-
Μπράβο ρε Φανή, πολλά κι ασφαλή χιλιόμετρα!
Και το επόμενο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ! Θα πάρεις τώρα μια γερή δόση ξένοιαστης ηλεκτροκίνησης.
-
Καλησπέρα!! Λόγω μιας αποτυχημενης εμπειριας στη προσπάθεια μου να πάρω ένα Nissan qashqai πετρέλαιο. Μου βρήκαν ένα δλδ απο αντιπροσωπεια της Nissan στη Γαλλία μου το έφερε ο μαντρας και μετά από έλεγχο το αμάξι ειχε σπασμένο φανάρι δεξί (ηταν αλλαγμένο) βαμμένο προφυλακτήρα,φτερό δεξί,πόρτα συνοδηγού δεξιά και η πισω πόρτα.. Και αλλαγμένο η βαμμένο καπό.. Απλά είμαι στη έρευνα γιατί έχω μείνει χωρίς αμάξι!! Θέλω λοιπόν γνώμες για vw tiguan πετρέλαιο του 2016 και του 2018 μοντέλο 1600. Ψάχνω για πετρέλαιο γιατί κάνω αρκετα χιλιόμετρα το μήνα!!! Ευχαριστώ!!
-
Επειδή στις προβλέψεις μοιάζω στον Γεωργίου....είχα πει Puma...
Αχαχαχα....!!! Μέσα έπεσες στο τι ήθελα...η τσέπη διαφωνούσε!
Και το επόμενο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ! Θα πάρεις τώρα μια γερή δόση ξένοιαστης ηλεκτροκίνησης.
Σίγουρα! Ακόμα και αυτή η μικρή δόση ηλεκτρικής κίνησης (χτες π.χ έκανα μια διαδρομή 93% ηλεκτρικά) μου δείχνει το μέλλον και σαφώς μου αρέσουν τα ηλεκτρικά, εφόσον λύσω τα πρακτικά ζητήματα (δλδ. φόρτιση). Π.χ με το υβριδικό έκανα 600χλμ σε 1.5 μέρα, με το ηλεκτρικό δύσκολα στην παρούσα φάση.
-
Καλοταξιδο Φάνη.
πολλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χλμ εύχομαι!!
-
Καλοτάξιδο!!!
Αναλυτικές εντυπωσεις είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις το συντομότερο δυνατόν. (ίσως και ένα test drive για τους συμφορουμήστες όπως εγώ ας πούμε
-
Καλοτάξιδο!!!
Αναλυτικές εντυπωσεις είσαι υποχρεωμένος να καταθέσεις το συντομότερο δυνατόν. (ίσως και ένα test drive για τους συμφορουμήστες όπως εγώ ας πούμε
Ευχαριστώ!!
Πρώτες αναλυτικές εντυπώσεις έχω γράψει στο θέμα της Corolla. Αρκετά αναλυτικά μάλιστα! Για test drive όποτε είσαι Αθήνα το κανονίζουμε.
-
Στο τέστ ντράιβ βάζει διπλή ταρίφα , οπότε να το ξέρετε...
-
Αργησα λίγο γιατί δεν το πήρα ΠΟΤΕ χαμπαρι το ποστ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και να ευχαριστηθείς την καινούργια σου αγάπη. Σίγουρα όπως τα έγραψες εκανες καλή επιλογη
Ακόμα και γω μόνο και μόνο που ήθελες οπωσδήπωτε να είναι με αυτόματο κιβώτιο θα σου ελεγα ότι το puma ξεφεύγει και δεν είναι σωστή επιλογη. Αν ήταν για manual θα το συζητάγαμε εκτενέστερα.
μπες και στο club axxaxaxa
-
Αναβιώνω το θέμα, γιατί πολλά διαβάζουμε σε διάφορα θέματα και ο καθένας μας γράφει το μακρύ του και το κοντό του και "γιατί πήρες αυτο?", "με τα ίδια χρήματα έπαιρνες καλύτερο" και πολλά άλλα και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Όπως είχα γράψει πριν 3 σχεδόν χρόνια, τα κριτήρια επιλογής αυτοκίνήτου ειναι διαφορετικά για τον καθένα - εαν διαβάσετε τα δικά μου, ήταν ό,τι νάναι, δεν κοίταγα τίποτε άλλο εκτός του αυτόματου κιβωτίου και να έχει όσο πιο άνετη ανάρτηση γίνεται σε συνδυασμό με καλή οδική συμπεριφορά. Σήμερα συνεχίζω να πιστέυω ότ ιέκανα καλή επιλογή γιατί 95% των χιλιομέτρων το κάνω εντός Αττικής. Εαν έκανα 80% ταξίδια, προφανώς θα προτιμούσα ένα Φόκους ή κάτι αντίστοιχα καλό στην ΕΟ, χωρίς να με νοιάζει η ευκολία στην πόλη.
Έχω γνωστό που πήρε ένα θηρίο Βολβο XC60 γιατί κάνει 2.000χλμ την εβδομάδα - πλέον με οδηγό γιατί δεν έχει την πολυτέλεια να οδηγεί τόσες ώρες, χρειάζεται να εργάζεται και στο ταξίδι.
Σήμερα ενα με ρωτήσει ένας φίλος μου τι να αγοράσει με €40.000, θα του προτείνω Τέσλα ή Lexus. Ο Βασίλης θα του πει όποιο νάναι αρκεί να είναι ντήζελ Στελάντις. Ο Γάτος θα του πει vitara_mono και τα ρέστα δρακουλίνια κλπ. κλπ. Άλλος θα πει τόσα λεφτά αστέρι ή προπέλα μόνο, ο έταιρος Βασίλης θα πει ST_mono κλπ. Ο καθένας μας με τα δικά του βιώματα, απαιτήσεις και οπτική σκοπιά. Όλοι είμαστε σωστοί και λάθος ταυτόχρονα!
Γιατι τα γράφω αυτά? Έτσι, γιατί είχα ωραία μέρα, διάβασα και τα σχόλια για τον συμφορουμίτη που πήρε το ST (σε σωστό χρώμα....ακούει κάποιος!?!? ) και είπα να γράψω σκόρπιες σκέψεις.
-
Πέρα από τα κριτήρια που έχει κάποιος η τιμή παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή. Και δεν εννοώ 2 - 3 χιλιάρικα πάνω κάτω. Εννοείται πως θα τα δώσεις για να πάρεις αυτό που σου αρέσει.
Τα τελευταία 2 χρόνια διαβάζουμε για αστείες τιμές ορισμένων αυτοκινήτων, τύπου 35.000 και 40.000 για astra 1.2 130 άλογα. Ε όσο κι αν μου άρεσε το astra, όσα λεφτά κι αν είχα δε θα το αγόραζα ποτέ γιατί πολύ απλά δεν τα αξίζει. -
Αυτο που για μενα ειναι το καλυτερο , για σενα μπορει να ειναι γτπ . Και το αναποδο, Οι περισσοτεροι εχουν μια "κοινη λογικη". Δλδ για ενα 1000αρι ή για ενα Αστρα που μεχρι χθες εκανε 20 , αισθανεσαι θυμα να δωσεις 35 σημερα. Αλλά αλλος δεν το βλεπει ετσι. Σου λεει αυτο μ αρεσει και μου κανει σημερα, τα εχω . τα δινω . Δεν υπαρχει αντικειμενικο κριτήριο στο "θελω" . Αλλιως δεν θα πουλιοταν κανενα απο αυτα . Κι ομως πουλανε. Λιγοτερο , αλλά πουλανε κι αυτα
-
Προσωπική γνώμη διατύπωσα, σίγουρα θα αισθανόμουν θύμα αν έδινα 35 και 40 για Astra.
Οι περισσότεροι από αυτούς που τα αγοραζουν δε ξέρουν καν πόσο έκαναν πριν 2 χρόνια. -
@georgemit said in Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου:
Προσωπική γνώμη διατύπωσα, σίγουρα θα αισθανόμουν θύμα αν έδινα 35 και 40 για Astra.
Οι περισσότεροι από αυτούς που τα αγοραζουν δε ξέρουν καν πόσο έκαναν πριν 2 χρόνια.Ναι κι εγω την δικια μου , κανενα προβλημα
Τα αμαξια ειναι και σαν τις γυναικες, αλλος θελει ξανθια , αλλος μελαχρινη, αλλος νοικοκυρα κτλ . Δεν παντρευονται ολοι τις ιδιες . Γιατι κι αυτες που δεν μ αρεσουν εμενα κι εσενα, βρισκουν αλλου γαμπρο...
κτλ κτλ -
@fanis75 said in Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου:
χρειάζεται να εργάζεται και στο ταξίδι.
Ο Ήλωνας;
-
Ο Είλωτας
-
-
Γενικά, καλό είναι να ακούγονται απόψεις ακόμα και όταν δεν συμφωνούν ή στεναχωρούν, απόψεις περί δίκαιης τιμής όλοι έχουν ας πει ο καθένας (συμπεριλαμβάνοντας και εμένα) έστω τη βλακεία του.
Σε μια περίοδο (τελευταία τετραετία) μάλιστα που στην αγορά κυριαρχεί η αδηφαγία και η έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης μόνο καλό κάνει η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα τιμών. -
Πάντως ξεχνάτε ότι είχαμε πληθωρισμό για 2-3 χρόνια.
Τα επιτόκια έχουν εκτοξευτεί, τα εμπορεύματα το ίδιο, ακόμα και τα μεροκάματα.Οσοι μπορούν να πληρώσουν σήμερα, τα πληρώνουν.
Οσοι δεν τα αγόρασαν πριν 2-3-4-5 χρόνια, τα βλέπουν. -
@criuser said in Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου:
Οσοι μπορούν να πληρώσουν σήμερα, τα πληρώνουν.
Οσοι δεν τα αγόρασαν πριν 2-3-4-5 χρόνια, τα βλέπουν.Και κάποιοι ελπίζουν ότι οι τιμές θα ξαναπέσουν.
-
@fanis75 said in Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου:
ο έταιρος Βασίλης θα πει ST_mono κλπ.
Τουναντιων εγώ θα πω να πάρεις αυτο που γουσταρεις και να μην ακούσεις κανέναν. Να πάρεις γνώμες αλλα να κάνεις αυτό που γουσταρεις εσύ στο τέλος είτε είναι ST είτε είναι τερμα ανετο μοντέλο είτε τέρμα οικονομικο
Πολλες φορές έχω πει οτι τα ST δεν είναι λογικές επιλογές και είναι υπερκοστολογημένα. Αλλά το πήρα. Γιατι? γιατι μια γ@μημενη ζωή έχουμε και μάλιστα μικρή
Αν εχουμε τα χρήματα και δεν κάνουμε αυτό που γουσταρουμε και μας ευχαριστεί ποιος ο λόγος να τα έχουμε. Εγώ δεν σκοπεύω να τα κάνω μασούρια πάντως. Δουλευω πολύ σκληρά και θα τα ξοδέψω σε ότι με ευχαριστεί και ας είναι παραλογη επιλογή για κάποιον άλλο. Αν εμενα με αποζημειώσει σε ευχαριστηση είναι χρήματα που ξοδεύτηκαν σωστά. Αν όχι είναι χρηματα που ξοδεύτηκαν λάθος και ας είναι πιο λογική η επιλογή
Διαδικασία/Κριτήρια αγοράς αυτοκινήτου