-
Συν ότι καίει τα μισά, τρακάρει με ασφάλεια, έχει ACC για τις στιγμές που δε διαολίζεσαι, full led, αυτόματο κλιματισμό. Και κοστίζει παρόμοια χρήματα.
Αλέξανδρε, ναι, αυτό εννοώ.
-
Αλέξανδρε, ναι, αυτό εννοώ.
Κανει καλη καυση και δεν δουλευει πλουσιο, ισως δουλευει και φτωχο και δεν καιει και λαδι. Λογικα δεν το παταει και συχνα τερμα γκαζι ο οδηγος του.
-
Μέχρι την gl+ οντως έχει δίκιο. Στην glx κοστίζει σχεδόν όσο κοστιζε τοτε το gti 122 οπότε οντως φαίνεται η διαφορά τιμής πως παίρνει λιγότερα αλογα και αναρτησεις κτλ.
Το τέλειο ήταν το gl+ με turbo στα 15500 ευρώ.. Αλλα το έκοψαν οι απερίγραπτοι.
-
Νομίζω κάνεις κάποιο λάθος.
Το ΖΧ εκτός από το δίλιτρο ποτέ δεν υπήρξε ως 16v.
Ακόμα και η Xsara που βγηκε το 1997 8 βαλβιδη ηταν στα 1.400.
Ο πατέρας μου είχε την ΖΧ 1.6 volcane από το 92. Το μοτέρ του ραλλι 8v είχε αλλά έβγαζε 15 άλογα μείον. Δε θυμάμαι τις διαφορές.
Σωστά . Απλού ψεκασμού και πολλαπλού ψεκασμού ήταν οι διαφορές ...
Είναι και πολλά τα χρόνια βλέπεις...
-
Τέλος νο.2 δεν περίμενα ποτέ να ακούσω τη φράση σε αντιπροσωπεία , το ανταλλακτικό σας υπάρχει σε μεγάλη έλλειψη γιατί δεν έχει πια την υποχρέωση η εταιρία να παράγει ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας.
δεν είχες πάει μέχρι τώρα σε αντιπροσωπεία Alfa Romeo! 3 μόλις χρόνια μετά την παύση παραγωγής του μοντέλου, κατάργηση ανταλλακτικών και κωδικών και τρέχα, ψάξε, βρες…(ευτυχώς είχαμε και συνφορουμίτες στην Ιταλία)
-
alexandros.K wrote:
Τωρα που το προσεχω καλυτερα, το 106 rallye (1,6 8V) ειχε 10,500€ , οχι 12,5. Καπου στα 3,500,000 δρχ
Ναι τόσο είχε το δεύτερο 106 rallye ΜΚΙΙ (πρώτο το ΜΚΙ με τον 13άρι), κάπου στα 3.600.000 δραχμές, στα 5 εκατομύρια ήταν το gti και κάπου ενδιάμεσα στα 4 και κάτι ψηλά το φτωχό gti που κακώς λέγεται rallye.
Ναι, το ΜκΙΙ 16V τόσο έκανε. Τo 2002 πλήρωσα 12400 ευρώ με 5 μήνες αναμονή λόγω παραγγελίας με ABS
-
-
Αυτό σε πείραξε μόνο? Ένα τόσο δα drift της προκοπής δεν είδα..
-
Τι λέει ρε παιδιά στο 4:03; Κόστιζε το RX8 Challenge μόλις 17.990?????
Μάλλον εννοεί 27990 και υπόψη αυτό είναι το facelift που είχαν κάνει τροποποιήσεις στον κινητήρα λύνοντας μεγάλο μέρος των προβλημάτων είχε 205 άλογα το 'μικρό' και 250 το cosmo.
ΑΛΛΑ είχε αλλάξει ο νόμος για τα ΤΚ και από 11/2010 έβγαιναν με τους ρύπους οπότε το πλεονέκτημα των 135€ ΤΚ τον χρόνο έγινε 800€ ...και 17-20000 να το έδιναν δε θα το έπαιρνε κανένας , γιαυτό τα facelift είνai ελάχιστα .
240 RX-8 πωλούνται αυτή την στιγμή στο car ...3 facelift το ένα στην Κω πληρώνει με τους ρύπους γιαυτό ο ιδιοκτήτης έχει την λογική τιμή των 10000€ και μένει απούλητο χρόνια! Τα άλλα δύο έχουν ΤΚ που πάνε με τα κυβικά ...15000 το μικρό και 25000 το R3 που εάν είναι αυθεντικό είναι το ιερό δισκοπότηρο των RX-8.
Για να μείνουμε και στο πνεύμα του τοπικού βρείτε μου ένα αυτοκίνητο σύγχρονο που να είναι τόσο 'άχρηστο' στην φήμη αλλά ταυτόχρονα και τόσο θελκτικό
-
Εγώ πάντως, αν είχα σκοπό να πάρω αμάξι για το Σαββατοκύριακο, θα ήμουν ανάμεσα στο 8άρι και στο MR2.
-
Τον τελευταίο καιρό μετά από πολύ ψάξιμο εγώ κλείνω προς το mr2 με μόνη εναλλακτική την celica t-sport . Όπως έχουν πει και άλλοι φίλοι θέλω να πηγαίνω στο συνεργείο και να υπάρχουν ανταλλακτικά και υποστήριξη.
Μου αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα αλλά υπάρχει και ένα όριο ...πτωματολαγνείας!
-
Mr2 και όταν χαιρετίσει (ανάλογα τη χρήση και το αν έχει βγει ο προκαταλυτης) ο 1zz (ή ο 2zz, έχει και τέτοια με swap), K20 και ησυχασες. Γιατί το να είσαι απλώς πτωματολαγνος δεν αρκεί. Και τυμβωρυχος λοιπόν να δέσει το γλυκό.
-
Στο εμ αρ του προσοχή κατά την είσοδο γιατί μούρη - κώλος φαίνεται το ίδιο και γίνονται λάθη...
-
...ασε το ABS που μπορει να σου κανει νερα. Πλην ομως χροναρες και με ενα hardtop εχεις φτιαξει την exige του φτωχου.
-
Τι να λέμε, παίδες; Είναι αμαξάρα! Πολύ ανώτερο του Miata σε αίσθηση, κι ας είχα τρία από δαύτα γιατί ήταν καλύτερα στα παντιλίκια.
-
Κεντρομηχανο γαρ.
Η καλύτερη αναλογία πάντως είναι η 62-48.
-
Όταν έψαχνα το πρώτο μου αμάξι, είδα κι ένα μεταχειρισμένο Saab 900 Coupe, αυτό με το 'μικρό' τούρμπο. Και ο Στράτης μου λέει, 'αφού ψάχνεις για Saab, μήπως σε ενδιαφέρει, πουλάω το δικό μου'.
- Τι λες, τώρα πήρα δίπλωμα, θα με μαζέυετε από τα πεζοδρόμια.
Είχα αρκετό μυαλό να μην θέλω το 9-3 Viggen για πρώτο μου αυτοκίνητο. Πάντως τώρα δεν θα με χάλαγε να το είχα για ιστορικό όχημα (αν δεν χάλαγε το ίδιο).
Γενικά, θα μου άρεσε ένα τρίτο αυτοκίνητο σε ρετρό. Είμαι παράξενος στα γούστα, για παράδειγμα πολύ ψηλά στη λίστα θα ήταν ένα
Panhard 19 BT. Με την ίδια ηλικία με μένα. Σχεδόν απίθανο να βρεις ανταλλακτικά. Αλλά με γοητεύει, είναι ένα παρατημένο στον Βόλο, αλλά πια σε κατάσταση που δεν σώζεται. Αγόρασα πάντως το εγχειρίδιο συντήρησης!
Όταν έφτασαν τα παιδιά, ζάχάρωνα την ιδέα να φέρω από τη γερμανία ένα στέισιον, αλλά όχι οποιοδήποτε στέισιον:
Alpina B3S touring (E46). Η τιμές είχαν ήδη πέσει πολύ στη Γερμανία, αλλά φοβήθηκα τους ελληνικούς φόρους τεκμήρια τέλη και λοιπές επιβαρύνσεις. Σκέφτηκα ακόμα και να το εισάγω ως αντικείμενο, να το αφήσω κλείσει 30ετία και μετά να το κάνω κατ' ευθείαν ιστορικό. Ήδη θα είχε περάσει η εικοσαετία και θα έμεναν άλλα δέκα. Αλλά όταν έρχονται παιδιά, δεν υπάρχει περιθώριο για να αφήνεις τόσα λεφτά στο γκαράζ να κάθονται!
Οπότε μια και που τα ηλεκτρικά θα αντικαταστήσουν τα θερμικά στην καθημερινότητα, βλέπω να κρατάω την τωρινή μαούνα (με τόσα λίγα χιλιόμετρα που κάνω έτσι κι αλλιώς) μέχρι να μου πάρουν το δίπλωμα και να λέω ότι έχω αντίκα!
Εντάξει, δεν είναι Alpina, αλλά από εμφάνιση το ίδιο βαρετό!
-
Dimsabas, τσεκαρε μαθητές που βγάζω χρήσιμους στην κοινωνία
[YouTube]b8uHZy_KjyA[/YouTube]
[YouTube]9N0-NMAi0Gg[/YouTube]
Brothers with arms...
-
[quote=Lap]
Κεντρομηχανο γαρ.
Η καλύτερη αναλογία πάντως είναι η 62-48.
Σύνολο 110?
-
Για τα 106 που λέτε: Πριν καμιά 15αριά χρόνια πήγα να δω τον κολλητό στην Χαλκιδική, που εδώ μέσα έγραφε ως 'Rallycards'. Αρχαίος φίλος του forum, τον ξέρουν και οι παλαίουρες 'Hunter', 'glf' klp (για όσους τους θυμάστε) κλπ. Τρώμε και πίνουμε που λέτε σε μια ταβέρνα στην Ιερισσό και το παίρνω εγώ το 106 GTi του Rallycards (Rallye 122 δηλαδή, με περισσότερο εξοπλισμό). Αρχίζουμε να γυρνάμε προς το Στρατώνι και όσο οι στροφές γίνονται πιο ενδιαφέρουσες, τόσο άρχιζα κι εγώ να την βλέπω Μάκινεν... Μπαίνουμε σε μια μετριά δεξιά που έκλεινε ελαφρώς. 'Μαλλιά' εγώ και η έξοδος να χάνεται δεξιά, και μου φωνάζει ο Rallycards: 'Μαλάκα αν αφήσεις θα σκοτωθούμε, ΠΑΤΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΣΤΡΙΨΕ ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΓΙΝΕΙ!!!'. Έδωσα τέρμα με 3η στο Ραλλάκι και με 6000 ΣΑΛ σχεδόν στην είσοδο, ενώ βγήκαμε 6500 στην έξοδο. Κράτησε το μπουρδέλο και βγήκαμε με ελαφρύ ανάποδο στην ευθεία (που σιγά μην άφηνα, είδαμε 180 πάλι με 5η σκασμένη στην επόμενη ευθεία - μυαλά του τρελλού...)!!!
Σήμερα τέτοια σκοτώστρα δεν θα αγόραζα, είμαι και 45 ετών κοντά...
Καινούργια vs παλιά αυτοκίνητα. Που είναι η βελτίωση;