-
H Ωμέγα κάνει κανονικά σέρβις σε ds. Εχει και προσωπικό με σχετική ενδυμασία.
-
Ο Θείος.."θα διπλασιάσει πωλήσεις η DS φέτος"
Πόσα πουλουσε πέρυσι ξέρουμε; Φαντάζομαι όχι πάνω από 100 ΤΜΧ. Ε το να γίνουν 200 δεν είναι και κάτι φοβερό όταν μπαίνουν σε εκθέσεις πεζο Σιτροέν Όπελ , δλδ μπαίνει αρκετός κόσμος στις αντιπροσωπείες του αγοράζουν πεζό και Όπελ και Σιτροέν και κάνα Μάζντα που και που και κάπου εκεί ξεφεύγει κανένας και καταλήγει σε ds.... ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο εισαγωγέας η ds δεν έχει πιάσει ως τώρα. Να δούμε τι θα γίνει από εδώ και εμπρός
-
@andreas72 said in DS4 2021:
Ξέρει μήπως κανείς τι περιλαμβάνει το αυτόματο σύστημα πέδησης και τι το αναβαθμισμένο αυτόματο σύστημα πέδησης; Είναι μήπως αντίστοιχα με της C4;
Που το βλέπεις αυτό, στα εξτρα; Δεν το βλέπω κάπου...
Προσωπικά κοιτάζω (από τιμοκαταλογο) τη βασική έκδοση σε πετρέλαιο. Σ αυτή δίνουν το απλό σύστημα πέδησης ως στάνταρ, ενώ το αναβαθμισμένο περιέχεται σε ένα εξτρα πακέτο.
Η μοναδική διευκρινηση που βρήκα σχετικά, είναι στον τιμοκατάλογο της performance line (πετρέλαιο) που λέει ότι το αυτόματο σύστημα πέδησης μειώνει την ταχυτητα κατά 25km/h!!!Τι να πω!!!
Μήπως το αναβαθμισμένο την μειώνει κατά 30km/h... -
Νομίζω ότι η "προσιτή" τιμή της εισαγωγικής έκδοσης είναι τελικά μύθος. Θες αλλά 1000ε για το χρώμα (το μαύρο κατά τη γνώμη μου καταστρέφει όλον την εξωτερικό σχεδιασμό), αλλά 600 για κεντρική κονσόλα που απαιτείται να έχει ένα τέτοιο αμαξι και καθίσματα της προκοπής (τα βασικά μου θύμισαν αυτά που είχα στο Cinquecento ) συν μερικά κατοσταρικα ακόμα για να προσθέσεις 2-3 πραγματακια που θα έπρεπε να θεωρούνται στάνταρ. Πλησιάζει τα 32000ε (βενζίνη) και 33000ε το πετρέλαιο.
-
To C4 130 diesel eat8 shine pack , ακουμπάει τα 30000 ή και τα ξεπερνάει λίγο.
Λογικό το ds4 να έχει 3000 διαφορά. Κάπου εκεί πρέπει να χωρέσει το Αστρα και το 308 και ίσως και κανένα φίατ ή άλφα.
-
Ναι και στην υπόλοιπη Ελλάδα που δεν υπάρχει ξεχωριστό συνεργείο DS που θα κάνουν σέρβις οι ιδιοκτήτες; Ότι να'ναι λένε. Άντε το πολύ πολύ να στήσουν κανένα" prive" σαλονακι με καλύτερη διακόσμηση για να νιώθουν"ξεχωριστοί από την πλεμπα" οι ιδιοκτήτες. Τι σημασία έχει το συνεργείο όταν φοράει κινητήρες puretech/blueHDI; Φουσκωμένα λόγια για να τσιμπήσουν οι wannabe γιαπηδες....
-
Λογικό το ds4 να έχει 3000 διαφορά. Κάπου εκεί πρέπει να χωρέσει το Αστρα και το 308 και ίσως και κανένα φίατ ή άλφα.
Σωστά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εξοπλισμός της C4 shine pack, είναι 2 επίπεδα πάνω από την βασική DS4.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η DS4 είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ένα προσιτό premium. -
@sabas_thess said in DS4 2021:
Ναι και στην υπόλοιπη Ελλάδα που δεν υπάρχει ξεχωριστό συνεργείο DS που θα κάνουν σέρβις οι ιδιοκτήτες; Ότι να'ναι λένε. Άντε το πολύ πολύ να στήσουν κανένα" prive" σαλονακι με καλύτερη διακόσμηση για να νιώθουν"ξεχωριστοί από την πλεμπα" οι ιδιοκτήτες. Τι σημασία έχει το συνεργείο όταν φοράει κινητήρες puretech/blueHDI; Φουσκωμένα λόγια για να τσιμπήσουν οι wannabe γιαπηδες....
Έλα ντε! Ίδιο κιβώτιο ίδιος κινητήρας! Στα ηλεκτρονικά και τα σοφτγουερικα έτσι κι αλλιώς δεν τα ξέρουν σε κανένα!
-
Σωστά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο εξοπλισμός της C4 shine pack, είναι 2 επίπεδα πάνω από την βασική DS4.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η DS4 είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ένα προσιτό premium.Για το 308 που αναφέρθηκε η allure plus 1.5 eat8 έχει 31000 χωρίς χρώμα το αναφέρω για το τιμολογιακο πλασάρισμα
-
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η DS4 είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ένα προσιτό premium.Εκεί που έχουν φτάσει τα premium προσιτό είναι αρκεί να το θεωρήσεις premium!
Έχει κερδίσει μετά από 3-4 μοντέλα τα premium δικαιώματα τιμολόγησης;
Τα δικαιώματα αυτά δεν τα παίρνει ο εισαγωγέας αλλά τα απονείμει το κοινό. Αν ρωτήσεις 10 οι 8.5 αγνοούν την ύπαρξη της εταιρείας !
Για να μην παρεξηγηθω δεν λέω ότι είναι ποιοτικά απτά τα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει.
Αλλά για να δικαιουσαι να υπερτιμολογεις αρχικά πρέπει να έχεις ένα τουλάχιστον μοντέλο ανά κατηγορία και μετά να καθιερωθεις στην συνείδηση του κοινού. Δλδ η αουντι έκανε 25 χρόνια να γίνει πριμιουμ και η ντε Ες θα γίνει σε μία 4ετια με 4 μοντέλα που έχει παρουσιάσει όλα και όλα; Δλδ η Μερσεντές που έχει 3-4 μοντέλα ανά κατηγορία τι να πει?
Χαμηλά την μπάλα συνεπώς και με προσοχή στο άρμεγμα. Πρώτα πρέπει να αρχίσεις να πουλάς και μετά να βαράς! -
Χαμηλά την μπάλα συνεπώς και με προσοχή στο άρμεγμα. Πρώτα πρέπει να αρχίσεις να πουλάς και μετά να βαράς!
Νομίζω τα είπες όλα!
Για να πάρεις την DS4 με τον εξοπλισμό της C4 shine pack, πρέπει να πας Trocadero και να πληρώσεις και αλλά 3000ε και έξτρα (acc, χρώμα κτλ). Έτσι η διαφορά φτάνει τα 8.000ε.
Επίσης δεν ξέρω εάν το μαύρο δεν αρέσει μόνο σ'εμένα, αλλά όσο κι αν έψαξα (προκειμένου να το δω λίγο καλύτερα) δεν βρήκα κανένα review με μαύρο DS4. Άρα, το δώρο της ελληνικής αντιπροσωπείας μάλλον είναι "δώρο - αδωρο". Στις περισσότερες χώρες δίνουν το χάλκινο.
-
Τα ωραια για εμενα ειναι το λευκο (ιδίως στο cross) και το χρυσο
-
Χαμηλά την μπάλα συνεπώς και με προσοχή στο άρμεγμα. Πρώτα πρέπει να αρχίσεις να πουλάς και μετά να βαράς!
Νομίζω τα είπες όλα!
Για να πάρεις την DS4 με τον εξοπλισμό της C4 shine pack, πρέπει να πας Trocadero και να πληρώσεις και αλλά 3000ε και έξτρα (acc, χρώμα κτλ). Έτσι η διαφορά φτάνει τα 8.000ε.
Επίσης δεν ξέρω εάν το μαύρο δεν αρέσει μόνο σ'εμένα, αλλά όσο κι αν έψαξα (προκειμένου να το δω λίγο καλύτερα) δεν βρήκα κανένα review με μαύρο DS4. Άρα, το δώρο της ελληνικής αντιπροσωπείας μάλλον είναι "δώρο - αδωρο". Στις περισσότερες χώρες δίνουν το χάλκινο.
Εδώ σε μαυρο:
https://www.autolina.ch/en/auto/ds-automobiles-ds4/3480149Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για να γλυτώσω το χιλιάρικο
Αυτό το site, τύπου car.gr, είναι χρήσιμο μιας και έχει πολλά μοντέλα και σε όλα τα χρώματα!
-
Ο Θείος.."θα διπλασιάσει πωλήσεις η DS φέτος"
Ευκολάκι με τα νούμερα που έχει πουλήσει....το ίδιο έκανε και η Αλφα Ρομέο, όταν πουλάς 100 αυτοκίνητα είναι εύκολο να τα διπλασιάσεις!
-
Αυτό στον διαμορφωτή το είχε και πριν; Σήμερα το παρατήρησα:
- Από την Ανώτατη Λιανική Τιμή της διαμόρφωσης του DS σας ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι εκπτώσεις, βάσει του προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ.
-
Αυτό στον διαμορφωτή το είχε και πριν; Σήμερα το παρατήρησα:
- Από την Ανώτατη Λιανική Τιμή της διαμόρφωσης του DS σας ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι εκπτώσεις, βάσει του προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ.
Αυτό το λέει παντού. Είναι σαν τα τρόφιμα που πάντα γράφει "ενδέχεται να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών..."
-
Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι για να γλυτώσω το χιλιάρικο
Αν πραγματικά σου αρέσει το μαύρο, τότε οκ. Αν όμως προτιμάς κάποιο άλλο χρώμα τότε μην σκέφτεσαι το χιλιάρικο. Νομίζω ότι τα ανοιχτόχρωμα αναδεικνύουν καλύτερα τον εξωτερικό σχεδιασμό.
Βεβαίως από κοντά δεν το έχω δει αλλά απο την εμπειρία μου από το c4 νομίζω ότι παρόλο που το μαύρο δείχνει αρκετά καλό στην έκθεση, στον δρόμο που το είδα μου φάνηκε ουδέτερο.
Όλα αυτά φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικά. -
Μαύρο, το πιο βρώμικο χρώμα.
-
το χειροτερο για γρατζουνιες. Φαινονται ολες αποσταση
-
και το Λευκο το χρεωνουν πιο πανω απο όλα 1.164 (τα αλλα ειναι στα 817€)
H οροφή 1.443,95 €
Επίσης βλέπω στον τιμοκαταλογο του 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 Trocantero
Πάμε καλά : ποιος θα τα δωσει ;
Σύστημα DS Night Vision
Βασική Τιμή( Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή χωρίς ΦΠΑ και ΤέλοςΤαξινόμησης): 2.425,42
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 3.506,53και δεν είναι ουτε στο 1.6 180PS Rivoli standard, αλλα εχει πιο καλη τιμή εκει
Σύστημα DS Night Vision
Βασική Τιμή( Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή χωρίς ΦΠΑ και ΤέλοςΤαξινόμησης): 1.669,38
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 2.514,77Αυτό οκ (στο Rivoli)
Σύστημα DS Active Scan Suspension: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση η οποία "σκανάρει" το οδόστρωμα και αυτοπροσαρμόζεται
Βασική Τιμή( Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή χωρίς ΦΠΑ και ΤέλοςΤαξινόμησης): 856,01
Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 1.289,50
DS4 2021