-
@sabas_thess said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Το site τους πάντως έριξε τον διαμορφωτή του hatch, λίγες ημέρες υπολειτουργούσε (μετά την επιλογή χρώματος κολλούσε). Του sw δε ποτέ δεν λειτούργησε. Δεν βρίσκω και λίστα εξοπλισμών ελληνική να δω τέλος πάντων τι περιλαμβάνει η active+ που είναι vfm.
Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω pdf, την έχω τη λίστα με τους εξοπλισμούς και τις τιμές!
Αλλιώς μπορώ μέσω mail! -
Ευχαριστώ πολύ Χρήστο θα περιμένω δεν καίγομαι, δεν αγοράζω και άμεσα όχημα
-
-
Για το s cross πίσω το έβαλα. Που κοιτάς εσύ; Ποιο μπλε;
-
@kkostask said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Δεν μέτρησα κατανάλωση,απλά το παρέλαβα με 8,8 και το γύρισα με 6,4. Κανένας θόρυβος ή χτύπημα από την ανάρτηση ακόμα και σε κοψίματα/χαντάκια στον δρόμο. Ο πίνακας φαίνονταν μια χαρά πάνω από το τιμόνι, πεντακάθαρα και ευκρινέστατος και πλήρης πληροφοριών. Το κάθισμα της συγκεκριμένης έκδοσης ανετότατο!
Diesel με τον αεροδυναμικό συντελεστή του αμαξιού και να έχει 8.8 κατανάλωση πρέπει να το έχουν ξεσκίσει στα τεστ!
-
@tkin73 said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
@kkostask said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Δεν μέτρησα κατανάλωση,απλά το παρέλαβα με 8,8 και το γύρισα με 6,4. Κανένας θόρυβος ή χτύπημα από την ανάρτηση ακόμα και σε κοψίματα/χαντάκια στον δρόμο. Ο πίνακας φαίνονταν μια χαρά πάνω από το τιμόνι, πεντακάθαρα και ευκρινέστατος και πλήρης πληροφοριών. Το κάθισμα της συγκεκριμένης έκδοσης ανετότατο!
Diesel με τον αεροδυναμικό συντελεστή του αμαξιού και να έχει 8.8 κατανάλωση πρέπει να το έχουν ξεσκίσει στα τεστ!
Γενικά έτσι όπως τα λέει ο κκκκκκοστασκ πρέπει να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο
-
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Για το s cross πίσω το έβαλα. Που κοιτάς εσύ; Ποιο μπλε;
Το έβαλες σε λάθος νήμα όμως.
-
Δεν βρίσκω και λίστα εξοπλισμών ελληνική να δω τέλος πάντων τι περιλαμβάνει η active+ που είναι vfm.
Το έχω το pdf με τον εξοπλισμό αλλά είναι μεγάλο και δεν ανεβαίνει. Πάντως έχει πολύ καλό στάνταρ εξοπλισμό
Η Active + εχει:
-
@christosvvs said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Το site τους πάντως έριξε τον διαμορφωτή του hatch, λίγες ημέρες υπολειτουργούσε (μετά την επιλογή χρώματος κολλούσε). Του sw δε ποτέ δεν λειτούργησε. Δεν βρίσκω και λίστα εξοπλισμών ελληνική να δω τέλος πάντων τι περιλαμβάνει η active+ που είναι vfm.
Αν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω pdf, την έχω τη λίστα με τους εξοπλισμούς και τις τιμές!
Αλλιώς μπορώ μέσω mail!Αν μπορείς ανέβασε το αρχειο στο https://wetransfer.com/ και κοινοποίησε το λινκ
-
@costasar said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Αν μπορείς ανέβασε το αρχειο στο https://wetransfer.com/ και κοινοποίησε το λινκ
Το ανέβασα εδώ...
https://we.tl/t-NWff87Irov -
Τελικά δεν έχει acc στην active plus,ούτε μεσαίο αερόσακο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει στο κρας τεστ, μιας και αξιολογείται ο μεσαίος αερόσακος
-
Εϊναι αμαξάρα τι να λέμε και καλοεξοπλισμένο. Προσωπικά η active plus με καλύπτει αλλά τα 24k της χειροκίνητης ντίζελ και τα 26,7k της αυτόματης νομίζω είναι πολλά.
-
Για αυτό είναι καλά εξοπλισμένη...χεχε
-
Μπα είναι φουσκωμένες οι τιμές, αν δεν ήταν η φάση με τα τσιπάκια το ντίζελ χειροκίνητο θα είχε το πολύ 22 και το αυτόματο κανα 24άρι βαριά βαριά.
-
Τι να λέμε, μια χαρ είναι σε γενικές γραμμες... Εμένα με ενοχλεί που δεν έχει μεσαίο αερόσακο και acc.
Καλά δεν λέω για blind spot και αρχίσετε. -
Τα 2 πρώτα που είπες είναι όντως ελλείψεις. Αν και acc δεν είχα ποτε για να μου λείπει αλλά φαντάζομαι ότι ένα αυτόματο ντίζελ με acc πρέπει να είναι απόλαυση.
Το blind spot το θεωρώ περιττό. Με εξαίρεση τη ΖΧ που οδηγούσα πιτσιρικάς και είχε άθλιους καθρέπτες όλα τα άλλα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει δεν αφηναν τυφλά σημεία. -
Τι να λέμε, μια χαρ είναι σε γενικές γραμμες... Εμένα με ενοχλεί που δεν έχει μεσαίο αερόσακο και acc.
Καλά δεν λέω για blind spot και αρχίσετε.Αυτά καθόλου δεν με ενοχλούν, άχρηστα...αλλά πολλά λεφτά για αμιγώς βενζίνη χωρίς καν mHEV. Είναι ήδη παρωχημένο και σε λίγα χρόνια θα μοιάζει παλαιτζούρα, χώρια τι θα κάνουν με δακτύλιο κλπ. Για εμένα αυτό είναι το μεγαλύτεορ πρόβλημα στα μοντέλα του ομίλου, εαν δεν έχει λεφτά για τα υβρίδια αναγκάζεσαι να πάρεις αμιγώς θερμικό εν έτη 2023.
-
Άχρηστα;; Όχι ρε συ Φάνη
Ο μεσαίος αερόσακος μια φορά χρειάζεται...αχρειαστος να είναι δηλαδή. Μάλιστα η hyundai είχε βγάλει μια μελέτη και ανέφερε πως ο μεσαίος αερόσακος μπορεί να σώσει πολλά σοβαρά ατυχήματα διότι οι επιβάτες χτυπουν τα κεφάλια τους με μεταξύ τους με μεγάλη δύναμη και ....άσε δεν λέω περισσότερα.
Το acc όποιος κάνει ταξίδι είναι must. Όπως είναι must το αυτόματο κιβωτιο στην πόλη. Όποιος δεν το έχει ζήσει ή δεν το χρησιμοποιεί......μη του κάνετε παρέα.....κάτι έχει.
ΧαχαχαχαΚατά τα άλλα οι ζάντες θα μπορούσαν να λείπουν και οποιος θα τις ήθελε να τις βάζει αργότερα είτε ως έξτρα. Με σκοπό να έχει τουλαχισον standard το acc
-
Άχρηστα;; Όχι ρε συ Φάνη
Ο μεσαίος αερόσακος μια φορά χρειάζεται...αχρειαστος να είναι δηλαδή. Μάλιστα η hyundai είχε βγάλει μια μελέτη και ανέφερε πως ο μεσαίος αερόσακος μπορεί να σώσει πολλά σοβαρά ατυχήματα διότι οι επιβάτες χτυπουν τα κεφάλια τους με μεταξύ τους με μεγάλη δύναμη και ....άσε δεν λέω περισσότερα.Το acc όποιος κάνει ταξίδι είναι must. Όπως είναι must το αυτόματο κιβωτιο στην πόλη. Όποιος δεν το έχει ζήσει ή δεν το χρησιμοποιεί......μη του κάνετε παρέα.....κάτι έχει.
Μεσαίος αερόσακος ΟΚ, τόσα χρόνια δεν είχαμε....καλοδεχουμενος αλλά όχι απαραίτητος για εμένα.
ACC αντελώς άχρηστο. Το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές να δω πως ειναι. Τελείως ενοχλητικό και βαρετό. Καθόλου δεν μου αρέσει!!
Γούστα είναι φυσικά, αλλά λέω ότι ΟΚ ζούμε και χωρίς αυτά (ενώ τα καλά φώτα στην Ελλάδα είναι must), ομως με τα μοτέρ μεγάλο φάουλ.
-
Το "ζούσαμε χωρίς αυτό" σε αερόσακο δεν μπορεί να είναι επιχείρημα. Διότι δεν τα χρησιμοποιούμε...και δόξα τω θεώ να λέμε.
Μάλλον δεν ταξιδεύεις συχνά σε ανοιχτούς δρόμους. Το acc είναι φτιαγμένο για την εθνική οδό. Εκεί πραγματικά οποίος το χρησιμοποιεί ΔΕΝ ξανά γυρίζει σε απλό cruise control. (Γυρίζει φυσικά αν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αλλά τρόπος του λέγειν)
Δεν έχω συναντήσει άνθρωπο, πέρα από εσένα, που να θεωρεί άχρηστο το acc στην εθνική οδό.
Τα φώτα ναι είναι must και δια νόμου έπρεπε να είναι.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)