-
Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από κάποιες "λογικές ακροβασιες" είχα αναφέρει ακριβως αυτήν την τιμή. Βεβαίως αναφερομουν στον κινητήρα πετρελαίου. Τότε οι προβλέψεις αυτές έδειχναν πολύ αισιόδοξες.
Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τον εξοπλισμό τις βασικής έκδοσης γιατί νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με τις εντυπωσιακές περιγραφές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Και το εσωτερικό έχει σημαντικές διαφορές με τις παραπανω φωτογραφίες.
Μεγάλο του ατού στη βασική εκδοση είναι το αυτόματο κιβώτιο στα 130 άλογα και φυσικά η ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!! Η οποία βλέπω να ανάβει φωτιές και πρώτα πρώτα σ' εμένα... -
Από αριστερά προς τα δεξια:
Trocadero, Rivoli,
Performance, Cross, -
@alexis-kapsalis said in DS4 2021:
Από αριστερά προς τα δεξια:
Trocadero, Rivoli,
Performance, Cross,Performance και Cross είναι για μένα...ΜΟΥΡΛΙΑ!!!
-
Πανέμορφα όλα.
Και το λευκό αλλα και το performance απίστευτο. -
Μπα εμένα με γοητεύει η θεσπέσια φιγούρα του Α3 και της Α κλάσε....
-
Sorry, μάλλον μπερδεψα τη σειρά στις εκδόσεις
Τα δύο λευκά πάντως είναι με τα καθίσματα με το συνδυασμό ύφασμα - δέρμα και είναι πάρα πολύ καλά.
Το γκρι και πορτοκάλι με τα δερμάτινα.
Η τιμή του λευκού nacre είναι στα 33.000 ενώ στη Γαλλια κάνει 35.700 (ΠετρελαιοBlueHDI)
Πραγματικά τζάμπα πράμα σε σχέση με Peugeot -
To crossμε τα πλαστικά δεξιά και αριστερά έχω την αίσθηση πως χάνει αυτό το πολυτελές. Γίνεται πιο νορμάλ.
-
Στη Γαλλία νομίζω δίνουν το χρυσό χρώμα χωρίς χρέωση. Ξέρετε αν ισχύει κι εδώ κάτι αντίστοιχο;
-
-
-
Εδώ το χρυσάφι χωρίς τα πλαστικά του κροςς.
Ντρέπεσαι να μπεις μέσα αν δεν φοράς κουστούμι, τόση κομψότητα σε ζαλίζει.
Ο Γερμανός πήγε με Adidas παπούτσι.....ευτυχώς δεν φόρεσε παντόφλα με κάλτσα.
-
To crossμε τα πλαστικά δεξιά και αριστερά έχω την αίσθηση πως χάνει αυτό το πολυτελές. Γίνεται πιο νορμάλ.
Συμφωνώ, το μόνο + είναι ότι τουλάχιστον στη Γαλλία είναι το μόνο που παίρνει τα traction control και hill descent. Δεν ξέρω εδώ τι γίνεται...
Για εμένα καλύτερα να πάρεις την απλή με την έξτρα ανάρτηση μαγικό χαλί της citroen.
Ποιος θα πάρει ds4 και θα τρέχει σε χιονια και λάσπες;Και αν περισσέψουν έξτρα λεφτά βάζεις και την νυχτερινή όραση στην οδήγηση.
Ή της περνάς όλη με μεμβράνη προστασίας για να μη γρατσουνιέται.
Καλύτερο από τα πλαστικά -
-
@alexis-kapsalis said in DS4 2021:
Συμφωνώ, το μόνο + είναι ότι τουλάχιστον στη Γαλλία είναι το μόνο που παίρνει τα traction control και hill descent. Δεν ξέρω εδώ τι γίνεται...
Για εμένα καλύτερα να πάρεις την απλή με την έξτρα ανάρτηση μαγικό χαλί της citroen.
Ποιος θα πάρει ds4 και θα τρέχει σε χιονια και λάσπες;Και αν περισσέψουν έξτρα λεφτά βάζεις και την νυχτερινή όραση στην οδήγηση.
Ή της περνάς όλη με μεμβράνη προστασίας για να μη γρατσουνιέται.
Καλύτερο από τα πλαστικά
Η απλή - απλή έχει πολύ χάλια καθίσματα.
Η απλή στην έκθεση στις φωτό που ανέβασα έχει τη δεύτερη επιλογή σε καθίσματα που έχουν έξτρα χρέωση.
Ξέρεις πως λέγεται στον εξοπλισμό η "έξτρα ανάρτηση"? και η "μεμβράνη προστασίας"?Η μεμβράνη λέγεται ppf την βάζεις σε ειδικά καταστήματα και μπαίνει όπου θέλεις ή σε ολόκληρο το όχημα. Δεν γρατσουνιέται, δεν χαράσσεται ( σίγουρα θα υπάρξουν κομπλεξικα ζώα που μόλις δουν μια τέτοια χρυσάφι θα την γδάρουν έτσι για το κόμπλεξ τους) και δεν χαλάει το χρώμα από τον ήλιο. Οι γρατσουνιές φεύγουν μόνες τους με την ζέστη από τον ήλιο!!!
Εδώ, η έξτρα ανάρτηση της.
-
Πολύ μπανικη εμφάνιση συνεχίζει την πορεία των ds και μάλλον την απογειώνει αυτό.
Μέσα δεχνει να έχει εργονομικά θέματα σε διακόπτες.
Καλές οι τιμές εδώ που φτάσαμε στα 28.5/30.1 τα αυτόματα 1.2 & 1.5.
Φυσικά ο όμιλος συνεχίζει να κάνει κοφτηρι σε βασικό εξοπλισμό που δεν θα έπρεπε να λείπει σε αυτά τα επίπεδα τιμών αναφέρομαι σε αισθητήρες παρκαρίσματος , οπισθοπορειας , και κάρτας εισόδου.
Μόνο η πρώτη έκδοση έχει λογικές ζάντες 17". Μετα πάμε 19" & 20".... έλεος -
Μέσα δεχνει να έχει εργονομικά θέματα σε διακόπτες.
Δεν μετράνε αυτά σε ένα κόσμημα όπως είναι η DS...είναι μέρος του χαρακτήρα της. Την DS4 την αγοράζεις με την καρδιά και μόνο, ούτε καν test drive, την βλέπεις την ερωτεύεσαι και την παίρνεις...τόσο απλά, δεν είναι ένα πεζό αυτοκίνητο!
-
Τιμές-λουκούμι για την DS4, το ομορφότερο μοντέλο της χρονιάς!
-
-
-
Τα Μάτριξ λεντ είναι από την πρώτη έκδοση ή σε επόμενη; Το acc σε ποια έκδοση είναι;
Στις αντιπροσωπείες έχει φτάσει;
DS4 2021