (για φανταστείτε να έπρεπε να αναρτούν το πιστοποιητικό τους σε καμία Διαύγεια) κτλ...
Αυτά. Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός τώρα. Το αν κάποιος επιλέγει να δουλεύει πιο πολύ από τα ρολόγια και να εξαργυρώνει στο ακέραιο τη δουλειά του ενώ κάποιος άλλος θα ήθελε αλλά δεν μπορεί λόγω της ίδιας της φύσης της εργασίας του δεν είναι επιχείρημα σε μια αντιπαράθεση (που δεν υπάρχει). Αντρικιο είναι να λες τη γνώμη σου και σε κάποιον που σε/τον συμπαθείς όταν κρίνεις ότι θα πρέπει να είναι πιο "κάλμας" σε κάτι.
-
Εψές επισκέφθηκα ταβερνάκι σένιο, πεντακάθαρο σαν καινούριο, καλό φαγητό, κρασάκι και ακόμη πιο ωραία κομπανία, τεχνίτες στη πενιά και εντεχνίτες.
Η γυναίκα φίλου παλιού συναδέλφου, βρήκε δουλειά εκεί, κάνα δυο χρόνια μετά που ο γιατρός στον οποίο εργάζονταν επί μακρόν τα πιστόλιασε όλα και την έκανε για άλλα μέρη όπου συνεταιρίσθη με άλλους σαν κι αυτόν, καθώς η κρίση γεννάει ευκαιρίες.
Οπότε πήγαμε με το φιλαράκι να δώσουμε το παρόν, είναι η πρώτη βδομάδα που λειτουργεί η επιχείρηση, άπαντες με τα πιστοποιητικά στις οθόνες.
Μέγκλα! Τέτοια 5μελης ορχήστρα και κουζίνα, όλο το βράδυ μόνο για πάρτι μας. Μεγαλεία... μπήκε κι άλλο ένα ζευγάρι με παιδάκια, φάγανε το πιάτο τους και φύγανε... Εχουν κι άλλο παλιό καλό μαγαζί οι ιδιοκτήτες. 7 πελάτες, 9 ατομα προσωπικό, Παρασκευόβραδο.
ΒΖΙΙΙΝ θα πάει η εστίαση και φέτο. Άνευ επιδοτήσεων κι αποζημιώσεων. -
Μολις επεστρεψα απο εξωτερικες εργασιες. Εχουμε και λεμε! Μερικοι αδυνατειτε να βρειτε σοβαρη επιχειρηματολογια για τους απεναντι σας και δυστυχως καταφευγετε στις ιδιες ανουσιες κατηγοριες που στοχο εχουν μονο δολοφονιες χαρακτηρων. Τεσπα.
Ενα σωστο επιχειρημα μπορει να συμπεριφερθει ως οπλο και να κανει μεγαλη ζημια στον αντιπαλο. Ομως τα οπλα δεν πρεπει να δινονται σε λαθος χερια ή ατακτα παιδια. Το λοιπον οσο τα παιδακια θα προσπαθουν να πεισουν για το δικαιο των προθεσεων τους με απροκαλυπτα μεθοδολογιες αντι χαρακτηρα σιγα μη τα μαθουμε για τα λαθη της αλλης πλευρας.
Δεν παυουν να ενισχυουν την αποψη του... ευτυχως γλυτωσαμε εστω και προσωρινα απο δαυτους. Μεταξυ μας το απογοητευτικο ειναι πως σε σχεση με καποιους αλλους εχεις την εφυια να καταλαβεις πως λειτουργει το πραμα. Για αυτο δε σου λεω. Τα λαθος χερια που λεμε. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτά. Ελπίζω να έγινα περισσότερο κατανοητός τώρα. Το αν κάποιος επιλέγει να δουλεύει πιο πολύ από τα ρολόγια και να εξαργυρώνει στο ακέραιο τη δουλειά του ενώ κάποιος άλλος θα ήθελε αλλά δεν μπορεί λόγω της ίδιας της φύσης της εργασίας του δεν είναι επιχείρημα σε μια αντιπαράθεση (που δεν υπάρχει). Αντρικιο είναι να λες τη γνώμη σου και σε κάποιον που σε/τον συμπαθείς όταν κρίνεις ότι θα πρέπει να είναι πιο "κάλμας" σε κάτι.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέγκλα!
Επειδή το ανέφερες και επειδή είμαστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, γνωρίζεις φαντάζομαι πως βγήκε αυτή η λέξη.
-
Όπως έχω ξαναπεί αυτή η ιστορία θα φτάσει στα άκρα απόψεις, καταστάσεις,σχέσεις, θεσμούς κτλ
Είναι μεγάλο σχολείο για όλους μας. Υγεία να έχουμε να μαλώνουμε
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέγκλα!
Επειδή το ανέφερες και επειδή είμαστε σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, γνωρίζεις φαντάζομαι πως βγήκε αυτή η λέξη.
Made in England...συνώνυμο της ποιότητας για τα αυτοκίνητα....κάποτε!!
-
Αν πιασεις συζήτηση με κάποιο "τεμετερον" καλύτερα να πεις ολόκληρη τη φράση μειντ ιν ινγκλαντ..
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μέγκλα!
Made in England...συνώνυμο της ποιότητας για τα αυτοκίνητα....κάποτε!!
Έχω μελετήσει Τσιφόρο...
Πόσο ειρωνικό σήμερα.
Αν και νομίζω μάλλον προήρθε απ τα υφάσματα, στη προ αυτοκινήτου εποχή.
Τα οποία ο Μπάμπης Τσούλας (για τους Βολιώτες) μας μάθαινε πως τα άριστα γινόταν από ελληνικό μαλλί που εξαγοταν... (όσο μπορεί να ίσχυε...) απ τις λίγες στιγμές που θυμάμαι από παιδί και σχολική ζωή. -
Κάτι κεριά που ανάβω υπέρ υγείας του αγοραστή του MG μου...τύφλα να έχει ο πρωθυτουριστας μας!
ΥΓ: ο πολυαγαπημένος μου μαθητής που σήμερα μου έστελνε χαιρετίσματα από το Silverstone θα χτυπήσει την τελευταία Λίζα με Κ-Series δίχως vvc. Ήδη τον σπαμαρω να ξεκουφωσει το mr2 του από τον Κ20 και να τον αμολυσει μέσα. Είναι 100 κιλά ελαφρύτερη και...Lotus. Ανθίσταται αλλά θα τον πείσω που θα πάει...
-
Τζα! Ήρθα!
Fiverg έχεις εικόνα του ποσοστού των δημοσίων υπαλλήλων επί του συνόλου των εργαζομένων της οικονομίας μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδος;;;Μήπως η αναδιοργάνωση του δημ τομέα στο δικό τους μνημόνιο για την ανάπτυξη της οικονομίας της Ρουμανίας (που χαρακτηρίζεται από κακοπληρωτες ιδιωτικών χρεών με φιλοσοφία κακοπληρωτη) είναι και πάλι σε επίπεδα πολύ υψηλότερα της Ελλάδος;;;;
Δηλαδή μήπως ο δημ τομέας στη Ρουμανία στήριξε σε αυτό το πρόγραμμα γέφυρα την οικονομία και απλώς η μείωση του που διαφημίζεται εδώ σε εμάς δεν έχει καμία σχέση με τα επίπεδα τα δικά μας;;;;
Δηλαδή οι τράπεζες τους με ποιον τρόπο μπόρεσαν να ξαναβγούν στις αγορές;
Μήπως εμείς είχαμε όχι μόνο πρόβλημα εμπιστοσύνης των αγορών αλλά και πρόβλημα χρέους με υψηλά πρωτογενη πλεονάσματα, ενώ αυτοί είχαν πρόβλημα εμπιστοσύνης την εποχή που τα διεθνή κεφάλαια τραβήχτηκαν λόγω διεθνούς κρίσης και χρειάστηκαν απλώς ένα πρόγραμμα γέφυρα χρηματοδότησης μέχρι να ξανά ανοίξουν;
-
Πότε μπήκαν στο μνημόνιο αυτοί;;. Νομίζω το 2010
Εδώ στοιχεία τέλη του 2012.
Δες που είναι η Ελλάδα (EL) και η Ρουμανία.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τζα! Ήρθα!
Fiverg έχεις εικόνα του ποσοστού των δημοσίων υπαλλήλων επί του συνόλου των εργαζομένων της οικονομίας μεταξύ Ρουμανίας και Ελλάδος;;;Μήπως η αναδιοργάνωση του δημ τομέα στο δικό τους μνημόνιο για την ανάπτυξη της οικονομίας της Ρουμανίας (που χαρακτηρίζεται από κακοπληρωτες ιδιωτικών χρεών με φιλοσοφία κακοπληρωτη) είναι και πάλι σε επίπεδα πολύ υψηλότερα της Ελλάδος;;;;
Δηλαδή μήπως ο δημ τομέας στη Ρουμανία στήριξε σε αυτό το πρόγραμμα γέφυρα την οικονομία και απλώς η μείωση του που διαφημίζεται εδώ σε εμάς δεν έχει καμία σχέση με τα επίπεδα τα δικά μας;;;;
Δηλαδή οι τράπεζες τους με ποιον τρόπο μπόρεσαν να ξαναβγούν στις αγορές;
Μήπως εμείς είχαμε όχι μόνο πρόβλημα εμπιστοσύνης των αγορών αλλά και πρόβλημα χρέους με υψηλά πρωτογενη πλεονάσματα, ενώ αυτοί είχαν πρόβλημα εμπιστοσύνης την εποχή που τα διεθνή κεφάλαια τραβήχτηκαν λόγω διεθνούς κρίσης και χρειάστηκαν απλώς ένα πρόγραμμα γέφυρα χρηματοδότησης μέχρι να ξανά ανοίξουν;
Όπως και να το βαφτίσεις, έλλειμμα είχαν. Υπήρχαν δύο τρόποι να το καλύψουν όπως κι εδώ. Διάλεξαν να μην πειράξουν τρίχα από την φορολογία των εταιριών. Πέταξαν βέβαια στον δρόμο μέσα σε μια μέρα κάπου 200000 κόσμο (οι οποίοι αν είχαν δάνεια προφανώς και τα μπιστολιασαν).
Και πάλι δεν γράφω για να πω ότι ο δρόμος αυτός ήταν ο ορθός. Γράφω γιατί θεωρώ ότι αυτές οι αντιλήψεις που λένε ότι "οι ΔΥ τρέφουν την αγορά", "είναι σταθεροί οφειλέτες" κλπ δεν πηγάζουν από κάποια παγκόσμια η συμπαντική σταθερά. Έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις των Ελλήνων κυβερνωντων. Αυτό.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2