-
@storm said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@dettol said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Οι τηλεοράσεις τύπου SMART είναι όλες αργοκίνητα καράβια ή υπάρχουν και μοντέλα που είναι σβέλτα στις εκκινήσεις, στα μενού, στο ξεκίνημα, στην αλλαγή καναλιών, στις πληροφορίες προγράμματος κλπ...;
Μία smart πήγα και πήρα (παρασύρθηκα από την μόδα) και είναι σαν να τρέχω Windows 11 σε Turbo X 386DX...
αναλογω του cpu που φορανε
Η οποία να υποθέσω ότι πριν την αγορά δεν υπάρχει τρόπος να την γνωρίζει ο πελάτης; Ρωτάω επειδή όταν ψαχνόμουν για αγορά πουθενά δεν έβρισκα πληροφορίες περί των cpu, μνήμες κλπ...
σε γενικες γραμμες, εχω καλη εμπειρια απο σονυ και κακη απο samsung σε αυτο το θεμα, αλλα εξαρταται απο το ποσο "καλο"(ακριβο) ειναι το μοντελο που αγοραζεις. Οπως και να εχει ομως, δεν συγκρινονται στην ταχυτητα σε σχεση με ενα καλο media player (πχ nvidia shield tv), αλλα εχεις την ευκολια της μιας συσκευης
-
@dettol said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Οι τηλεοράσεις τύπου SMART είναι όλες αργοκίνητα καράβια ή υπάρχουν και μοντέλα που είναι σβέλτα στις εκκινήσεις, στα μενού, στο ξεκίνημα, στην αλλαγή καναλιών, στις πληροφορίες προγράμματος κλπ...;
Μία smart πήγα και πήρα (παρασύρθηκα από την μόδα) και είναι σαν να τρέχω Windows 11 σε Turbo X 386DX...
αναλογω του cpu που φορανε
Η οποία να υποθέσω ότι πριν την αγορά δεν υπάρχει τρόπος να την γνωρίζει ο πελάτης; Ρωτάω επειδή όταν ψαχνόμουν για αγορά πουθενά δεν έβρισκα πληροφορίες περί των cpu, μνήμες κλπ...
Σε κάποιες, όχι πολλές, βρίσκεις.
Σαν τα κινητά θα γίνουν και αυτές!!! -
Το ίδιο πρόβλημα έχουν και όσες δεν είναι SMART; Βλέπω π.χ. πολλά μοντέλα 32άρια που δεν είναι SMART. Μάλλον έχουν άλλο λειτουργικό ποιο ελαφρύ;
-
Άλλο smart, άλλο Android... Και παίζει ρόλο και η CPU...
Παλιά είχα home theater PC.
Τώρα Android box. -
Το ίδιο πρόβλημα έχουν και όσες δεν είναι SMART; Βλέπω π.χ. πολλά μοντέλα 32άρια που δεν είναι SMART. Μάλλον έχουν άλλο λειτουργικό ποιο ελαφρύ;
δεν νομιζω οτι πωλειται πλεον καμμια τηλεοραση που να μην ειναι σμαρτ (να μην εχει τουλαχιστον πχ netflix)
-
Τελικά υπάρχουν σήμερα τηλεοράσεις που να είναι σβέλτες; Έχω μία LG 21 ίντσες, 10 ετών τηλεόραση και πετάει. Την ανοίγω και κατευθείαν δείχνει το κανάλι. Αν την κλείσω από ρεύμα και την ανοίξω πάλι τα ίδια. Πετάει.
Τώρα έχω την SMART και σέρνεται παντού. Και επειδή σέρνεται, πολλές φορές τρώει και κολλήματα.
-
-
Τελικά υπάρχουν σήμερα τηλεοράσεις που να είναι σβέλτες; Έχω μία LG 21 ίντσες, 10 ετών τηλεόραση και πετάει. Την ανοίγω και κατευθείαν δείχνει το κανάλι. Αν την κλείσω από ρεύμα και την ανοίξω πάλι τα ίδια. Πετάει.
Τώρα έχω την SMART και σέρνεται παντού. Και επειδή σέρνεται, πολλές φορές τρώει και κολλήματα.
επειδη η τηλεοραση δεκαετιας ειχε μονο μια δουλεια, να δειχνει τηλεοπτικα καναλια, ενω οι σμαρτ φορτωνουν λειτουργικο οταν τις πρωτοανοιγεις. Οι νεοτερες, δεν κλεινουν ποτε και απλα μπαινουν σε sleep mode, ωστε να ελαχιστοποιειται το φαινομενο που αναφερεις.
-
Εγώ την κλείνω από ρεύμα. Δεν την αφήνω σε stand by. Και φυσικά βλέπω μόνο τα ελεύθερα κανάλια, ίσα-ίσα να παίζει κάτι στην τηλεόραση να ακούω κάτι.
Τα SMART, τα Netflix και όλα αυτά δεν τα ξέρω και δεν έχω και χρόνο για να κάτσω να ασχοληθώ με αυτά. -
@gatoz said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
και μια που πιασαμε τα ιντερνετια
ερωτησις γατουτον τελευταιο τον καιρο μου παραπονιεται η κορακλα οτι στη σονυ του σαλονιου, μια απο αυτες που χαλανε με γκουγκλ τιβι του 2023, το νετφλιξ κανει νερα και δεν φορτωνει.
μενει πολυ ωρα στο νι στην αρχη και μετα δεν δειχνει τις ταινιες σαν νταμακια, σαν να μην εχει ντατο. το ειδε και ο γατος να συμβαινει.
ντατο ομως εχει. καθοτι η τιβι ειναι καλωδιωμενη στο νετ. και λειτουργουν αψογα εον, αμαζον, κοζμοτε, ντιζνευ και οι λοιπες μαλακιες που πληρωνω χωρις ποτες να βλεπω εγω.
μαλιστα εαν μπεις πρωτα σε καποιο αλλο, μετα δουλευει καλα - πυραυλος και το νετφλιξ.
το οποιο παει σφαιρα ουτως οι αλλως στις αποδελοιπες τηλεορασεις του σπιτιου.
εχει κανεις παρει τετοια παπαροτιβι και εχει καποιο τετοιο θεμα? ε?Είναι κόλλημα του app της τηλεόρασης.
Μου κάνει και εμένα το ιδιο αρκετές φορές.
Απλά κράτησε πατημένο το πλήκτρο του on-off και διάλεξε επανεκκίνηση της tv.
Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιηθεί το νετφλιξ, δοκίμασε να πατήσεις έξοδο από το μενού. Έχω διαπιστώσει ότι δεν κολλάει την επόμενη φορά που θα βάλεις ξανά νετφλιξ. -
ερωτησις γατουτον τελευταιο τον καιρο μου παραπονιεται η κορακλα οτι στη σονυ του σαλονιου, μια απο αυτες που χαλανε με γκουγκλ τιβι του 2023, το νετφλιξ κανει νερα και δεν φορτωνει.
μενει πολυ ωρα στο νι στην αρχη και μετα δεν δειχνει τις ταινιες σαν νταμακια, σαν να μην εχει ντατο. το ειδε και ο γατος να συμβαινει.
ντατο ομως εχει. καθοτι η τιβι ειναι καλωδιωμενη στο νετ. και λειτουργουν αψογα εον, αμαζον, κοζμοτε, ντιζνευ και οι λοιπες μαλακιες που πληρωνω χωρις ποτες να βλεπω εγω.
μαλιστα εαν μπεις πρωτα σε καποιο αλλο, μετα δουλευει καλα - πυραυλος και το νετφλιξ.
εχει κανεις παρει τετοια παπαροτιβι και εχει καποιο τετοιο θεμα? ε?Οι Sony έχουν γενικό bug και χάνουν την ΙΡ του εθερνετ ξαφνικά χωρίς λόγο (και η δική μου το χει κάνει.)
Μάπα drivers διαβάζω στις συζητήσεις.
Καλύτερα αφήστε ενεργό και το γουιφι, ενώ κάποιοι λένε ότι και οι ρυθμίσεις για time από το server παίζουν ρόλο.Επίσης το νετφλιξ κανει νερά γενικώς σε πολύ κόσμο, διαφορά errors...
-
@piliourits said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
εχει κανεις παρει τετοια παπαροτιβι και εχει καποιο τετοιο θεμα? ε?Οι Sony έχουν γενικό bug και χάνουν την ΙΡ του εθερνετ ξαφνικά χωρίς λόγο (και η δική μου το χει κάνει.)
Καλύτερα αφήστε ενεργό και το γουιφι, ενώ κάποιοι λένε ότι και οι ρυθμίσεις για time από το server παίζουν ρόλο.Επίσης το νετφλιξ κανει νερά γενικώς σε πολύ κόσμο, διαφορά errors...
Την ιδια στγμη που κολλάει το νετφλιξ αμαζον, ντιζνευ, εον και κοζμοτε παιζουν αερα στην ιδια τιβι
-
Το wifi αλλωστε ειναι και ταχυτερο, καθως ολες οι τηλεορασεις εχουν 100ρι και οχι 1gb ethernet.
Οποτε αν εχεις πανω απο 100αρα γραμμη δεν εχεις κανενα λογο να εχεις το καλωδιο.
ΜΕ τη προυποθεση φυσικα οτι εχει ισχυρο σημα. -
Εγώ την κλείνω από ρεύμα. Δεν την αφήνω σε stand by. Και φυσικά βλέπω μόνο τα ελεύθερα κανάλια, ίσα-ίσα να παίζει κάτι στην τηλεόραση να ακούω κάτι.
Μη βλέπεις ελληνική τηλεόραση. Θα ασπρίσει λίγο ο κόσμος σου.
-
Την ιδια στγμη που κολλάει το νετφλιξ αμαζον, ντιζνευ, εον και κοζμοτε παιζουν αερα στην ιδια τιβι
Εμ έφυγες από την LG. Μάθε τώρα να κάνεις μαγκιές.
-
@antonakis said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Μη βλέπεις ελληνική τηλεόραση. Θα ασπρίσει λίγο ο κόσμος σου.
Αναρωτιέμαι τι ζωή μπορεί να έχει κάποιος που να θεωρεί ότι ασπρίζει ο κόσμος του όταν δεν βλέπει Ελληνικά κανάλια.
Πραγματικά, θα ήθελα να δω πως ζούνε πολλά μέλη εδώ μέσα που προφανέστατα ζούνε μία εντελώς διαφορετική ζωή σε σύγκριση με την δική μου.
-
Εγώ βλέπω ελληνικά κανάλια, διότι εκείνη την στιγμή γράφω με το τάμπλετ στο φόρουμ και το έχω για χαλί. Ιδιαίτερα όταν παίζει "Σασμός" στο σπίτι επικρατεί σκασμός
Από την άλλη έχω σχεδόν όλα τα συνδρομητικα και όταν κάθομαι στην τηλεόραση βλέπω YouTube.
-
Αναρωτιέμαι τι ζωή μπορεί να έχει κάποιος που να θεωρεί ότι ασπρίζει ο κόσμος του όταν δεν βλέπει Ελληνικά κανάλια.
Δεν έχω βρει τίποτα που να αξίζει στη σημερινή ελληνική τηλεόραση.΄ Βγάζω εκτός οτιδήποτε κουτσομπολίστικο/πανελάδικο, ειδήσεις πέραν κάποιων έκτακτων γεγονότων είναι όλες μαυρίλα, τηλεπαιχνίδια ελάχιστα θεωρώ διασκεδαστικά ή επιμορφωτικά πλέον, reality show ο ορισμός του καψίματος εγκεφαλικών κυττάρων (έβλεπα master chef μέχρι που το γύρισε σε σαπουνόπερα), ελληνικές σειρές τελευταία που είδα ήταν το Παρά Πέντε φαντάσου.
Δεν ξέρω τι βρίσκει κάποιος να δει σήμερα, η τηλεόραση εμένα ανοίγει πάντα σε κάποιο hdmi.Αν είναι να έχεις χαλί, βάλε ένα podcast να παίζει από πίσω σε κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει.
-
Το κανάλι της Βουλής είναι το καλύτερο... υπνωτικό.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα. -
Καλύτερο
Το κανάλι της Βουλής είναι το καλύτερο... υπνωτικό.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.ASMR podcast και μαξιλάρι.
Καλύτερο κι από προβατάκι counting.
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους