-
Ενδιαφερον οτι στην financed price (υποθετω οτι ειναι ο δανεισμος) συμπεριλαμβανεται η κρατικη επιδοτηση των 7000 ευρω. Κατι δεν μου κολλαει καθως η διαφορα financed price με cash price ειναι μεγαλη, αλλα προφανως ειναι πραγματα που δεν τα γνωριζουμε.
-
Τα κινέζικα ηλεκτρικα λανσάρονται σε τιμές που έχουν στόχο να ρουφήξουν την επιδότηση. Τα βασικά μοντέλα έπρεπε να είναι γύρω στα 30k, ώστε να βγαίνουν με την επιδότηση γύρω στα 22k π.χ. για να είναι προσιτά. Το ίδιο κάνει και η Volvo και η Byd.
-
@harisma23 said in MG (SAIC) forum:
@lap said in MG (SAIC) forum:
Τσιμπημενες τιμές. Στη Ιταλία είναι 1000-1500 ευρώ κάτω από αυτές που ακούγονται για εμάς. Όπως και στα dacia ένα πράγμα.
Στη Γαλλία ο εισαγωγικός ατμοσφαιρικός 1.5 ξεκινάει από τα 17,5 χιλιάρικα στην πρώτη έκδοση εξοπλισμού. Και ο σαφώς καλύτερος 1.0 τούρμπο σε πολύ καλή έκδοση εξοπλισμού (Luxury) στα 21 χιλιάρικα.
Δεν ξέρω πάλι πιο ακριβά θα ναι σε εμάς υποπτευομαι.
-
Στην Αγγλία 12.000 λίρες φτηνότερο από τεσλα Μ3. Αναφέρεται στις φτηνεσ Εκδόσεις και των δυο αυτοκινήτων. Αν είναι και εδώ τέτοια η διαφορά τιμής, θα είναι εξαιρετική επιλογή.
-
Είδα ένα περτικαλι
Ουραίου!!!!!!
Ψηλό!!! -
Είδα ένα περτικαλι
Ουραίου!!!!!!
Ψηλό!!!Είδα ένα τέτοιο μπλε σήμερα στους Αγίους Αναργύρους. ενδιαφέρον εμφανισιακά.
-
Είδα και άλλο λευκό από τουρίστες. Πουλάει!
Το παρατηρούσα και όσο πρόλαβα να δω έχει μικρές ανοχές, πως λέγονται, στα διάφορα μέρη του αμαξώματος. Γενικά δεν υπήρχε περίπτωση να το ξεχωρίσεις από hyundai. Μοιάζουν πολύ και στο σχέδιο αλλά και στην συνολική εξωτερική εικονα. Φθηνοκατασκευη πάντως δεν θυμίζει, το αντίθετο μάλιστα
-
-
Αυτό παίζει να κάνε fl.
Ναι έκανε κλόπη πεϊστ την μάσκα απο mazda
Τα προβολάκια απο T-roc
τα φανάρια απο καντζαρΈμπνευση
-
Τουλάχιστον θα βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά
-
@yem
Δες εδώ .....
Youtube VideoΑυτό πόσο να έχει εδώ;
Σχεδιαστικά πάντως το πέτυχαν. Γυρίζει κεφάλια ενώ παραμένει σοβαρό.
Πίσω είναι ίδιο με mercedes glaΈτσι με χειροκίνητο και όλα τα adas το βλέπω για 25-27Κ.
Για αυτοκίνητο ταξιδίου και οικογενειακό....δεν το λες και άσχημο σε μια πρώτη ματιά.
-
Βγαίνει και phev!!!!
Στο τεστ το pre fl
10 Άρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής !!!, 0-100 6,9", ανεξάρτητη ανάρτηση.
@stefan147 ....το είδες;
-
Εδώ λέει πως θα μπουν και στο B segment.
https://www.drive.com.au/news/new-mg-3-leaked-in-patent-images/
-
Βγαίνει και phev!!!!
Στο τεστ το pre fl
10 Άρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής !!!, 0-100 6,9", ανεξάρτητη ανάρτηση.
@stefan147 ....το είδες;
Καθολου κακο. Ανετα χτυπαγα κινεζικο, ειδικα ως εταιρικο.
-
Νομίζω συμπληρώνει όλα τα κουτάκια σου έτσι όπως το παρουσιάζουν. Έχει και 7 έτη εγγύηση εάν κανεις εξαγορα. Αλλά νομίζω θα σε προλάβουν τα χιλιόμετρα. Το κανάλι αυτό στο YouTube το εμπιστεύομαι διότι είναι από εταιρία leasing εάν δεν κάνω λάθος και προτείνει οχήματα. Παλιά οι δοκιμές ήταν με συνδρομή και πολύ αναλυτικές αλλά τώρα το βρίσκεις στο YouTube και κάπως πιο απλές.
-
-
Εκείνο το ηλεκτρικό στέισον αγόραζα...
-
Εγώ δεν θα έλεγα όχι στο MG ZS, αλλά μου τα χαλάει στον εξοπλισμό, οπότε τρώει άκυρο.
-
@storm said in MG (SAIC) forum:
Από 19 χιλιάρικα και θα υπάρχουν και 1000άρια τούρμπο...
Σωστά, τα είχα γράψει όταν με πήραν τηλέφωνο. Το 1.500 ατμο με 5αρι σασμάν, το 1.000αρι τούρμπο έχει 115 άλογα και βγαίνει και αυτοματο που ήθελα, στα €25.000 με καλό εξοπλισμό. Αλλά δεν το εμπιστεύομαι....βέβαια ακόμα δεν έχω προλάβει να πάω να το οδηγήσω, δεν έχει κοντά μου και πρέπει να τρέχω Καλλιθεά.
-
Πάντως τα θερμικά VFM δεν είναι.
MG (SAIC) forum