-
@antonakis said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Καλύτερο
@storm said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Το κανάλι της Βουλής είναι το καλύτερο... υπνωτικό.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.ASMR podcast και μαξιλάρι.
Καλύτερο κι από προβατάκι counting.Δεν ξέρω τι είναι αυτά. Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος με ένα συρτάρι φάρμακα.
-
σε Turbo X 386DX...
αφου εχει 32bit memory bus είναι καλα
-
Πραγματικά, θα ήθελα να δω πως ζούνε πολλά μέλη εδώ μέσα που προφανέστατα ζούνε μία εντελώς διαφορετική ζωή σε σύγκριση με την δική μου.
Δεν ξέρω τι είναι αυτά. Εγώ είμαι γέρος άνθρωπος με ένα συρτάρι φάρμακα.
Πιστεύω πολλοί αναρωτιούνται το ίδιο και για εσένα φίλε στορμ.
Πόσο χρονών είσαι?
Τί κουπί τραβάς? -
Τηλεόραση έχω να δώ πολλά χρόνια, μόνο Netflix, Plex κλπ. όσο λίγο χρόνο έχω προτιμών να βλέπω καμιά ωραία ταινία ή σειρά.
-
@polistas said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Πιστεύω πολλοί αναρωτιούνται το ίδιο και για εσένα φίλε στορμ.
Πόσο χρονών είσαι?
Τί κουπί τραβάς?Δεν είναι το φόρουμ για τέτοιες συζητήσεις. Απλά, άλλη ζωή κάνω εγώ, άλλοι ζωή κάνουν πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι στο φόρουμ.
-
This post is deleted! -
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολιτικοποιείτε όλες τις συζητήσεις.
-
Δεν είναι το φόρουμ για τέτοιες συζητήσεις. Απλά, άλλη ζωή κάνω εγώ, άλλοι ζωή κάνουν πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι στο φόρουμ.
Συμφωνώ, απλά ορμώμενος από τις δικές σου κουβέντες για το πώς ζουν τα άλλα μέλη και για σακούλες με φάρμακα κλπ, είπα να το σχολιάσω.
-
Είναι λίγο γκρινιάρης ο καταιγίδας αλλά παράλληλα και πολύ συμπαθής. Βασικά είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και ακόμα και αν διαφωνείς σου αρέσει να τον διαβάζεις.
Forum χωρίς καταιγίδα είναι βαρετό. Θέτει τα όρια σε πολλά πράγματα.
Τεσπά, οι hisense τι λένε;
-
@lap said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Έχω ακούσει καλά λόγια. Δηλαδή δεν παίρνουν .
-
Είναι λίγο γκρινιάρης ο καταιγίδας
Συνήθως έτσι αποκαλούν τους ρεαλιστές και τους ορθολογιστές όταν εκφράζουν άποψη.
Στο δικό μου κόσμο λοιπόν ή μάλλον στο δικό μου τρόπο ζωής προέχει η ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο, παρά η θέαση επί πληρωμή συνδρομητικών καναλιών στην τηλεόραση.
Άρα τα 200euro που θα έδινα το χρόνο για να χαζεύω το χαζοκούτι πάνω στο κρεββάτι ή στον καναπέ, τα δίνω στο γυμναστήριο για φυσική εκγύμναση. Επιδιώκω να μην πετάω χρήματα σε υλικά αγαθά ή υπηρεσίες που δεν θα χρησιμοποιήσω καθόλου.
Προφανώς όλα δεν μπορώ να τα έχω γιατί δεν είμαι πλούσιος, ούτε έχω τόσο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορώ να τα κάνω όλα.
Εγκρατής; Μπορείς να με πεις και έτσι.
Άλλοι μπορούν να τα έχουν όλα, έχουν και φράγκα πολλά και καλά κάνουν. Δικαίωμα τους.
-
Άρα τα 200euro που θα έδινα το χρόνο για να χαζεύω το χαζοκούτι πάνω στο κρεββάτι ή στον καναπέ, τα δίνω στο γυμναστήριο για φυσική εκγύμναση.
Εγώ γλυτώνω τα λεφτά στο γυμναστήριο και τρέχω στο γήπεδο και το δρόμο...
-
Είναι λίγο γκρινιάρης ο καταιγίδας αλλά παράλληλα και πολύ συμπαθής. Βασικά είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και ακόμα και αν διαφωνείς σου αρέσει να τον διαβάζεις.
Forum χωρίς καταιγίδα είναι βαρετό. Θέτει τα όρια σε πολλά πράγματα.
Τιμιες, αλλα τις ξεπερασαν οι TCL σε vfm.
Οποτε απο μενα αν θες κατη φτηνο πας σε TCL και αν θες κατι τουμπανο πας σε sony. -
Ξεκαθαρίζω , δεν είμαι ειδικός , δεν έχω καμία απαίτηση ιδιαίτερης θέασης , δε το ψάχνω πέρα από τα τυπικά ( τιμή δηλαδή και μόνο ....).
Αγόρασα λοιπόν hisense ( με Oled , πως τα λένε...) , και είναι ότι ακριβώς θα περίμενες από έναν Κινέζο ( υποθέτω Κινέζος είναι....) . Δίνει τουλάχιστον στα χαρτιά πολλά σε χαμηλότερη τιμή από τις επώνυμες. Αντικατέστησε Lg παμπάλαια, σε πρώτη φάση απόλυτα μα απόλυτα ικανοποιημένος, μέχρι και ως έπιπλο δείχνει όμορφη. Προτιμήθηκε από tlc μετά από παρότρυνση "ειδικού" ότι έχει καλύτερη αντιπροσώπευση ( αυτό πιθανότατα να είναι και μπαρούφα....) .
Μέχρι εκεί κατέχω.....
-
Εγώ διαβάζω κάποια τεστς ανά καιρούς, και τις βαζουν καλές βαθμολογίες. Δηλαδή όπως τα περιγράφουν έρχεται με αξιώσεις να κοιτάξει στα μάτια τις lg. Για αυτό μου έκανε εντύπωση.
Πόσο βγήκε η oled???
-
Αν το ήξερα αυτό περί Hisense θα την προτιμούσα έναντι της μαϊμού Toshiba που είναι της Vestel.
-
Κάπου στα 550 ( η 50αρα), αλλά πρέπει να ρωτήσω τη σύζυγο που ασχολήθηκε , εγώ απείχα από τη διαδικασία αγοράς.
Η lg ( νομίζω 55 ) ξεκινούσε από 780, η πρώτη της σειρά , στις Oled , Qled , δε ξέρω και πως τα λένε. Κατάλαβα ότι για το καλό καλό oled , θέλει από 1000 και πάνω στις επώνυμες...
Ο "ειδικός" - κολλητός , που τη σκάλιζε στις ρυθμίσεις , στις εισόδους , στον ήχο κ.λπ. , είπε ότι είναι καλή ( απείχα και εδώ....). Επαναλαμβάνω ότι στις τηλεοράσεις είμαι σαν αυτούς που κλωτσάνε τα λάστιχα όταν αγοράζουν μεταχειρισμένο, αλλά έχω εντυπωσιαστεί για αρχή τουλάχιστον....
-
Πω πω...τζάμπα!!!!
Από youtube κτλ είναι γρήγορη;
-
Δε ξέρω ειλικρινά, δεν έχω μέτρο σύγκρισης πως πάνε οι άλλες , καλά πάει ..... ( σε φώτισα τώρα....)
Πάντως σε σχέση με samsung που πήρε ο αδερφός μου στα αντίστοιχα χρήματα , εμένα μου φαντάζει καλύτερη ( πολύ) , άσε που η δικιά μου είχε και στάνταρ τηλεκοντρόλ η άλλη έχει ένα βασικό παπαράκι ( ήταν έξτρα το καλό , δε μπορούσα να το φανταστώ καν αυτό....). Σύγκριση τώρα θέασης για 30 λεπτά που την άνοιξα να περάσει η ώρα ως φιλοξενούμενος Αθήνα , μη φανταστείς τίποτα....
-
Αν το ήξερα αυτό περί Hisense θα την προτιμούσα έναντι της μαϊμού Toshiba που είναι της Vestel.
χάισενς για καποια περιεργη συμπτωση ειχα παρει κλιματιστικα στο παλιο γραφειο.
μια 10αδα.
συνεχανε μεχρι σημερα στο καινουργιο, εχουν περασει τη 10ετια χωρις κανενα εμφανες σημαδι κοπωσης πλαστικων κλπ. και απο αποδοση εξαιρετικα.
οταν εκανα την ανακαινιση στο σπιτι που εχωσα πολλα και αλογιστα, πηρα επισης τετοια αλλα την ακριβη σειρα, καπου 700 ή εκει κοντα θυμαμαι το 9αρι.
τρομερα σε θερμανση και σε ψυξη.
γενικα εχουν ανεβει οι κινεζοχάισενς στη γατοεκτιμισις.και οκ, για 550 λες οτι ειναι και τζαμπα του σιβιλ, η σονυ αν θυμαμαι κλα πρεπει να ειχε καποιο καλο πολλαπλασιαστη σε αυτο το νουμερο....
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους