-
Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Πολύ αφηρημένα όλα αυτά. Σόρυ.
-
@storm said in Volkswagen Taigo:
Τι το αφηρημένο έχει μια μεταλλική αντλία και μια πλαστική??? Πιο συγκεκριμένο δεν γίνεται!
-
Φανταστικό το Taigo τελικά!
-
Για μένα η έννοια της αξιοπιστίας είναι ιδιαίτερα αφηρημένη και υποκειμενική έννοια.
Το έχω αναφέρει πολλές φορές στο φόρουμ. Ο καθένας ερμηνεύει με το δικό του τρόπο την έννοια της αξιοπιστίας.
Και οι στατιστικές; Άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή.
Δηλαδή τα Fiat είναι πάνω κάτω,σε αξιοπιστία τα ίδια με τα Hyundai. Τα Peugeot με τα Mazda.
Σαφέστατα υπάρχουν τεράστιες διαφορές.
Όσο για τις έρευνες συμφωνώ ότι μπαζουν. -
@fanis75 said in Volkswagen Taigo:
Τι το αφηρημένο έχει μια μεταλλική αντλία και μια πλαστική??? Πιο συγκεκριμένο δεν γίνεται!
Για ένα πράγμα αναρωτιέμαι. Για ένα μόνο. Γιατί κάθομαι ώρες-ώρες και παρασύρομαι και γράφω στα θέματα αυτοκίνησης; Αυτό και πάω να φτιάξω φαί να φάω. Τέλος.
-
Για ένα πράγμα αναρωτιέμαι. Για ένα μόνο. Γιατί κάθομαι ώρες-ώρες και παρασύρομαι και γράφω στα θέματα αυτοκίνησης; Αυτό και πάω να φτιάξω φαί να φάω. Τέλος.
Αχαχαχα.....τι να πω!?!? Θα ήθελα μια φορά...μόνο μια να απντήσεις σε κάτι...καημό το έχω και με τον καημό θα μείνω!
-
Σε ποιο αναφέρεσαι; Ότι υπάρχει στο Μεξικό γραμμή, σίγουρα υπάρχει. Έρχεται το τωρινό 2 από Ιαπωνία όμως;
Στο μοντέλο το τωρινό,όχι αυτό που μοιάζει με το Γιαρις.Έχει γίνει μια μικρή ανανεώση στο υφιστάμενο μοντέλο και στο πλαίσιο αυτής μεταφέρθηκε η γραμμή παραγωγής στην Ιαπωνία.
-
@fanis75 said in Volkswagen Taigo:
Αχαχαχα.....τι να πω!?!? Θα ήθελα μια φορά...μόνο μια να απντήσεις σε κάτι...καημό το έχω και με τον καημό θα μείνω!
κλασικός storm.
-
Πρώτο ουσιαστικά στο στρίψιμο το Taigo. Του κόψανε λέει 1,5 μονάδα γιατί φορούσε 17άρα ζάντα. Γιατί το Puma που έβγαλαν τεχνητά πρώτο, 16άρα φοράει? Κι αυτό 17άρα έχει.
Όπως θέλει τα μαγειρεύει ο καθένας. Μη χαλάσουμε και τη φήμη για το τιμόνι των ford...
-
Όπως έχουμε πει 1000 φορές το τεστ ταράνδου δείχνει κυρίως την λειτουργία του ESP, όσο πιο επιθετικό, τόσο καλύτερα τα πάει ένα αυτοκίνητο. Αν θες να δεις στρίψιμο θα δεις σλάλομ, κύκλο πρόσφυσης, και ταχύτητα διέλευσης από στροφή.
-
Πολύ εύστοχη παρατήρηση, ιδού τα αποτελέσματα
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Elk-Test-Me-posa-perase-to-neo-Ford-Puma_198748.asp
Η απλή έκδοση του Puma έφτασε το 2008, και το ST-line "μετά την «ποινή» για τα έξτρα ελαστικά και τη σφιχτή ανάρτηση της έκδοσης ST-Line έπεσε στα 74,5 χλμ./ώρα."
Να σημειώσουμε την εκπληκτική επίδοση των 76χλμ για το προηγούμενο 2008, κορυφαίο 1χλμ κάτω από Fiesta.
Για όσους μπορούν να βρουν ένα καλό diesel σε λογική τιμή, πιστεύω αξίζει πολλά σαν μικρό ταξιδιαρικο και οικογενειακό. Τελείως διαφορετικό από το καινούργιο, είναι λιγότερο suv, οπότε έχει τα θετικά του στον δρόμο αυτό..
-
Εν τω μεταξύ το taigo τρώει ποινή επειδή δεν είναι η βασική έκδοση με τις 16άρες αλλά κάποια εξειδικευμένη με 17άρες αλλά το puma που είναι το st line x με 18άρες όπως φαίνεται στη φώτο δε τρέχει κάστανο.
Απλά αστείο τεστ. -
@georgemit said in Volkswagen Taigo:
Εν τω μεταξύ το taigo τρώει ποινή επειδή δεν είναι η βασική έκδοση με τις 16άρες αλλά κάποια εξειδικευμένη με 17άρες αλλά το puma που είναι το st line x με 18άρες όπως φαίνεται στη φώτο δε τρέχει κάστανο.
Απλά αστείο τεστ.Το ποσταρα παραπάνω "το ST-line μετά την «ποινή» για τα έξτρα ελαστικά και τη σφιχτή ανάρτηση της έκδοσης ST-Line έπεσε στα 74,5 χλμ./ώρα."
Δηλαδή κανονικά είναι κάτω από Taigo/2008.
-
Το Τεστ Ταράνδου ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ στρίβει ενα αυτοκίνητο.
Οποιος λέει κάτι τέτοιο είναι απλά άσχετος.
Δειχνει πως συμπεφερεται ενα αυτοκ΄νητο υπο συγκεκριμένες συνθήκες και δεν θα ήταν καν γνωστό τεστ αν δεν είχε παρει 5 κωλοτούμπες η πρώτη A CLASS
καλό τεστ αλλά όχι να βγαζεις συμπεράσματα πως στρίβει ένα αυτοκίνητο
-
εχω να μπω απο προχθες
και βλεπω οτι ασχολιεστε με ασχετα τεστ και κυριως του αυτοτριτη! που παιζεται να ειναι το περιοδικο απο επιδοτησεις του οαεδ για εκπαιδευομενους παρουσιαστες τροχου της τυχης. ουτε καν δημοσιογραφους. -
@gatoz said in Volkswagen Taigo:
εχω να μπω απο προχθες
και βλεπω οτι ασχολιεστε με ασχετα τεστ και κυριως του αυτοτριτη! που παιζεται να ειναι το περιοδικο απο επιδοτησεις του οαεδ για εκπαιδευομενους παρουσιαστες τροχου της τυχης. ουτε καν δημοσιογραφους.Αυτοί ασχολούνται και με 5-6 θέματα, κάνουν και κάνα τεστ, τσακώνονται και με καμία αντιπροσωπεία. Οι άλλοι τι κάνουν; Έχω να διαβάσω κάτι αρνητικό ή έστω ένα κάποιο ερώτημα σε review χρόνια τώρα.
Η Φαμπιατου γράφει κάποια πραγματακια επίσης αλλά κάποιες φορές γράφει και κάτι άσχετα, ο mainstream τύπος όλα τα βλέπει καλά και ικανοποιητικά.
-
@dublin said in Volkswagen Taigo:
@gatoz said in Volkswagen Taigo:
εχω να μπω απο προχθες
και βλεπω οτι ασχολιεστε με ασχετα τεστ και κυριως του αυτοτριτη! που παιζεται να ειναι το περιοδικο απο επιδοτησεις του οαεδ για εκπαιδευομενους παρουσιαστες τροχου της τυχης. ουτε καν δημοσιογραφους.Αυτοί ασχολούνται και με 5-6 θέματα, κάνουν και κάνα τεστ, τσακώνονται και με καμία αντιπροσωπεία. Οι άλλοι τι κάνουν; Έχω να διαβάσω κάτι αρνητικό ή έστω ένα κάποιο ερώτημα σε review χρόνια τώρα.
Η Φαμπιατου γράφει κάποια πραγματακια επίσης αλλά κάποιες φορές γράφει και κάτι άσχετα, ο mainstream τύπος όλα τα βλέπει καλά και ικανοποιητικά.
δουβλη ειπαμε, οι τυποι ειναι το λιγοτερο αμορφωτοι και ασχετοι. το ιδιο ισχυει για τη φαμπιατου, ειδικα το αμορφωτη, μαλιστα φερνει προς το βλαχα, πολυ απογοητευτικη η προσωπικοτητα της. μην ψαχνεις στα πιτουρα, τα γαιδουρια χεζουν διπλα απεκει που τρωνε...
Volkswagen Taigo